Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα παλι δεν τρωει με τιποτα!!!anyway και ο μικρος μου αγκαλια με μπαμπα γιατι εμενα ποναει χερακι!!!!

σιγα σιγα Ασπουλα...ποσο καιρο του δινεις κρεμα κ φρουτοκρεμα?δεν τρωει τιποτα απο τα δυο??αν οχι σιγα σιγα να συνηθησει...εστω κ 2-3 κουταλιες αρκει να συνηθισει τις γευσεις στην αρχη κ μετα θα παρει το κολαι

PlbZp2.png

θα ερθει καμια αλλη στα βαπτισια της δαλιδουλας?????//

εγω θα παω!!!

εσυ μαρη εισαι διπλα!!!εγω χλωμο...δεν ξερω αν το ακουσατε κοβουν Χριστουγεννα κ Πασχα κ αλλο 8% απο τους μισθους...ω ρε γλεντια!!!

PlbZp2.png

σιγα σιγα Ασπουλα...ποσο καιρο του δινεις κρεμα κ φρουτοκρεμα?δεν τρωει τιποτα απο τα δυο??αν οχι σιγα σιγα να συνηθησει...εστω κ 2-3 κουταλιες αρκει να συνηθισει τις γευσεις στην αρχη κ μετα θα παρει το κολαι
15 μερες κρεμα...φρουτοκρεμα ξεκιναω αυριο......
εσυ μαρη εισαι διπλα!!!εγω χλωμο...δεν ξερω αν το ακουσατε κοβουν Χριστουγεννα κ Πασχα κ αλλο 8% απο τους μισθους...ω ρε γλεντια!!!

ω ναι!!!και σε εμας κοοοοβουνν!!!κοοοβουν!!!!κοοοβουν!!!!εκει να δεις γλεντια!!:confused:

15 μερες κρεμα...φρουτοκρεμα ξεκιναω αυριο......

ω ναι!!!και σε εμας κοοοοβουνν!!!κοοοβουν!!!!κοοοβουν!!!!εκει να δεις γλεντια!!:confused:

μηπως να του αλλαζες την μαρκα??μπορει να λεω βλακεια αλλαξερω γω...

αστα να δουμε που θα παμε κοριτσια...δυσκολα τα πραματα...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Οπα!!Τι τρέλλες;;"Εξοχάτο;;;;"

μαρη..το μυαλο σου εκει εσενα.....δεν ειμαι τοσο σεξουαλα....:D

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

τι κριμα για την κοπελα...ευχομαι γρηγορ να το ξεπερασει

μεφη πρωτον δεν σε δουλεουμε!!!

δευτερον εγω δεν ειμαι ροκου ο αρης ειναι και θελει παρεα για τους σκορπιονς εγω ειμαι των μπουζουκιων καλη μου!!!!!

;););) αλλη για τα τραπεζια (μετα την διαιτα μας εννοω)

Πάρε από το Ναρλή και θα τα έχεις σε μια εβδομάδα;)

1ον δεν εχεις πει ακομα σχολιο για μπομπο....

2ον υπαρχει περιπτωση εγω να ελειπα απο τα μπουζουκια???????????/με καμια δικαιολογια!!\

ηρθα κοριτσακια!!

μαζι θα εισαι μαρη.....και εσυ πανω στα τραπεζια:P:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πάρε από το Ναρλή και θα τα έχεις σε μια εβδομάδα;)

1ον δεν εχεις πει ακομα σχολιο για μπομπο....

2ον υπαρχει περιπτωση εγω να ελειπα απο τα μπουζουκια???????????/με καμια δικαιολογια!!\

ηρθα κοριτσακια!!

Εγώ φταίω καλέ που δεν είδες την απαντησή μου;;Την έψαξα και την βρήκα!Ορίστε!!!

Νύσταζα πουλάκι μου και δεν είχα κουράγιο.Οι μπομπονιέρες πολύ ωραίες αλλά κάνε και κανένα χωνάκι για τα παιδιά.Τέτοιες δώσε μόνο στους μεγάλους.Από 2 σε κάθε οικογένεια φτάνουν.Στα παιδιά ζαχαρωτά.Από προσκλήτήρια δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω το 4.Θα τα ξαναδω και θα σου πω.

Για τα μπουζούκια μετα σε σκέφτηκα και ήθελα να γράψω:

Η Ασπα,θα κάθεται στην κορυφή και θα γελάει με τα χάλια μας!!(γιατί από σένα μου έχει μείνει το γέλιο σου όταν μιλήσαμε!!!)

οκ θα ερθω στα μπουζουκια θα ανεβω στο τραπεζι,θα πεταξω γαρυφαλλα κ αμα λαχει θα σπασω κ πιατα:tongue::tongue::tongue::tongue:με εφτιαξες ατιμη:tongue:

Αντε ωραία,έκλεισε και αυτό το θέμα!!!Πιάτα μην σπάς!Με την λιτότητα θα τα μαζέψουμε να τα πάμε στης Ασπας το γάμο δώρο!!!:tongue::tongue:

το μπομπιδιο σημερις εφαγε για πρωτη φορα ολη τη κρεμα βανιλια!!!τωρα ειναι για καφε με το μπαμπα του!!

Τον καφέ του τον δίνετε για χώνεψη;;:D:D:D:DΣυμβουλή του παιδιάτρου;;;

Διαφημίσεις

οχι ο καφες ειναι της παρηγοριας μετα τα νεα μετρα..να συνηθιζει στην ιδεα των φαναριων:tongue:

βρε μη βλεπετε τηλεοραση. κανουν οπως κ με την γριπη.

Ας ερθει επιτελους να δουμε τι θα παθουμε κ με αυτό...:rolleyes:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μακαρι να ηταν ετσι καλη μου αλλα στον μισθο του Αντρεα ειμαστε 300 ευρο κατω κ επεται συνεχεια...

PlbZp2.png

μηπως να του αλλαζες την μαρκα??μπορει να λεω βλακεια αλλαξερω γω...

αστα να δουμε που θα παμε κοριτσια...δυσκολα τα πραματα...

του αλλαξα και μαρκα αλλα δεν!!!!τι να πω..μαλλον με κανα μπιφτεκακι θα ναι ευτυχισμενος!!!:tongue::tongue:

μαρη..το μυαλο σου εκει εσενα.....δεν ειμαι τοσο σεξουαλα....:D

τι κριμα για την κοπελα...ευχομαι γρηγορ να το ξεπερασει

;););) αλλη για τα τραπεζια (μετα την διαιτα μας εννοω)

μαζι θα εισαι μαρη.....και εσυ πανω στα τραπεζια:P:p

στανταρ!!!!!!!!!!!!

Εγώ φταίω καλέ που δεν είδες την απαντησή μου;;Την έψαξα και την βρήκα!Ορίστε!!!

Νύσταζα πουλάκι μου και δεν είχα κουράγιο.Οι μπομπονιέρες πολύ ωραίες αλλά κάνε και κανένα χωνάκι για τα παιδιά.Τέτοιες δώσε μόνο στους μεγάλους.Από 2 σε κάθε οικογένεια φτάνουν.Στα παιδιά ζαχαρωτά.Από προσκλήτήρια δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω το 4.Θα τα ξαναδω και θα σου πω.

Για τα μπουζούκια μετα σε σκέφτηκα και ήθελα να γράψω:

Η Ασπα,θα κάθεται στην κορυφή και θα γελάει με τα χάλια μας!!(γιατί από σένα μου έχει μείνει το γέλιο σου όταν μιλήσαμε!!!)

Τον καφέ του τον δίνετε για χώνεψη;;:D:D:D:DΣυμβουλή του παιδιάτρου;;;

ενταξει καλη μου!!!θα πραξω οπως ειπες!!!!!σε συγχωρω!!!δεν ειχα δει την απαντηση!!:tongue::tongue:
Ε.ρε Ασπα!Πάλι έφυγες και θα λές οτι δεν σου απάντησα!Κόλλησε το μαμημένο!
οχι οχι ηρθα!!!

το πιστευω και αυτο...

μακαρι να ηταν ετσι καλη μου αλλα στον μισθο του Αντρεα ειμαστε 300 ευρο κατω κ επεται συνεχεια...

και εμεις ειμαστε μειον.....2οο κατι.....:(

και εμεις ειμαστε μειον.....2οο κατι.....:(

Ε,αυτές είναι οι αδικίες!Αντι να πάρουν από αυτους που πρέπει΄,κόβουν απο σένα που πραγματικά τα έχεις ανάγκη και όλοι σαν΄εσένα θα την πληρώσουν.Από την άλλη όμως,το μόνο καλό που βλέπω είναι οτι θα ενισχύσουν τον ιδιωτικό τομέα,θα πάψει επιτέλους το όνειρο του Νεοέλληνα να είναι το δημόσιο και θα εξισορροπήσουν λίγο οι μισθοί.Γιατί μια που δουλεύει στον Δήμο σαν Βρεφοκόμος να παίρνει 1200ε μισθό και η κοπελίτσα στον ιδιωτικό που της βγαίνει ο πάτος στην δουλειά να παίρνει 700;;;

Ε,αυτές είναι οι αδικίες!Αντι να πάρουν από αυτους που πρέπει΄,κόβουν απο σένα που πραγματικά τα έχεις ανάγκη και όλοι σαν΄εσένα θα την πληρώσουν.Από την άλλη όμως,το μόνο καλό που βλέπω είναι οτι θα ενισχύσουν τον ιδιωτικό τομέα,θα πάψει επιτέλους το όνειρο του Νεοέλληνα να είναι το δημόσιο και θα εξισορροπήσουν λίγο οι μισθοί.Γιατί μια που δουλεύει στον Δήμο σαν Βρεφοκόμος να παίρνει 1200ε μισθό και η κοπελίτσα στον ιδιωτικό που της βγαίνει ο πάτος στην δουλειά να παίρνει 700;;;

ηρθε η ωρα να μεταναστευσουμε......οπως παλια!!εγω αυτο εχω να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...