Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Βλέπω ανοιξαμε το ενδιαφερον θεμα "Βαφτιση" που θα μας αποσχολήσει για τους επόμενους μήνες. Εμείς πρόσφατα προτείναμε να γίνουν νονοί τη ς μπέμπας ένα ζευγαρι πολύ καλώ φίλων μας, και ευτυχώς το Σαββατο μας απάντησαν θετικά. Οπότε μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο άγχος!!! Την Παρασκευή λέμε με τον άνδρα μου να βγούμε έξω για φαγητό και να συζητήσουμε και για τη βαφτισή. Ως ημερομηνία έχουμε πει Κυριακή 6/6 μεσημέρι. Η μπέμπα θα είναι 7.5 μηνών και βασικά θέλω να τη βαφτίσω προν καλοκαιριάσει και αρχίσουν οι γάμοι και οι διακοπές. Επειδή βαφτίσαμε και το μαρκελλο ανοιξή - ήταν μόλις 5.5 μηνων - το προτιμώ από το Σεπτεμβριο.

Σημερα η μπέμπα μας έφτασε τα 4.050 κιλά και πήγα και της πήρα μεγαλα μπιμπερό γιατί τα μικρά αρχίζουμε και τα ξεπερνάμε. Επίσης της πήρα ένα γυμναστηριο - δραστηριοτήτων της Fisher Price με θεμα τη ζούγκλα (θηριάκι μου) για τα τη βάζω σε λίγο καιρό μήπως και κουράζεται και μετά ξεραίνεται στον ύπνο. Σας το συνιστώ μετά τους 2 μήνες κάνει πολύ καλή δουλειά.

Aleca, τι να πώ για τη δουλειά, καλό κουραγιο και καλή αντοχή. Εγω είμαι από τις τυχερες γιατι θα επιστρεψω το Νοέμβριο.

Κορίτσια ποιες από εσας έχετε αρχίσει να οργανώνετε τη βαφτιση? Θα κάνετε τραπέζι? Τι έχετε βρει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο μενα!!!!

Βλεπω αρχισατε τα προξενια????ειστε τελειως τρελες.....χιχι

πηγαμε καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!!!!!κλαψαμε λιγακι οχι παρα πολυ!!!!!

Ζυγιστηκαμε και ειμαστε 6050 και 56 εκατοστα υψος...

Οι κολοικοι μας αρχισαν να υποχωρουν ,δοξα τον θεο!!!!

Βεβαια χθες δεν κοιμηθηκαμε και πολυ καλα ,αλλα δεν παραπονιεμαι ,εχω συνηθισει!!!

Α!ο γιατρος προληπτικα μαε ειπε να παρουμε 3cc depon.

Παω να φαω τωρα και τα λεμε ξανα!!!φιλακια!!!

iMLpp3.png

Καλή επανένταξη στην δουλειά και καλά νέυρα!!!

Πρωτη μέρα μακριά τους θα σου κακοφαίνεται......

απο την αλλη ομως θα βρεις τους ρυθμους σου και θα εισαι πιο ησυχη.

Ελένη έχεις αρχίσει δουλεία? Πως είναι με τα δυο παιδιά, τα καταφερνεις?

όσο για το κολυμβητήριο, πολύ καλή ιδέα, σας προσκαλώ μάλιστα να κανουμε ομαδική βαφτιση στο Γερακα, έχω το κολυμβητηριο ακριβώς απέναντι από το σπίτι?:-P

Λογω μεθης δεν θυμαμαι αν ειχαμε Πασχα Χριστουγεννα η Πρωτοχρονια,γι αυτο δεν ξερω αν σουβλισατε δεντρο η αν στολισατε αρνι...Παντως ευχομαι το φλουρι να βρεθηκε στο δικο σας το αυγο!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

PlbZp2.png

Καλησπέρα!!!!

Βλέπω ανοιξαμε το ενδιαφερον θεμα "Βαφτιση" που θα μας αποσχολήσει για τους επόμενους μήνες. Εμείς πρόσφατα προτείναμε να γίνουν νονοί τη ς μπέμπας ένα ζευγαρι πολύ καλώ φίλων μας, και ευτυχώς το Σαββατο μας απάντησαν θετικά. Οπότε μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο άγχος!!! Την Παρασκευή λέμε με τον άνδρα μου να βγούμε έξω για φαγητό και να συζητήσουμε και για τη βαφτισή. Ως ημερομηνία έχουμε πει Κυριακή 6/6 μεσημέρι. Η μπέμπα θα είναι 7.5 μηνών και βασικά θέλω να τη βαφτίσω προν καλοκαιριάσει και αρχίσουν οι γάμοι και οι διακοπές. Επειδή βαφτίσαμε και το μαρκελλο ανοιξή - ήταν μόλις 5.5 μηνων - το προτιμώ από το Σεπτεμβριο.

Σημερα η μπέμπα μας έφτασε τα 4.050 κιλά και πήγα και της πήρα μεγαλα μπιμπερό γιατί τα μικρά αρχίζουμε και τα ξεπερνάμε. Επίσης της πήρα ένα γυμναστηριο - δραστηριοτήτων της Fisher Price με θεμα τη ζούγκλα (θηριάκι μου) για τα τη βάζω σε λίγο καιρό μήπως και κουράζεται και μετά ξεραίνεται στον ύπνο. Σας το συνιστώ μετά τους 2 μήνες κάνει πολύ καλή δουλειά.

Aleca, τι να πώ για τη δουλειά, καλό κουραγιο και καλή αντοχή. Εγω είμαι από τις τυχερες γιατι θα επιστρεψω το Νοέμβριο.

Κορίτσια ποιες από εσας έχετε αρχίσει να οργανώνετε τη βαφτιση? Θα κάνετε τραπέζι? Τι έχετε βρει?

ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ Κ ΜΕΙς Κ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!! καλα ειμαι τοσο στραβη που τωρα καταλαβα οτι ολες εχετε φτιαξει αλπουμ εδω μεσα με φωτο απο τα ζουζουνακια σας!!!!!!

εφτιαξα κι εγωωωωωωωωω (τωρα που το πηρα ειδηση) χαχαχαχα

ολα κουκλια ειναι του νοεμβρη αχ αχ αχ θα καψουμε καρδιες!!!!!!!!

βρε κοριτσια ποσες θηλαζουμε αποκλειστικα? εχω φτασει στα ορια μου... αυπνια (χτες κοιμηθηκε 06.30 το πρωι- ελεοςςςςς) τρωει καθε 3-4 το πολυ ωρες αποταν ξεκινησε τη προηγουμενη φορα, πονανε οι θηλες και δε συμαζευτεαι

Εσεις??? λεω οταν θα κλεισουμε 2 μηνων που θα παμε για εμβολιο να πω στη παιδιατρο να της δινω ενα μπουκαλι ξενο το βραδυ... λυπαμαι που χω γαλα ακομα να της δωσω ξενο, αλλα απο την αλλη εχω πεθανει.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Λοιπον για την θεση του υπνου οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε οπως βολευεται το ιδιο το παιδι να το βαζεις γιατι εξισου επικυνδινες ειναι ολες οι στασεις(για αιφνιδιο μιλουσε,κ μπρουμητα κ πλαγια κ ανασκελα εχει δει να φευγουν μωρακια απο αιφνιδιο μακρυα απο μας Παναγια ΜΟΥ!)κ καποια κοπελα ρωτησε μεχρι ποτε να ανησυχουμε νομιζω το κοτοπουλακι απ οτι θυμαμαι στον πρωτο μου γυναικολογο η κορη του εχασε το πρωτο της παιδακι στον 8ο μηνα...

Τερμα αυτη η συζητηση απλα ειδα οτι την ανοιξατε καποια στιγμη...

Εμεις το μωρο το βγαλαμε τρελη βολτα αυτες τις μερες με το καροτσι αλλωστε συμφωνα παντα με τις οδηγιες του παιδιατρου κ με χιονι κ με κρυο να το ντυνουμε καλα καλα κ να το βγαζουμε εξω κ οταν τον κοιταξα καπως μου ειπε δηλαδη σε πολλες χωρες που η θερμοκρασια ειναι κατω του μηδενος για μηνες δεν τα βγαζουν εξω τα μωρα νομιζεις?κ πραγματικα τον πηγαμε τρελη βολτα!!καλα δεν εκανε κρυο βεβαια αλλα ρε κοριτσια με το που τον βγαζουμε βολτα με το καροτσι κοιμαται αμεσως!

PlbZp2.png

Καλή επανένταξη στην δουλειά και καλά νέυρα!!!

Πρωτη μέρα μακριά τους θα σου κακοφαίνεται......

απο την αλλη ομως θα βρεις τους ρυθμους σου και θα εισαι πιο ησυχη.

γεια σας και παλι... ενταξει εχω ξαναπαει δουλεια... πηγαιναι καθε μερα απο 3-4 ωρες...μετα ευτυχως ηρθαν οι αργιες. Οταν πηγαινα δουλεια όμως τα μοιραζαμε με το Νικο. Τωρα παω κανονικα, αν και σημερα εφυγα στις 3 και κατι, και εχω τη γυναικα. Ως τωρα δειχνει πολυ καλη... για να δουμε.

Απο τη μια όπως ειπες αγχος, απο την άλλη όντως ξαναβρισκω τους ρυθμους μου... κακουργα μανα

αντε καλη αρχη!!! κ εγω σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι πηγα δουλεια κ οταν γυρισα σπιτι με αγκαλιασε με μια λαχταρα ο μπεμπης μου! αλλο πραγμα!!!

να πω την αληθεια μου εγω θελω να γυρισω στη δουλεια για να ξεφυγω λιγο! ετσι θα γυρναω το απογευμα με μεγαλυτερη λαχταρα να δω το παιδι μου κ να ασχοληθω μαζι του! οσο για τις δουλειες...θα παρω καθαριστρια καθε βδομαδα να μου τα κανει!

παω γιατι τον εχω βαλει στην κουνια κ παλι γκρινιαζει παρολο που ειναι φαγωμενος! by the way, εμενα η παιδιατρος μου λεει να του δινω 120 μλ. μηπως ειναι λιγα?

αχ ευανθια μου και εμενα μου ψιλοαρεσει αλλα εχω αγχος... καταλαβαινεις! Θα το εχεις και εσυ μεθαυριο. Τωρα για τη γυναικα... τω πρωι που εφυγα απο το σπιτι ειχα τη νταντα, καθαριστρια και τη μανα μου... Μενεγακη αισθανθηκα!!!! Αλλα απο την άλλη χιλιες φορες να μπορουσα να τα κανω όοολα και να μην χριεαζομουν κανεναν... ασ'τα! Για το γαλα εμενα ο παιδιατρος μου ειπε δεν εχει σημασια ποσο πινει αρκει να παιρνει ικανοποιητικο βαρος. Για την ιστορια, ο δικος μου πινει περιπου 800 μλ και ειναι 5600.
και κατι αλλο: με την τηλεοραση τι γινεται? κανει? εμενα εχει αρχισει να χαζευει...
δεν κανει... αλλα τοσο μικρα δε βλεπουν ετσι και αλλιως. Απεφευγε να τον αφηνεις να κοιταει.
Aleca, τι να πώ για τη δουλειά, καλό κουραγιο και καλή αντοχή. Εγω είμαι από τις τυχερες γιατι θα επιστρεψω το Νοέμβριο.Κορίτσια ποιες από εσας έχετε αρχίσει να οργανώνετε τη βαφτιση? Θα κάνετε τραπέζι? Τι έχετε βρει?
αχ ναι κουραγιο... και εγω θα ηθελα να βαφτισω Ιουνη αλλα θα το κανω τελη Αυγουστου για δυο λογους... κιλα και λευτα!!! Οπως καταλαβαινεις θα κανουμε τραπεζι...Για το που... δεν ξερω ακομη. Καπου παραλια παντως όπως και στον Αγγελο. Σου εφυγε το άγχος και για τους νονους ε?? ωραια. Εμενα θα τον βαφτισει μια κοπέλα που ειμαστε μαζι απο Αγγλια, οποτε ΟΚ!

Α!ο γιατρος προληπτικα μαε ειπε να παρουμε 3cc depon.

Παω να φαω τωρα και τα λεμε ξανα!!!φιλακια!!!

θα διαφωνησω με το συναδελφο χιχι... προληπτικα ντεπον?? Και να τελικα κανει πυρετουλι τι τους δινει?? Μορφινη??:rolleyes: Και ντεπον τους δινουμε μονο αν ανεβουν πανω απο 38. Τωρα χωρις πλακα , δεν το λεω εγω αλλα με όσους παιδιατρους εχωπαρε δωσε, αυτο λενε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα!!!!! καλα ειμαι τοσο στραβη που τωρα καταλαβα οτι ολες εχετε φτιαξει αλπουμ εδω μεσα με φωτο απο τα ζουζουνακια σας!!!!!!

εφτιαξα κι εγωωωωωωωωω (τωρα που το πηρα ειδηση) χαχαχαχα

ολα κουκλια ειναι του νοεμβρη αχ αχ αχ θα καψουμε καρδιες!!!!!!!!

βρε κοριτσια ποσες θηλαζουμε αποκλειστικα? εχω φτασει στα ορια μου... αυπνια (χτες κοιμηθηκε 06.30 το πρωι- ελεοςςςςς) τρωει καθε 3-4 το πολυ ωρες αποταν ξεκινησε τη προηγουμενη φορα, πονανε οι θηλες και δε συμαζευτεαι

Εσεις??? λεω οταν θα κλεισουμε 2 μηνων που θα παμε για εμβολιο να πω στη παιδιατρο να της δινω ενα μπουκαλι ξενο το βραδυ... λυπαμαι που χω γαλα ακομα να της δωσω ξενο, αλλα απο την αλλη εχω πεθανει.........

Γεια σου Ιριδα,

Βρε μπας και εχει πονάκια το μωρο?

Και εμένα περιπου 10 μέρες ειναι που κοιμάτε 5ωρες την νυχτα.Κανε λιγο ακόμα υπομονή ,το ξέρω πως ειναι πολυ κουραστικος ο θηλασμος στις αρχές αλλα αφου έχεις γάλα ειναι κρίμα να μην το θηλάσεις γιατι αν αρχίσεις έστο και 1 μπουκάλι ξένο ξεκινάς τον αποθηλασμό....:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σου Μητσακι.... συμφωνω για τις βολτες σε ανοιχτους χωρους Στην ελλαδα τα παιδια δεν κρυωνουν, ιωσεις μονο κολλανε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ίριδα εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή....και εγώ έτσι ακριβώς ήμουν με πόνο και μαραθώνιους θηλασμούς. Τώρα έχω συνηθίσει τον πόνο και η μικρή τρώει συνήθως ένα τεταρτάκι και παίρνει κανονικά βάρος.

Λοιπόν κάνω ένα γκάλοπ

Τι πληρώσατε για θέρμανση για το μήνα Δεκέμβριο.

Εγώ έχω το θερμοστάτη μόνιμα στους 21 βαθμούς και πλήρωσα μόνο για πετρέλαιο...........

550 ευρώ!!!!!Καταστραφήκαμε....

byXKp2.png

Ίριδα εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή....και εγώ έτσι ακριβώς ήμουν με πόνο και μαραθώνιους θηλασμούς. Τώρα έχω συνηθίσει τον πόνο και η μικρή τρώει συνήθως ένα τεταρτάκι και παίρνει κανονικά βάρος.

Λοιπόν κάνω ένα γκάλοπ

Εγώ έχω το θερμοστάτη μόνιμα στους 21 βαθμούς και πλήρωσα μόνο για πετρέλαιο...........

Με τέτοιο καιρο 550 ?

Κάποιο λάκο έχει η φάβα........ούτε στην άλασκα να έμενες....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σου Μητσακι.... συμφωνω για τις βολτες σε ανοιχτους χωρους Στην ελλαδα τα παιδια δεν κρυωνουν, ιωσεις μονο κολλανε.

καλο μου Αλεκακι!!εισαι καλα?ρε γαμωτο δεν μπορω να μπαινω συχνα κ σας χανω εχει ερθει κ η αγαπημενη μου θεια απο Ροδο(42 ετων η θεια μου)κ ειμαστε μαζι συνεχεια κ αυτες τις μερες γενικα ειμαστε οικογενειακα..

PlbZp2.png

Λοιπόν κάνω ένα γκάλοπ

ΤΖΙΑ μου εμεις πληρωσαμε 200 ευρο τον προηγουμενο μηνα κ θα μας φτασει για αλλον εναμησι μηνα...

PlbZp2.png

καλα κανει μητσακι μου... να περασετε καλα!

Τζια μου, όντως πολλα ειναι...κατι τρεχει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...