Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα απο αντηλιακο.εμεις bepanthol...σε 3 βδομαδες χαλαμε 2 μουκαλια...ο καρδιτσας ειναι αρρωστος κ τον πασαλειβει ανα τεταρτο...τωρα θα παμε να του παρουμε κ γυαλια ,καπελο,κ καινουριο αντηλιακο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

AKOMA NA ΧΕΣΟΥΜΕ! Ουφ! Το κολοκυθάκι να το κάνει, το καρότο επίσης, την κολοκύθα το ίδιο. Μήλο, αχλάδι, μπανάνα ούτε να τα φτύσει... Μήπως να της δώσω και λίγο νεράκι;;; Ρε κορίτσια πόσο πρέπει να τρώνε σε ποσότητα μετά από μια εβδομάδα στις στερεές; Εσείς που έχετε και εγαλύτερα παιδάκια;

Γεια σου Αγγελική, πετα από τρεις μερες εκτος φορουμ επεσα πάνω στο μηνυμά σου. Λοιπόν μην αγχωνεσαι πολύ με το φαι, σου μιλάω εγω που και τα 2 παιδιά ηταν -ειναι πολύυυυυ δυσκολα στο φαγητό. Εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα μετα το Πασχα (3 εβδομάδες) και μόλις χθες την εφαγε όλη. Σημερα τα 2/3. Της βαζω, μιση μπανανα, μισό μηλο και μισο στυμενο πορτοκάλι για τη δυσκοιλιότητα - εχει στρωσει τωρα. Σημερα της εδωσα και για πρωτη φορα κοτοπουλο, 1 μικρό κολοκυθακι, μισό καροτο, 1/3 πατατα, σελινο και εφαγε σχεδον το μισο. Εγω σε τετοιες ποσοτητες κινούμαι και ειμαι και ευχαριστημένη. Αν μέχρι το καλοκαιρι καταφερνει και τρωει όλο ή αφήνει και λίγο, μια χαρα. Εννοειται ότι κάνουμε πάνω από μισαωρο για να φαει, χρειαζόμαστε μισό πακετο χαρτοπετσετες και παιχνίδια με ηχους κλπ κλπ...

Καλή υπομονή και δες το πιο χαλαρά αλλιως ....:-P

ααα απο αντηλιακο.εμεις bepanthol...σε 3 βδομαδες χαλαμε 2 μουκαλια...ο καρδιτσας ειναι αρρωστος κ τον πασαλειβει ανα τεταρτο...τωρα θα παμε να του παρουμε κ γυαλια ,καπελο,κ καινουριο αντηλιακο.

Κι εμεις θα του παρουμε γυαλιά ηλίου...τρομαρα του..Για αντηλιακά και πασσαλειματα ο δικός μου κάθεται κόκκαλο..Εχω πάρει της Avene και το φοραω κι εγω

Εισαι ΘΕΑ.....!!!!!

(κλεμμενο απο τον Ψινακη)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε μου λέτε, επειδη εχω χασει παλι επεισοδια, εχουμε θεσπίσει βραβειο ποιησης - λογοτεχνίας και δεν το ξερω??

Ειχα μεινει στη Δημουλά από το Περαμα αλλά ξαφνικά βλέπω πολλά ταλέντα.. Μπραβο..Μια χαρά..Φιλολογικό σαλόνι....:D

Διαφημίσεις

Μαρκελλακι,με το φαγητο μια απο τα ιδια κ εμεις..εγω σταματησα να αγχωνομαι..ειδικα με Χρηστο κοντευω να παραδωσω τα οπλα..κ το μωρο μια απο τα ιδια τη βλεπω..χθες φαγαμε 5 κουταλιες κρεμα..θα επρεπε να τρωει 150μλ κ καναμε παρτυ εδω μεσα..

Δε μου λέτε, επειδη εχω χασει παλι επεισοδια, εχουμε θεσπίσει βραβειο ποιησης - λογοτεχνίας και δεν το ξερω??

Ειχα μεινει στη Δημουλά από το Περαμα αλλά ξαφνικά βλέπω πολλά ταλέντα.. Μπραβο..Μια χαρά..Φιλολογικό σαλόνι....:D

οχι Μαρκελλακι ..δεν ειναι ποιητριες ,απο τα νεα μετρα το ριξαν στα ναρκωτικα κ να οι παρενεργειες τωρα..παω ξυπνησε μπεμπονα.

Αγγελικη να σου πω απο φρουτα..μετα απο μια βδομαδα πρεπει να τρωνε 1 μηλο,1 αχλαδι μιση μπανανα..απο φαγητο τον αλλο μηνα..εμεις θα μεινουμε λιγο πισω λογω ΠΑΙΔΩΝ..μην αγχωνεσαι οσο θελει ας φαει το Σαββινακι,δωσε κ νερακι.εμεις ακουμα τη βανιλια παλευουμε...

Αχ! βρε κιμι, σας διάβαζα. Άντε να ξεμπερδέψετε κοριτσάκι μου! Ολη μου τη θετική ενέργεια σου στέλνω!!!

ναι συνφωνω με ευανθουλα....τιποτα δεν ειναι ασφαλες...για εμενα πρωτη προτεραιοτητα εχει το φιλτρο νερου και μετα τα βιολογικα.

Αλέκα, σχτικά με το φιλτρο νερου, ειχαμε κι εμεις σκοπό να βαλουμε. Μαλιστα ο Γιωργος ειχε ρωτησει και γνωστους του. Μεχρι που συζητησε το θεμα με ενα συγγενη του που δουλευει στο Γεν. Χημειο, και του ειπε κατηγορηματικά ΟΧΙ για την Αττική. Εχουμε το καλύτερο νερο σε ποιοτητα, οπως προκύπτει απότους ελεγχους και ότι οι ετειρειες με τα φιλτρα ειναι απάτη. Το μόνο που χρειαζεται να κάνουμε, ειναι μετα από διακοπή νερού, να χρησιμοποιούμε για 1-2 μερες εμφυαλωμενο.

Εμεις τελικά δεν θα βαλουμε.

Διαφημίσεις

Γεια σου Αγγελική, πετα από τρεις μερες εκτος φορουμ επεσα πάνω στο μηνυμά σου. Λοιπόν μην αγχωνεσαι πολύ με το φαι, σου μιλάω εγω που και τα 2 παιδιά ηταν -ειναι πολύυυυυ δυσκολα στο φαγητό. Εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα μετα το Πασχα (3 εβδομάδες) και μόλις χθες την εφαγε όλη. Σημερα τα 2/3. Της βαζω, μιση μπανανα, μισό μηλο και μισο στυμενο πορτοκάλι για τη δυσκοιλιότητα - εχει στρωσει τωρα. Σημερα της εδωσα και για πρωτη φορα κοτοπουλο, 1 μικρό κολοκυθακι, μισό καροτο, 1/3 πατατα, σελινο και εφαγε σχεδον το μισο. Εγω σε τετοιες ποσοτητες κινούμαι και ειμαι και ευχαριστημένη. Αν μέχρι το καλοκαιρι καταφερνει και τρωει όλο ή αφήνει και λίγο, μια χαρα. Εννοειται ότι κάνουμε πάνω από μισαωρο για να φαει, χρειαζόμαστε μισό πακετο χαρτοπετσετες και παιχνίδια με ηχους κλπ κλπ...

Καλή υπομονή και δες το πιο χαλαρά αλλιως ....:-P

Ευχαριστώ Μαρκελλάκι!!!! Καλά που έχω κι εσάς να με ισιώνετε... Σμακ!

οχι Μαρκελλακι ..δεν ειναι ποιητριες ,απο τα νεα μετρα το ριξαν στα ναρκωτικα κ να οι παρενεργειες τωρα..παω ξυπνησε μπεμπονα.

Καλά με τα νέα μέτρα κι εγω αστα... 2 μέρες εκανα να συνελθω. όχι ότι το εχω ξεπερασει .. αλλά τσπα

Ευχαριστώ Μαρκελλάκι!!!! Καλά που έχω κι εσάς να με ισιώνετε... Σμακ!

Επίσης Αγγελική, ψωνισε αρακα φρεσκο _δεν θα ειναι για πολύ ακόμη- καθως και φασολάκια. Βαζε λίγα στο φαγητο, με λιγότερη πατατα - καρότο για να ενεργειται καλύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...