Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.esthita.edicypages.com/products/access-fashion

Εδώ έχει το φόρεμα που μου άρεσε.1 είναι το 2ο στις μικρές φωτογραφίες,άλλο στην 4η σειρά το 5ο και το μακρύτο άσπρο με τα βολάν στην μεγάλη φώτο.

Γειά σου ρε Μέφη,καραμπούζουκλού! Και τα 3 πολύ ωραία είναι! Είσαι κι εσύ μια κούκλα, πάρε όποιο θες. Αν (ΑΝ λέμε) είχα ωραία πόδια σαν εσένα θα έπερνα κοντό.Αυτό στην 5η σειρά μου αρέσει περισσότερο. Πιο όξω καρδιά, βρε παιδί μου!

Καλά ρε τί μωρο είναι αυτό που έχεις;;;;Τελικά τα μωρά του καφέ μας είναι όλα πανέμορφα!

Καλέ, ναι! Κουκλιά είναι όλα τα μωράκια μας! Το χει ο μήνας, τι να πω. Ε, έχουμε κι εμείς το κατιτίς μας...

Διαφημίσεις

Χαζομανούλα!!Τί ποσότητα τρώει το Σαβινάκι και αγχώθηκες;;;

ΔΕ ΧΕΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ! Εξκιουζ μάι φρεντς!

Εχθές έφαγε 2 κουταλιές της σούπας μήλο, 4 κουταλιές της σούπας καρότο και 520μλ γάλα! ΜΟΝΟ! Τα νεύρα μου!

ΔΕ ΧΕΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ! Εξκιουζ μάι φρεντς!

Εχθές έφαγε 2 κουταλιές της σούπας μήλο, 4 κουταλιές της σούπας καρότο και 520μλ γάλα! ΜΟΝΟ! Τα νεύρα μου!

Συγνώμη,κολοκυθάκι γιατί δεν της δίνεις;;Εγώ δεν ήθελα να της δώσω γιατί δεν είναι η εποχή τους αλλά η γιατρός μου είπε για τα κακά.Επίσης βάζω και σέλινο και πατάτα.Και εγώ της ξεκίνησα κατευθείαν μήλο,αχλαδι πορτοκάλι και μας έχει ταράξει στο χιε....μο!!!!Το καρότο και το μήλο είανι καθαρά στουπωτικά!

Συγνώμη,κολοκυθάκι γιατί δεν της δίνεις;;Εγώ δεν ήθελα να της δώσω γιατί δεν είναι η εποχή τους αλλά η γιατρός μου είπε για τα κακά.Επίσης βάζω και σέλινο και πατάτα.Και εγώ της ξεκίνησα κατευθείαν μήλο,αχλαδι πορτοκάλι και μας έχει ταράξει στο χιε....μο!!!!Το καρότο και το μήλο είανι καθαρά στουπωτικά!

Το Σάββατο είχε φάει κολοκυθάκι και σήμερα της έδωσε η νταντά επίσης κολοκυθάκι. Της βάζω και χαμομήλι στο γάλα αλλά έφαγε λίγο γενικά. Και το γάλα της λίγο είναι μωρέ... Θα με πεθάνει αυτό το παιδί, από το άγχος θα πάω να μου το θυμάστε...

Διαφημίσεις

AKOMA NA ΧΕΣΟΥΜΕ! Ουφ! Το κολοκυθάκι να το κάνει, το καρότο επίσης, την κολοκύθα το ίδιο. Μήλο, αχλάδι, μπανάνα ούτε να τα φτύσει... Μήπως να της δώσω και λίγο νεράκι;;; Ρε κορίτσια πόσο πρέπει να τρώνε σε ποσότητα μετά από μια εβδομάδα στις στερεές; Εσείς που έχετε και εγαλύτερα παιδάκια;

re συ αγγελικούλα...μηπως να της τα εδινες ανακατεμένα???

Εδώ έχει το φόρεμα που μου άρεσε.1 είναι το 2ο στις μικρές φωτογραφίες,άλλο στην 4η σειρά το 5ο και το μακρύτο άσπρο με τα βολάν στην μεγάλη φώτο.

καλα εγω δε μιλάω...με εχουν κρεμασει εδω οι κιουσπες για το στυλ που μου αρεσει....

α...να θυμηθω να πω στην ωραια ελένη περσατικα για τον πανεμορφο μπεμπινο της...που ειναι και πολύ πολύ ησυχος..και μοσχοβολάει τελεια...

να πω στην ομορφακια οτι της εχω στειλει πμ για να συναντηθούμε και ακομα να μου απαντησει

θα τα θυμηθω τα υπόλοιπα σιγα σιγα

αι εμ μπακ!!!!!

α πρεπει να μπω και στα προφιλ σας παλιοκαμπιες που εχετε βαλει φωτος...να τις σχολιασω...

byXKp2.png

θα ερθει καμια αλλη στα βαπτισια της δαλιδουλας?????//

εγω θα παω!!!

μαλλον και εμεις

βγαλ'τα γυαλια αν εισαι αντρας......:tongue::tongue:.....:tongue:

δεν ημουν εγω (ο ανωμαλος ηταν)

Και φάγαμε τον τόπο...

Άσχετο Νο2: με πήρε ο σύζυγος και μου είπε πως θα πάει στο νησί 3 μέρες να κάνει κάτι δουλειές των αδερφών.... Τι να πω εγώ τώρα... Να τους πάρει όλους μαζί και να τους σηκώσει ή να το παίξω κυρία; Που μου βγαίνει η Παναγία να γυρνάω αυθημερόν από τα ταξίδια για να μη λείπω από το σπίτι;;;Που θα μπορούσαμε να πάμε όοοολοι μαζί το Π-Σ-Κ και να κάνει και τις δουλειές και να πάρει αέρα το παιδάκι;;; Τι να πω;;;

Μήπως είμαι υπερβολική;

εγω δεν το βρισκω τραγικο....βεβαια αν το εκανε ο Νικος θα ειχα θεμα...όμως ο Νικος γενικα δεν παει πουθενα μονος του...οποτε εχει να κανει με τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου;)

Και το ειπα η ρουφιανα.....no coments....

τι να κανω ????....αιμα μου ειναι......:P

αυτο φοβομαστε μαρη...μηπως 'μιλησει' το αιμα της μεσα σου:tongue:

αληθεια πως παει η διαιτα ?

εγω σε 1 εβδομαδα εχασα 1,5 κιλακι. τωρα ειμαι 80. αλλα το σκ ψιλοξεφυγαμε.

εγω ευανθουλα παρασκευη και σαββατο εφαγα, εχθες και σημερα αποτοξινωνομαι....84 ειμαι τωρα

AKOMA NA ΧΕΣΟΥΜΕ! Ουφ! Το κολοκυθάκι να το κάνει, το καρότο επίσης, την κολοκύθα το ίδιο. Μήλο, αχλάδι, μπανάνα ούτε να τα φτύσει... Μήπως να της δώσω και λίγο νεράκι;;; Ρε κορίτσια πόσο πρέπει να τρώνε σε ποσότητα μετά από μια εβδομάδα στις στερεές; Εσείς που έχετε και εγαλύτερα παιδάκια;

εγω ποτε δεν μετρησα....εβλεπα ότι μεγαλωνει και μου αρκουσε....

Δε μου λέτε, επειδη εχω χασει παλι επεισοδια, εχουμε θεσπίσει βραβειο ποιησης - λογοτεχνίας και δεν το ξερω??

Ειχα μεινει στη Δημουλά από το Περαμα αλλά ξαφνικά βλέπω πολλά ταλέντα.. Μπραβο..Μια χαρά..Φιλολογικό σαλόνι....:D

:confused:..αλεκα με λενε :tongue:

Αλέκα, σχτικά με το φιλτρο νερου, ειχαμε κι εμεις σκοπό να βαλουμε. Μαλιστα ο Γιωργος ειχε ρωτησει και γνωστους του. Μεχρι που συζητησε το θεμα με ενα συγγενη του που δουλευει στο Γεν. Χημειο, και του ειπε κατηγορηματικά ΟΧΙ για την Αττική. Εχουμε το καλύτερο νερο σε ποιοτητα, οπως προκύπτει απότους ελεγχους και ότι οι ετειρειες με τα φιλτρα ειναι απάτη. Το μόνο που χρειαζεται να κάνουμε, ειναι μετα από διακοπή νερού, να χρησιμοποιούμε για 1-2 μερες εμφυαλωμενο.

Εμεις τελικά δεν θα βαλουμε.

αληθεια?? ενδιαφερον....τι δουλεια κανει αυτος εκει?

ειναι όλα πολυ ωραια....το δευτερο εγω το βρισκω λιγο κοντο....αλλα και παλι αν τα ποδια σου ειναι αδυνατα δεν θα ειναι πολυ προκλητικο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε εγω αυτα τα γλεντια γιατί τ αχανω μου λέτε;;;

Κατι οι περιγραφες, κατι τα κουρεματα....γελάω μονη μου!!!!

Αγγελική πας να μοιασεις της μανουλας σου με το αγχος για την μπουμπού σου!!!!

Θα επανελθω!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

το σελινο ειναι τρομερα διουρητικο...μη δινετε...για να κανετε οικονομια στις πανες!!!μπουχαχαχαχαχα...το στουμπωμα επίσης ειναι οικονομικο!!!

α ξεχασα να πώ ειδικά στην Ευανθία...πλιζ κοριτσια μη φυτευετε λαχανικά στο μπαλκόνι σας...το τι βαρυ μεταλο καθεται πάνω δε λέγεται...μονο αν εχετε ταρατσα και πολύ μερακι..πάρτε οικιακο θερμοκηπιάκι γυάλινιο...2Χ2 νομιζω ειναι (περιπου 500 ευρω)και καλλιεργηστε εκει....για λεπτομερειες αν θελετε το ξανασυζηταμε...εγω πάντως δεν ειμαι της κηπουρικης....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...