Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε.ρε Ασπα!Πάλι έφυγες και θα λές οτι δεν σου απάντησα!Κόλλησε το μαμημένο!
αααα ξεχασα...επεσες μεσα για μενα στην περιγραφη...εχουν αναστεναξει τραπεζια και μπαρες οταν ημουν στα καλα μου...;);)
Ε,αυτές είναι οι αδικίες!Αντι να πάρουν από αυτους που πρέπει΄,κόβουν απο σένα που πραγματικά τα έχεις ανάγκη και όλοι σαν΄εσένα θα την πληρώσουν.Από την άλλη όμως,το μόνο καλό που βλέπω είναι οτι θα ενισχύσουν τον ιδιωτικό τομέα,θα πάψει επιτέλους το όνειρο του Νεοέλληνα να είναι το δημόσιο και θα εξισορροπήσουν λίγο οι μισθοί.Γιατί μια που δουλεύει στον Δήμο σαν Βρεφοκόμος να παίρνει 1200ε μισθό και η κοπελίτσα στον ιδιωτικό που της βγαίνει ο πάτος στην δουλειά να παίρνει 700;;;
πες τα χρυσοστομη...
helloooooo.......

πάλι κλαιτε την μοιρα μας ...????

Δεν παθαινουμε τπτ ρε συς.....εμεις δεν εχουμε μαθει στα λούσα και στα εξοδα......το φορουμ να ειναι καλα και θα πηγαινουμε μπουζουκια καθε παρασκευοσαββατο !!!!!!

ετσι μπραβο!!!
Και εγω παρουσα..... Θα πηγαινοερχομαι βεβαια αλλα σας παρακολουθω.... Wonder κριμα για τη φιλη σου. Θελει δυναμη τωρα και πιστη οπως προειπαν τα κοριτσια.

Ατιμο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και δεν μπορουσα να τη βρω... Για αυριο για να μαθεις ξερεις τι μαγειρεψα? Κοτοπουλο Δεσκατης για να μαθεις.... Αυριο θα σε λιανισω και μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυ. (το κοτοπουλο) Να σας πω πηγα να ξεκινησω τη διαιτα αλλα με τη μετακομιση της αδερφης μου παει πισω η διαιτα. Παει πισω και η βαφτιση. Τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου... Ρε συ Λιτσα το ειδες το σπιτι. Ειδες πουθενα στεγνωτηριο.... Δεν παιζει δεν εχει χωρο.... Και αυριο παααααααααααααλι θα σιδεωρωσω παααααααααλι μπεμπεδοπλυντηριο και αυτη τη φορα ειναι ασπρα σεντονια και εσωρουχα που θελει πιο πολυ χρονο γμτ μου. Μεφηκουκλαραπουθελειςνατοακους τι ωρα θα ερθει σημερα ο Σακηηηηηης να πας να κοιμηθεις? Παλι νωρις? Για αυτο εισαι κουκλα αγαπη μου ξεκουραστη.....

ε,καλα,δεν προσεξα αν υπαρχει στεγνωτηριο καλε!!!!μια χαρα παντως τοχεις το σπιτι σου...κουκλιστικο!!!εμενα τετοια σπιτια μαρεσουν..ειναι ¨ζεστα¨ ...οσο για βαφτιση αφου δεν θα γινει ιδια μερα με μας...κανονισε σε μαιρη εκκλησια και σε μενα τραπεζι η το αναποδο...ετσι????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ε,καλα,δεν προσεξα αν υπαρχει στεγνωτηριο καλε!!!!μια χαρα παντως τοχεις το σπιτι σου...κουκλιστικο!!!εμενα τετοια σπιτια μαρεσουν..ειναι ¨ζεστα¨ ...οσο για βαφτιση αφου δεν θα γινει ιδια μερα με μας...κανονισε σε μαιρη εκκλησια και σε μενα τραπεζι η το αναποδο...ετσι????

Καλο ειναι αν και δεν ειναι δικο μας.... Και εγω θελω το σπιτι μου να βγαζει ζεστασια. Θελω οποιος ερχεται να νιωθει ευπροσδεκτος. Να χαιρεται που ερχεται σε μενα... Δεν παιζει ερθω σε καμια σας. Δεν μπορω να παω στης μιας τη βαφτιση και στης αλλης το τραπεζι. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Δεν μου παει η καρδια να το κανω αυτο. Βαφτιστε τα εσεις με το καλο τα μωρα σας και θα μου δωσετε και οι δυο μπουμπουνιερα και η Μαιρη θα μου κρατησει και ενα βαζακι με γλυκο. Καλε αληθεια εσυ τι μπομπο εκανες?

Καλο ειναι αν και δεν ειναι δικο μας.... Και εγω θελω το σπιτι μου να βγαζει ζεστασια. Θελω οποιος ερχεται να νιωθει ευπροσδεκτος. Να χαιρεται που ερχεται σε μενα... Δεν παιζει ερθω σε καμια σας. Δεν μπορω να παω στης μιας τη βαφτιση και στης αλλης το τραπεζι. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Δεν μου παει η καρδια να το κανω αυτο. Βαφτιστε τα εσεις με το καλο τα μωρα σας και θα μου δωσετε και οι δυο μπουμπουνιερα και η Μαιρη θα μου κρατησει και ενα βαζακι με γλυκο. Καλε αληθεια εσυ τι μπομπο εκανες?

καλα καλε αφου δεν εχουμε εμεις προβλημα,εχεις εσυ???χαζη εισαι???μη τυχων και δεν το κανεις ετσι!!!!!!!

fCS8p3.png

Το οτι ειδε εμενα χθες που το πας? Απο που πηγατε τελικα? Ο δρομος ηταν καλος?

απο τον καινουργιο,ο πιο πολυς ειναι καινουργιος σε 2-3 σημεια μονο ειχαν εργα για 200 μετρα.

απο το σπιτι μας ηταν ακριβως 100χλ.αλλα γρηγορα φτασαμε.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Ρε δεν παιζει σου λεω. Θελω πολυ αλλα δεν μπορω να το κανω. Και πως να διαλεξω αναμεσα σε σενα και στην τσουχτρα? Εσυ ή η τσουχτρα πως θα το κανατε? Κορωνα γραμματα? Παω να ταισω και επανερχομαι....

ΛΙΤΣΑΚΙ Κ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΗΝΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
καλε ναι!!!!!να τα χαιρομαστε!!!!!ναναι ολα τα παιδακια γερα..ολου του κοσμου...
Ουτε και ξερω......η ειναι απο το παρεντς (το αλλο) η καποιας φιλη και εγινε και δικη μου για τα κ@λοπαιχνιδια......

Εχω και την Εφη(αδερφη μου) που παιζει και μου παταει οτι ναναι....

γ...... γ..... λενε την georgi!!μου εστειλε μην για το πριβε.........λετε στο φεις να ειναι σπυριδουλα επιτηδες???κι εγω το προσεξα....ρε σεις......ti λετε.....??

Ειμαι πααααααααααααρα πολυ κατσαριδουλα. Εσυ δεν εισαι καλο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και καπως πρεπει να σε τιμωρησω....

Και εγω θα ηθελα να χορευα αλλα δεν το κατεχω το αθλημα....

εγω το κατεχω....αλλα που τετοια τυχη...τρελαινομαι για χορο!!!το dirty dancing το εχοω ξεζουμισει...
κατι ειναι και αυτο!!!μην γκρινιαζεις καθολου:tongue:
ναι καλε...δεν παραπονιεμαι...;)
Δεν γινοταν διαφορετικα..... Καλυτερα ετσι λεω και εγω αν και ηθελα και αυτη να τη βαφτισω μικρη. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη... Ρε Λιτσα καροτσι δεν ειχατε μαζι σας? Αααααααααααααααααα και κατι ακομα. Αυτη η ξαδερφη μου που ηταν χθες εδω κανει διαφημιση το Στρατο... Ενας κουκλος με κατι ματαρες...... Της λεω σημερα αμαν το εφαγες το μωρο και θα λεει η τσουχτρα οτι φταιω εγω.... Παντως πραγματικα ειναι τελεια και τα τρια σου τα μωρα..
πως δεν ειχαμε..πισω στο πορτ μπαγκαζ...γιατι??το διπλο..ο στρατος πια δεν καθεται σε καροτσι...μην αγχωνεσαι καλε..δεν τα πολυπιστευω αυτα....ευχαριστουμε παντως!!!!και η τσουπριτσα σου παντως δεν παει καθολου πισω..!!!κι ας μην πηρε τα ωραια σου ματια!!
Το οτι ειδε εμενα χθες που το πας? Απο που πηγατε τελικα? Ο δρομος ηταν καλος?
:tongue::tongue:μια χαρα...δεν ξερω...απο κει που ηρθαμε...:?:???:
εμεις παντως δεν προκειται να παρεξηγηθουμε....μην αγχωνεσαι...εγω θα ηθελα να ερθεις παντως...η στο ενα η στο αλλο...δεν με ενδιαφερει που...αφου δεν θα υπαρχει στενοτητα χρονου...

απο τον καινουργιο,ο πιο πολυς ειναι καινουργιος σε 2-3 σημεια μονο ειχαν εργα για 200 μετρα.

απο το σπιτι μας ηταν ακριβως 100χλ.αλλα γρηγορα φτασαμε.

α καλα...εσενα ρωτουσε μαιρη κι εγω νομιζα εμενα!!!!!που πηγατε??
Ρε δεν παιζει σου λεω. Θελω πολυ αλλα δεν μπορω να το κανω. Και πως να διαλεξω αναμεσα σε σενα και στην τσουχτρα? Εσυ ή η τσουχτρα πως θα το κανατε? Κορωνα γραμματα? Παω να ταισω και επανερχομαι....

να παιξει...ναι ριξε κορωνα γραμματα...εγω θελω κορωνα!!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ οπως το λεει και η λιτσα,κανε το οπως σε βολευει δεν εχω προβλημα οπου και να ερθεις:D

fCS8p3.png

α καλα...εσενα ρωτουσε μαιρη κι εγω νομιζα εμενα!!!!!που πηγατε??

να παιξει...ναι ριξε κορωνα γραμματα...εγω θελω κορωνα!!!:tongue::tongue::tongue:

σε ενα χωριο στις σερρε που ειχαμε γαμοβαφτιση...

οκ περνω τα γραμματα,οποιο βγει πρωτο πας εκκλησια και στην αλλα στο κεντρο:P

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

σε ενα χωριο στις σερρε που ειχαμε γαμοβαφτιση...

οκ περνω τα γραμματα,οποιο βγει πρωτο πας εκκλησια και στην αλλα στο κεντρο:P

ρε κοριτσια τωρα τρωμε μηλο,να βαλω μετα μπανανα και μετα αχλαδι?γιατι ξυνιζονται πολυ??

a na γεια σου...

να ξερεις ομως οτι αν βαλεις μηλο και μπανανα θα σφιξουν πολυ...για αυτο συνηθως μετα το μηλο μπαινει το αχλκαδι..

ααα γμτ....

καλα τοτε...

3 μερες τρωμε μηλο,λεω αυριο να βαλω το επομενο,για πες?

η κιμι εφυγε πηγε για υπνο

ΒΑΛΕ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...και να ειναι και λιγο ωριμο για να ειναι γλυκουτσικο...

το ξερω βρε...το γραφω για να το δει αυριο..της εστειλα μειλ με οδηγιες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...