Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ στουμπωναν κ βυζια εβγαλαν!

:P:p:p:p

ελα ντε,σημερα πηγαμε για καφε κ μαθαινα στο Χρηστο να κανει καμακι..αλλα δε μου αρεσε το κοριτσακι που ηθελε..κ με τροπο του εδειξα ενα αλλο να κανουμε μαθηματα..

α και εγω....του δειχνω το σωστο δρομο...φοβαμαι επειδη με βλεπει μην του αρεσουν οι χοντρες και όλο κατι κορμαρες του δειχνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ντε,σημερα πηγαμε για καφε κ μαθαινα στο Χρηστο να κανει καμακι..αλλα δε μου αρεσε το κοριτσακι που ηθελε..κ με τροπο του εδειξα ενα αλλο να κανουμε μαθηματα..

Ερωτιαρης και ο Χρηστακος?

εχω θεμα με τη χριστ. αρνειται να βγαλει τη πανα. μιλαγα με τη φιλη σου, δες κ φωτο της αν θες, κ τα κανω αυτα που μου γραφει κ παλι. λοιπον, παρτη για νυφη, κ της μαθαινεις εσυ να τα κανει στη τουαλετα, γιατι εγω βαρεθηκα πια!!!

Ασε το παιδι καλε.....θα της τη βγαλει ο Χρηστος στην ωρα της:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:P:p:p:p

α και εγω....του δειχνω το σωστο δρομο...φοβαμαι επειδη με βλεπει μην του αρεσουν οι χοντρες και όλο κατι κορμαρες του δειχνω

το πιστευεις οτι κατι τετοιο κανω κ εγω? θελω να του πω...παιδι μου, δεν ειναι ετσι οι γυναικες. σα τη μανα σου....:?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εχω θεμα με τη χριστ. αρνειται να βγαλει τη πανα. μιλαγα με τη φιλη σου, δες κ φωτο της αν θες, κ τα κανω αυτα που μου γραφει κ παλι. λοιπον, παρτη για νυφη, κ της μαθαινεις εσυ να τα κανει στη τουαλετα, γιατι εγω βαρεθηκα πια!!!

Πές της τέτοια και μετά θα το λεει το κοριτσάκι σου:"Ποια ήσουν όταν σε πήραμε;;Ουτε βρακί δεν είχες να βάλεις!Με τα πάμπερς σε πήραμε!!!"

Διαφημίσεις

το πιστευεις οτι κατι τετοιο κανω κ εγω? θελω να του πω...παιδι μου, δεν ειναι ετσι οι γυναικες. σα τη μανα σου....:?

εσυ ρε χαζο μια χαρα εισαι...εγω στ'αληθεια το φοβαμαι.....και πες πες καταφερα να με κανει ρεζιλι το παιδακι μιου...όπου παμε θα το πεταξει ότι η μανουλα του ειναι λιγο χοντρουλα:oops:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μπουχαχαχαχααα.εμεις πηραμε γιογιο,θελει ο Θανος να μαθω τον Χρηστο τωρα(εχει κουραστει το καμαρι μου να αλλαζει πανες ολη μερα)κ του λεω τωρα σου ηρθε????????μια βδομαδα πριν το Παιδων???προσπαθησε να τον βαλει να κανει κακα,εβαλε τα κλαμματα ο ταλιμπαν ,πηγε για υπνο αχεστος..τι πρεπει να κανουμε?

εσυ ρε χαζο μια χαρα εισαι...εγω στ'αληθεια το φοβαμαι.....και πες πες καταφερα να με κανει ρεζιλι το παιδακι μιου...όπου παμε θα το πεταξει ότι η μανουλα του ειναι λιγο χοντρουλα:oops:

Τί ακούει το παιδι όλη την ημέρα,αυτό θα πεί!!!

Διαφημίσεις

σε όλο μου το σοι, τα παιδακια εκοψαν πανα με τον ιδιο τροπο.....τα αφηνα οι μαναδες χωρις πανα, κατουριοντουσαν 5-6 φορες και μετα τα ελεγαν....

221882cb0gkyh7q4.gif

τελειωσα απο φαι σημερα.

παω να κανω το τελευταιο της ημερας στο μπαλκονι κ ερχομαι να σας καληνυχτισω..

aaaaχχχχ εγω πρεπει να σταματησω να πειναω....πηγαινε κ ελα!!!
Bγάζει γλώσσα έ....? :tongue:

εμεις τα εχουμε ξεκαθαρισει αυτα.......το φοβο μου να χει..

βγαζει ναι!!!!αλλα αν αρχησω και νευριαζω τα ξαναβρισκουμε!!!!!ειναι υπολογιστη και του λεω αργεις???με περιμενουν τα κοριτσια!!!αλλιως να παρουμε εναν ακομα δεν μπορω να περιμενω:tongue::tongue::tongue:και γελαει και μου τον δινει@@!:Pτον υπολογιστη!!!γιατι εχουμε και πονηρα μυαλα εδω!!

εμενα με χαλαγε το στυλ της,απο κιλα καλη ηταν ,ηλικια γυρω στα 4 την εκοψα,αλλα κιτσαρια τελειως,φουξια καπελο ντορα η μικρη σκατουλα,τσαντα ροζ μπαρμπι,κοκκινα γυαλια ηλιου rayban (δε μπορω να πω..αλλα κοκκινα?????)λαχανι μπλουζα,κοκκινο παντελονι...ελεοςςςςς..αυτο δεν ηταν κοριτσι.το πατρινο καρναβαλι για παντα ηταν..

σου στελνω ενα σανουιτς με γαλοπουλα καπνιστη..

στειλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

μπουχαχαχαχααα.εμεις πηραμε γιογιο,θελει ο Θανος να μαθω τον Χρηστο τωρα(εχει κουραστει το καμαρι μου να αλλαζει πανες ολη μερα)κ του λεω τωρα σου ηρθε????????μια βδομαδα πριν το Παιδων???προσπαθησε να τον βαλει να κανει κακα,εβαλε τα κλαμματα ο ταλιμπαν ,πηγε για υπνο αχεστος..τι πρεπει να κανουμε?

υπομονη!!!

Παω κοριτσια....σε λιγο ταιζω,ελπιζω να κοιμηθουμε αποψε(απο θεμα μωρου...)....

καληνυχτα!!!στο ευχομαι!!!

Καληνυχτα !!!

να τον αφησετε να κατσει εκει πολλη ωρα, δωστε του και κατι να σχολειται και μη τον ενοχλειτε!!!
ενα penthouse δηλαδη??σωστα το εγραψα??:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...