Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι όλα πολυ ωραια....το δευτερο εγω το βρισκω λιγο κοντο....αλλα και παλι αν τα ποδια σου ειναι αδυνατα δεν θα ειναι πολυ προκλητικο

Σε μένα τελικά είναι κανονικό,γιατί η μοντέλα μπορεί να είναι και 1,80!!!!Χάνει το δεύτερο στην φώτο και δεν φαίνεται καλά.Θα δώ τί θα κάνω.Σ'ένα μαγαζί πήγα μόνο.Εχω μέλλον ακόμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης να πω στην ομορφακια να μη στεναχωριεται για το χριστιανακι γιατι αυτο το κουρεμα ειναι πολύ της μοδος...αν πάλι δεν παρηγορειται με αυτό να της πω να της κανει κανενα πολύ ωραιο κοϊφουρ με φιογκακι....

byXKp2.png

επισης να πω στην ομορφακια να μη στεναχωριεται για το χριστιανακι γιατι αυτο το κουρεμα ειναι πολύ της μοδος...αν πάλι δεν παρηγορειται με αυτό να της πω να της κανει κανενα πολύ ωραιο κοϊφουρ με φιογκακι....

δεν πιστευω να περιμενεις να εφησυχασεις την ομορφακια...ξερει το γουστο σου:D...μην την κανεις χειροτερα λοιπον:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν πιστευω να περιμενεις να εφησυχασεις την ομορφακια...ξερει το γουστο σου:D...μην την κανεις χειροτερα λοιπον:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:DΑστα αυτές το ίδιο γούστο έχουν στα ρούχα!Κλειστά από παντού!Μόνο τα δάχτυλα να είναι έξω για να πιάνουμε το μωρο!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:DΑστα αυτές το ίδιο γούστο έχουν στα ρούχα!Κλειστά από παντού!Μόνο τα δάχτυλα να είναι έξω για να πιάνουμε το μωρο!

ναι ναι.....στα ρουχα σοβαρες και κατα τα αλλα γιατρος και νοσοκομα του ερωτα..υποκιρισιιιιιιιιαααααααα

αη μαρη και συ...σουρλουλου...πάω κεπ να βγαλω αμκα στο σπλάχνο μου...εσεις βγάλατε????

εμενα εβγαλε ο Νικος......σουρλουλοταγαρακι μου:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αη μαρη και συ...σουρλουλου...πάω κεπ να βγαλω αμκα στο σπλάχνο μου...εσεις βγάλατε????

Αμάν ρε Τζία!Πολύ κάθησες!!Μας ζάλισες με την πολυλογία σου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε εμφανίσου επιτέλους που πήρε μπρός ο Νυσταλέων και φοβασαι να μας το πείς για να μην σου τον ματιάξουμε!:tongue::tongue::tongue:

Αμκα έβγαλα.

http://www.esthita.edicypages.com/products/access-fashion

Εδώ έχει το φόρεμα που μου άρεσε.1 είναι το 2ο στις μικρές φωτογραφίες,άλλο στην 4η σειρά το 5ο και το μακρύτο άσπρο με τα βολάν στην μεγάλη φώτο.

Το 5ο κ εμενα μου κάνει περισσοτερο Μεφη!!

Το απόγευμα θα πάω να πάρω τα προσκλητηρια!! Ελπίζω να εχουν βγει ωραια.

Αντε με το καλό κ εσεις να ετοιμαζεστε!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εμενα μεφη μου αρεσει το μακρυ με το βολαν η αυτο που λεει η δαλιδα...ερωτηση...ποτε κατεβαζουμε την κουνια? στον αγελο ειχα βιαστε και κοψομεσιαστηκα...τωρα τον εχω ακομη στην πιο ψηλη θεση...αγχωνομαι όμως λιγο γιατι ο μικρος καθεται στον κωλο του μια χαρα... αλλα φυσικα δε μπορει να κατσει μονος του στον κωλο του...τι λετε?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εμενα μεφη μου αρεσει το μακρυ με το βολαν η αυτο που λεει η δαλιδα...ερωτηση...ποτε κατεβαζουμε την κουνια? στον αγελο ειχα βιαστε και κοψομεσιαστηκα...τωρα τον εχω ακομη στην πιο ψηλη θεση...αγχωνομαι όμως λιγο γιατι ο μικρος καθεται στον κωλο του μια χαρα... αλλα φυσικα δε μπορει να κατσει μονος του στον κωλο του...τι λετε?

Nωρίς δεν είναι ακόμη;;Δεν μπορεί να σκαρφαλωσει ακόμη!

Αλέκα ηθελα να πω για τα "πριβε" που λέγαμε μια ιστορια.

Από εκει που αγορασα τον Η/Υ ανανεωσα κ το αντιβαιρους προσφατα.Μιλαω με τον τεχνικο για να το ανανεωσω κ πληκτρολογω λαθος κωδ. Στις 5 φορες μου λεει ασε να δω.Συνδεεται στο πσ το δικό μου κ βλεπει πως εχω βαλει λαθος ενα νουμερο. το παταει αυτος για μενα κ κινουσε το ποντικι αυτός:shock::shock:Μολις τελειωσε η διαδικασια "βγηκε από τον υπολογιστη μου κ ολα ενταξει.

Κ λεω εγω: δεν μπορει να μπει ανα πασα στιγμη κ να δει τα παντα;;;

Θα μου πεις κ τι κρυβεις;;τρομοκρατικλη οργανωση εχεις;;

Αλλά μην εχουμε την ψευδαισθηση πως μιλάμε μονες μας!!

Εδω κ τετ α τετ να τα λες καμμια φορα κ οι τοιχοι βγαζουν αυτιά!!!

Nωρίς δεν είναι ακόμη;;Δεν μπορεί να σκαρφαλωσει ακόμη!

ναι..και εγω ετσι σκεφτομαι..απλα ηθελε να δω ποτε την κατεβαζετε την κουνια εσεις....

Από εκει που αγορασα τον Η/Υ ανανεωσα κ το αντιβαιρους προσφατα.Μιλαω με τον τεχνικο για να το ανανεωσω κ πληκτρολογω λαθος κωδ. Στις 5 φορες μου λεει ασε να δω.Συνδεεται στο πσ το δικό μου κ βλεπει πως εχω βαλει λαθος ενα νουμερο. το παταει αυτος για μενα κ κινουσε το ποντικι αυτός:shock::shock:Μολις τελειωσε η διαδικασια "βγηκε από τον υπολογιστη μου κ ολα ενταξει.

;)...δεν υπαρχει πριβε...απλα δυσκολοτερο να σε βρει καποιος

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω φοβαμαι αυτα τα ανασκελα - μπρουμυτα...αλλα δεν εχει φοβο ακομα για σκαρφαλωμα πιστευω.

Εγω τεσταρω από παρκο.Εκει εχουν γινει τα μεγαλα αλματα!

Αμάν ρε Τζία!Πολύ κάθησες!!Μας ζάλισες με την πολυλογία σου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε εμφανίσου επιτέλους που πήρε μπρός ο Νυσταλέων και φοβασαι να μας το πείς για να μην σου τον ματιάξουμε!:tongue::tongue::tongue:

Αμκα έβγαλα.

ήρθα καλέ...αμεσως...αλλά θα ξαναφύγω σε λίγο...η θα πάω ποδηλαταδα ή θα πάρω το μπουρεκι και θα κατεβω στο σι παρκ να ψαξω τα ομορφάκια...ειδωμεν....

για να συνδεθει ομως δεν εδωσες εσύ εντολή από το πισι σου???εμεις στο γραφειο ετσι κανουμε...υποτιθεται οτι δεν μπορει να μπει από μονος του....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...