Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερα, εκτος του οτι αφησες το γαμπρο μου σπιτι αρρωστο χωρις να εισαι διπλα του, δε ξερεις πως λενε την αδελφη σου;;; η ειναι κανενα ψευδωνυμο;;; και σε ειπα οχι πανω απο 3 χαπια τη μερα!

Αγγελικη, γιατι δε του προτεινεις να πατε ολοι μαζι;;

Και το ειπα η ρουφιανα.....no coments....

τι να κανω ????....αιμα μου ειναι......:P

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζου ειναι νοτια, ο αη γιαννης περιστερων που μετα απο καποια ωρα, δε θυμαμαι τωρα 17.00-18.00 εχει σκια στη θαλασσα στα ρηχα και πιο βαθια ηλιο!!!!!! γιατι ειναι το βουνο απο πισω... εμεις ολο εκει παμε για μπανακι με τον αντρα μου!!!!!!!!!!! ολο αδεια ειναι!!!! και φετος που δε πιστευω να ρθουν τουριστες καλυτερα για μας, να κανουμε τα μπανακια μας πιο ανετα.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ε τι να του πεις τωρα? το παιδι συπραγκαλα ειναι??? :(:(:mad::evil::?:evil:

αη μαρη κι εσυ δεν εννοει το παιδι ο ανθρωπος ολα τα υπολοιπα που πρεπει να κουβαλαει λεει.....αλλα ενταξη θα μπορουσε να πει να πανε αλλα αγγελικουλα μου μη σκας ετσι ειναι οι αντρες κ ο πατερας μου οποτε ειναι να παμε καπου φωναζει με αυτα που κουβαλαμε κ μετα ζηταει πραγματα "πηραμε το ενα? εχουμε το αλλο?" τι να πεις ΑΝΤΡΕΣ!!!

Πες καλε πια παραλια?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ζουζου ειναι νοτια, ο αη γιαννης περιστερων που μετα απο καποια ωρα, δε θυμαμαι τωρα 17.00-18.00 εχει σκια στη θαλασσα στα ρηχα και πιο βαθια ηλιο!!!!!! γιατι ειναι το βουνο απο πισω... εμεις ολο εκει παμε για μπανακι με τον αντρα μου!!!!!!!!!!! ολο αδεια ειναι!!!! και φετος που δε πιστευω να ρθουν τουριστες καλυτερα για μας, να κανουμε τα μπανακια μας πιο ανετα.....

τωρα το ειδα...ειναι πριν τη χαληκουνα ετσι?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

πωπω βρε κοριτσια ουτε για μπανακι δε μπορουμε να παμε τα παιδακια μας? πως να ευχαριστηθουν τα καημενα με ολα αυτα στο κεφαλι τους? ασε που παλι ολο το σπιτι πρεπει να κουβαλαμε.... εγω παντως δε θα τρελαθω τοσο, θα παρω ενα αντηλιακο χωρις πολλα περιεργα συστατικα και τελος.... ουτε ομπρελες στο νερο ουτε τπτ... ετσι κι αλλιως αργα θα τη πηγαινω για μπανακι και ξερω μια παραλια που πιανει ισκιος ενα κομματι της....

για το μπλουζακι που λετε στα παιδια, εμεις σπανια βαζαμε γιατι αυτο αμα βραχει κολλαει πανω σου κ κρυωνεις... κ αμα εχει κανα αερα οπως εδω στο νησι τη πατησες....

δε ξερω εμεις ειμαστε μαθημενοι αλλιως απο θαλασσα κ μπανακια....

βρε κοριτσι..τι να ευχαριστηθει 8-9 μηνων μωρο???πιο πολυ εμεις χαιρομαστε παρα αυτα...δεν καταλαβαινουν...

Ε, ούτε εγώ θα το παίξω μάλλον... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ! Κοινώς, μόλις γυρίσει, θα πάρω το μωρό να πάω Ακράτα. Καλό;;;; ΕΧΩ ΟΠΛΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!
;);)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αη μαρη κι εσυ δεν εννοει το παιδι ο ανθρωπος ολα τα υπολοιπα που πρεπει να κουβαλαει λεει.....

το καταλαβα καλεεεεεεεεε

εγω ομως ετσι θα του απαντουσα! και θα αρχιζε να λεει οτι δεν εννουσα το μωρο ε και μετα λιγο κλαψα οτι αν ειμαστε βαρος να πας μονος σου και μετα θα περναγε το δικο μου :D:D:D

ελααααα μπηκες στο νοημα???

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

ζουζου καλα εισαι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ τρελη επισης!!!!!!!!!!!!! που το βρηκες βρε????? και πισω απο το ξενοδοχειο στο βαθος της εικονας συνεχιζει η παραλια!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α δε θα πλατσουριζουν στη θαλασσιτσα 8-9 μηνων???????????????

εχεις δικιο για το μπλουζακι κι ναι κι εγω μαθημενη αλλιως ειμαι ομως αλα χρονια τοτε δεν ηταν ετσι ο ηλιος νομιζω πως απογευμα κ με σκια δε θα υπαρχει προβλημα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

α δε θα πλατσουριζουν στη θαλασσιτσα 8-9 μηνων???????????????

πως καλε??????????εσυ θα το κρατας και αυτο θα τρεμει και μαζι θα τρεμει και η ψυχη σου!!!!το στρατο 8 μηνων που πηγαμε διακοπες τον ειχα πανω στην ψαθα και απο πανω πετσετα,μπλουζιτσα ασπρη απαραιτητα κοντομανικη,και σορτσακι με πατουσακια εξω κατω απο ομπρελα,φυσικα λουσμενο με αντιηλιακο φρεζυντερμ-δεν τον εβαλα στη θαλασσα..το επομενο καλοκαιρι μπηκε-και εννοειται μετα τις 6 το απογεμα...και ο δικος μου κατασπρος ειναι!!!μπορει να φαινεται υστερικο αλλα ο ηλιος εχει γινει πολυ επικινδυνος οπως λεει και το ασμα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εγω μενω 3 χρονια τωρα στα τζαμπο απο πανω!

οικονομικη καταστροφη καταλαβαινετε..............

κοντα στο ποταμο? που εχει κ μια αντιπροσωπια αυτ/ων εκει τι ειναι νομιζω τογιοτα?? κ κανεις μονο 15'?? αλα θα μου πεις εγω ειμαι κ 15' απο κει για το σπιτι μου αρα καλα ελεγα γυρω στο 40λεπτο θελω να παω...εμεις παμε συνηθως βορεια για μπανιο..σαν κοντα κ καλα μπαρμπατι αλλα εμενα μου αρεσει πολυ κ ο αη γιωργης των παγων...προπερσυ πηγα χαλικουνα αλλα ειχε χαλασει απο τα κυματα το χειμωνα η παραλια κ δε μου αρεσε καθολου..επισης παμε κ κερασια κ αυλακι...αλλα ειναι παγωμενα απο κει τα νερα πολυ!! τη βρηκα σε ενα σαιτ μωρα για τις παραλιες της κερκυρας....ειδες - ειδες??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...