Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, ναι βρε Αλεξ, πώς περασατε στο μεγαααααλο;;;;

ηταν πολυ μεγαλο τελικα;

τα φανταρακια ολα καλα εκει;;; Ξεχασα να σε πω να πας να δωσεις τους χαιρετισμους μου!! Χιχιχιχι! Ουπς!

γιατι μαρη? λες να σε εχουν πεθυμησει? μεχρι πριν ενα χρονο εκει μπαινοβγαινες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμ, γι αυτο ρωταω!!!! Δε τους ελειψα τους τελευταιους 12 μηνες;;;:cry:

κατι μου ελεγαν.....σε ειχαν λεει συνεχεια με ρυζι...ηθελαν και πατατουλες:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ο Θανος δεν ασχολειται ευτυχως...η μονη του απορια ειναι καθε μα καθε μερα..μα καλα παιδια δεν εχετε???τι μανες εισαστε εσεις?

τι αναγκη εχει αυτος...ας ειναι καλα οι βαρδυες...εμενα να ρωτησεις μπουχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ο Θανος δεν ασχολειται ευτυχως...η μονη του απορια ειναι καθε μα καθε μερα..μα καλα παιδια δεν εχετε???τι μανες εισαστε εσεις?

γιαυτο ειμαστε καλες μανες! επειδη ξεδινουμε. αλλιως θα περναγες δυσκολα καρδιτσιωτακι...

κατι μου ελεγαν.....σε ειχαν λεει συνεχεια με ρυζι...ηθελαν και πατατουλες:tongue:

κ στουμπωναν κ βυζια εβγαλαν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

γιαυτο ειμαστε καλες μανες! επειδη ξεδινουμε. αλλιως θα περναγες δυσκολα καρδιτσιωτακι..

ελα ντε,σημερα πηγαμε για καφε κ μαθαινα στο Χρηστο να κανει καμακι..αλλα δε μου αρεσε το κοριτσακι που ηθελε..κ με τροπο του εδειξα ενα αλλο να κανουμε μαθηματα..

πειναωωωωωωωωωωωωωωω....

τελειωσα απο φαι σημερα.

παω να κανω το τελευταιο της ημερας στο μπαλκονι κ ερχομαι να σας καληνυχτισω..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελα ντε,σημερα πηγαμε για καφε κ μαθαινα στο Χρηστο να κανει καμακι..αλλα δε μου αρεσε το κοριτσακι που ηθελε..κ με τροπο του εδειξα ενα αλλο να κανουμε μαθηματα..

εχω θεμα με τη χριστ. αρνειται να βγαλει τη πανα. μιλαγα με τη φιλη σου, δες κ φωτο της αν θες, κ τα κανω αυτα που μου γραφει κ παλι. λοιπον, παρτη για νυφη, κ της μαθαινεις εσυ να τα κανει στη τουαλετα, γιατι εγω βαρεθηκα πια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...