Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!

Ανοιγω κουρτινες........

Φως....εντονο φως ξεχυνεται πισω απο το λοφο.Δεν εχει χρωμα.....απλα ειναι φως.....

Ο ουρανός άσπρος.....σαν ουρανος σε ονειρο μοιαζει....

Ησυχία.....μονο δυο τρια αυτοκινητα κατεβηκαν ...... ησυχα και αυτα σαν φαντασματα...αθόρυβα....

Κατι δεν παει καλα σήμερα....πουλια,δεντρα αθορυβα και αυτα...

Ηρεμη και η θαλασσα....κουναει ρυθμικα τα πλοια και τα βαρκακια που κλεινει στην αγκαλια της.

Το αυτοκίνητο του πατερα μου δεν ειναι στην γνωστη του θεση.......η δεν βρηκε παρκιν η το κλεψανε....:?

.....

....

..

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μωρακι μου ειναι ψιλοχαλια....τρεχουν τα ματακια του δακρυα και φτερνιζεται συχνα....αλλα ολο κεφι ειναι το πουλακι μου !!!

θα περασει και αυτο....

παω να διαβασω τπτ χθεσινο.....

Καλημεραααα!!!

Ανοιγω τις κουρτινες, αλλα δε προλαβαινω να δω τιποτα, η μισελεν τσιριζει!!!

Λεγε....με μουσικη υποκρουση....:tongue:

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!

Ελένη περαστικά σας κοπέλα μου. Τι να έχει καλέ το παιδάκι;;; Εμείς στουμπώσαμε πάλι...

Τρεχουν μυτες-ματακια κατακοκκινα....πολυ γκρινια........ευτυχος δεν εχει πυρετο,λιγα δεκατα μονο.

Διαφημίσεις

Kαλημέεεεερα!!!!

Και εμένα τα γλυκά μου αρρωστούλικα είναι. Μπούκωμα στην μυτούλα έχουν μέχρι στιγμής και φοβάμε μην εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο (βήχα, ακροαστικά κλπ κλπ) γιατί ο μικρός έχει τάση προς βροχιλίτιδα από 2 μηνών έχει πάθει ήδη 2 φορές. Τα βάζω φυσιολογικό ορό και εισπνοές πάνω από την "χύτρα" σαν τον Οβελίξ. Σήμερα θα πάρω και utrivin σταγόνες για την μυτούλα.

Θα περάσει και αυτό που λέει και η Ελένη.... Περαστικά σας Ελένη μου

lRZRp3.png

Μπαινω στο σαλονι (αφου παραπαταω στις παντοφλες που παρατησε ο Γιωργος μεσ τη μεση), οι αχτιδες του ηλιου πασχιζουν να διαπερασουν τις γρυλλιες των παντζουριων και οσες τα καταφερνουν, χυνονται πανω στο τραπεζακι του σαλονιου, τονιζοντας για αλλη μια φορα τη σκονη που αιωρειται στο σπιτι και στρογγυλοκαθησε πανω στα επιπλα (παλι ξεσκονισμα πρεπει να κανω γμτ, να μη ξεχασω την επομενη φορα να αγορασω ασπρα επιπλα)!!

Αφηνω τα παντζουρια μισανοιχτα για να μην αποκαλυφθει ολο το μεγαλειο της σκονης που χοροπηδαει σ ολοκληρο το σπιτι! Στη μεση του σαλονιου, μεσα στο ημιφως, στεκεται σα φαντασμα η σιδερωτρα με 2 στοιβες ρουχα πανω (και σιδερο πρεπει να κανω ρε γμτ;;;), δε προχωραω παραπερα, γυριζω πισω στο λαπιτοπι να συνεχισω το καφε μου, ουτως η αλλως η θεα ειναι παντα ιδια απο το παραθυρο: οι πολυκατοικιες λουσμενες στο φως, και παραπερα η θαλασσα, που ειναι ωραια γιατι κινειται παντα!! (κλεμμενο απ τους Πυξ-Λαξ!)!

Και πού να παρω και το πρωινο το χαπι μου!!!

Κι εμας η δικια μας ειχε κατι μυξουλες, δε καθοταν με τιποτα στο ρουφηχτηρι χθες, αλλα πυρετο δεν εχει!

Μονο πισω απ τ αυτακια της εκει που ενωνεται το πτερυγιο με το κεφαλι, βγαζει κατι πληγιτσες, αν και τη σκουπιζω πολυ καλα εκει πισω. της βαζω λαδακι, γιατι χθες που τητο πιανα για να δω τι εχει, εδειχνε να ενοχλειται! Να βαλω καμια αλλη κρεμουλα; Συμπεθερα τι λες; Ααα, και βγαλε τις φραουλιτσες απ το κομοδινο, θα χαλασουν, το βραδυ παλι!!!

Μπαινω στο σαλονι (αφου παραπαταω στις παντοφλες που παρατησε ο Γιωργος μεσ τη μεση), οι αχτιδες του ηλιου πασχιζουν να διαπερασουν τις γρυλλιες των παντζουριων και οσες τα καταφερνουν, χυνονται πανω στο τραπεζακι του σαλονιου, τονιζοντας για αλλη μια φορα τη σκονη που αιωρειται στο σπιτι και στρογγυλοκαθησε πανω στα επιπλα (παλι ξεσκονισμα πρεπει να κανω γμτ, να μη ξεχασω την επομενη φορα να αγορασω ασπρα επιπλα)!!

Αφηνω τα παντζουρια μισανοιχτα για να μην αποκαλυφθει ολο το μεγαλειο της σκονης που χοροπηδαει σ ολοκληρο το σπιτι! Στη μεση του σαλονιου, μεσα στο ημιφως, στεκεται σα φαντασμα η σιδερωτρα με 2 στοιβες ρουχα πανω (και σιδερο πρεπει να κανω ρε γμτ;;;), δε προχωραω παραπερα, γυριζω πισω στο λαπιτοπι να συνεχισω το καφε μου, ουτως η αλλως η θεα ειναι παντα ιδια απο το παραθυρο: οι πολυκατοικιες λουσμενες στο φως, και παραπερα η θαλασσα, που ειναι ωραια γιατι κινειται παντα!! (κλεμμενο απ τους Πυξ-Λαξ!)!

Εισαι ΘΕΑ.....!!!!!

(κλεμμενο απο τον Ψινακη)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχει και συνεχεια αμα θες: Κοιταξα λιγο πισω απ την κουρτινα, μπροστα μου απλωνεται η τεραστια βεραντα, κι αυτη μεσ τη βρωμια (παλι δεν αγορασε καινουργιο λασιχο ο Γιωργος για να τη πλυνω!!), να παω στα πισω παραθυρα σκεφτομαι μηδιώντας (νομιζοντας οτι εκει θα τα δω ολα καλως καμωμενα!),τραβαω τη κουρτινα του υπνοδωματιου και ...ωωω...τί εκπληξη, κι αλλη μπουγαδα απλωμενη στο σκοινι, ανεμιζει απ το ψιλο αερακι, που εφερε σκονη και στα πισω μπαλκονια!!

Σε ποιο δωματιο να παω να κλειστω, να μη βλεπω τιποτα;;; Δε θελω αλλες περιγραφες, πού πηγε το χαρουμενο πρωινο μου ξυπνημα, απο τα κλαμματα της μικρης;; (που τωρα κοιμαται μια χαρα, κι εγω ψαχνω οδοντογλιφιδες να βαλω στα ματια να μη κλεισουν;;;)....δε παω στη κουζινα, γιατι θα δω οτι κι εκει εχω πολλα να κανω....

Διαφημίσεις

Συμφωνω με τη Λιτσα περιμενε λιγο ακομα ασε να κλεισουν τον εκτο τι εμεινε? Ρωτα και τη γιατρο που θα πας. Ξερεις ποια κρεμα αρεσει περισσοτερο απο ολες στα μωρα? Η φαριν λακτε και ειδικα με χυμο πορτοκαλι ειναι υπεροχη.... Εκει πιστευω οτι θα τρωνε αρκετα.....

σταζουμε πορτοκαλι μεσα στην φαριν λακτε?? δεν το εχω ξανακουσει... ευελπιστω οτι θα το διαβασεις εκει στη δουλεια που εισαι κ εχεις πεσει με τα μουτρα!!! καλημερα:-P

Εχει και συνεχεια αμα θες: Κοιταξα λιγο πισω απ την κουρτινα, μπροστα μου απλωνεται η τεραστια βεραντα, κι αυτη μεσ τη βρωμια (παλι δεν αγορασε καινουργιο λασιχο ο Γιωργος για να τη πλυνω!!), να παω στα πισω παραθυρα σκεφτομαι μηδιώντας (νομιζοντας οτι εκει θα τα δω ολα καλως καμωμενα!),τραβαω τη κουρτινα του υπνοδωματιου και ...ωωω...τί εκπληξη, κι αλλη μπουγαδα απλωμενη στο σκοινι, ανεμιζει απ το ψιλο αερακι, που εφερε σκονη και στα πισω μπαλκονια!!

Σε ποιο δωματιο να παω να κλειστω, να μη βλεπω τιποτα;;; Δε θελω αλλες περιγραφες, πού πηγε το χαρουμενο πρωινο μου ξυπνημα, απο τα κλαμματα της μικρης;; (που τωρα κοιμαται μια χαρα, κι εγω ψαχνω οδοντογλιφιδες να βαλω στα ματια να μη κλεισουν;;;)....δε παω στη κουζινα, γιατι θα δω οτι κι εκει εχω πολλα να κανω....

βλεπω...οι συμπεθερες...μια χαρα το πανε!! αλιμονο στα λουκουμακια σας!!

η πεθερα μου ΚΟΥΡΕΨΕ τη χριστ.. Δεν υπαρχει περιπτωση, ειμαι σιγουρη πλεον, οτι το μισει το κοριτσακι μου κ δεν θελει να το βλεπει ομορφο! μονο αφελειες, αλλα το παιδι ειναι σα κατι καλογερους καθολικους. στη μεση του κουτελου τελειωνουν!!!!!! θα της τα τραβαω μεχρι τη βαφτιση...γιατι θεε μου???????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημεεεεερα.....ελενακι και κοτοπουλακιον αδικειστε βρε.....Οι εθνικες μανες ποιητριες της χωρας.....

Ομορφακια η μανα σου ποσο μου θυμιζει την δικη μου....μη σκας, μεχρι τη βαφτιση θα εχει παρει ενα εκατοστουλι.....

πηγα να βαλω κανα ριουχο το πρωι και όλ χειμωνιατικα εχω....η ανεπροκοπη...τιποτα δεν εχω κανει με τις ντουλαπες...σημερα το βραδυ δεν θα μπω για τιμωρια μου, θα μαζεψω!!!

Καλη εβδομαδα σε όλες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα οκ λοιπον θελετε περιγραφες???? παμε..!!

Η ωρα ηταν 05:45 λιγοστο φως εμπενε απο τις γριλιες κ φωτιζε το γλυκο μουτρακι της μικρης πριγκιπεσας μου, τεντωνω το χερι μου κ πιανω τρυφερα το χερακι της που το ειχε βγαλει απο τα καγλελακια της κουνιας της κ το ειχε εκτηνει προς το μερος μου...το σφιγγει δυνατα μεσα στον υπνο της λες κ καταλαβε οτι ημουν η μαμα της. Ξαφνικα αισθανομαι κατι παγωμενο στα ποδια μου..ο πιπινος μεσα στον υπνο του χαιδευε τις πατουσες του στις δικες μου κ νανουριζοταν..χαμογελασα στην ιδεα οτι τελικα εχω 2 παιδακια κ στο τι θα μου εσουρναν η μεφη κ η κιμι!! σηκωνωμαι σιγα σιγα να μην ξυπνησω τα μωρα μου κ παω στην μπαλκονοπορτα του σαλονιου, ανοιγω τις κουρτινες κ τα φυλλα του παραθυρου κ μετα τα πατζουρια τα οποια ηταν μουσκεμα απο την υγρασια...μια φρεσκια μυρωδια εφτασε στη μυτη μου...κατι μεταξυ θαλλασας, βρεγμενου γρασιδιου, λουλουδιων...μοιρησε καλοκαιρι κ οχι ανοιξη!! Η ατμοσφαιρα εξω υγρη κ φωτεινη...!! Ξυπναω τον πιπινο κ ξεκιναμε να παμε για λαυριο...ο δρομος αδειος στα αριστερα φαινεται η θαλασσα τοσο ηρεμη κ καλοσυνατη...ο δρομος ατελειωτος ο καφες τελειωμενος κ ο αποχωρισμος πικρος...το λαυριο μονο για δουλεια δεν προδιαθετε, τι ωραια που θα ηταν να πηγαιναμε για εναν καφε εκει κοντα..ομως το καραβι δεν περιμενει...ξεκιναω με την καρδια μου σφιγμενη για το δρομο μου προς το γραφειο..τα αυτοκινητα στην αττικη οδο πολλα...ολα τα προσωπα σκυθρωπα κ νυσταγμενα..ενας μακακας μπροστα μου παει με 40 στην αριστερη λωριδα..κολλαω απο πισω...χαμπαρι ο αστραχαν...ξαφνικα φρεναρει..του ειχε πεσει το τσιγαρο στα ποδια του κ θα μας σκοτωνε..προσπερναω απο δεξια...μουτζωνω (δεν κρατηθηκα)..συνεχιζω τον δρομο μου προς το γραφειο! Φτανω απο εξω..κοσμος χαμος, παλι ειχαν ερθει απο το ΠΑΜΕ για το παιδι που απολυθηκε...παω να μπω στο γραφειο με αρχιζουν στα μπουρου μπουρου, τελικα καταφερνω κ μπαινω...ανοιγω υπολογιστη κ παραθυρο κ βλεπω τα ραδικια αναποδα (ειναι λιγο ημιυπογειο το νεο μου γραφειο...ελπιζω αν ξαναμεινω εγκυος να μην με βαλουν οταν επιστρεψω στο γκαραζ).....εκατσα στο γραφειακι μου εστριψα ενα τσιγαρο...κ ξεκινησα δουλεια.....ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ αυτες οι τσαγκαροδευτερες!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...