Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο καταλαβαινω κοριτσακι.... βαζεις στην αναζητηση οποιο προιον θες και σου βγαζει μεσο ορο επικινδυνοτητας σε ενα κουτακι δεξια! οσο πιο μικρο πχ 0 ή 1 ή 2 τοσο καλυτερα...

πωπωωωωω τα weleda δεν εχουν καλο μεσο ορο και λενε τοσο καλα λογια γιαυτα, οτι εινια βιολογικα κλπ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα στο μπεμπουλη σου ελενιτσα!

ιριδακι μια χαρα η μπουμπου σου, κ μην αγχωνεσαι! καλα τα λεει η ζουζου, εαν ειναι αλλεργικα σε κατι θα φανει αμεσως.

εμενα καθε μερα μου προσθετε κ ενα φρουτο.

το σκ αρχισαμε λαχανικα, ε δε ξετρελαθηκε κιολας αλλα εφαγε.

αντιηλιακο εγω πηρα το φρεζυντερμ κ μαλιστα χθες που βγηκαμε του ειχα βαλει στο μουτρακι, θα βαζω κ στα αυτια τωρα που το ειπατε.

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω απ'οτι εχω καταλαβει τα φρουτα τα βαζουμε ενα ενα αλλα τα προσθετουμε,δηλαδη μεχρι τωρα τρωνε μηλο,σημερα θα προσθεσω το αχλαδι,δηλαδη θα φανε αχλαδι μηλο.

σωστα?συμπεθερα??

Sωσταααααα......καθε 2-3 μερες προσθετουμε και νεο φρουτακι !!!!

εγω μολις παραγγειλα τα φρεζυντερμ,πηρα το γαλακτωμα που τελειωσε και ενα αντηλιακο με δεικτη 25(δινει και ενα παιδικο φουσκωτο στρωμα θαλασσης,για οσες το αγορασουν)

Ωραια ειναι....το αντιηλιακο ομως ειναι σαν στόκος...!!!

Καλημερα σε ολες....!!!!!!

κατεβηκα μαγαζι η απονη μανααααα...............

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι δε μας πανικοβαλες δε βλεπεις.... :cry::cry::cry::cry::cry: μιλαμε στεναχωρηθηκα τωρα.... ολο με weleda την πλενω και κρεμα της εβαζα πολυ γιατι ελεγαν οτι ειναι τα καλυτερα........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χμ προφανως φαγανε μηνυσουλα απο τη johnson!!!!!!! για δειτε τι γραφει

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/3430/Johnson_%26_Johnson_Johnson%27s_Baby_Bedtime_Bath%2C_Lavender_%26_Chamomile/

έκθεση σε ένα ή περισσότερα συστατικά σε αυτό το προϊόν -- όχι το ίδιο το προϊόν -- προκάλεσε την υποδεδειγμένη επίπτωση στην υγεία στις μελέτες που αναθεωρήθηκαν από τους βαθιούς ερευνητές δερμάτων. Οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία, ενδεχομένως, θα ποικίλουν βασισμένος στο επίπεδο έκθεσης στο συστατικό και τη μεμονωμένη ευαισθησία --

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες....εγω δεν απιρνω κανενα νεο σε χρονολογια προιον για τα μωρα μου...προτιμω παντα τα κλασσικα παλια βρεφικα προιοντα πχ φισαν, κικο, φρεζυντερμ κλπ...όλα αυτα τα βιολογικα πολυ τα φοβαμαι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τζωσρτζι εισαι μεσα?? Η σπυριδουλα που μας κςνει αιτηση στο φεις ποια ειναι??? εχεις ιδεα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χμ προφανως φαγενε μηνυσουλα απο τη johnson!!!!!!! για δειτε τι γραφει

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/3430/Johnson_%26_Johnson_Johnson%27s_Baby_Bedtime_Bath%2C_Lavender_%26_Chamomile/

έκθεση σε ένα ή περισσότερα συστατικά σε αυτό το προϊόν -- όχι το ίδιο το προϊόν -- προκάλεσε την υποδεδειγμένη επίπτωση στην υγεία στις μελέτες που αναθεωρήθηκαν από τους βαθιούς ερευνητές δερμάτων. Οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία, ενδεχομένως, θα ποικίλουν βασισμένος στο επίπεδο έκθεσης στο συστατικό και τη μεμονωμένη ευαισθησία --

Να σου πω την αλήθεια, επειδή βλέπω πως συνήθως χαμηλές βαθμολογίες (=λιγότερη επικινδυνότητα) βγάζουν σε καλλυντικά μικρών εταιρειών, γι' αυτό το ψιλοεμπιστεύομαι. Τώρα, το ότι το johnson's είναι τίγκα στο τοξικό είμαι σίγουρη, δε χρειάζεται να το μετρήσουν... Η συγκεκριμένη εταιρεία απέχει μακράν από την όποια φιλοσοφία συστατικών με χαμηλές επιδράσεις στην υγεία. Εδώ έχουν με τους τόνους τα parabens... Τεσπα... Θα δούμε...

κοτοπουλακι, βαλε φασολακια φρεσκα, κολοκυθι δεν βαζεις?

εγω του εδωσα κατευθειαν πατατα, καροτο, κολοκυθι.

αααα, κ τωρα που πιασατε κουβεντα για βιολογικα.

ο κουμπαρος επιασε δουλεια στη λαχαναγορα κ του ειπαν οτι ειναι μυθος τα βιολογικα λαχανικα, φρουτα, κλπ.

βιολογικο για εμενα ειναι μονο αυτο που θα καλλιεργησω μονη μου κ θα κανει 3 μηνες να βγει κ δεν θα ειναι τεραστια κ πανομοιοτυπα.

προπερσυ ειχα βαλει στο μπαλκονι σε ζαρτινιερες κολοκυθια κ αγγουρια, βγηκαν πολυ λιγα(2 κολοκυθια απο 2 κολοκυθιες κ 2 αγγουρια) κ μικρα σε μεγεθος. ασε που ολο ζουζουνια ηταν, οποτε αναγκαστικα εβαλα κ λιπασμα.

δηλ αυτοι που παραγουν βιολογικα για να εχουν τοση παραγωγη ειναι δυνατον να μη βαζουν τιποτα? το μονο που ισως να παραδεχτω ειναι αυτα που λενε οτι ειναι υπαιθρια κ δεν ειναι θερμοκηπιου.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια, επειδή βλέπω πως συνήθως χαμηλές βαθμολογίες (=λιγότερη επικινδυνότητα) βγάζουν σε καλλυντικά μικρών εταιρειών, γι' αυτό το ψιλοεμπιστεύομαι. Τώρα, το ότι το johnson's είναι τίγκα στο τοξικό είμαι σίγουρη, δε χρειάζεται να το μετρήσουν... Η συγκεκριμένη εταιρεία απέχει μακράν από την όποια φιλοσοφία συστατικών με χαμηλές επιδράσεις στην υγεία. Εδώ έχουν με τους τόνους τα parabens... Τεσπα... Θα δούμε...

σοβαρα????????????????κι εγω τοσο καιρο τα λουζω με αυτα!!μηπως λετε μονο για τα αντιηλιακα??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αναρρωσατε jtse;;

Προσπαθούμε. Εγώ και η μπέμπα ψιλοστρώσαμε, έχει μείνει ο Μιχάλης, η μάνα μου και ο πατέρας μου.

Εγώ πάντα προσπαθώ να πάρω καλλυντικά για τα παιδιά που να μην έχουν parabens. Δεν είναι εύκολο γιατί πχ της προδερμ το σαμπουάν δεν έχει αλλά η κρέμα σώματος έχει και είναι δύσκολο να βρεις αντιηλιακά χωρίς. Θέλει ψάξιμο.

Εμείς αλλάξαμε γάλα πήγαμε στο ΝΑΝ 2. Φρουτόκρεμα δεν αρχίσαμε λόγω διάρροιας, τώρα αν απεργήσουμε την Τετάρτη και είμαι σπίτι θα της τα ξεκινήσω αλλιώς θα περιμένω μέχρι το Σάββατο για να είμαι εγώ μαζί της και να τα δώσω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αααχ, δεν εχω κολοκυθακι, προς το παρον εχω κατεψυγμενο φασολακι!!!

Κοιτα, αυτοι που παραγουν βιολογικα με πιστοποιηση, εχουν μια λιστα με "φαρμακα" που επιτρεπονται, αυτα δε κανουν κακο στα προϊοντα, αν εφαρμοζονται τη καταλληλη περιοδο κτλ κτλ!! Αλλα εγω δεν εμπιστευομαι τους πιστοποιητικους οργανισμους, για το ποσο αυστηροι ειναι! Τους λεει πχ ο παραγωγος ψεκασα 5 μερες πριν μαζεψω το προϊον, ενω θα πρεπε να ψεκασει 10, και αυτοι καμια φορα κανουν τα στραβα ματια!!!

κοτοπουλακι, βαλε φασολακια φρεσκα, κολοκυθι δεν βαζεις?

εγω του εδωσα κατευθειαν πατατα, καροτο, κολοκυθι.

αααα, κ τωρα που πιασατε κουβεντα για βιολογικα.

ο κουμπαρος επιασε δουλεια στη λαχαναγορα κ του ειπαν οτι ειναι μυθος τα βιολογικα λαχανικα, φρουτα, κλπ.

βιολογικο για εμενα ειναι μονο αυτο που θα καλλιεργησω μονη μου κ θα κανει 3 μηνες να βγει κ δεν θα ειναι τεραστια κ πανομοιοτυπα.

προπερσυ ειχα βαλει στο μπαλκονι σε ζαρτινιερες κολοκυθια κ αγγουρια, βγηκαν πολυ λιγα(2 κολοκυθια απο 2 κολοκυθιες κ 2 αγγουρια) κ μικρα σε μεγεθος. ασε που ολο ζουζουνια ηταν, οποτε αναγκαστικα εβαλα κ λιπασμα.

δηλ αυτοι που παραγουν βιολογικα για να εχουν τοση παραγωγη ειναι δυνατον να μη βαζουν τιποτα? το μονο που ισως να παραδεχτω ειναι αυτα που λενε οτι ειναι υπαιθρια κ δεν ειναι θερμοκηπιου.

Τα ίδια λέει και ο άντρας μου, αλλά να σου πω την αλήθεια αυτά που παίρνω μου φαίνονται πολύ πιο νορμάλ από τα συμβατικά (σε μέγεθος, διαθεσιμότητα, χρώμα, άρωμα). Υπάρχουν και έλεγχοι, εγώ προτιμώ να δίνω στη μικρή κάτι που έχει μια καλή πιθανότητα να είναι βιολογικό από να της δώσω συμβατικό που δεν ελέγχεται ούτε για λιπάσματα, ούτε για ραντίσματα, ούτε για ορμόνες. Το θερμοκήπιο δεν είναι κακή πρακτική, τα χημικά είναι. Βέβαια, αν μπορείς να έχεις δική σου παραγωγή, ακόμα καλύτερα. Να πως την αλήθεια ψωνίζω από μια λαϊκή στο Χολαργό με βιολογικά και οι τιμές είναι επίσης πολύ καλές.

καλημερα κ απο εμενα η μαλλον καλησπερα!!!!!!!!!!

ελενη περαστικα στον κρητικαρο .

καλα οι περιγραφες σας ειναι απιστευτες.........

μολις εδωσα στην μπουμπουλα το μηλο και η αηδια στο προσωπο της δεν περιγραφετε.

Αυριο θα φαμε αχλαδι για να δουμε.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...