Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

εμενα με χαλαγε το στυλ της,απο κιλα καλη ηταν ,ηλικια γυρω στα 4 την εκοψα,αλλα κιτσαρια τελειως,φουξια καπελο ντορα η μικρη σκατουλα,τσαντα ροζ μπαρμπι,κοκκινα γυαλια ηλιου rayban (δε μπορω να πω..αλλα κοκκινα?????)λαχανι μπλουζα,κοκκινο παντελονι...ελεοςςςςς..αυτο δεν ηταν κοριτσι.το πατρινο καρναβαλι για παντα ηταν..

συγνωμη αλλα και εμεις ΚΟΚΚΙΝΑ εχουμε! ειναι τρεντι! αι να χαθεις πια!!!

Αντε,την κανω κι εγω γιατι η συμπεθερα θα με βαλει να καθαρισω παλι!!

Ομορφακια, μη μου κατσικωθεις παλι στο κοτετσι, εχουμε κι αλλες δουλειες...πριβε!!!

οχι οχι... στο δικο μου σημερα!

εγω παω να ξαπλωσω.....κομματια ειμαι με ταλιμπαν παλι...θα τα πουμε αυριο......

φιλακιαα..ΑΣΠΑ ΜΗ ΦΑΣ..

καληνυχτα κ απο μενα σε ολες!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν ορμηξα στην κατσαρολα εδω ειμαι..... Απλα διπλωσα τα ρουχα του μπεμπεδοπλυντηριου για να ειναι ετοιμα για αυριο εβαλα αυτα που ειχα σιδερωσει στη θεση τους, επλυνα μπιμπερο, επλυνα πιατα και περιμενα τους αντρες μου να ερθουν βλεποντας παταγονια... Καλο βραδυ σε ολες οσες πηγαν για υπνο. Τα παιδια μου και της αδερφης μου εκοψαν την πανα ακριβως με τον τροπο που ειπε η Αλεκα.... βρακι και υπομονη.... κατουρηθηκαν μερικες φορες τους πηγαιναμε εμεις τουαλετα καθε 1 με 1,5 ωρα και μεσα σε μια εβδομαδα την ειχαν κοψει. Αν το μωρο μαθει να ελεγχει το εντερο του τοτε και μονο τοτε μπορει να κοψει την πανα. Οποτε μολις τα βλεπετε να ζοριζονται τα πατε στην τουαλετα η στο γιογιο. Αυτα....

Διαφημίσεις

εμενα με χαλαγε το στυλ της,απο κιλα καλη ηταν ,ηλικια γυρω στα 4 την εκοψα,αλλα κιτσαρια τελειως,φουξια καπελο ντορα η μικρη σκατουλα,τσαντα ροζ μπαρμπι,κοκκινα γυαλια ηλιου rayban (δε μπορω να πω..αλλα κοκκινα?????)λαχανι μπλουζα,κοκκινο παντελονι...ελεοςςςςς..αυτο δεν ηταν κοριτσι.το πατρινο καρναβαλι για παντα ηταν..
....τυχερη η νυφη που θα σου φερει ο χρηστακος.....στομα θα εχεις και μιλια δεν θα εχεις:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ηρθα!!!!οι δυο μας μειναμε???

fCS8p3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα, μόλις μπήκαμε σπίτι και ταϊστήκαμε. Το ριζάλευρο το τρώμε μια χαρά, με τα φρούτα έχουμε θεματάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Σήμερα κατεβήκαμε παραλία και κάναμε βόλτα δίπλα στα κυμματάκια. Ωραία ήταν, άρχισε να μυρίζει πια καλοκαίρι.

Χθες έφαγα και το πρώτο μου παγωτό (μισό μισό με τον σύζυγο, πρέπει να κάνουμε οικονομία τώρα)

Την εβδομάδα που μας πέρασε έφαγα γερό ταρακούνημα, μια πολύ κοντινή μου φίλη που ήταν έγγυος σε δίδυμα τα έχασε στον έκτο μήνα. Πολύ χάλια μιλάμε, η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και μάλλον θα της πάρει πολύ καιρό ακόμα (και λογικό είναι) Δεν ξέρω τι να της πω και πώς να φερθώ, λέγαμε οτι τα πιτσιρίκια μας θα μεγαλώσουνε μαζί και διάφορα άλλα σχέδια, ξέρετε τώρα τα χαζά των μαμάδων και τώρα δε θέλω καν να με βλέπει με το μωρό. Το ξέρω ότι θα την πειράξει, εμένα τουλάχιστον θα με πείραζε.

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

Αποκκόλληση πλακούντα της είπαν, το ένα ήταν νεκρό στην κοιλίτσα της και το άλλο ήταν πολύ πρώωρο για να επιβιώσει. Πραγματικά πρέπει να είναι απαίσιο το συναίσθημα και μακάρι να μην το ζήσει καμία από εμάς.

Τώρα ο γιατρός τους είπε ότι μπορούν να προσπαθήσουν ξανά μετά από έξι μήνες, αλλά είναι και η ηλικία της κοντά στα 40 και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν εύκολα. Μακάρι όμως, γιατί το θέλουν τόσο πολύ.

ti na peis.....οτι κ να πεις τιποτα δεν ειναι αρκετο για να απαλυνει τον πονο...μονο χρονος...

εδω ειμαι...προσπαθω να διαβασω.....τι εχετε γραψει παλι!!!

πηγαμε βολτα σε ενα στναδελφο του λουκα...ολη την ωρα ενα μωρο στο χερι.....αλλα τουλαχιστον ειδα κοσμο!!!!!!!!!!!!!111

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ti na peis.....οτι κ να πεις τιποτα δεν ειναι αρκετο για να απαλυνει τον πονο...μονο χρονος...

εδω ειμαι...προσπαθω να διαβασω.....τι εχετε γραψει παλι!!!

πηγαμε βολτα σε ενα στναδελφο του λουκα...ολη την ωρα ενα μωρο στο χερι.....αλλα τουλαχιστον ειδα κοσμο!!!!!!!!!!!!!111

κατι ειναι και αυτο!!!μην γκρινιαζεις καθολου:tongue:

fCS8p3.png

Δεν γινοταν διαφορετικα..... Καλυτερα ετσι λεω και εγω αν και ηθελα και αυτη να τη βαφτισω μικρη. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη... Ρε Λιτσα καροτσι δεν ειχατε μαζι σας? Αααααααααααααααααα και κατι ακομα. Αυτη η ξαδερφη μου που ηταν χθες εδω κανει διαφημιση το Στρατο... Ενας κουκλος με κατι ματαρες...... Της λεω σημερα αμαν το εφαγες το μωρο και θα λεει η τσουχτρα οτι φταιω εγω.... Παντως πραγματικα ειναι τελεια και τα τρια σου τα μωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...