Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοτοπουλακι, βαλε φασολακια φρεσκα, κολοκυθι δεν βαζεις?

εγω του εδωσα κατευθειαν πατατα, καροτο, κολοκυθι.

αααα, κ τωρα που πιασατε κουβεντα για βιολογικα.

ο κουμπαρος επιασε δουλεια στη λαχαναγορα κ του ειπαν οτι ειναι μυθος τα βιολογικα λαχανικα, φρουτα, κλπ.

βιολογικο για εμενα ειναι μονο αυτο που θα καλλιεργησω μονη μου κ θα κανει 3 μηνες να βγει κ δεν θα ειναι τεραστια κ πανομοιοτυπα.

προπερσυ ειχα βαλει στο μπαλκονι σε ζαρτινιερες κολοκυθια κ αγγουρια, βγηκαν πολυ λιγα(2 κολοκυθια απο 2 κολοκυθιες κ 2 αγγουρια) κ μικρα σε μεγεθος. ασε που ολο ζουζουνια ηταν, οποτε αναγκαστικα εβαλα κ λιπασμα.

δηλ αυτοι που παραγουν βιολογικα για να εχουν τοση παραγωγη ειναι δυνατον να μη βαζουν τιποτα? το μονο που ισως να παραδεχτω ειναι αυτα που λενε οτι ειναι υπαιθρια κ δεν ειναι θερμοκηπιου.

κ εμας ευανθια, ο προμηθευτης στο μαγαζι που ειναι κ φιλος λεει οτι ειναι μυθος. θα μας φερει καλα φρουτα, αχρεωτα για δοκιμη...

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ......

Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....

....ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ........

.......NO COMMENTS....

....

ειστε τρελλοσογο. κ νομιζαμε οτι τον τσακωσαμε τον ανωμαλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ......

Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....

....ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ........

.......NO COMMENTS....

....

Και φάγαμε τον τόπο...

Άσχετο Νο2: με πήρε ο σύζυγος και μου είπε πως θα πάει στο νησί 3 μέρες να κάνει κάτι δουλειές των αδερφών.... Τι να πω εγώ τώρα... Να τους πάρει όλους μαζί και να τους σηκώσει ή να το παίξω κυρία; Που μου βγαίνει η Παναγία να γυρνάω αυθημερόν από τα ταξίδια για να μη λείπω από το σπίτι;;;Που θα μπορούσαμε να πάμε όοοολοι μαζί το Π-Σ-Κ και να κάνει και τις δουλειές και να πάρει αέρα το παιδάκι;;; Τι να πω;;;

Μήπως είμαι υπερβολική;

Ούτως ή άλλως τα μωρά κάτω των 2 ετών στη θάλασσα πρέπει να είναι με μπλουζάκι (και αντιηλιακό από μέσα γιατί περνάει και από το ρούχο)

και αντιηλιακο οχι μονο μια φορα γιατι περναει η επιδραση της....

τον γιαννη τον εχω σαν γυαουρτομενο....ειναι πολυ ασπρος

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το κοριτσάκι αυτό είναι η Τζόντι Φόστερ (άσχετο!). Ούτως ή άλλως τα μωρά κάτω των 2 ετών στη θάλασσα πρέπει να είναι με μπλουζάκι (και αντιηλιακό από μέσα γιατί περνάει και από το ρούχο)

Ελα ρε δε το ηξερα οτι ειναι η τζοντι φοστερ.....δλδ ξεχνω τα ονειρα που εκανα για το μπικινι θα της φοραω ενα βρακακι κ απο πανω μπλουζακι κ τα ποδαρακια δε πειραζει μονο με το αντιληλιακο θα ειναι μεσα στο νερο ετσι?? θα παρω κ ενα βαρκακι που μπαινουν τα ποδαρακια μεσα που εχει τεντα απο πανω κ καπελακι....ωραιο μπανιο θα κανει το παιδι τι να πω...κι εννοειται θα πηγαινουμε γυρω στις 17:00 για μπανιο...αααα αμα ειναι στη θαλασσα κατω απο ισκιο??? το ρωταω γιατι εμεις εκει στο ζουμπερι εχουμε ενα μερος που ειναι σαν λιμνουλα για τα παιδακια ρηχα αν χοσω μεσα στην αμμο στο νερο μια ομπρελα κ εχω το μωρο απο κατω να κανει μπανιο καλα δε θα ειναι???:-P

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

και αντιηλιακο οχι μονο μια φορα γιατι περναει η επιδραση της....

τον γιαννη τον εχω σαν γυαουρτομενο....ειναι πολυ ασπρος

κ μενα ειναι ασπρη κι εχει κ ευριαγγειες οπως εγω κ καιγομαι παρα πολυ ευκολα, εγω δε μαυριζω κοκκινιζω κ μετα ασπριζω παλι κ το καλοκαιρι ειμαι μονιμως σαν να εχω καει κατακοκκινη..οποτε το πιπινακι μου θελει παρα πολυ προσοχη!!:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

βγαλ'τα γυαλια αν εισαι αντρας......:tongue::tongue:.....:tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και φάγαμε τον τόπο...

Άσχετο Νο2: με πήρε ο σύζυγος και μου είπε πως θα πάει στο νησί 3 μέρες να κάνει κάτι δουλειές των αδερφών.... Τι να πω εγώ τώρα... Να τους πάρει όλους μαζί και να τους σηκώσει ή να το παίξω κυρία; Που μου βγαίνει η Παναγία να γυρνάω αυθημερόν από τα ταξίδια για να μη λείπω από το σπίτι;;;Που θα μπορούσαμε να πάμε όοοολοι μαζί το Π-Σ-Κ και να κάνει και τις δουλειές και να πάρει αέρα το παιδάκι;;; Τι να πω;;;

Μήπως είμαι υπερβολική;

καθολου...εγω δε θα το επαιζα κυρια...;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ελα ρε δε το ηξερα οτι ειναι η τζοντι φοστερ.....δλδ ξεχνω τα ονειρα που εκανα για το μπικινι θα της φοραω ενα βρακακι κ απο πανω μπλουζακι κ τα ποδαρακια δε πειραζει μονο με το αντιληλιακο θα ειναι μεσα στο νερο ετσι?? θα παρω κ ενα βαρκακι που μπαινουν τα ποδαρακια μεσα που εχει τεντα απο πανω κ καπελακι....ωραιο μπανιο θα κανει το παιδι τι να πω...κι εννοειται θα πηγαινουμε γυρω στις 17:00 για μπανιο...αααα αμα ειναι στη θαλασσα κατω απο ισκιο??? το ρωταω γιατι εμεις εκει στο ζουμπερι εχουμε ενα μερος που ειναι σαν λιμνουλα για τα παιδακια ρηχα αν χοσω μεσα στην αμμο στο νερο μια ομπρελα κ εχω το μωρο απο κατω να κανει μπανιο καλα δε θα ειναι???:-P

Καλύτερα άστην σπίτι!!!:P:p:p Το νερό δρα σα φακός πάντως...

πωπω βρε κοριτσια ουτε για μπανακι δε μπορουμε να παμε τα παιδακια μας? πως να ευχαριστηθουν τα καημενα με ολα αυτα στο κεφαλι τους? ασε που παλι ολο το σπιτι πρεπει να κουβαλαμε.... εγω παντως δε θα τρελαθω τοσο, θα παρω ενα αντηλιακο χωρις πολλα περιεργα συστατικα και τελος.... ουτε ομπρελες στο νερο ουτε τπτ... ετσι κι αλλιως αργα θα τη πηγαινω για μπανακι και ξερω μια παραλια που πιανει ισκιος ενα κομματι της....

για το μπλουζακι που λετε στα παιδια, εμεις σπανια βαζαμε γιατι αυτο αμα βραχει κολλαει πανω σου κ κρυωνεις... κ αμα εχει κανα αερα οπως εδω στο νησι τη πατησες....

δε ξερω εμεις ειμαστε μαθημενοι αλλιως απο θαλασσα κ μπανακια....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Συμπεθερα, εκτος του οτι αφησες το γαμπρο μου σπιτι αρρωστο χωρις να εισαι διπλα του, δε ξερεις πως λενε την αδελφη σου;;; η ειναι κανενα ψευδωνυμο;;; και σε ειπα οχι πανω απο 3 χαπια τη μερα!

Αγγελικη, γιατι δε του προτεινεις να πατε ολοι μαζι;;

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καθολου...εγω δε θα το επαιζα κυρια...;)

Ε, ούτε εγώ θα το παίξω μάλλον... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ! Κοινώς, μόλις γυρίσει, θα πάρω το μωρό να πάω Ακράτα. Καλό;;;; ΕΧΩ ΟΠΛΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!

Συμπεθερα, εκτος του οτι αφησες το γαμπρο μου σπιτι αρρωστο χωρις να εισαι διπλα του, δε ξερεις πως λενε την αδελφη σου;;; η ειναι κανενα ψευδωνυμο;;; και σε ειπα οχι πανω απο 3 χαπια τη μερα!

Αγγελικη, γιατι δε του προτεινεις να πατε ολοι μαζι;;

αγγελικη γιατι δε του το προτεινεις εσυ?

επειδη ειναι κ αντρας το πιο πιθανο ειναι να μη το σκεφτηκε καν.

Μα το πρότεινα η καημένη και μου είπε, πού να κουβαλάμε συμπράγκαλα τώρα, θα πάω εκεί 3 μέρες, να τελειώνω με τις δουλειές και θα γυρίσω...

αγγελικη λες να μην το ξερω??? τπτ θα βαζω ομπρελα κ θα πηγαινω απογευμα κ ας ελπισουμε να πανε ολα καλα....οσο για τα ταξιδια καλητερα να το λες οταν θελεις κατι βρε μπορει να μην το ειχε σκεφτει καν!!

ιριδακι πια παραλια????????????????????????????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μα το πρότεινα η καημένη και μου είπε, πού να κουβαλάμε συμπράγκαλα τώρα, θα πάω εκεί 3 μέρες, να τελειώνω με τις δουλειές και θα γυρίσω...

ε τι να του πεις τωρα? το παιδι συπραγκαλα ειναι??? :(:(:mad::evil::?:evil:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...