Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παιδια για παραδειγμα...!!!ναι ο στρατος εφαγε πολυ γρηγορα....θα τα προσσπαθησω παλι...ειναι κ 2 και η υπομονη μου δεν ειναι αρκετη...:(

Τα παιδια μου τα καλα μου τα παιδακια!!!!! Ναι θελει υπομονη που εμενα τουλαχιστον μου φανηκε πως την εχεις ασχετα τι λες.... Εγω πασχω απο υπομονη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ λετε για τις τροφες?

εμεις 5 μερες της δινω μηλο περασμενο στον πολυ ψιλι τριφτη κ της βαζω κ λιγο νερακι μεσα,αλλα μπαααααααααα πολυ ξινιζει την φατσουλα της.........ρυζαλευρο της εδινα αλλα η συμβουλος μου ειπε οτι την φορτωνω με αχρηστες θερμιδες ,οποτε τρωει μονο φρουτακι το πρωι και μετα ολη την μερα μανουλα....γιαυτο κ χανοναι μονιμα.....

δεν πειραζει επιτελεις εργο!!!αξια !!!η μαριανθη χαθηκε...τι εγινε??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τα παιδια μου τα καλα μου τα παιδακια!!!!! Ναι θελει υπομονη που εμενα τουλαχιστον μου φανηκε πως την εχεις ασχετα τι λες.... Εγω πασχω απο υπομονη....

εχω ρε συ....ειμαι γαιδουρι εγω...αλλα καποια στιγμη και τα γαιδουρια δεν κλοτσανε????;);)

Δεν θα πρεπει να [πληρωσουμε κατι?:)

δεν το σχολιαζω.....

Διαφημίσεις

Δεν τον προλαβα τον Θεοδωρακη... Τι ειπε? Με τα κοριτσια που λετε εγω δεν μιλησα καθολου.... Μονο τα ονοματα θυμαμαι απο τοτε που σας διαβαζα κρυφα.... Πες ρε Μαιρη τι τρωτε? Εμεις την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο....

το μηλο σημερα ο μπεμπης το εφαγε πιο πολυ,η μπεμπα το μισο απο αυτο που επρεπε να φαει.

την κρεμα.....80γρ νερο.....και αν....μετα συμπληρωμα,αλλα και εγω αυτο καταλαβα θελουν υπομονη..

κρεμα νουνου και εγω.

αληθεια τις αλλες που ειναι με γευσεις και λενε μετα τον 6ο,δηλαδη???τωρα αφου τον κλεισουν???λεω μηπςω τους αρεσει πιο πολυ καποια αλλη γευση

fCS8p3.png

η Μαριανθη μετακομιζει....και τρεχει και δεν φτανει.........

καταλαβα....

το μηλο σημερα ο μπεμπης το εφαγε πιο πολυ,η μπεμπα το μισο απο αυτο που επρεπε να φαει.

την κρεμα.....80γρ νερο.....και αν....μετα συμπληρωμα,αλλα και εγω αυτο καταλαβα θελουν υπομονη..

κρεμα νουνου και εγω.

αληθεια τις αλλες που ειναι με γευσεις και λενε μετα τον 6ο,δηλαδη???τωρα αφου τον κλεισουν???λεω μηπςω τους αρεσει πιο πολυ καποια αλλη γευση

νωρις ειναι...περιμενε λιγο..

Πλακα κανω μην παρεξηγηθω ε?ειναι και γραπτος λογος δυσκολος!!!!!!!!!!

Εγω θα σε πληρωσω με ενα τενεκε εχτρα παρθενο ελαιολαδο.......τετοιο εχουμε μπολικο......απο λεφτα πασχουμε

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Αχ λετε για τις τροφες?

εμεις 5 μερες της δινω μηλο περασμενο στον πολυ ψιλι τριφτη κ της βαζω κ λιγο νερακι μεσα,αλλα μπαααααααααα πολυ ξινιζει την φατσουλα της.........ρυζαλευρο της εδινα αλλα η συμβουλος μου ειπε οτι την φορτωνω με αχρηστες θερμιδες ,οποτε τρωει μονο φρουτακι το πρωι και μετα ολη την μερα μανουλα....γιαυτο κ χανοναι μονιμα.....

Εσυ εισαι απολυτως δικαιολογημενη....... Μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω το ιδιο....

λοιπον επλυνα ποτηρια...σκουπιστε,σφουγγαριστε και κλειδωστε εσεις..δεν μπορω αλλο...ειμαι κομματια...αυριο παλι ξεκινα η εβδομαδα!!!!λεω να αρχισω σοβαρα την αποτοξινωση..ειδωμεν!!!

καληνυχτα σας!!!

Καλο βραδυ.... Αποτοξινωση ε? Τσουχτρα για να εισαι ακομα πιο ωραια στη βαφτιση..... Πονηρη σουπια.....

τελειωσε μολις,ελεγε για τα παδια που ειχα δωθει απο το μητερα σε ολλανδια...πηγε εκει και βρηκε αρκετους και ελεγαν την ιστορια,αν εψαξαν τους γονεις και αν τους βρηκαν κλπ.

μπραβο ρε συ στα παιδια σου!!!μου αρεσει ο τροπος σκεψεις τους!!!!

Κριμα δεν τον προλαβα.... Οταν μεγαλωσουν τα δικα σου τοτε να δεις τι εχεις να ακουσεις. Σε στελνουν αδιαβαστη στο δευτερολεπτο δεν παιζονται τα παιδακια σημερα.... Μας πουλανε και μας αγοραζουνε.....

Πλακα κανω μην παρεξηγηθω ε?ειναι και γραπτος λογος δυσκολος!!!!!!!!!!

Εγω θα σε πληρωσω με ενα τενεκε εχτρα παρθενο ελαιολαδο.......τετοιο εχουμε μπολικο......απο λεφτα πασχουμε

ε,αμα ειναι εξτρα παρθενο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...