Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι μπορεις να αποφυγεις στο σιδερο ρε Ελενη? Μονο τις καλτσες. Μερικες γνωστες μου δεν σιδερωνουν πετσετες και σεντονια. Ναι αλλα αν δεν ειναι σιδερωμενα πιανουν πιο πολυ χωρο και αν δεν εχεις χωρο? Τοτε τα σιδερωνεις.... Και τα δικα μου παιδια που ειναι πιο μεγαλα απο τα δικα σας αλλαζουν δυο και τρεις φορες τη μερα... Οποτε καταλαβαινεις τι γινεται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι??????και εσυ την εχεις φιλη αυτη!

φιλη σου ειναι, κ του μαγαζιου σου.

Ουτε και ξερω......η ειναι απο το παρεντς (το αλλο) η καποιας φιλη και εγινε και δικη μου για τα κ@λοπαιχνιδια......

Εχω και την Εφη(αδερφη μου) που παιζει και μου παταει οτι ναναι....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ουτε και ξερω......η ειναι απο το παρεντς (το αλλο) η καποιας φιλη και εγινε και δικη μου για τα κ@λοπαιχνιδια......

Εχω και την Εφη(αδερφη μου) που παιζει και μου παταει οτι ναναι....

ναι ρε συ... κ η αδερφη μου με εκανε φιλη για το bubble island. το παιζει καμμια σας? δεν μπορει να περασει τη πιστα... αγχωνεται το κοριτσι

το ξερω απο τα κοριτσια την εκανα!

μπραβο σου μαρη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τρελλη θα'σαι. δεν θα κοιμηθω ολο το βραδυ αμα το κανω αυτο! κ τι να τα στειλω με τη τσαλακωμενη μπλουζα στο σχολειο? τα ομορφακια? να χασουν τον τιτλο?

Τωρα δεν αισθανεσαι καλητερα που σιδερωνεις....?:tongue:

Διαφημίσεις

και εγω ειδα ότι την εχετε φιλες αλλα ημουν σιγουρη ότι δεν την ξερετε χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τρελλη θα'σαι. δεν θα κοιμηθω ολο το βραδυ αμα το κανω αυτο! κ τι να τα στειλω με τη τσαλακωμενη μπλουζα στο σχολειο? τα ομορφακια? να χασουν τον τιτλο?

Κατι μου θυμιζεις........ η μαλλον καποια..... χαζη και τρελλη που τη λενε Ειρηνη. Δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναπει αλλα η γειτονισσα μου οταν γεννησα και μετα ηρθε και εγω ως συνηθως σιδερωνα. Και μου λεει "Ρε Ειρηνη τοσες μερες σε σκεφτομουνα και ελεγα αυτη η ανοητη η απεναντι μου με το σιδερο ηταν που ηταν μια απελπισια τωρα θα εχει γινει μια αυτοκτονια" Δεν θα μπορουσε να με χαρακτηρισει κανεις καλυτερα....

Τί λετε;;;;;

η ειρηνη ελεγε ότι αυριο θα σε μαγειρεψει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι ρε συ... κ η αδερφη μου με εκανε φιλη για το bubble island. το παιζει καμμια σας? δεν μπορει να περασει τη πιστα... αγχωνεται το κοριτσι

Νομιζω πως το εχω και αυτο αλλα δεν παιζω......με βαζουν να τις κανω γειτονισες και τι να κανω η καψερη...:?

Διαφημίσεις

Μπραβο Ειρηνη!!! Και σε ειχα για καλη κατσαριδουλα!!

Βλεπω ντανσιγκ γουιθ δε σταρσ, και ειχε τη Μανωλιδου!! Ρε πώς παθαινουν ετσι ευκολα ετσι τους χορους;;

Θα θελα να χορευα κι εγω ετσι!!

Κατι μου θυμιζεις........ η μαλλον καποια..... χαζη και τρελλη που τη λενε Ειρηνη. Δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναπει αλλα η γειτονισσα μου οταν γεννησα και μετα ηρθε και εγω ως συνηθως σιδερωνα. Και μου λεει "Ρε Ειρηνη τοσες μερες σε σκεφτομουνα και ελεγα αυτη η ανοητη η απεναντι μου με το σιδερο ηταν που ηταν μια απελπισια τωρα θα εχει γινει μια αυτοκτονια" Δεν θα μπορουσε να με χαρακτηρισει κανεις καλυτερα....

αφου κανω χρονους ρεκορ πια!! δεν το υπολογιζω...μονο βαριεμαι το περαδωθε σιδερωστρα σιδερο ρουχα ντουλαπες.

Τί λετε;;;;;

για σενα λεγαμε... αλλα αστο τωρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπραβο Ειρηνη!!! Και σε ειχα για καλη κατσαριδουλα!!

Βλεπω ντανσιγκ γουιθ δε σταρσ, και ειχε τη Μανωλιδου!! Ρε πώς παθαινουν ετσι ευκολα ετσι τους χορους;;

Θα θελα να χορευα κι εγω ετσι!!

ελα αθηνα να πας με το Νικο χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...