Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλαζω θεμα......σημερα στην βαφτιση που πηγα οι μπουμπουνιερες οι παιδικες ηταν 1χωνακι απο παγωτο και ειχε μεσα 1 γλυφιτζουρι και χαρτι γκοφρε και ηταν τυλιγμενο με τουλι και δεμενο με κορδελα που το επιανε ενα μανταλακι με καραβακι.....(καταλαβατε?).....δεν μου αρεσε!!

Για τους μεγαλους ειχε αστεριες σε πολλα χρωματα με μπρελοκ κοχυλι σε ασημι χρωμα....ουτε αυτο μου αρεσε....

πω πω και εγω εκει που πηγα δραμα οι μπομπο!!!!κατι κουπες ηταν που μου εσπασε και το χερουλι..ηταν για τα παιδακια οι κουπες..για το μπεμπη μου τις εδωσαν..και κατι πηλινα παλι που βαζεις ρεσο σε διαφορα σχεδια!μαπα...θα τα βγαλω φωτο αυριο και θα σας τα βαλω να τα δειτε!

μπραβο. ετσι ενθουσιασμενη να ερθεις κ στη δικη μας τη βαφτιση κ θα δεις....

:tongue::tongue:

Gia καθηστε ρε κοριτσακια, εγω γιατί τα βγαζω λιγοτερα;;

:confused::confused::confused:

Αμ αυτα λεω απο το πρωι, μαλλιασε η γλωσσα μου πια...

να δω τι θα σου αρεσει εσενα στο τελος:rolleyes::rolleyes:

ποσο λιγοτερα??εμεις υπολογιζουμε και τα δωρα...

να δω τι θα σου αρεσει εσενα στο τελος:rolleyes::rolleyes:

Ψέματα να πω....?:tongue:

.

θα τις κανουμε και δεν θα σε καλεσουμε :tongue:

κλαπς....καιπου θα βαλω το φορεμα που εχω ξαναβαλει στο κρεβατι μου????(αυτο εχω διαλεξει για την βαφτιση σας)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κατενθουσιασμενη σε βρισκω:tongue:

τσουυυυπ....το πεταξες το καρφακι:D

ναι...αλλα μου πεταξε κ αυτος μια νταβανοπροκα σημερα.. εχω μερες που του λεω να ψαξω για διακοπες κ με αγνοει πανηγυρικα. του λεω σημερις, μην ερθει ο Αυγουστος κ μου πεις που θα παμε... κ απανταει, μην ερθει ο Αυγουστος κ σου πω να πας στη λαντζα!:o:cry::cry::cry:

ειρηνη κ εγω αυτο σκεφτομουν το απογευμα. καθε μερα. οπως αναγκαστικα καθε μερα πλενω τα πιατα, ετσι εχει γινει κ με το σιδερωμα. που θα παει αυτη η δουλεια???????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΛΙΤΣΑΚΙ Κ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΗΝΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατομμυριομηνιασετε

κλαπς....καιπου θα βαλω το φορεμα που εχω ξαναβαλει στο κρεβατι μου????(αυτο εχω διαλεξει για την βαφτιση σας)

ετσι όπως το εγραψες ειναι σα να το εχουμε μαζι το παιδι με την ομορφακια :D

απο μενασ δεν θα λειπεις μαρη...το ξερεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ψέματα να πω....?:tongue:

ΑΥΤΟ κ αν ηταν χτυπημα!!!!!!!!! κατω απο τη ζωνη κιολας!

Να σας ζησουν τα μπεμπακια.....!!!!

Καλοτυχα !!!!!

ευχαριστουμε...για ολα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι...αλλα μου πεταξε κ αυτος μια νταβανοπροκα σημερα.. εχω μερες που του λεω να ψαξω για διακοπες κ με αγνοει πανηγυρικα. του λεω σημερις, μην ερθει ο Αυγουστος κ μου πεις που θα παμε... κ απανταει, μην ερθει ο Αυγουστος κ σου πω να πας στη λαντζα!:o:cry::cry::cry:

ειρηνη κ εγω αυτο σκεφτομουν το απογευμα. καθε μερα. οπως αναγκαστικα καθε μερα πλενω τα πιατα, ετσι εχει γινει κ με το σιδερωμα. που θα παει αυτη η δουλεια???????

Παιζει με τον πονο σου ο Παυλακης.........

Ξεδιαλεγε και συδερωνε τα πιο απαραιτητα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μην κλαις καλο μου..και αμα σου το ξαναπει να πεις θα παω,...και ελα στου πειραια τις λαντζες:tongue:...αυτες που σε πανε απεναντι στην αιγινα για κανα μπανακι;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΛΙΤΣΑΚΙ Κ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΗΝΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

να τα χιλιομηνιασουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχουν παντα υγεια!!!

κοριτσια ντεπον ποσο δινουμε, μισο μλ για καθε κιλο;;
μμμμ εγω δεν ξερω η παιδιατρος μου λεει καθε φορα.....

ντοινγκκκκκκκκκκκκκκ!!!!:o:o:o:o:o

μην κλαις καλο μου..και αμα σου το ξαναπει να πεις θα παω,...και ελα στου πειραια τις λαντζες:tongue:...αυτες που σε πανε απεναντι στην αιγινα για κανα μπανακι;)

;););):Pσωστη η αλεκα ομορφομανουλα!!

δαλιδα ναι...το μισο του βαρος...καληνυχτα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...