Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έελα......!!! Σε ποιο νομό;;; Και έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη λεβεντογέννα!!

Να υποθέσω ότι ο άντρας σου είναι από κει, εξ' ου και το Μανώλης ε;; ΑΑΑ θα μαλλιοτραβηχτούμε με τη Μαίρη μου φαίνεται!!

Χανιά !!

Καλέ πως το κατάλαβες για το Μανώλης...τι πρωτότυπο όνομα για κρητικό έ ?:P

Η Μαιρη επειδη προηγείτε θα διαλέξει πρώτη ,έτσι και αλλιώς είναι και οι δύο κούκλοι....γκουχου - γκούχου (έφαγα ενα πούπουλο):lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα;; Μπορεί να θέλει να κάνει κανέναν δικό του (ωραίο) φίλο κουμπάρο!! Δες τί έχει να σου προτείνει, μην το απορρίπτεις χωρίς να δεις!!Χιχιχι!

Καλη Χρονια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους.

τι κανετε? εχω να μπω στην κουβεντα σας απο τοτε που γεννησα...

θελω να πιστευω οτι ολα τα μωρακια σας ειναι καλα.

Καλημέρα !!!!

Πού χάθηκές? εισαστε καλά?Το ζουζούνάκι σου?

Μην νομίζεις οτι δεν έιδαμε το post σου αλλά εδώ ....έχουμε αρραβωνιάσμάτα και ξέρεις ...είναι πολύ το τρέξημο.:lol:

Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα;; Μπορεί να θέλει να κάνει κανέναν δικό του (ωραίο) φίλο κουμπάρο!! Δες τί έχει να σου προτείνει, μην το απορρίπτεις χωρίς να δεις!!Χιχιχι!

Σαν να μην έχεις άδικο.:rolleyes:

καλα ειναι το μωρακι μου (ο μπογος μου :P) εχει παρει 2 κιλα ειναι τωρα 5+ κιλα. εχει κανει μπουτακια για δαγκωμα!!! τρωει προς το παρον το γαλα της μαμας του αλλα με μπουκαλι 180 ml καθε 4 ωρες. εχει γεμισει η μουριτσα μας σπιρακια αλλα ο γιατρος ειπε να μην του βαζω τιποτε, οτι θα φυγουν μονα τους. σε λιγες μερες θα παμε και για το πρωτο εμβολιο.

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια μόνο που εγώ ακόμα συνεχίζω τις βάρδιες ενώ εσύ κοιμάσαι κακούργα, γκρρρρρ γκρρρρρ

Πολλά νευρα σήμερα κ τι θα απογίνω...:rolleyes::rolleyes::confused:

Εγώ αυτο που κατάλαβα είναι πως ο άλλος αν πραγματικά θέλει να σου βαφτίσει το παιδί δεν σκεφτεται τα χρήματα ούτε το μετά!!!!!!

Τώρα αν δεν θέλει υπάρχουν χίλια δύο να σου πει...."έχω βαφτίσει κοριτσάκι κ το δικό σου είναι αγοράκι", "ήθελα πάντα να βαφτίσω κοριτσάκι κ θα περιμένω στο μέλλον να το κάνω", "εχω υπόψη μου να κουμπαρέψω με τους τάδε στο μέλλον κ δεν θέλω να δεσμευτώ με πολλά" κ.α.

Εμείς στο 2ο επειδή τελευταία στιγμή ο "κουμπάρος" το μετανιωσε κάναμε πρόταση σε πολλούς(δυστυχώς)!!! Και λέω δυστυχώς γιατί είναι πολύ άβολο κ δυσάρεστο να σου αρνούνται να βαφτίσουν ένα παιδάκι κ δη το δικό σου με φτηνές δικαιολογίες . Βέβαια μετά από αυτό έγινε ξεκαθάρισμα για το ποιον πρέπει να θεωρείς κοντινό σου άνθρωπο!!!

οοοχι γλυκια μου!!!δεν κοιμομουν...σε πληροφορω οτι εβαζα πληντυρια και απλωνα και φυσικα εριξα κ ενα σιδερο απο τα νευρα μου μιας και το παιδι ειχε το ματι γαριδα εως τις 2:30....:rolleyes:

καλημερουδια! σας γραφω και επισημα ως εργαζομενη πια, μια που τα παιδακι μου σημερα τα αφησα σε γιαγιαδες και ντανταδες... κλαψ!!! Ο θεος να τα εχει καλα... τι άλλο να πω...

η παιδιατρος μου ειπε 150ml για καθε κιλο τους.

και εμενα η πρωτη παιδιατρος ετσι μου ειχε πει και στεναχωριομουν γιατι δεν επινε όσο θα επρεπε. παρ΄όλα αυτα μεγαλωνε παραπανω απο ικανοποιητικα. Ο δευτερος παιδιατρος μου ειπε ότι δεν θα κοιταω ποσο τρωει γιατι το καθε παιδι μεταβολιζει διαφορετικα. μας αρκει λεει να παιρνει ικανοποιητικο βαρος.

εμεις εχουμε νονους μονο για το ενα!!για το δευτερο μας ειχε προτεινει καποιος αλλα να δουμε θα το ξανασυζητησει???...αλλα μαιρη καλα λες τα εξοδα ειναι που σκεφτονται...εμεις βαφτισαμε 2 κοριτσακια το καλοκαιρι και αναμενουμε ενα ακομη απο το ζευγαρι που παντρεψαμε..ΑΛΕΚΑ κατι ειπες για το μητσοτακη???...οποτε μαζευουμε λεφτα ολο το χρονο για τα δωρα των γιορτων στα βαφτιστηρια!!!!:):):)

εγω εχω βαφτισει δυο (ευτυχως ο ένας ειναι 20 χρονων γαιδαρος αλλα και στρατο που πηγε κατι του εστελνα..) και τωρα θα βαφτισω άλλο ενα...ε δνε λεει και άλλο πια...

γεια σας κοριτσάκια,

πάλι τρεχάλα μπαίνω να δώσω το παρόν. πάλι δεν προλαβαίνω και με πιάνει άγχος πότε θα διαβάσω τα νέα σας.

σήμερα 40ήσαμε πήγαμε εκκλησία το πρωί όλο το τσούρμο και μετά βολτούλα για καφέ. καλά ήταν αλλά αργήσαμε κ πήγε όλη μέρα πίσω κ οι μικρές είναι ακομη ξύπνιες κ φωνάζουν. θα μαζέψουν υπογραφες να μας διώξουν απ΄τη γειτονιά! ελπίζω να είστε όλες καλά.

φιλιά σε όλες.

αύριο, πρώτα ο θεός μήπως προλαβω κ μπώ ξανά!

τις ευχες μου για το σαραντισμο!!! Δεν ξερω τι γραφουν για αυτο στο εγραψα απλα...;)

εγω μαρια μου ειμαι περιεργη αλλα επειδη ξερω οτι τα εξοδα ειναι πολλα δεν λεω τιποτα...μαλιστα θα τους αφησω να κανουν οτι θελουν..νονοι σωστοι θελω να ειναι πανω απο ολα..δε με ενδιαφερει η τσεπη τους..
ναι μωρε αλλα δεν θελω να ειναι και κανενας που δεν θα του φερνει τα δωρακια του... ό,τι και να εχουν τα σκατουλια, το νονο τον περιμενουν πως και πως...

Τι ήθελες να κάνει το παιδί, να σου φυλάξει το μωρό να πας να δεις όλες τις ταινίες της σεζόν;;;;;

:P:p:p:p

Εγώ αυτο που κατάλαβα είναι πως ο άλλος αν πραγματικά θέλει να σου βαφτίσει το παιδί δεν σκεφτεται τα χρήματα ούτε το μετά!!!!!!

Τώρα αν δεν θέλει υπάρχουν χίλια δύο να σου πει...."έχω βαφτίσει κοριτσάκι κ το δικό σου είναι αγοράκι", "ήθελα πάντα να βαφτίσω κοριτσάκι κ θα περιμένω στο μέλλον να το κάνω", "εχω υπόψη μου να κουμπαρέψω με τους τάδε στο μέλλον κ δεν θέλω να δεσμευτώ με πολλά" κ.α.

QUOTE]σωστηηη.....

Ευη μου τα ζουζούνια σου μία χαρά. Η μικρή είναι πιο μαγουλού από τον μπέμπη ή έτσι φαίνεται στην φωτογραφία ? Πάντως βρε κορίτσια τα δικά σας φαίνονται ολόκληρα μωρά μπροστά στην δική μου.
και ο δικος μου που ειναι πολυ αναπτυγμενος, πολυ μικρουλης μου φαινεται σε σχεση με τα δικα σας στις φωτο.... τι να πω...

επιμένει αυτός ? Επιμένω και εγώ(να πλένω κατουρημένα..)!!

Για το θέμα της βαφτησης εγω έχω νονά και καλή μάλιστα αλλά ο Μάνωλης δεν την πολυθέλει και την τρενάρω συνέχεια μεχρι να τον ψήσω......και ρωτώ τι να κάνω ? να του κόψω το sex ? ΄:rolleyes:

Βρε κάλε μου - βρε χρυσέ μου εδώ ψάχνεις νονο με το κυάλι και δεν βρίσκέις και εμάς να μας παρακαλάει το κορίτσι και να κάνουμε και τους δύσκολους?:mad:

Τελικά αν δεν ''κλέισουμε'' και δεν βρίσκετε και πολλές απο'σας νονούς λέω κατα το καλοκαιράκι να κλέισουμε ένα κολυμβητήριο και να τα φουντάρουμε όλα μαζί μέσα να τα αλλήλοβάφτήσουμε.......θα μας δείξει και η τηλέόραση...:wink::lol::lol::lol:

για το κατουρημα... υπομονη!!!!! Για τη νονα ασ'τον και τελευταια στιγμη που δεν θα εχεις εναλλακτικη, του την κοτσαρεις!!;) Για την πισινα ειμαι μεσα!!!!!

καλα ειναι το μωρακι μου (ο μπογος μου :P) εχει παρει 2 κιλα ειναι τωρα 5+ κιλα. εχει κανει μπουτακια για δαγκωμα!!! τρωει προς το παρον το γαλα της μαμας του αλλα με μπουκαλι 180 ml καθε 4 ωρες. εχει γεμισει η μουριτσα μας σπιρακια αλλα ο γιατρος ειπε να μην του βαζω τιποτε, οτι θα φυγουν μονα τους. σε λιγες μερες θα παμε και για το πρωτο εμβολιο.
γεια σου Ιρκα μου, φιλια στο μωρουλι σου!!! Μια χαρα πινει... εμενα ο δικος μου, συνολικα μεσα στη μερα, δεν πινει απο 800 μλ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλή επανένταξη στην δουλειά και καλά νέυρα!!!

Πρωτη μέρα μακριά τους θα σου κακοφαίνεται......

απο την αλλη ομως θα βρεις τους ρυθμους σου και θα εισαι πιο ησυχη.

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

απο το πρωι προσπαθω να σας διαβασω, αλλα εχει ολο γκρινια ο μικρος κ τωρα που τα καταφερα δε θυμαμαι τιποτα!

θυμαμαι της ιριδας τη μπουμπου! μια κουκλιτσα ειναι! μελανουρακι!

Kαλημέρα φιλένάδες μανουλίτσες,

Τελικά αν δεν ''κλέισουμε'' και δεν βρίσκετε και πολλές απο'σας νονούς λέω κατα το καλοκαιράκι να κλέισουμε ένα κολυμβητήριο και να τα φουντάρουμε όλα μαζί μέσα να τα αλλήλοβάφτήσουμε.......θα μας δείξει και η τηλέόραση...:wink::lol::lol::lol:

καλο!!! ειμαι μεσα!

Καλη Χρονια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους.

τι κανετε? εχω να μπω στην κουβεντα σας απο τοτε που γεννησα...

θελω να πιστευω οτι ολα τα μωρακια σας ειναι καλα.

καλως την!!! μας ελειψες!

καλημερουδια! σας γραφω και επισημα ως εργαζομενη πια, μια που τα παιδακι μου σημερα τα αφησα σε γιαγιαδες και ντανταδες... κλαψ!!! Ο θεος να τα εχει καλα... τι άλλο να πω...

αντε καλη αρχη!!! κ εγω σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι πηγα δουλεια κ οταν γυρισα σπιτι με αγκαλιασε με μια λαχταρα ο μπεμπης μου! αλλο πραγμα!!!

να πω την αληθεια μου εγω θελω να γυρισω στη δουλεια για να ξεφυγω λιγο! ετσι θα γυρναω το απογευμα με μεγαλυτερη λαχταρα να δω το παιδι μου κ να ασχοληθω μαζι του! οσο για τις δουλειες...θα παρω καθαριστρια καθε βδομαδα να μου τα κανει!

παω γιατι τον εχω βαλει στην κουνια κ παλι γκρινιαζει παρολο που ειναι φαγωμενος! by the way, εμενα η παιδιατρος μου λεει να του δινω 120 μλ. μηπως ειναι λιγα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!πηγα μια βολτα στο καρφουρ μονη μου!!!!και μολις γυρισα:lol::lol:

κοιτα κοτοπουλακι εχει δικιο η συμπεθερα,θα διαλεξουμε εμεις γαμπρο πρωτα και μετα περνεις και εσυ τον αλλον,αλλα το θεμα ειναι οτι και τα δυο ειναι κουκλια και εχουμε διλλημα!!!!!!!!

παντως κοιτα αμα συγκενεψουμε ολες μαζι μια χαρα,3 μηνες το καλοκαιρι θα οργωνουμε την ελλαδα,μια κρητη,μια χαλκιδικη μετα αλεξανδρουπολη,ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!

α επισης για την πισινα μηπως να το σκεφτουμε σοβαρα????????:lol::lol::lol:

ευανθια 120ml καθε ποσες ωρες?

fCS8p3.png

συνηθως καθε 3-4 ωρες, καμια φορα κ στις 2.5 ωρες αναλογως. αλλα το βραδυ κοιμαται εως και 6 ωρες και παλι οταν ξυπναει τοσο του δινω! κ πολλες φορες δεν το τρωει ολο, μπορει να αφησει 20-30 μλ. α, κ τον θηλαζω πρωι και βραδυ τωρα μονο γιατι οσο παει λιγοστευει το γαλα μου. λες να ειναι λιγο? παντως βαρος παιρνει. μονο την περασμενη βδομαδα πηρε 110 γρ μονο ενω συνηθως παιρνει 200 με 250. τωρα απο τεταρτη εως κυριακη που τον ζυγισα ειχε παρει 150.

qC91p2.pngaQK1p2.png

τελικα μετα απο τοση γκρινια κοιμηθηκε...εχω αποσυντονιστει τοσο πολυ ομως τωρα που δεν θελω να κανω τιποτα...

αλλα το παρακανα κ εγω τωρα στις γιορτες κ ετρωγα ο,τι να ναι, πως να μην παθει κολικους το παιδι? αντε να δω ποτε θα παρω αποφαση να το ραψω λιγο γιατι με βλεπω στον καθρεφτη κ δε με αναγνωριζω...μεγαλο χαλι!

καλε σημερα γιναμε 2 μηνων!

και κατι αλλο: με την τηλεοραση τι γινεται? κανει? εμενα εχει αρχισει να χαζευει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα μανουλιτσες,εμας μας πηγε ασχημα χθες η μωρουλινα,θηλαζε απο 21.00 μεχρι 02.30!!!! δεν αντεξα κ της εδωσα συμπληρωμα,δεν το ηπιε γιατι εχουμε ενα θεμα..δεν μπορουμε να πιουμε απο μπιμπερο αλλα απο οτι ειδα πειναγε ρε κοριτσια,και προβληματιστηκα,απο σημερα θα βαλω το μπαμπα της να της δωσει το βραδυ ξενο να δω τι θα κανει..ααα και κανει κ πρασινα κακακια καπου καπου.ΙΡΙΔΑΚΙ ολα τα λεφτα η μπεμπουλα σου.

ΑΛΕΚΑΚΙ υπομονη και καλη αρχη στου δουλεια.

Ευανθια να σου ζησει το μωρουλινι.εχετε μηνογενεθλια.Εγω δεν την αφηνω να βλεπει.αν και δε νομιζω να βλεπει αμα το εχεις μακρια..εγω σε κανα μηνα λεω να τη βαλω και στο παρκο για λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...