Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω νομιζω παντως κ το ξαναλεω οτι αν πας 17:00 με 18:00 η ωρα για μπανιο τα παιδια κ εχει ζεσταθει η θαλασσα εκεινη την ωρα κ ο ηλιος δεν ειναι τοσο επικινδυνος επισης εγω 1 ετους εκανα μπανιο με 1 μπρτσακι μονο...κ τη μανα κ πατερα απο διπλα βεβαια...πρωτα εμαθα να κανω μπανιο κ μετα να περπαταω δε θυμαμαι απο τοσο μικρη αλλα στις φωτο που βλεπω το καταφχαριστιωμουνα...ειμαι κ παιδι του καλοκαιριου εγω 16 αυγουστου γεννηθηκα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

κοντα στο ποταμο? που εχει κ μια αντιπροσωπια αυτ/ων εκει τι ειναι νομιζω τογιοτα?? κ κανεις μονο 15'?? αλα θα μου πεις εγω ειμαι κ 15' απο κει για το σπιτι μου αρα καλα ελεγα γυρω στο 40λεπτο θελω να παω...εμεις παμε συνηθως βορεια για μπανιο..σαν κοντα κ καλα μπαρμπατι αλλα εμενα μου αρεσει πολυ κ ο αη γιωργης των παγων...προπερσυ πηγα χαλικουνα αλλα ειχε χαλασει απο τα κυματα το χειμωνα η παραλια κ δε μου αρεσε καθολου..επισης παμε κ κερασια κ αυλακι...αλλα ειναι παγωμενα απο κει τα νερα πολυ!! τη βρηκα σε ενα σαιτ μωρα για τις παραλιες της κερκυρας....ειδες - ειδες??

τα τζαμπο δεν τα χεις δει? ειναι στα καναλια, απεναντι εχει ενα μαρινοπουλο.... και μια αντιπροσωπεια σεατ ομως... στην οδο εθ. λευκιμης τελος παντων... επειδη ειμαστε απο αυτη τη μερια ολες οι παραλιες του νοτου εινια πολυ πιο κοντα για μας, ενω αντιθετα για να παμε σ'αυτες του βορρα κερασια (αγαπημενη) μπαρμπατι κλπ που λες ειναι 1 ωρα για μας! μπαρμπατι πηγαινα παρα πολυ συχνα αλλα εφτιαξαν αυτα τα ενοικιαζομενα σε ολη τη πλαγια κι ακουσαμε οτι βρωμισε πολυ εκει η θαλασσα κ δε ξαναπηγαμε απο τοτε....

επισης ο χαλικουνας πολυ αγαπημενη παραλια!!!!!!! μια χρονια μονο εκει πηγαιναμε του αρεσε του αντρα μου πολυ, νομιζω ηταν η πρωτη χρονια που ηρθαμε κερκυρα....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

τα τζαμπο δεν τα χεις δει? ειναι στα καναλια, απεναντι εχει ενα μαρινοπουλο.... και μια αντιπροσωπεια σεατ ομως... στην οδο εθ. λευκιμης τελος παντων... επειδη ειμαστε απο αυτη τη μερια ολες οι παραλιες του νοτου εινια πολυ πιο κοντα για μας, ενω αντιθετα για να παμε σ'αυτες του βορρα κερασια (αγαπημενη) μπαρμπατι κλπ που λες ειναι 1 ωρα για μας! μπαρμπατι πηγαινα παρα πολυ συχνα αλλα εφτιαξαν αυτα τα ενοικιαζομενα σε ολη τη πλαγια κι ακουσαμε οτι βρωμισε πολυ εκει η θαλασσα κ δε ξαναπηγαμε απο τοτε....

επισης ο χαλικουνας πολυ αγαπημενη παραλια!!!!!!! μια χρονια μονο εκει πηγαιναμε του αρεσε του αντρα μου πολυ, νομιζω ηταν η πρωτη χρονια που ηρθαμε κερκυρα....

καταλβα που λες εγω νομιζα πριν τους καπουτσινους οτι εισαι...ναι εχεις δικιο μπαρμπατι δε λεει τελευταια ηταν χαλια αλλα ακομη κερασια κ αυλακι κρατανε καθαρες...μου αρεσε πολυ χαλικουνας απλα σου λεω οτι πηγαμε μια φορα κ ηταν χαλια φαντασου οτι ειχε ξεβρασει η θαλασσα ακομη κ πετρες...παντου εχει ωραιες παραλιες το νησι...αρκει να ειναι καθαρες!!

τι λινκ: http://www.corfu-kerkyra.eu/html/greco/sitemap.htm

kondogialos2.htmκοντογυαλος

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Πάει μιά ξανθιά σε σουβλατζίδικο και λέει...

-Γειά σας,θα ήθελα ένα σουβλάκι χοιρινό.

-Με καλαμάκι?

-Ε,δεν το πιστεύω!!Βγήκε και σε χυμό???????????? :P

Το μπομπίδιο έχει δέκατα ή εσύ;:tongue::tongue::tongue:

α ναι το ξεχασα! περυσι πηγαιναμε συνεχεια κοντογυαλο κ γλυφαδα αργα το απογευμα που σχολαγαμε για γρηγορα! σε 15 λεπτα ημασταν εκει!!!!!!!! αχ ωραια...........

τωρα για μπανακι θα θελουμε ολοκληρη ιστορια, αλλα χαλαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...