Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο Ειρηνη!!! Και σε ειχα για καλη κατσαριδουλα!!

Βλεπω ντανσιγκ γουιθ δε σταρσ, και ειχε τη Μανωλιδου!! Ρε πώς παθαινουν ετσι ευκολα ετσι τους χορους;;

Θα θελα να χορευα κι εγω ετσι!!

Ειμαι πααααααααααααρα πολυ κατσαριδουλα. Εσυ δεν εισαι καλο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και καπως πρεπει να σε τιμωρησω....

Και εγω θα ηθελα να χορευα αλλα δεν το κατεχω το αθλημα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

όταν ημουν στην αγγλια εκανα διαφορες δουλειες...μια απο αυτες ηταν δασκαλα ελληνικων χορων στο ελληνικο σχολειο μπουχαχαχα.......εκει να δειτε καλαματιανο και τσαμικο...πολυ σεξυ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και εγω παρουσα..... Θα πηγαινοερχομαι βεβαια αλλα σας παρακολουθω.... Wonder κριμα για τη φιλη σου. Θελει δυναμη τωρα και πιστη οπως προειπαν τα κοριτσια.

Ατιμο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και δεν μπορουσα να τη βρω... Για αυριο για να μαθεις ξερεις τι μαγειρεψα? Κοτοπουλο Δεσκατης για να μαθεις.... Αυριο θα σε λιανισω και μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυ. (το κοτοπουλο) Να σας πω πηγα να ξεκινησω τη διαιτα αλλα με τη μετακομιση της αδερφης μου παει πισω η διαιτα. Παει πισω και η βαφτιση. Τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου... Ρε συ Λιτσα το ειδες το σπιτι. Ειδες πουθενα στεγνωτηριο.... Δεν παιζει δεν εχει χωρο.... Και αυριο παααααααααααααλι θα σιδεωρωσω παααααααααλι μπεμπεδοπλυντηριο και αυτη τη φορα ειναι ασπρα σεντονια και εσωρουχα που θελει πιο πολυ χρονο γμτ μου. Μεφηκουκλαραπουθελειςνατοακους τι ωρα θα ερθει σημερα ο Σακηηηηηης να πας να κοιμηθεις? Παλι νωρις? Για αυτο εισαι κουκλα αγαπη μου ξεκουραστη.....

να παρεις στεγνωτηριο ιδια μαρκα με το πλυντηριο σου για να μπει απο πανω με ενα συνδετικο!!!

Τι μπορεις να αποφυγεις στο σιδερο ρε Ελενη? Μονο τις καλτσες. Μερικες γνωστες μου δεν σιδερωνουν πετσετες και σεντονια. Ναι αλλα αν δεν ειναι σιδερωμενα πιανουν πιο πολυ χωρο και αν δεν εχεις χωρο? Τοτε τα σιδερωνεις.... Και τα δικα μου παιδια που ειναι πιο μεγαλα απο τα δικα σας αλλαζουν δυο και τρεις φορες τη μερα... Οποτε καταλαβαινεις τι γινεται...

ουτε εγω σιδερωνω σεντονια και πετσετες:tongue::tongue:

παω να κανω μπανιο τα μωρα και επιστρεφω

fCS8p3.png

ελα αθηνα να πας με το Νικο χαχαχα

εχει καημο ο ανθρωπος! αλλα ανθρωπος με κοτοπουλο τι σοι χορευτικο ζευγαρι θα ειναι αυτο???

Ειμαι πααααααααααααρα πολυ κατσαριδουλα. Εσυ δεν εισαι καλο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και καπως πρεπει να σε τιμωρησω....

Και εγω θα ηθελα να χορευα αλλα δεν το κατεχω το αθλημα....

τιμωρησε τη με τα ασιδερωτα σου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εχει καημο ο ανθρωπος! αλλα ανθρωπος με κοτοπουλο τι σοι χορευτικο ζευγαρι θα ειναι αυτο???!

ναι...αλλα ειναι και αυτη αλεκα :P:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αφου κανω χρονους ρεκορ πια!! δεν το υπολογιζω...μονο βαριεμαι το περαδωθε σιδερωστρα σιδερο ρουχα ντουλαπες.

Εμενα μονο τα μπεμπεδοπλυντηρια μου τρωνε πολλες ωρες.... Και τα ρουχα τα βαζω την επομενη στη θεση τους γιατι ειναι υγρα απο τον ατμο και δεν θελω να τα βαζω υγρα στις ντουλαπες και τα συρταρια....

Μαθαινετε σιγα σιγα.....:tongue:

Σε ποιον μιλας μαρη σε μενα που τρωω οτι πορεις να φανταστεις καθημερινως.... Μου αρεσει που θελω να κανω και διαιτα τρομαρα μου. Αν την αρχισω θα σας πρηξω. Δεν θα λεω καλημερα η καληνυχτα θα σας λεω πεινααααααααωωωωωωωω..........

Αααα, για σιδερο, εδω!! μ αρεσει παρα πολυ, αλλα θα με κανετε ολα τα υπολοιπα!!!

Δε διαβασα τα προηγουμενα, θυμαμαι το πρωι ομως που η συμπεθερα ηταν πολυ αυστηρη κι εγω δε θελω το λουκουμακι μου να εχει τετοιες πεθερες!!! Ειναι ευαισθητουλι!!

Διαφημίσεις

Αααα, για σιδερο, εδω!! μ αρεσει παρα πολυ, αλλα θα με κανετε ολα τα υπολοιπα!!!

Δε διαβασα τα προηγουμενα, θυμαμαι το πρωι ομως που η συμπεθερα ηταν πολυ αυστηρη κι εγω δε θελω το λουκουμακι μου να εχει τετοιες πεθερες!!! Ειναι ευαισθητουλι!!

πωπω..θα το ξεκανει αυτη...αληθεια εσυ ποιον εχεις γαμπρο τον μικρο?? και αυτος ειναι λουκουμακι...δωσ΄την κορη και μετα ελα να μεινεις εδω να την προσεχεις..να γελαω και εγω η καυμενη

221882cb0gkyh7q4.gif

πηρε απο τη μαμα του! μωρε ας μην ειχε αυτον τον μπαμπα κ σου'λεγα

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εγω ειδα ότι την εχετε φιλες αλλα ημουν σιγουρη ότι δεν την ξερετε χαχα

:tongue::tongue:

ηρθα...διαβαζω...

καλως την

να παρεις στεγνωτηριο ιδια μαρκα με το πλυντηριο σου για να μπει απο πανω με ενα συνδετικο!!!

ουτε εγω σιδερωνω σεντονια και πετσετες:tongue::tongue:

παω να κανω μπανιο τα μωρα και επιστρεφω

ελα και εσυ!!!

ναι...αλλα ειναι και αυτη αλεκα :P:p:p:p

:P:p

Μιλαγαν οι φραουλες......:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

;););)Πως με πιανς!!! πες το νικολακη να γυαλισει τα παπουτσια και κατεβαινω....:tongue::tongue::tongue:;)

:P εν τω μεταξυ ο Νικξολακης οταν τον γνωρισα ουτε βημα δεν εκανε...στο γαμο με το ζορι χορεψε το ρημαδοβαλς..αν τον δειτε βιντεο θα πεθανετε στα γελια....πως του εχει κατσει τωρα δεν ξερω....για να με ξεφτικλισει μαλλον στην κατασταση μου:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...