Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα....δε μας χε^&*^*τε με τις περιγραφες σας???μου κουβαληθηκε ο ταλιμπαν απο τις 6.30 στο κρεββατι παρεα με 3-4 αυτοκινητα κ αρχισε να παιζει για να ξυπνησει κ το μωρο...μας πηρε 1 ωρα να πιουμε το γαλα,εφτιαξα καφε..μωρο ξανακοιμηθηκε,ο ταλιμπαν εκανε κακα στην πανα του,τον αλλαξα,μοσχοβολησε η επαυλη.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ το Χριστιανακι να το φας μονη σου ετσι οπως το εκανε η γιαγια του..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα οκ λοιπον θελετε περιγραφες???? παμε..!!

Η ωρα ηταν 05:45 λιγοστο φως εμπενε απο τις γριλιες κ φωτιζε το γλυκο μουτρακι της μικρης πριγκιπεσας μου, τεντωνω το χερι μου κ πιανω τρυφερα το χερακι της που το ειχε βγαλει απο τα καγλελακια της κουνιας της κ το ειχε εκτηνει προς το μερος μου...το σφιγγει δυνατα μεσα στον υπνο της λες κ καταλαβε οτι ημουν η μαμα της. Ξαφνικα αισθανομαι κατι παγωμενο στα ποδια μου..ο πιπινος μεσα στον υπνο του χαιδευε τις πατουσες του στις δικες μου κ νανουριζοταν..χαμογελασα στην ιδεα οτι τελικα εχω 2 παιδακια κ στο τι θα μου εσουρναν η μεφη κ η κιμι!! σηκωνωμαι σιγα σιγα να μην ξυπνησω τα μωρα μου κ παω στην μπαλκονοπορτα του σαλονιου, ανοιγω τις κουρτινες κ τα φυλλα του παραθυρου κ μετα τα πατζουρια τα οποια ηταν μουσκεμα απο την υγρασια...μια φρεσκια μυρωδια εφτασε στη μυτη μου...κατι μεταξυ θαλλασας, βρεγμενου γρασιδιου, λουλουδιων...μοιρησε καλοκαιρι κ οχι ανοιξη!! Η ατμοσφαιρα εξω υγρη κ φωτεινη...!! Ξυπναω τον πιπινο κ ξεκιναμε να παμε για λαυριο...ο δρομος αδειος στα αριστερα φαινεται η θαλασσα τοσο ηρεμη κ καλοσυνατη...ο δρομος ατελειωτος ο καφες τελειωμενος κ ο αποχωρισμος πικρος...το λαυριο μονο για δουλεια δεν προδιαθετε, τι ωραια που θα ηταν να πηγαιναμε για εναν καφε εκει κοντα..ομως το καραβι δεν περιμενει...ξεκιναω με την καρδια μου σφιγμενη για το δρομο μου προς το γραφειο..τα αυτοκινητα στην αττικη οδο πολλα...ολα τα προσωπα σκυθρωπα κ νυσταγμενα..ενας μακακας μπροστα μου παει με 40 στην αριστερη λωριδα..κολλαω απο πισω...χαμπαρι ο αστραχαν...ξαφνικα φρεναρει..του ειχε πεσει το τσιγαρο στα ποδια του κ θα μας σκοτωνε..προσπερναω απο δεξια...μουτζωνω (δεν κρατηθηκα)..συνεχιζω τον δρομο μου προς το γραφειο! Φτανω απο εξω..κοσμος χαμος, παλι ειχαν ερθει απο το ΠΑΜΕ για το παιδι που απολυθηκε...παω να μπω στο γραφειο με αρχιζουν στα μπουρου μπουρου, τελικα καταφερνω κ μπαινω...ανοιγω υπολογιστη κ παραθυρο κ βλεπω τα ραδικια αναποδα (ειναι λιγο ημιυπογειο το νεο μου γραφειο...ελπιζω αν ξαναμεινω εγκυος να μην με βαλουν οταν επιστρεψω στο γκαραζ).....εκατσα στο γραφειακι μου εστριψα ενα τσιγαρο...κ ξεκινησα δουλεια.....ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ αυτες οι τσαγκαροδευτερες!!!

:cool:....μα βαρεμενες εισαστε όλες??

καλημερα....δε μας χε^&*^*τε με τις περιγραφες σας???μου κουβαληθηκε ο ταλιμπαν απο τις 6.30 στο κρεββατι παρεα με 3-4 αυτοκινητα κ αρχισε να παιζει για να ξυπνησει κ το μωρο...μας πηρε 1 ωρα να πιουμε το γαλα,εφτιαξα καφε..μωρο ξανακοιμηθηκε,ο ταλιμπαν εκανε κακα στην πανα του,τον αλλαξα,μοσχοβολησε η επαυλη.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ το Χριστιανακι να το φας μονη σου ετσι οπως το εκανε η γιαγια του..

ιιιιιι...βρωμα.....το χριστιανακι βρε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τα λάβατε τα δεματακια μου......!!!:tongue:

μωρο απο το κακο στο χειροτερο.....που να το αφησω....?

τωρα ειναι κολλημενο στο β@ζι και βογκαει .....τα δακρυα τρεχουν

ω ρε γμτ το μαναρακι.....:cry:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Τα λάβατε τα δεματακια μου......!!!:tongue:

μωρο απο το κακο στο χειροτερο.....που να το αφησω....?

τωρα ειναι κολλημενο στο β@ζι και βογκαει .....τα δακρυα τρεχουν

ωχ το καυμενουλι το λουκουμακι....περαστικα μωρε..αντε η τελευταια ιωσουλα της σεζον θα ειναι :)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημεεεεερα.....ελενακι και κοτοπουλακιον αδικειστε βρε.....Οι εθνικες μανες ποιητριες της χωρας.....

Ομορφακια η μανα σου ποσο μου θυμιζει την δικη μου....μη σκας, μεχρι τη βαφτιση θα εχει παρει ενα εκατοστουλι.....

πηγα να βαλω κανα ριουχο το πρωι και όλ χειμωνιατικα εχω....η ανεπροκοπη...τιποτα δεν εχω κανει με τις ντουλαπες...σημερα το βραδυ δεν θα μπω για τιμωρια μου, θα μαζεψω!!!

Καλη εβδομαδα σε όλες

η πεθερα βρε... οχι η μανα... η μανα μου, τη καιει απευθειας.

:cool:....μα βαρεμενες εισαστε όλες??

ιιιιιι...βρωμα.....το χριστιανακι βρε?

ειδες...δειχνει χαρακτηρα απο τωρα!

bloody mondey!!!!

α βρε κοτοπουλο...

ακου το εσυ, γιατι δεν μπορω εγω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αλεκα ποτε να την βουτηξω στη θαλασσα τη πιπινα εννοειται τον αλλο μηνα αλλα πρεπει να ειναι παααρα πολυ ζεστη η κ με 28 βαθμους μπαινουμε???

εγω τα εφτιαξα τα ρουχα το σαββατο κ προς μεγαλη μου χαρα ειναι ευαερα κ ευρηχωρα κι ετσι σουλουπωθηκα λιγακι...τωρα με το μαγιο δε ξερω δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το δοκιμασω!!! το μπικινι εννοω γιατι το ολοσωμο..εχω απο περσυ που ημουν με την κοιλαρα μου!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ελα ρε ομορφακια, κι εγω τωρα αυτο εβαλα και ακουγα, και δωστου και τρανταζοταν το λουκουμακι στον υπνο του!!!

μαρη δε ντρεπεσε, τι σου φταιει το παιδακι???:-P

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...