Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ίριδα, πολύ καλή!! Καλά, με το που γεννήθηκε το μόστραρε το mothercare!!!

Θεανώ, στην πρώτη φώτο ίδια ο άντρας σου ε;Και το φορμάκι, όλα τα λεφτά!!!

παιδι μου καρμπον ο αντρας μου ειναι......

ΠΑΟΚτσου απο την κοιλια της μαμας της.....τι τζαμπα 8 μηνων ετρεχα στην Τουμπα !!!

iMLpp3.png

τα μωρακια ειναι όλα κουκλακια και μια που τα ζησαμε όλα απο την αρχη, μονο που τα βλεπω λιωνω... ελενιτσα ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα. Ασπα μου υπομονη και εσυ... φανταζομαι δεν αφησες τα μικρα κοντα στο μωρο ε?? Όπως και να εχει δεν κολλαει τοσο ευκολα το μωρο αφ΄ενος και αφετερου ο βηχας στα πιτσιρικια μενει περισσοτερο απο όσο ειναι ενεργη η ιωση. Ελπιζω ότι θα ειναι μια χαρα. Μαιρουλα εγω για νονο διαλεξα και τις δυον φορες φιλη μου. Η αληθεια ειναι ότι μου το προτειναν εμεσα αυτες μετα από δικη μου παροτρυνση. Δηλαδη τους εδωσα το δικαιωμα να μου το πουν αν καταλαβαινεις. Και εγω ντρεπομαι να ζητησω απο καποιον αλλα αν ειναι φιλη σου, θα βρεθει ο τροπος να το προτεινει η μια στην αλλη. Αλλιως καποιος φιλος του αντρα σου... και στην τελικη αν δε βρεις κανενα, καποιος συγγενης... αδλφος,-η κλπ.

Εμεις ειχαμε μια ηρεμη μερα και ευελπιστω και για μια ηρεμη νυχτα αν και αυριο δεν εχει κολικους νομιζω οτι τη σκαπουλαραμε. Φιλακια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ετσι ακριβώς....συν οτι πνιγόμαστε ρεβόμαστε και κλ@νουμε.....

Απορω πως τρώνε ετσι!!

Μια απο τα ιδια και εμεις χαχαχχαχ εχει πολυ πλακα αμα εισαι ξεκουραστη βεβαια.

Κοριτσια θηλαζεται αποκλειστικα?Ποσα γραμαρια πρεπει να τρωνε τα μωρακια σε αυτη την ηλικια για να χορτασουνε στο περιπου?

it77p2.png

Θεανώ το βγάζεις έξω βόλτα το μωρο;

οχι ακομα δεν εχουμε παει πουθενα .....

κοιματε η εχει ξυπνησει?

εμενα σημερα κοιματε πολυ ηρεμα ....το βραδυ με τρομαζει τι θα κανει????????οεοοοοοοοοο

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια και εμεις χαχαχχαχ εχει πολυ πλακα αμα εισαι ξεκουραστη βεβαια.

Κοριτσια θηλαζεται αποκλειστικα?Ποσα γραμαρια πρεπει να τρωνε τα μωρακια σε αυτη την ηλικια για να χορτασουνε στο περιπου?

η παιδιατρος μου ειπε 150ml για καθε κιλο τους.

fCS8p3.png

τα μωρακια ειναι όλα κουκλακια και μια που τα ζησαμε όλα απο την αρχη, μονο που τα βλεπω λιωνω... ελενιτσα ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα. Ασπα μου υπομονη και εσυ... φανταζομαι δεν αφησες τα μικρα κοντα στο μωρο ε?? Όπως και να εχει δεν κολλαει τοσο ευκολα το μωρο αφ΄ενος και αφετερου ο βηχας στα πιτσιρικια μενει περισσοτερο απο όσο ειναι ενεργη η ιωση. Ελπιζω ότι θα ειναι μια χαρα. Μαιρουλα εγω για νονο διαλεξα και τις δυον φορες φιλη μου. Η αληθεια ειναι ότι μου το προτειναν εμεσα αυτες μετα από δικη μου παροτρυνση. Δηλαδη τους εδωσα το δικαιωμα να μου το πουν αν καταλαβαινεις. Και εγω ντρεπομαι να ζητησω απο καποιον αλλα αν ειναι φιλη σου, θα βρεθει ο τροπος να το προτεινει η μια στην αλλη. Αλλιως καποιος φιλος του αντρα σου... και στην τελικη αν δε βρεις κανενα, καποιος συγγενης... αδλφος,-η κλπ.

Εμεις ειχαμε μια ηρεμη μερα και ευελπιστω και για μια ηρεμη νυχτα αν και αυριο δεν εχει κολικους νομιζω οτι τη σκαπουλαραμε. Φιλακια!!!

πολλα τα εξοδα αλεκα και δεν το προτεινει κανενας και ξερεις οι πιο πολυ σκεφτονται,οχι το τωρα της βαφτισης δηλαδη αλλα το μετα,πασχα-χριστουγεννα-γενεθλια.

αχ να δουμε.....

fCS8p3.png

οχι ακομα δεν εχουμε παει πουθενα .....

κοιματε η εχει ξυπνησει?

εμενα σημερα κοιματε πολυ ηρεμα ....το βραδυ με τρομαζει τι θα κανει????????οεοοοοοοοοο

Την κοίμησα για βράδυ, να δούμε πόσο θα το τραβήξει!!! Πάντως απ' ό,τι λένε οι παιδίατροι είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν έξω τα μωρά! Δοκίμασε μια βόλτα στο τετράγωνο, νομίζω ότι θα δεις διαφορά! Βαριούνται λέει συνέχεια μέσα τα μωρά! Κι εγώ στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική!

iridaki η κουκλιτσα σου ειναι μουρλια!!!τελικα αλλη χαρη εχουν τα μελανουρια!!

λοιοπν σημερα κι εμεις ειχαμε μια ηρεμη μερα...ελπιζω η νυχτα να κυλησει το ιδιο ομορφα...

εμεις εχουμε νονους μονο για το ενα!!για το δευτερο μας ειχε προτεινει καποιος αλλα να δουμε θα το ξανασυζητησει???...αλλα μαιρη καλα λες τα εξοδα ειναι που σκεφτονται...εμεις βαφτισαμε 2 κοριτσακια το καλοκαιρι και αναμενουμε ενα ακομη απο το ζευγαρι που παντρεψαμε..ΑΛΕΚΑ κατι ειπες για το μητσοτακη???...οποτε μαζευουμε λεφτα ολο το χρονο για τα δωρα των γιορτων στα βαφτιστηρια!!!!:):):)

καποτε ασπα μου τα περνουσα κι εγω αυτα...αλλα πλεον δεν το επιτρπω...ασε που κι ο συζυξ δε θελει πιο πολυ για τα μωρα..ερχονται μονο πολυ δικοι μας ανθρωποι κ κυριως ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ κ μαλιστα οι ιδιοι εστω κι αν βηχουν δεν...δεν το ρισκαρω σε καμια περιπτωση....

ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

γεια σας κοριτσάκια,

πάλι τρεχάλα μπαίνω να δώσω το παρόν. πάλι δεν προλαβαίνω και με πιάνει άγχος πότε θα διαβάσω τα νέα σας.

σήμερα 40ήσαμε πήγαμε εκκλησία το πρωί όλο το τσούρμο και μετά βολτούλα για καφέ. καλά ήταν αλλά αργήσαμε κ πήγε όλη μέρα πίσω κ οι μικρές είναι ακομη ξύπνιες κ φωνάζουν. θα μαζέψουν υπογραφες να μας διώξουν απ΄τη γειτονιά! ελπίζω να είστε όλες καλά.

φιλιά σε όλες.

αύριο, πρώτα ο θεός μήπως προλαβω κ μπώ ξανά!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

αντε γεια σου μαρλενακι που βαζεις μουφα γεννεθλια!!!αντε κ στα γεννεθλια σας τωρα!!!

καλά ε τσαντίστηκα! μισή ωρα με το ρολόι γράφω κ με είχε πεταξει εξω...γκρρρ γκρρρρ

Κ εμείς σήμερα 2η μέρα επισκεψεων είχαμε! μετα απο 2 μηνες τωρα μας θυμήθηκαν ολοι!

παω να ξαναγράψω, αν προλάβω, γιατί ταίζω παράλληλα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

iridaki η κουκλιτσα σου ειναι μουρλια!!!τελικα αλλη χαρη εχουν τα μελανουρια!!

λοιοπν σημερα κι εμεις ειχαμε μια ηρεμη μερα...ελπιζω η νυχτα να κυλησει το ιδιο ομορφα...

εμεις εχουμε νονους μονο για το ενα!!για το δευτερο μας ειχε προτεινει καποιος αλλα να δουμε θα το ξανασυζητησει???...αλλα μαιρη καλα λες τα εξοδα ειναι που σκεφτονται...εμεις βαφτισαμε 2 κοριτσακια το καλοκαιρι και αναμενουμε ενα ακομη απο το ζευγαρι που παντρεψαμε..ΑΛΕΚΑ κατι ειπες για το μητσοτακη???...οποτε μαζευουμε λεφτα ολο το χρονο για τα δωρα των γιορτων στα βαφτιστηρια!!!!:):):)

καποτε ασπα μου τα περνουσα κι εγω αυτα...αλλα πλεον δεν το επιτρπω...ασε που κι ο συζυξ δε θελει πιο πολυ για τα μωρα..ερχονται μονο πολυ δικοι μας ανθρωποι κ κυριως ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ κ μαλιστα οι ιδιοι εστω κι αν βηχουν δεν...δεν το ρισκαρω σε καμια περιπτωση....

ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ!!

ετσι ειναι λιτσα,και εχω ενα αγορακι αλλα εγω τους ειχα πει και ειναι το χρονο καποια λεφτα.η κουνιαδα-κουμπαρα,μου ειπε να τα βαφτιση και τα δυο αυτη αλλα τα εξοδα του ενως να τα κανουμε εμεις,βασικα ειχα σκοπο οποιος και αν τα βαφτιζε να συμβαλω στα εξοδα για να ειμαι και σιγουρη οτι αυτα που θα παρει θα μου αρεσουν,ειμαι και περιεργη τρομαρα μου:lol:

ασπα ουτε εμεις αφηνουμε κανεναν να ερθει στο σπιτι μεχρι να γινουν 3 μηνων.

fCS8p3.png

κοριτσια εβαλα φωτο τα μωρα μου λιγο πριν τα κανω μπανιο...φυσικα δεν φαινονται τα πολυ επιμαχα σημεια,ξερετε μη μας κοψει και το σρτ!!!

ετσι ειναι λιτσα,και εχω ενα αγορακι αλλα εγω τους ειχα πει και ειναι το χρονο καποια λεφτα.η κουνιαδα-κουμπαρα,μου ειπε να τα βαφτιση και τα δυο αυτη αλλα τα εξοδα του ενως να τα κανουμε εμεις,βασικα ειχα σκοπο οποιος και αν τα βαφτιζε να συμβαλω στα εξοδα για να ειμαι και σιγουρη οτι αυτα που θα παρει θα μου αρεσουν,ειμαι και περιεργη τρομαρα μου:lol:

ασπα ουτε εμεις αφηνουμε κανεναν να ερθει στο σπιτι μεχρι να γινουν 3 μηνων.

εγω μαρια μου ειμαι περιεργη αλλα επειδη ξερω οτι τα εξοδα ειναι πολλα δεν λεω τιποτα...μαλιστα θα τους αφησω να κανουν οτι θελουν..νονοι σωστοι θελω να ειναι πανω απο ολα..δε με ενδιαφερει η τσεπη τους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...