Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τρελλες θα ριξω και θα σας πω αμεσως. .............................. Παραπαπαπαπαμ Γραμματα. Καλα θα το συζητησω και με το Βασιλη γιατι ειναι της ιδιας νοοτροπιας και θα σας πω... Οσο για τα φρουτα λογικο ειναι να ξινιζονται. Ριξε λιγο ρυζαλευρο βανιλια μεσα να γλυκανει. Η δικια μου παντως αντιθετα το σκ@το παει συννεφο... Σήμερα ειχαμε πατατακαροτο. Το εγλυψε το πιατο σχεδον 300 ml ητανε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελλες θα ριξω και θα σας πω αμεσως. .............................. Παραπαπαπαπαμ Γραμματα. Καλα θα το συζητησω και με το Βασιλη γιατι ειναι της ιδιας νοοτροπιας και θα σας πω... Οσο για τα φρουτα λογικο ειναι να ξινιζονται. Ριξε λιγο ρυζαλευρο βανιλια μεσα να γλυκανει. Η δικια μου παντως αντιθετα το σκ@το παει συννεφο... Σήμερα ειχαμε πατατακαροτο. Το εγλυψε το πιατο σχεδον 300 ml ητανε....

ετσι μπραβο...

μπραβο την μπουμπουκα!!!τα δικα μου θα τα προσπαθησω παλι σε λιγες μερε...δεντην θελουν την κρεμα..γκρινιαζουν..και βιαζονται και θελουν γαλα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

οκ θα παω αυριο να παρω και θα διαλεξω αμα ειναι:D

300 ε????μπραβο!!!!δεν σου γραφω τι τρωμε εμεις:tongue::tongue:

την παρασκευη παμε παιδιατρο...θα πεσει πολυ γελιο......

κοιτα τωρα σοβαρα αφου εγω και η λιτσα σου λεμε οτι ολα ειναι ενταξει,εσυ να μην αισθανεσαι ασχημα!!!

ολο κι'ολο 3 ειμαστε εδω αμα δεν παμε και στα δικα μας τοτε.....

θυμασται μια ακομα κοπελα την καλιοπη?τι κανει αραγες?και η ροδια??αυτη τελικα γιατι εκοψε αποτομα,μαθαμε τιποτα?

fCS8p3.png

οκ θα παω αυριο να παρω και θα διαλεξω αμα ειναι:D

300 ε????μπραβο!!!!δεν σου γραφω τι τρωμε εμεις:tongue::tongue:

την παρασκευη παμε παιδιατρο...θα πεσει πολυ γελιο......

κοιτα τωρα σοβαρα αφου εγω και η λιτσα σου λεμε οτι ολα ειναι ενταξει,εσυ να μην αισθανεσαι ασχημα!!!

ολο κι'ολο 3 ειμαστε εδω αμα δεν παμε και στα δικα μας τοτε.....

θυμασται μια ακομα κοπελα την καλιοπη?τι κανει αραγες?και η ροδια??αυτη τελικα γιατι εκοψε αποτομα,μαθαμε τιποτα?

η καλλιοπη μπηκε μονο μια φορα ....η ροδια δεν μπαινει καθολου...που και που την εβλεπα φεις....της εστειλα μην ..αλλα απαντηση δεν πηρα...οποτε...μαλλον δεν προλαβαινει...τι να πω...

Διαφημίσεις

η καλλιοπη μπηκε μονο μια φορα ....η ροδια δεν μπαινει καθολου...που και που την εβλεπα φεις....της εστειλα μην ..αλλα απαντηση δεν πηρα...οποτε...μαλλον δεν προλαβαινει...τι να πω...

ναι για την ροδια μου φανηκε περιεργο γιατι αποτομα εκοψε.....

fCS8p3.png

βλεπεται πρωταγωνιστες στο μεγκα??

οχι ρε π....μου!!!το ξεχασα....βλεπει ο λουκ φιλαρακια..οποτε...τι λεει?για παιδια που τα πουλανε??

Μην τους σταματας.... Λιγο λιγο ετσι θα μαθουν. Ο Στρατος κατευθειαν εμαθε να τρωει απο το κουταλι? Καλα η δικια μου στα φρουτα εχει ενα θεματακι. Ρυζαλευρο Γιωτης που ειχα δειγματα ετσι και ετσι. Ρυζαλευρο νουνου και πατατα- καροτο εκλαιγε.... το κουταλι επρεπε να ειναι συνεχεια στο στομα της γεματο.... Πολυ πλακα ειχε. Και η μεγαλυτερη πλάκα ηταν οι μεγαλοι μου σημερα με το καροτο - πατατα. Δοκιμασαν φυσικα και οι δυο και λενε πως θα το φαει αυτο η μπεμπα χαλια ειναι.... Και οταν αρχισε αυτη να τρωει αυτοι κανανε μπλιαχ και μπλιαχ και δωστου αυτη να τρωει. Και λεει η Αναστασια" πως της αρεσει αυτη η αηδια" απαντηση μεγαλου "ο καθε ανθρωπος εχει τη δικια του γευση" ανταπαντηση μικρης " ναι ρε και γιατι τοτε μας αρεσουν και τους 3 οι φρουτοκρεμες" και ο μεγαλος "γιατι ειναι γλυκες και σε ολο τον κοσμο αρεσουν τα γλυκα" Θα με στειλουν αυτα τα παιδια καμια ωρα...

Μην τους σταματας.... Λιγο λιγο ετσι θα μαθουν. Ο Στρατος κατευθειαν εμαθε να τρωει απο το κουταλι? Καλα η δικια μου στα φρουτα εχει ενα θεματακι. Ρυζαλευρο Γιωτης που ειχα δειγματα ετσι και ετσι. Ρυζαλευρο νουνου και πατατα- καροτο εκλαιγε.... το κουταλι επρεπε να ειναι συνεχεια στο στομα της γεματο.... Πολυ πλακα ειχε. Και η μεγαλυτερη πλάκα ηταν οι μεγαλοι μου σημερα με το καροτο - πατατα. Δοκιμασαν φυσικα και οι δυο και λενε πως θα το φαει αυτο η μπεμπα χαλια ειναι.... Και οταν αρχισε αυτη να τρωει αυτοι κανανε μπλιαχ και μπλιαχ και δωστου αυτη να τρωει. Και λεει η Αναστασια" πως της αρεσει αυτη η αηδια" απαντηση μεγαλου "ο καθε ανθρωπος εχει τη δικια του γευση" ανταπαντηση μικρης " ναι ρε και γιατι τοτε μας αρεσουν και τους 3 οι φρουτοκρεμες" και ο μεγαλος "γιατι ειναι γλυκες και σε ολο τον κοσμο αρεσουν τα γλυκα" Θα με στειλουν αυτα τα παιδια καμια ωρα...

παιδια για παραδειγμα...!!!ναι ο στρατος εφαγε πολυ γρηγορα....θα τα προσσπαθησω παλι...ειναι κ 2 και η υπομονη μου δεν ειναι αρκετη...:(

Διαφημίσεις

ατιμο ιντερνετ.....καποιος μας χακερευει ταχυτητα και ο George εκανε ολοκληρες αλχημιες......εχασα κατι?

Ευακι το prive τι λεει?

ψηνεται θεανω μου....απο μερα σε μερα θα σας σταλει μειλ με τον κωδικο σας απο τον κουμπαρο μου!!!

Δεν τον προλαβα τον Θεοδωρακη... Τι ειπε? Με τα κοριτσια που λετε εγω δεν μιλησα καθολου.... Μονο τα ονοματα θυμαμαι απο τοτε που σας διαβαζα κρυφα.... Πες ρε Μαιρη τι τρωτε? Εμεις την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο....

Αχ λετε για τις τροφες?

εμεις 5 μερες της δινω μηλο περασμενο στον πολυ ψιλι τριφτη κ της βαζω κ λιγο νερακι μεσα,αλλα μπαααααααααα πολυ ξινιζει την φατσουλα της.........ρυζαλευρο της εδινα αλλα η συμβουλος μου ειπε οτι την φορτωνω με αχρηστες θερμιδες ,οποτε τρωει μονο φρουτακι το πρωι και μετα ολη την μερα μανουλα....γιαυτο κ χανοναι μονιμα.....

iMLpp3.png

λοιπον επλυνα ποτηρια...σκουπιστε,σφουγγαριστε και κλειδωστε εσεις..δεν μπορω αλλο...ειμαι κομματια...αυριο παλι ξεκινα η εβδομαδα!!!!λεω να αρχισω σοβαρα την αποτοξινωση..ειδωμεν!!!

καληνυχτα σας!!!

οχι ρε π....μου!!!το ξεχασα....βλεπει ο λουκ φιλαρακια..οποτε...τι λεει?για παιδια που τα πουλανε??

τελειωσε μολις,ελεγε για τα παδια που ειχα δωθει απο το μητερα σε ολλανδια...πηγε εκει και βρηκε αρκετους και ελεγαν την ιστορια,αν εψαξαν τους γονεις και αν τους βρηκαν κλπ.

μπραβο ρε συ στα παιδια σου!!!μου αρεσει ο τροπος σκεψεις τους!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...