Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιζει με τον πονο σου ο Παυλακης.........

Ξεδιαλεγε και συδερωνε τα πιο απαραιτητα.

οχι...δεν γινεται αυτο...γιατι παντα θα αφηνω μαγιά. κ ΔΕΝ θελω!!!!!!!

μην κλαις καλο μου..και αμα σου το ξαναπει να πεις θα παω,...και ελα στου πειραια τις λαντζες:tongue:...αυτες που σε πανε απεναντι στην αιγινα για κανα μπανακι;)

ε, μα να σου πω!

Ομορφακια πολλα πολλα σε χρονια ακομα!!

καληνυχτες

καληνυχτα..κ περαστικα σας...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΗ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εξι μηνων σημερα τα μωρα σας Ομορφομανα και Λιτσακι? Να ζησουν πολλα πολλα χρονια και ευτυχισμενα..... Περασε μισος χρόνος..... Βρε κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα οσο ημον εγκυος δεν περνουσε ο καιρος τωρα δεν καταλαβαινω πως περναει τρεχει σαν το νερο....

Διαφημίσεις

Σωστηηηηηηηηηηηηηηη ουτε εγω θελω να αφηνω. Προτιμω να κουραζομαι παρα να παρακουραζομαι και να εχω ασιδερωτα....

Ο μικρος εχει πεταχτει 2 φορες με κλαματα και μολις τον παρω αγκαλια σταματαει....σφιγγετε......

τρεχει και λιγο μυτουλα και εκανε και δεκατα το απογευμα......τωρα ειναι ηρεμος

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ε, μα να σου πω!

καληνυχτα..κ περαστικα σας...

Τιν τουτο ......... :?:

αυτο ρωτησα και εγω!!!

Εξι μηνων σημερα τα μωρα σας Ομορφομανα και Λιτσακι? Να ζησουν πολλα πολλα χρονια και ευτυχισμενα..... Περασε μισος χρόνος..... Βρε κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα οσο ημον εγκυος δεν περνουσε ο καιρος τωρα δεν καταλαβαινω πως περναει τρεχει σαν το νερο....

κ εμενα... μαλλον επειδη τωρα το βλεπουμε το αποτελεσμα κ το καμαρωνουμε.

Τιν τουτο ......... :?:

φιλη σου ειναι, κ του μαγαζιου σου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ο μικρος εχει πεταχτει 2 φορες με κλαματα και μολις τον παρω αγκαλια σταματαει....σφιγγετε......

γιατι??????και εσυ την εχεις φιλη αυτη!

εγω δεν κανω όποια μου στελνει και δεν την ξερω....

ωχ...τουλαχιστον να σταματησει εκει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σωστηηηηηηηηηηηηηηη ουτε εγω θελω να αφηνω. Προτιμω να κουραζομαι παρα να παρακουραζομαι και να εχω ασιδερωτα....

εννοω να σιδερωνονται τα απαραιτητα και τα υπολοιπα (οτι μπορεις να αποφυγεις)να διπλονονται και να μπαινουν στην θεση τους.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εννοω να σιδερωνονται τα απαραιτητα και τα υπολοιπα (οτι μπορεις να αποφυγεις)να διπλονονται και να μπαινουν στην θεση τους.........

τρελλη θα'σαι. δεν θα κοιμηθω ολο το βραδυ αμα το κανω αυτο! κ τι να τα στειλω με τη τσαλακωμενη μπλουζα στο σχολειο? τα ομορφακια? να χασουν τον τιτλο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...