Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα λογω οικονομικης κρισης ομολογουμενως τα μεμε μου μας κανουν απιστευτη οικονομια........Αντε γυριστε ολες στον θηλασμο να κανετε οικονομια λοιπον....

μεχρι τωρα 270 το μηνα για γαλατα και αυτο επειδη δεν ειναι και φαγανα αμα ηταν......:tongue::tongue:

fCS8p3.png

το μηλο σημερα ο μπεμπης το εφαγε πιο πολυ,η μπεμπα το μισο απο αυτο που επρεπε να φαει.

την κρεμα.....80γρ νερο.....και αν....μετα συμπληρωμα,αλλα και εγω αυτο καταλαβα θελουν υπομονη..

κρεμα νουνου και εγω.

αληθεια τις αλλες που ειναι με γευσεις και λενε μετα τον 6ο,δηλαδη???τωρα αφου τον κλεισουν???λεω μηπςω τους αρεσει πιο πολυ καποια αλλη γευση

Συμφωνω με τη Λιτσα περιμενε λιγο ακομα ασε να κλεισουν τον εκτο τι εμεινε? Ρωτα και τη γιατρο που θα πας. Ξερεις ποια κρεμα αρεσει περισσοτερο απο ολες στα μωρα? Η φαριν λακτε και ειδικα με χυμο πορτοκαλι ειναι υπεροχη.... Εκει πιστευω οτι θα τρωνε αρκετα.....

Συμφωνω με τη Λιτσα περιμενε λιγο ακομα ασε να κλεισουν τον εκτο τι εμεινε? Ρωτα και τη γιατρο που θα πας. Ξερεις ποια κρεμα αρεσει περισσοτερο απο ολες στα μωρα? Η φαριν λακτε και ειδικα με χυμο πορτοκαλι ειναι υπεροχη.... Εκει πιστευω οτι θα τρωνε αρκετα.....

ναι δεν ξερω γι'αυτο ρωταω απο ποτε..

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Οχι πορτοκαλι πριν το 12 μηνα ειναι αλλεργιογονο,

iMLpp3.png

κοιτα λογω οικονομικης κρισης ομολογουμενως τα μεμε μου μας κανουν απιστευτη οικονομια........Αντε γυριστε ολες στον θηλασμο να κανετε οικονομια λοιπον....

Καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο αλλα τωρα που μπηκαμε στις στερεες τροφες μονο για πρωι και βραδυ δεν νομιζω. Ασε που εγω οπως εχω ξαναπει μεχρι τωρα για γαλατα εχω πληρωσει μονο 180 ευρω αυτα που ειχα παραγειλει απο γερμανια. Τα αλλα ηταν απο δειγματα απο τον παιδιατρο μας και απο την παιδιατρο φιλη του θειου μου... Και κρεμες εχω τωρα παλι δειγματακια

εχτρα παρθενο και με την βουλα........σοβαρα μιλαω οποια θελει λαδι να μου πει να στειλω....

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις μου τελειωσει ο τενεκες θα σε πω να με στειλεις αν δεν ξεχασω λογω αλτσχαιμερ!!!!

μεχρι τωρα 270 το μηνα για γαλατα και αυτο επειδη δεν ειναι και φαγανα αμα ηταν......:tongue::tongue:

Αμα ηταν θα ηθελες τα διπλασια λεφτα μιας και ειναι 2 τα μωρακια σου

δεν ντρεπονται ρε π.....μου 200 ευρω δωρο πασχα?????να τα κανει τι ο συνταξιουχος??????παλιοκ@@#$#$:evil::evil::evil:

τι βλεπεις ακομα ειδησεις???????εγω αν δω θα πρεπει να παρω ψυχοφαρμακα.......εσυ λες αυτο .....

θελουν να πουλησουν τον ΟΠΑΠ τα παλιοπ^%&^%ρια δεν μπορω να βρισω κιολας....που πας ρε καραμητρο.....10000 οικογενεις τι θα γινουν?????????

Αχ δεν εχουμε και φαναρια να βγω μπας κια πληρωσω κανα δανειο....οιμε

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Οχι πορτοκαλι πριν το 12 μηνα ειναι αλλεργιογονο,

Εγω τους αλλους 2 τους ειχα δωσει απο 5 μηνων πορτοκαλι αυτην οχι ακομα. Εξαρταται απο τον γιατρο Θεανω μου.... Εμας τωρα στα φρουτα κατευθειαν φρουτοκρεμα με 3 φρουτα και η βαση απαραιτητα αχλαδι μπανανα τριτο οτι θελω εκτος απο φραουλα και ακτινιδιο. Ενω στη χορτοσουπα ξεκινησαμε με πατατα καροτο και ανα δυο μερες θα βαζω κατι πρασινο αλλα στις 5 μερες θα βαλω και μοσχαρι.....

τι βλεπεις ακομα ειδησεις???????εγω αν δω θα πρεπει να παρω ψυχοφαρμακα.......εσυ λες αυτο .....

θελουν να πουλησουν τον ΟΠΑΠ τα παλιοπ^%&^%ρια δεν μπορω να βρισω κιολας....που πας ρε καραμητρο.....10000 οικογενεις τι θα γινουν?????????

Αχ δεν εχουμε και φαναρια να βγω μπας κια πληρωσω κανα δανειο....οιμε

βλεπω......

αυτο παλι τωρα το ακουω.....γιατι λιγα βγαζουν???νομζιω οτι ειναι πολυ κερδοφορος?εχω λαθος?δεν κοιταν να πουλησουν τον οσε που μας βαζει μεσα καθε μερα.....

fCS8p3.png

Καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο αλλα τωρα που μπηκαμε στις στερεες τροφες μονο για πρωι και βραδυ δεν νομιζω. Ασε που εγω οπως εχω ξαναπει μεχρι τωρα για γαλατα εχω πληρωσει μονο 180 ευρω αυτα που ειχα παραγειλει απο γερμανια. Τα αλλα ηταν απο δειγματα απο τον παιδιατρο μας και απο την παιδιατρο φιλη του θειου μου... Και κρεμες εχω τωρα παλι δειγματακια

ναι μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο αλλα θελει γερα νευρα....

Μολις μου τελειωσει ο τενεκες θα σε πω να με στειλεις αν δεν ξεχασω λογω αλτσχαιμερ!!!!

θα στο θυμισω καλο μου.....

Αμα ηταν θα ηθελες τα διπλασια λεφτα μιας και ειναι 2 τα μωρακια σου

:):):)

iMLpp3.png

Ρε παιδια εγω ειπα οτι αρνουμαι να δω ειδησεις αλλα ακουω αποσπασματικα. Θα εξεγερθει ο λαουτζικος δεν μπορει καποια στιγμη θα εξεγερθει. Ετσι λεω εγω τουλαχιστον. Δεν θα εχουμε να φαμε.... Θα τα κοψουμε ολα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...