Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα....εσεις δε πατε καλα....σας βαρεσε ο ηλιος το σκ, πιασατε το μαη για τα καλα...δε ξερω τι...η μια με τις παραλιες, η αλλη με τα κεμπαπ, ε παει θα αποτρελλαθουμε!!!

αληθεια πως παει η διαιτα ?

εγω σε 1 εβδομαδα εχασα 1,5 κιλακι. τωρα ειμαι 80. αλλα το σκ ψιλοξεφυγαμε.

qC91p2.pngaQK1p2.png

εχει και τα καλα του ο θηλασμος! απαγορευεται η διαιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι κοιταζω συνταγες χαχαχαχαχα

σορυ βρε κοριτσια, μπλεξαμε εδω με τη ζουζου και λεμε τα δικα μας........ ειμαστε του στυλ, "βρηκε ο γυφτος τη γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του" ενα πραμα σημερα.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Καλη εβδομάδα..... Εγω περιγραφη δεν θα κανω για το σημερινο πρωινο. Ενα θα σας πω.... Μιλαω με μια φιλη μου εξω απο το Δημαρχειο και τσααααααααααααπ νοιθω κατι ζεστο στο κεφαλι μου. Τι λετε να ειναι? Μια κουτσουλια οση και το κεφαλι μου........ Πρωι - πρωι Δευτεριατικα......

σταζουμε πορτοκαλι μεσα στην φαριν λακτε?? δεν το εχω ξανακουσει... ευελπιστω οτι θα το διαβασεις εκει στη δουλεια που εισαι κ εχεις πεσει με τα μουτρα!!! καλημερα:-P

βλεπω...οι συμπεθερες...μια χαρα το πανε!! αλιμονο στα λουκουμακια σας!!

η πεθερα μου ΚΟΥΡΕΨΕ τη χριστ.. Δεν υπαρχει περιπτωση, ειμαι σιγουρη πλεον, οτι το μισει το κοριτσακι μου κ δεν θελει να το βλεπει ομορφο! μονο αφελειες, αλλα το παιδι ειναι σα κατι καλογερους καθολικους. στη μεση του κουτελου τελειωνουν!!!!!! θα της τα τραβαω μεχρι τη βαφτιση...γιατι θεε μου???????

Μετα απο τα παραπανω περιμενες λουλουδι μου να εχω χρονο να διαβασω? Ενα ολοκληρο πορτοκάλι μεσα στη φαριν λακτε... βεβαια απο τοτε που σας δινει πορτοκαλι ο ντοκ. Δοκιμασε το θα με θυμηθεις.... Οσο για την πεθερα..... no comments

:D:D εγω τα παιδακια μου δεν τα εχω αφησει ποτε στην πεθερα μου ;)...ειναι και εκεινη 'δυσκολη' και δεν νομιζω να θελει να τα κρατησει

και εγω ζουζου εχω το ολοσωμο μου αλλα μπικινι θα βαλω :shock:....το ολοσωμο διαγραφει πιο πολυ και εγω παραδοξως φαινομαι πιο χοντρη με ρουχα απο όσο φαινομαι με μαγιο...λες να ερχομαι γραφειο με μαγιο? τεσπα....

τα μπεμπουλια τα βαζουμε στη θαλασσα μετα απο εξι μηνων, σε ζεστη και καθαρη θαλασσουλα....εγω θα περιμενω να ζεστανει ο καιρος

Ναι και εγω μπικινι. Αλλωστε μια κουκλα σαν και εμενα με την κυταριτιδα τιγκα τι αλλο θα μπορουσε να φορεσει? :shock::shock::shock::shock:

Πάει μιά ξανθιά σε σουβλατζίδικο και λέει...

-Γειά σας,θα ήθελα ένα σουβλάκι χοιρινό.

-Με καλαμάκι?

-Ε,δεν το πιστεύω!!Βγήκε και σε χυμό???????????? :P

Ειδες απο μικρό και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια.... Τι λεγαμε προχθες για τα καλαμακια και τα σουβλακια?

Οσο για το μπανιο.... Εγω θα την βαλω μολις ζεστανει καλα και αν κανει οτι κανει στο μπανιο.... Θα το χαρει πολυ.....

Αντιηλιακο εμας ο ντοκ νιβεα 30 και φισαν 50..

Ελενη θα περασει ιωσουλα ειναι τελειωσαν τα ψεμματα θα φτιαξει ο καιρος.....

Φευγω παω να φαω το κοτοπουλο και γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ καταλαβατε...... Τα λεμε το βραδυ...

Σας παρακαλω καλε κυριες, μη δειχνετε παραλιες και μας ξεσηκωνετε!!!

Αααααααχ, θαλασσιτσα!!!!

kοτοπουλο με θαλασσινα.....:?

Το μπομπίδιο έχει δέκατα ή εσύ;:tongue::tongue::tongue:

δικιο εχεις....κατσε να παρω το κατι τις μου......:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εχει και τα καλα του ο θηλασμος! απαγορευεται η διαιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι κοιταζω συνταγες χαχαχαχαχα

σορυ βρε κοριτσια, μπλεξαμε εδω με τη ζουζου και λεμε τα δικα μας........ ειμαστε του στυλ, "βρηκε ο γυφτος τη γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του" ενα πραμα σημερα.....

τυχερουλα!

ααα...δε πειραζει βρε! ξεφευγουμε κι εμεις λιγακι!

μου ελεγε κιολας η αδερφη μου οταν θα ανεβουμε κερκυρα να παμε με τον μπεμπη παραλια να παιξουμε με τα κουβαδακια δηλ οχι να κανει μπανιο. μπορει κ να παμε!

Καλη εβδομάδα..... Εγω περιγραφη δεν θα κανω για το σημερινο πρωινο. Ενα θα σας πω.... Μιλαω με μια φιλη μου εξω απο το Δημαρχειο και τσααααααααααααπ νοιθω κατι ζεστο στο κεφαλι μου. Τι λετε να ειναι? Μια κουτσουλια οση και το κεφαλι μου........ Πρωι - πρωι Δευτεριατικα......

κουτσουλια ισον τυχη βρε!

αντε καλο μεσημερι!

θα φυγω κ εγω σε λιγο

qC91p2.pngaQK1p2.png

-Με καλαμάκι?

ναι ρε σε χυμο κ light κιολας.....:shock::D

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

και αντιηλιακο οχι μονο μια φορα γιατι περναει η επιδραση της....

τον γιαννη τον εχω σαν γυαουρτομενο....ειναι πολυ ασπρος

ασπρος αυτος,ασπρη η νυφη....γαλακτομπουρεκα θα κανουν:tongue::tongue::tongue:μονο ελληνακια δεν θα μοιαζουν:tongue::tongue:

fCS8p3.png

-Με καλαμάκι?

:tongue::tongue::tongue:μηπως ηταν και βορεια????:rolleyes::rolleyes::shock:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

AKOMA NA ΧΕΣΟΥΜΕ! Ουφ! Το κολοκυθάκι να το κάνει, το καρότο επίσης, την κολοκύθα το ίδιο. Μήλο, αχλάδι, μπανάνα ούτε να τα φτύσει... Μήπως να της δώσω και λίγο νεράκι;;; Ρε κορίτσια πόσο πρέπει να τρώνε σε ποσότητα μετά από μια εβδομάδα στις στερεές; Εσείς που έχετε και εγαλύτερα παιδάκια;

Αγγελικη να σου πω απο φρουτα..μετα απο μια βδομαδα πρεπει να τρωνε 1 μηλο,1 αχλαδι μιση μπανανα..απο φαγητο τον αλλο μηνα..εμεις θα μεινουμε λιγο πισω λογω ΠΑΙΔΩΝ..μην αγχωνεσαι οσο θελει ας φαει το Σαββινακι,δωσε κ νερακι.εμεις ακουμα τη βανιλια παλευουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...