Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα...κομματια αλλα παρουσα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

helloooooo.......

πάλι κλαιτε την μοιρα μας ...????

Δεν παθαινουμε τπτ ρε συς.....εμεις δεν εχουμε μαθει στα λούσα και στα εξοδα......το φορουμ να ειναι καλα και θα πηγαινουμε μπουζουκια καθε παρασκευοσαββατο !!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

helloooooo.......

Δεν παθαινουμε τπτ ρε συς.....εμεις δεν εχουμε μαθει στα λούσα και στα εξοδα......το φορουμ να ειναι καλα και θα πηγαινουμε μπουζουκια καθε παρασκεβοσαββατο !!!!!!

πες τα ρε ελενιτσα.....σιγα τη ζωη που καναμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελα ρε συ....καλα να ειμαστε και ολα γινονται.

Χ@στηκαμε για τα λεφτα.....να δεις που θα περναμε καλητερα γιατι θα εκτιμισουμε τα ομορφα και απλα πραγματα....

helloooooo.......

Δεν παθαινουμε τπτ ρε συς.....εμεις δεν εχουμε μαθει στα λούσα και στα εξοδα......το φορουμ να ειναι καλα και θα πηγαινουμε μπουζουκια καθε παρασκευοσαββατο !!!!!!

σωστηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
πες τα ρε ελενιτσα.....σιγα τη ζωη που καναμε....
μα να σου πω...

Χ@στηκαμε για τα λεφτα.....να δεις που θα περναμε καλητερα γιατι θα εκτιμισουμε τα ομορφα και απλα πραγματα....

:P:p:p

Διαφημίσεις

αυτο που εγινε στην ελλαδα τα προηγουμενα χρονια με τα δανεια και τη σπαταλη χρηματων γενικοτερα ειχαν γινει σε αλλα κρατη πιο παλια....και μαζευτηκανε...ετσι θα μαζευτουμε και εμεις....τωρα να μου πεις αλλοι ανθρωποι εχουν θεμα επιβιωσης και όχι διασκεδασης, αλλα και παλι θα τη βρουμε την ακρη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλλαζω θεμα......σημερα στην βαφτιση που πηγα οι μπουμπουνιερες οι παιδικες ηταν 1χωνακι απο παγωτο και ειχε μεσα 1 γλυφιτζουρι και χαρτι γκοφρε και ηταν τυλιγμενο με τουλι και δεμενο με κορδελα που το επιανε ενα μανταλακι με καραβακι.....(καταλαβατε?).....δεν μου αρεσε!!

Για τους μεγαλους ειχε αστεριες σε πολλα χρωματα με μπρελοκ κοχυλι σε ασημι χρωμα....ουτε αυτο μου αρεσε....

Δεν θα περιμένεις να σου πεί,θα την βάζεις εσύ ανα 1-1,5 ώρα και μετά πάλι πάνα-βρακάκι αυτές που αναιβοκατεβαίνουνε.

ενταξει... θα το κανω. να πω κ στον παιδικο οτι θελω να τη βγαλουμε? πως θα με βοηθησουν εκει?

Μαίρη και Δαλιδά μερσί για το δούλεμα.

Δαλιδά 1.74 ύψος και 70 κιλά.

Φευγω για καροτσάδα τα λέμε μετά!

τι λες μαρη???? τολμας κ λες για αυτο το υψος τετοια κιλα???

Hθελα να γράψω αλλα ξεχασα τι...με συγχυσε συζυγατος.Πως τα καταφερνει κάθε απόγευμα;;

Wonder πραγματικά τι να της πεις τωρα;;

Μόνο υπομονη να έχει να ξαναπροσπαθησει:?:?

ευκολακι...οπως ο δικος μου. μου ελεγε προχτες ιστορια μαγαζιου, κ καταληγει με την ερωτηση.."μα καλα δεν το καταλαβαινει??" οχι του λεω. να το πεις... οχι μου λεει, δεν το λεω να το καταλαβει. δεν θα το καταλαβει του λεω, οπως δεν καταλαβαινεις κ εσυ τα του σπιτιου κ γιαυτο στα λεω κ τσακωνομαστε. κ βγηκε το ερωτηματικο πανω απο τη κεφαλα του...

οκ θα ερθω στα μπουζουκια θα ανεβω στο τραπεζι,θα πεταξω γαρυφαλλα κ αμα λαχει θα σπασω κ πιατα:tongue::tongue::tongue::tongue:με εφτιαξες ατιμη:tongue:

τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αυτο να της πεις...να της μιλησεις για μας που καναμε προσπαθειες με εξωσωματικη κ να της δειξεις οτι ολα γινονται!!!με εξωσωματικη τα επιασε τα μωρακια?

ελα βρεεεεεεεεε!!!το ζουζουνι μου!!!!

το μπομπιδιο σημερις εφαγε για πρωτη φορα ολη τη κρεμα βανιλια!!!τωρα ειναι για καφε με το μπαμπα του!!

αντροπαρεα...

Ε,αυτές είναι οι αδικίες!Αντι να πάρουν από αυτους που πρέπει΄,κόβουν απο σένα που πραγματικά τα έχεις ανάγκη και όλοι σαν΄εσένα θα την πληρώσουν.Από την άλλη όμως,το μόνο καλό που βλέπω είναι οτι θα ενισχύσουν τον ιδιωτικό τομέα,θα πάψει επιτέλους το όνειρο του Νεοέλληνα να είναι το δημόσιο και θα εξισορροπήσουν λίγο οι μισθοί.Γιατί μια που δουλεύει στον Δήμο σαν Βρεφοκόμος να παίρνει 1200ε μισθό και η κοπελίτσα στον ιδιωτικό που της βγαίνει ο πάτος στην δουλειά να παίρνει 700;;;

αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια. να απομυθοποιηθει το Δημοσιο. που ολοι ονειρευονται για εκει. κ εγω μεσα, αλλα για την σιγουρια κ την ασφαλεια...γιατι τωρα πια απο μισθο, παιρνω περισσοτερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αλλαζω θεμα......σημερα στην βαφτιση που πηγα οι μπουμπουνιερες οι παιδικες ηταν 1χωνακι απο παγωτο και ειχε μεσα 1 γλυφιτζουρι και χαρτι γκοφρε και ηταν τυλιγμενο με τουλι και δεμενο με κορδελα που το επιανε ενα μανταλακι με καραβακι.....(καταλαβατε?).....δεν μου αρεσε!!

Για τους μεγαλους ειχε αστεριες σε πολλα χρωματα με μπρελοκ κοχυλι σε ασημι χρωμα....ουτε αυτο μου αρεσε....

μπραβο. ετσι ενθουσιασμενη να ερθεις κ στη δικη μας τη βαφτιση κ θα δεις....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κατενθουσιασμενη σε βρισκω:tongue:

ευκολακι...οπως ο δικος μου. μου ελεγε προχτες ιστορια μαγαζιου, κ καταληγει με την ερωτηση.."μα καλα δεν το καταλαβαινει??" οχι του λεω. να το πεις... οχι μου λεει, δεν το λεω να το καταλαβει. δεν θα το καταλαβει του λεω, οπως δεν καταλαβαινεις κ εσυ τα του σπιτιου κ γιαυτο στα λεω κ τσακωνομαστε. κ βγηκε το ερωτηματικο πανω απο τη κεφαλα του...

..

τσουυυυπ....το πεταξες το καρφακι:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αυτο που εγινε στην ελλαδα τα προηγουμενα χρονια με τα δανεια και τη σπαταλη χρηματων γενικοτερα ειχαν γινει σε αλλα κρατη πιο παλια....και μαζευτηκανε...ετσι θα μαζευτουμε και εμεις....τωρα να μου πεις αλλοι ανθρωποι εχουν θεμα επιβιωσης και όχι διασκεδασης, αλλα και παλι θα τη βρουμε την ακρη

Και εμεις θα ζοριστουμε και πολυ μαλιστα γιατι εχουμε δανεια και γενικοτερα ειχαμε κανονισει τα εξοδα μας με βαση τα εσοδα.....τωρα λοιπον τα εξοδα μενουν οπως ηταν και τα εσοδα...δεν ξερω ......μονο απο την αυξηση του φπα θα χασουμε παρα πολλα........αλλα θα περασει και αυτο καλα να ειμαστε .....μονο για την υγεια φοβαμε ολα τα αλλα γινονται !!!!!

Και εγω παρουσα..... Θα πηγαινοερχομαι βεβαια αλλα σας παρακολουθω.... Wonder κριμα για τη φιλη σου. Θελει δυναμη τωρα και πιστη οπως προειπαν τα κοριτσια.

Ατιμο κοτοπουλο που εκρυψες την ομορφομανα και δεν μπορουσα να τη βρω... Για αυριο για να μαθεις ξερεις τι μαγειρεψα? Κοτοπουλο Δεσκατης για να μαθεις.... Αυριο θα σε λιανισω και μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυ. (το κοτοπουλο) Να σας πω πηγα να ξεκινησω τη διαιτα αλλα με τη μετακομιση της αδερφης μου παει πισω η διαιτα. Παει πισω και η βαφτιση. Τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου... Ρε συ Λιτσα το ειδες το σπιτι. Ειδες πουθενα στεγνωτηριο.... Δεν παιζει δεν εχει χωρο.... Και αυριο παααααααααααααλι θα σιδεωρωσω παααααααααλι μπεμπεδοπλυντηριο και αυτη τη φορα ειναι ασπρα σεντονια και εσωρουχα που θελει πιο πολυ χρονο γμτ μου. Μεφηκουκλαραπουθελειςνατοακους τι ωρα θα ερθει σημερα ο Σακηηηηηης να πας να κοιμηθεις? Παλι νωρις? Για αυτο εισαι κουκλα αγαπη μου ξεκουραστη.....

μπραβο. ετσι ενθουσιασμενη να ερθεις κ στη δικη μας τη βαφτιση κ θα δεις....
κατενθουσιασμενη σε βρισκω:tongue:

Μ ην τις κανει ετσι καμμια σας .....μαπα ηταν σας λέωωωωω

μακαρι να ηταν ετσι καλη μου αλλα στον μισθο του Αντρεα ειμαστε 300 ευρο κατω κ επεται συνεχεια...

και εμεις ειμαστε μειον.....2οο κατι.....:(

Gia καθηστε ρε κοριτσακια, εγω γιατί τα βγαζω λιγοτερα;;

:confused::confused::confused:

Αμ αυτα λεω απο το πρωι, μαλλιασε η γλωσσα μου πια...

να δω τι θα σου αρεσει εσενα στο τελος:rolleyes::rolleyes:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Και εμεις θα ζοριστουμε και πολυ μαλιστα γιατι εχουμε δανεια και γενικοτερα ειχαμε κανονισει τα εξοδα μας με βαση τα εσοδα.....τωρα λοιπον τα εξοδα μενουν οπως ηταν και τα εσοδα...δεν ξερω ......μονο απο την αυξηση του φπα θα χασουμε παρα πολλα........αλλα θα περασει και αυτο καλα να ειμαστε .....μονο για την υγεια φοβαμε ολα τα αλλα γινονται !!!!!

ετσι ειναι....

Μ ην τις κανει ετσι καμμια σας .....μαπα ηταν σας λέωωωωω

θα τις κανουμε και δεν θα σε καλεσουμε :tongue:

Gia καθηστε ρε κοριτσακια, εγω γιατί τα βγαζω λιγοτερα;;

:confused::confused::confused:

λογω εμφυτης αισιοδοξιας:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...