Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαλιδαααααα κι εγω ειμαι παλια μπιριμποβια!!!!!!!!!!!!

υπαρχει ενα σαιτ που μπορουμε να μπαινουμε κ να παιζουμε ον λαιν!!!!!!!!!

Αχ τέτοια να μου λες να με διώξουν από το σπίτι!εγώ παιδί μου στα νιάτα μου έκλεινα 10ωρα!!!!

βρε δαλιδα και εμενα ειχα πει οτι εχει ο μικρος ατοπικη δερματιτιδα κ βαζουμε την ατοπρελ..απο οταν γεννηθηκε...καλε δε συγκρατεις μου φαινεται!!:tongue::tongue::tongue:

Που μυαλό βρε Ασπούλα!!!!!!! Μπορεί να μην είχε εμφανίσει ακόμα ο μικρός κ γιαυτό να μην έδωσα σημασία!

ο μεγαλος πια κοιμαται σε κρεβατι κανονικο κ μολις ξυπνησει τσουπ ανοιγει την πορτα κ βγαινει...για πειτε εσεις που εχετε περασει αυτο το σταδιο τι πρεπει να προσεχω?????

Αναποφευκτο αυτό κάποια στιγμή! τι να προσέξεις σου εγραψε η Αλέκα! Απλά δεν χασομεράν λίγο ακόμα όπως στην κούνια μέχρι να τα βγάλεις! Τώρα τα βλέπεις μπροστά σου φάντη μπαστούνι!

λουλουδακι μου, μην ανησυχεις. το ξερω οτι δεν γνωριζομαστε, αλλα ολες σκεφτομαστε η μια την αλλη στα δυσκολα της καθεμιας!

τωρα η χριστ. παιρνει αντιβιωση κ ειναι χαρουμενη κ τεμπελα, ως συνηθως!

Τι ήθελες να κάνει το παιδί, να σου φυλάξει το μωρό να πας να δεις όλες τις ταινίες της σεζόν;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω μαρια μου ειμαι περιεργη αλλα επειδη ξερω οτι τα εξοδα ειναι πολλα δεν λεω τιποτα...μαλιστα θα τους αφησω να κανουν οτι θελουν..νονοι σωστοι θελω να ειναι πανω απο ολα..δε με ενδιαφερει η τσεπη τους..

αχ λιτσα καημο το ειχα να κανω παιδια και τωρα στα βαφτισια τα θελω ολα να ειναι τελεια:lol::lol::lol:ξερω ξερω χαζη ειμαι αλλα......

φυσικα εννοειται οτι πρεπει να ειναι σωστοι οι νονοι αλλα μερικοι δυστηχως με τα χρονια το ξεχνανε αυτο...ειναι να σου κατσει και ο νονος τελικα:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

παω για υπνο....να προλαβω!!!

θα τα πουμε αυριο!!φιλαρες!!σμουτς!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μεχρι ποτε τα προσεχουμε στον υπνο,για το προβλημα του αιφνιδιου.......

να την κοιμιζω ετσι λετε?

φοβαμαι ρε γ$#^%#$

αλλοι στο 2μηνο αλλοι στο 3μηνο! αν το εχεις διπλα σου μην φοβασαι.βαλε και την ενδοεπικοινωνία στην μεγαλύτερη ενταση(που η αναπνοή τους ακούγεται σαν διελευση φορτηγού) κ οκ!! Εγώ έτσι έκανα στον πρώτο, μετά ξεψάρωσα!!!

σε μια ωρα φευγω... παω σινεμα!!!!!!!!! απιστευτο...

θα δω τη ΝΗΣΟΣ. κριτικη θα σας κανω μετα...

τς τς τς πλάκα μου κάνετε;;; με τον πόνο μου παίζετε;;; η μία με την μπιρίμπα η άλλη σινεμά;;;;

Αχ σίγουρα έχει κάψει ήδη του μπαμπά την καρδιά, αλλά προβλέπω να κάψει πολλές ακόμα!!!

Να σου ζήσει!!!

καλησπερα κοριτσαρες..οτι και να πω ειναι λιγο για σημερα..απο το πρωι που σηκωθηκα μολις εκατσα και φυσικα δε θα καθομαι κ για πολυ!!λοιπον ειχα απο το πρωι επισκεψη..εκατσαν και για φαγητο...και εφυγαν 5:30 αφου ειδαν και ταινια και εγω ημουν στο τρεξιμο..παιδι,καφεδες,πλυσιματα στα πιατα,να βαλω γλυκο κτλ!!!οταν εφυγαν εβαλα σκουπα και πριν τελειωσω τσουπ απροειδοποιητα ο ξαδερφος του συξυγ με τα της συζυγου και τον παιδιων που εβηχαν κιολας:confused::confused:..και συνεχιζω...δωστου γλυκα δωστου ποτα κολικους το παιδι και τγα μικρα πισω απο μενα και το παιδι ακομα και στο δωματιο και δωστου βηχα:confused::confused::confused:..τι να πω...και αφου εφυγαν αυτοι ηταν και ο πεθερος μου εδω χαλια ψυχολογικα διοτι ειχε μεινει μονος σπιτι..η πεθερα μου ανεβηκε αθηνα στην κορη της..και δωστου παλι μαγειρεμα και πλυσιμο κτλ!!!!!και μπανιο το παιδι και κλαμα το παιδι και κλαμα κ εγω και ταισμα το παιδι και τωρα εκατσα..βεβαια σε λιγο κατι θα βρεθει να κανω..και μεσα σε ολα χαλασδε και το καλοριφερ..λοιπον τι ελεγες Ελενη 1 για ηρεμια???δεν εχω διαβασει τιποτα απο οτι εχετε γραψει.....αν προλαβω αργοτερα...

Μια από τα ίδια μόνο που εγώ ακόμα συνεχίζω τις βάρδιες ενώ εσύ κοιμάσαι κακούργα, γκρρρρρ γκρρρρρ

Πολλά νευρα σήμερα κ τι θα απογίνω...:rolleyes::rolleyes::confused:

πολλα τα εξοδα αλεκα και δεν το προτεινει κανενας και ξερεις οι πιο πολυ σκεφτονται,οχι το τωρα της βαφτισης δηλαδη αλλα το μετα,πασχα-χριστουγεννα-γενεθλια.

αχ να δουμε.....

Εγώ αυτο που κατάλαβα είναι πως ο άλλος αν πραγματικά θέλει να σου βαφτίσει το παιδί δεν σκεφτεται τα χρήματα ούτε το μετά!!!!!!

Τώρα αν δεν θέλει υπάρχουν χίλια δύο να σου πει...."έχω βαφτίσει κοριτσάκι κ το δικό σου είναι αγοράκι", "ήθελα πάντα να βαφτίσω κοριτσάκι κ θα περιμένω στο μέλλον να το κάνω", "εχω υπόψη μου να κουμπαρέψω με τους τάδε στο μέλλον κ δεν θέλω να δεσμευτώ με πολλά" κ.α.

Εμείς στο 2ο επειδή τελευταία στιγμή ο "κουμπάρος" το μετανιωσε κάναμε πρόταση σε πολλούς(δυστυχώς)!!! Και λέω δυστυχώς γιατί είναι πολύ άβολο κ δυσάρεστο να σου αρνούνται να βαφτίσουν ένα παιδάκι κ δη το δικό σου με φτηνές δικαιολογίες . Βέβαια μετά από αυτό έγινε ξεκαθάρισμα για το ποιον πρέπει να θεωρείς κοντινό σου άνθρωπο!!!

Διαφημίσεις

Μόλις τελείωσα κάτι email για την δουλειά (είναι η μόνη ώρα που βρήκα ησυχία γιατί τα νούμερα έπρεπε να ταιριάξουν για ολόκληρη την χρονιά) και τώρα διάβασα τα νέα σας.

ιριδάκι τέλειο το μελανούρι σας !!

Και εμείς δεν έχουμε νονό για την μπέμπα και δεν μπορώ να φανταστώ και κάποιον. Θα δούμε πάντως από ημερομηνία λέμε για 29 Αυγούστου ή 5 Σεπτεμβρίου για να την κάνω στο εξοχικό μαζί με ένα ψιλομπουφέ για να μη με βρίσουν που θα τους κουβαλήσω εκεί.

Λέω να πάω για νάνι. Να δω πως θα κουβαλήσω την μπέμπα από το πάρκο της που κοιμάται στο σαλόνι στο παρκοκρέββατο στο δωμάτιό μας χωρίς να ξυπνήσει. Ειδωμεν. Τα λέμε το πρωι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ευη μου τα ζουζούνια σου μία χαρά. Η μικρή είναι πιο μαγουλού από τον μπέμπη ή έτσι φαίνεται στην φωτογραφία ? Πάντως βρε κορίτσια τα δικά σας φαίνονται ολόκληρα μωρά μπροστά στην δική μου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είδες Δαλιδά με τί ανοιχτό μάτι γεννήθηκε;; Θα γίνει ανοιχτομάτα!! Χιχιχι!

Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε απο τις 11 μέχρι τις 5.30! Αχ, ας το κάνει πρόγραμμα!!! Και από τις 12 μέχρι τις 6 να το κάνει, ακόμα καλύτερα!! Φυσικά από τότε δεν κοιμήθηκα αλλά τουλάχιστον ένα 5ωρο το ευχαριστήθηκα συνεχόμενο!! Τώρα πάλι σκούζει, ας μην είμαι και πλεονέκτρα!!!

Κι εμείς νονό/ά ακόμα να βρούμε!! Τελικά, πρέπει εμείς να τους δώσουμε τον αέρα να μας προτείνουν ε; Σε κανα δύο που είχα θάρρος να τους το πω κατάμουτρα χωρίς παρεξηγήσεις, έχουν βαφτίσει από 2-3, οπότε δεν λέει!

Εμείς λέμε κατά τον Ιούνιο, γιατί μετά θα χει μεγαλώσει αρκετά η μπέμπα.

Kαλημέρα φιλένάδες μανουλίτσες,

Ευτυχώς το βράδυ κοιμηθηκε καλά το μωράκι απο τις 11.30 ως τις 4.30!!

Εν το μεταξυ ο Γιαννης δεν ηθελε να φορεσει παμπερς και δεν του έβαλα και φυσικά στις 2 που ξυπνησα και πηγα να τον δω άλλαξα και το σεντόνι......

επιμένει αυτός ? Επιμένω και εγώ(να πλένω κατουρημένα..)!!

Για το θέμα της βαφτησης εγω έχω νονά και καλή μάλιστα αλλά ο Μάνωλης δεν την πολυθέλει και την τρενάρω συνέχεια μεχρι να τον ψήσω......και ρωτώ τι να κάνω ? να του κόψω το sex ? ΄:rolleyes:

Βρε κάλε μου - βρε χρυσέ μου εδώ ψάχνεις νονο με το κυάλι και δεν βρίσκέις και εμάς να μας παρακαλάει το κορίτσι και να κάνουμε και τους δύσκολους?:mad:

Τελικά αν δεν ''κλέισουμε'' και δεν βρίσκετε και πολλές απο'σας νονούς λέω κατα το καλοκαιράκι να κλέισουμε ένα κολυμβητήριο και να τα φουντάρουμε όλα μαζί μέσα να τα αλλήλοβάφτήσουμε.......θα μας δείξει και η τηλέόραση...:wink::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλη Χρονια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους.

τι κανετε? εχω να μπω στην κουβεντα σας απο τοτε που γεννησα...

θελω να πιστευω οτι ολα τα μωρακια σας ειναι καλα.

Κοτοπουλάκι,

Εχω συμπεθερέψει με την Μαιρη αλλά μου μένει άλλος ένας.....:tongue::P

Οσο για προίκα το εξοχικό δεν έχει αξία ,τα ''λέφτα'' είναι στην Κρήτη!!

Θα βρώ φωτο να βαλω.

Πολύ καλή η ιδέα με το κολυμβητήριο!!! Την δικιά μου θα τη βάλω να κολυμπάει και ύπτιο!!Χιχιχι! Πες του άντρα σου το γνωστό παλιό ρητό: ο κουμπάρος και η κουμπάρααα.... Μπορεί να πειστεί έτσι!!

Έελα......!!! Σε ποιο νομό;;; Και έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη λεβεντογέννα!!

Να υποθέσω ότι ο άντρας σου είναι από κει, εξ' ου και το Μανώλης ε;; ΑΑΑ θα μαλλιοτραβηχτούμε με τη Μαίρη μου φαίνεται!!

Πολύ καλή η ιδέα με το κολυμβητήριο!!! Την δικιά μου θα τη βάλω να κολυμπάει και ύπτιο!!Χιχιχι! Πες του άντρα σου το γνωστό παλιό ρητό: ο κουμπάρος και η κουμπάρααα.... Μπορεί να πειστεί έτσι!!

Ωχ ειναι λίγο παχουλή....

Αμάν....λες γιάυτο να μην τη θέλει? Θα τον ...μπίιιππππ....:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...