Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!!! Αχ ωραια Δευτερα!!!!!!!!! Πλακα κανω :D:D:D Δευτερα και ωραια γινεται??????????????? Και μετα απο σαβ/κο ολο βολτες????? Τελος παντων................. Να σας πω τα νεοτερα!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο και ειμαστε 7500 κιλακια και 66,5 ποντους!!!!!!! Η μπεμπουλα εκανε το εμβολιακι της (εχουμε μεινει λιγο πισω...) και εκλαψε ελαχιστα και μαλιστα το σαβ/κο ηταν πολυ καλη κ κοιμοταν συνεχεια!!!!!!! Αχ τι καλα που ηταν!!!!!!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον οσον αφορα το φαι μας, μας ειδε αποφασισμενους (πηγαμε ολο το σοι καταλαβαινετε χαχα)και η παιδιατρος ειπε (σιγουρα κατι διαφορετικο αποτι ειπαν οοολοι οι αλλοι παιδιατροι για να μη ξεχνιομαστε οτι καθενας λεει τα δικα του!!!) να της ξεκινησουμε φρουτακια αφου με τη κρεμουλα παει καλα, και να της ξεκινησω με μηλο και καθε βδομαδα να προσθετω κατι διαφορετικο, δηλαδη αυτη τη δευτερα μηλο, την επομενη δευτερα θα αλλαξουμε γαλα θα παμε στο ΝΑΝ 2 (γιατι θα μαστε μεγαλες πια), την επομενη μηλο-αχλαδι, την επομενη μηλο-αχλαδι-μπανανα και μετα νομιζω μηλο-αχλαδι-πορτοκαλι και οσο φαει καθε φορα.

Το μεγιστο για κρεμα με ανθος ορυζης ειναι 200μλ γιατι εινια παχυντικη ενω για τα φρουτα και 300 μλ δε μας νοιαζει (καλα κατσε να φαει τοσο και τα λεμε)

Α!Μολις κλεισει 6 μηνων να ξεκινησουμε αντηλιακο οταν ειναι στον ηλιο ακομη και στα αυτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να καθισει στα καρεκλακια αυτα για το τραπεζι στον 7ο λεει οχι ακομα....

Να πιασω κ λιγο κουραδοσυζητηση????????? Μας εκανε κατι ξεγυρισμενα το σαβ/κο κ αλλαζαμε ρουχα σεντονια μαξιλαρια, οοοοοτι θες! τα κανε ολα λιμπα!!!!!!!! (1 φορα το σαββατο κ μια τη κυριακη) λετε να φταιει η κρεμουλα? Γιατι μονο αυτο ηταν διαφορετικο... τπτ αλλο..... ε και το εμβολιο....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα ευανθουλι...παω να κανω καμια δουλεια και εγω..θα τα πουμε μετα, φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

περαστικα στα μωρουλια! παλι εχουμε αρρωστα......... αστο καλο πια.... αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε!

εμενα ειναι ο πατερας μου (ο οποιος κραταει το μωρο) αρρωστος ή μαλλον κρυωμενος, δε ξερει και μαλλον με μασκα ολη μερα θα τη βγαζει μεχρι να του περασει.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!! Αχ ωραια Δευτερα!!!!!!!!! Πλακα κανω :D:D:D Δευτερα και ωραια γινεται??????????????? Και μετα απο σαβ/κο ολο βολτες????? Τελος παντων................. Να σας πω τα νεοτερα!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο και ειμαστε 7500 κιλακια και 66,5 ποντους!!!!!!! Η μπεμπουλα εκανε το εμβολιακι της (εχουμε μεινει λιγο πισω...) και εκλαψε ελαχιστα και μαλιστα το σαβ/κο ηταν πολυ καλη κ κοιμοταν συνεχεια!!!!!!! Αχ τι καλα που ηταν!!!!!!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον οσον αφορα το φαι μας, μας ειδε αποφασισμενους (πηγαμε ολο το σοι καταλαβαινετε χαχα)και η παιδιατρος ειπε (σιγουρα κατι διαφορετικο αποτι ειπαν οοολοι οι αλλοι παιδιατροι για να μη ξεχνιομαστε οτι καθενας λεει τα δικα του!!!) να της ξεκινησουμε φρουτακια αφου με τη κρεμουλα παει καλα, και να της ξεκινησω με μηλο και καθε βδομαδα να προσθετω κατι διαφορετικο, δηλαδη αυτη τη δευτερα μηλο, την επομενη δευτερα θα αλλαξουμε γαλα θα παμε στο ΝΑΝ 2 (γιατι θα μαστε μεγαλες πια), την επομενη μηλο-αχλαδι, την επομενη μηλο-αχλαδι-μπανανα και μετα νομιζω μηλο-αχλαδι-πορτοκαλι και οσο φαει καθε φορα.

Το μεγιστο για κρεμα με ανθος ορυζης ειναι 200μλ γιατι εινια παχυντικη ενω για τα φρουτα και 300 μλ δε μας νοιαζει (καλα κατσε να φαει τοσο και τα λεμε)

Α!Μολις κλεισει 6 μηνων να ξεκινησουμε αντηλιακο οταν ειναι στον ηλιο ακομη και στα αυτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να καθισει στα καρεκλακια αυτα για το τραπεζι στον 7ο λεει οχι ακομα....

Να πιασω κ λιγο κουραδοσυζητηση????????? Μας εκανε κατι ξεγυρισμενα το σαβ/κο κ αλλαζαμε ρουχα σεντονια μαξιλαρια, οοοοοτι θες! τα κανε ολα λιμπα!!!!!!!! (1 φορα το σαββατο κ μια τη κυριακη) λετε να φταιει η κρεμουλα? Γιατι μονο αυτο ηταν διαφορετικο... τπτ αλλο..... ε και το εμβολιο....

καλημερα...γυναικαρα η μικρη....φτου σας!!!

κ ειμαστε κ ιδια μερα, εμεις θα παμε την αλλη εβδομαδα γυρω στις 10 του μηνα να δουμε ποσο ειμαστε κ εμβολιο...εκανε εμμετο εννοεις??? εμας μας ειπε για τα φρουτα ενα την ημερα δλδ...το σαββατο μηλο, την κυριακη αχλαδι, σημερα μπανανα κ αυριο ολα μαζι οσο φαει...αντιλιακο ποιο σας ειπε να βαζετε γιατι θελω κι εγω να της παρω!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αντε βρε ζουζου! ενα φρουτο την ημερα??????? ε αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω, συνηθως λενε εστω λιγες μερες καθε φρουτο για να δεις μηπως τη πειραζει κατι..... τι να πω.... πολυ βιαζεται μου φαινεται.... δεν αφηνεις καλυτερα δυο τρεις μερες και μετα προσθετεις φρουτα? βιαζεσαι να τα φαει ολα αμεσως?????????

ελα δε ξερεις ποσο βαρος και υψος εχει περιπου η δικια σου?????

ειπα κουραδοσυζητηση βρεεεεεεεεεεεεε

αντηλιακο της εταιρειας Mustela θα το ψαξω στο νετ να βαλω κανα λινκ!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

εγω απ'οτι εχω καταλαβει τα φρουτα τα βαζουμε ενα ενα αλλα τα προσθετουμε,δηλαδη μεχρι τωρα τρωνε μηλο,σημερα θα προσθεσω το αχλαδι,δηλαδη θα φανε αχλαδι μηλο.

σωστα?συμπεθερα??

fCS8p3.png

μαιρουλα καλα τα λες, καθε φορα προσθετεις το καινουργιο φρουτο στο προηγουμενο... αλλα δεν εχω ακουσει απο κανενα γιατρο μερα και φρουτο, ολοι λενε να περιμενεις λιγο, φανταστειτε εμενα μου μια βδομαδα!!!!!!! για να προσθεσω φρουτο.....

αντηλιακο με μονο 25 σου πε να βαλεις στα μωρα? αυτο που μου δωσε εμενα εχει 50...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αντε βρε ζουζου! ενα φρουτο την ημερα??????? ε αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω, συνηθως λενε εστω λιγες μερες καθε φρουτο για να δεις μηπως τη πειραζει κατι..... τι να πω.... πολυ βιαζεται μου φαινεται.... δεν αφηνεις καλυτερα δυο τρεις μερες και μετα προσθετεις φρουτα? βιαζεσαι να τα φαει ολα αμεσως?????????

ξερεις κατι? παλια τα εδιναν ολα μαζι κ με μπισκοτο νομιζω οτι πολυ το ψηριζουν τωρα...γενικα ο καθενας λεει τα δικα του εμενα το μηλο το εκανε να κ το αχλαδι την αηδιασε δεν το ηθελε καθολου...οσο για αλεργια φαινεται στο πρωτο 24 ωρο νομιζω...μας εχουν τρελανει βρε..εμενα μου ειπε μεχρι το σαββατο απο την τριτη που μας περασε που ξεκινησαμε κρεμα θα πρεπει να φαει 150μλ κ εμενα δε τον θελει τρωει 4-5 κουταλιτσες κ μετα γκρινιαζει θελει γαλα τι να κανω να το πιεσω να φαει αφυ δε θελει? μετα θα τα ξερασει ολα!! παω αναλογα τα κεφακια της ενταξη δε σου ειπα οτι θα δοσω κ αυγο αλλα νομιζω οτι αν ειναι να βγαλει αλεργια θα βγαλει αμεσως...τι να πω ο καθενας γιατρος τα δικα του...μιας φιλης μου το παιδι ειναι κοντα 9 μηνων κ ακομη δεν της εχει δοσει ο γιατρος φαγητο μονο κρεμες...:shock:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Τίγκα στο τοξικό, κορίτσια! Για δείτε το http://www.cosmeticsdatabase.com/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...