Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hθελα να γράψω αλλα ξεχασα τι...με συγχυσε συζυγατος.Πως τα καταφερνει κάθε απόγευμα;;

Wonder πραγματικά τι να της πεις τωρα;;

Μόνο υπομονη να έχει να ξαναπροσπαθησει:?:?

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αποκκόλληση πλακούντα της είπαν, το ένα ήταν νεκρό στην κοιλίτσα της και το άλλο ήταν πολύ πρώωρο για να επιβιώσει. Πραγματικά πρέπει να είναι απαίσιο το συναίσθημα και μακάρι να μην το ζήσει καμία από εμάς.

Τώρα ο γιατρός τους είπε ότι μπορούν να προσπαθήσουν ξανά μετά από έξι μήνες, αλλά είναι και η ηλικία της κοντά στα 40 και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν εύκολα. Μακάρι όμως, γιατί το θέλουν τόσο πολύ.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

καλησπερααααααααα

σιδερωνα απο τις 5......με 1000 διακοπες...εχω μπουμπουλα αγκαλια κ θελει να πιασει το ποντικι να το φαει.....

ρε μην με κατηγορειτε.....επλυνα ολα τα ποτηρια σκουπισα κ μαζεψα ολα τα αποτσιγαρα....το καφε ηταν πεντααθαρο το πρωι...........

iMLpp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα, μόλις μπήκαμε σπίτι και ταϊστήκαμε. Το ριζάλευρο το τρώμε μια χαρά, με τα φρούτα έχουμε θεματάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Σήμερα κατεβήκαμε παραλία και κάναμε βόλτα δίπλα στα κυμματάκια. Ωραία ήταν, άρχισε να μυρίζει πια καλοκαίρι.

Χθες έφαγα και το πρώτο μου παγωτό (μισό μισό με τον σύζυγο, πρέπει να κάνουμε οικονομία τώρα)

Την εβδομάδα που μας πέρασε έφαγα γερό ταρακούνημα, μια πολύ κοντινή μου φίλη που ήταν έγγυος σε δίδυμα τα έχασε στον έκτο μήνα. Πολύ χάλια μιλάμε, η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και μάλλον θα της πάρει πολύ καιρό ακόμα (και λογικό είναι) Δεν ξέρω τι να της πω και πώς να φερθώ, λέγαμε οτι τα πιτσιρίκια μας θα μεγαλώσουνε μαζί και διάφορα άλλα σχέδια, ξέρετε τώρα τα χαζά των μαμάδων και τώρα δε θέλω καν να με βλέπει με το μωρό. Το ξέρω ότι θα την πειράξει, εμένα τουλάχιστον θα με πείραζε.

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

Πώ,πώ!!Κριμα στην κοπέλα.Λυπάμαι πολύ οταν ακούω τέτοια.

Εμένα πάλι ρε κορίτσια τρώει φρούτα και φαγητό και δεν τρώει κρέμα.Αυυριο θα δώσω την βιολογική.

μεφη πρωτον δεν σε δουλεουμε!!!

δευτερον εγω δεν ειμαι ροκου ο αρης ειναι και θελει παρεα για τους σκορπιονς εγω ειμαι των μπουζουκιων καλη μου!!!!!

Ευγε κοριτσάκι μου!Εγώ πάλι ακούω τα πάντα!Μεχρι τα 20 ήμουν τρελλή ροκού και μεταλού μέχρι που καψουρεύτηκα και έγινα σκυλου!:tongue:

Αποκκόλληση πλακούντα της είπαν, το ένα ήταν νεκρό στην κοιλίτσα της και το άλλο ήταν πολύ πρώωρο για να επιβιώσει. Πραγματικά πρέπει να είναι απαίσιο το συναίσθημα και μακάρι να μην το ζήσει καμία από εμάς.

Τώρα ο γιατρός τους είπε ότι μπορούν να προσπαθήσουν ξανά μετά από έξι μήνες, αλλά είναι και η ηλικία της κοντά στα 40 και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν εύκολα. Μακάρι όμως, γιατί το θέλουν τόσο πολύ.

Η κολλητή μου που το παιδί της είναι 5 μηνών,είναι 43 ετών και το έκανε μετά παό 8 εξωσματικές.Πίστη και θέληση και κουράγιο θέλει.Τώρα όμως έτσι όπως είναι η κοπέλα,πού να τα βρεί;;;;

καλησπερααααααααα

σιδερωνα απο τις 5......με 1000 διακοπες...εχω μπουμπουλα αγκαλια κ θελει να πιασει το ποντικι να το φαει.....

ρε μην με κατηγορειτε.....επλυνα ολα τα ποτηρια σκουπισα κ μαζεψα ολα τα αποτσιγαρα....το καφε ηταν πεντααθαρο το πρωι...........

Πού είσαι ρε κοριτσάκι;;;Μην χάνεσαι!

Διαφημίσεις

πω πω λυπαμε παρα πολυ....και ειμαι σιγουρη οτι παιδευτηκε και για να μεινει....

τη να τις πει δεν υπαρχη κατι....:(:(

fCS8p3.png

Κ εγω γνωστη 48 εγκυος σε διδυμα:confused::confused:

Λόγω του οτι πλησιάζει η κλιμακτηριος υπάρχει υπερπαραγωγη ωαριων της ειπαν!!!Πίστη κ ψυχραιμια να υπάρχει!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εμενα ολοι οι γιατροι ελεγαν πως δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησω μωρακι στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστη και υπομονη χρειαζετε,ξερω πως ειναι πεζες λξεις.......με τοσοοοοοομεκαλη αξια κια νοημα ομως.........το ειχα πει κ παλια θα το ξαναπω......εμενα ο κουκις μου το γλυκο μου το σκυλακι με ξεμπλοκαρε και καταφερα να μεινω εγκυος στην μπουμπουλα....τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο...απλα χρειαζετε το μυαλο να ξεφευγει που κ που

iMLpp3.png

Πάρε από το Ναρλή και θα τα έχεις σε μια εβδομάδα;)
πολυ ακυρο ομως...πρωτον δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια αλλα οι ροκ σκηνες κ δευτερον δεν πηγαινω με τον Αντρεα ΠΑΝΤΟΥ ειναι αρχη μου εκτος ολιγον εξαιρεσεων οπως στη συναντηση που ειχαμε που τον παρακαλαγα να ερθει μαζι μας..μαρτυς μου η Ιρκα...

Τί σχέση έχει μαρή αυτό που έγραψα με την συνάντηση;;;Ακυρο τελείως!!Εγώ έγραψα για τον Αντρέα γιατί έτσι σας φαντάζομαι σαν ζευγάρι.Πάντα και παντού μαζί αγαπημένοι και ταιριαστοί!Αυτό μου βγάλατε αυτό έγραψα!!Αιντεεεεεε!Κάλα και εσύ ροκού,κάνε μια υποχώρηση και έλα μαζί μας στα μπουζούκια,μόνο και μόνο για την παρέα βρε αδερφέ!!!(πήγαμε εμείς και εκεί κολλήσαμε κατάλαβες;;;):tongue::tongue:

κ γω ετσι σημερα βαριεμαι απιστευτα....

εισαι απλα κουκλα...φτου σου παλιο σκουλικαντερα!

Ποιά μιλάει;;;Αυτηπουειναι32καιμοιάζει24!!!!!

1ον δεν εχεις πει ακομα σχολιο για μπομπο....

2ον υπαρχει περιπτωση εγω να ελειπα απο τα μπουζουκια???????????/με καμια δικαιολογια!!\

ηρθα κοριτσακια!!

Διαφημίσεις

Α ο μπέμπης μάλλον εβγαλε το πρωτο του δοντακι!!!!

Δεν το εχω σιγουρο ακομα γιατι δεν με αφηνει, βαζει την γλωσσα μπροστα!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!εμεις τιποτα ακομα!!!

γιοοουχχχχοουυυυυυ...( σαν ουχου μου κανει :tongue::tongue::tongue:)...ηρθαμε, περασαμε σουπερ με τα ξεδερφακια μου (οικογενειακη η βλακεια μας) ο αγγελος ξετρελαθηκε στας εξοχας, και ο μικρος κυριος....θυμηθηκαμε και τις τρελλες ποου καναμε σαν παιδια...:rolleyes:

εμενα το σπιτι μου ειναι ενα αχουρι αλλα αυριο θα ερθει η γυναικα και σκασιλα μου.....ενα απλο συμμαζεματακι θα κανω.....

αχ...ωραιο νουμερο.....τοσο θελω να παω...εγω τοσα ημουν στο γαμο μου και ημουν σουπερ παντως...ισως γιατι ειμαι προφανως πιο 'χοντροκαμωμενη ' απο εσενα....

κολλητικο ε?? μπου χαχαχα

μπραβο σας !!!και εμεις περασαμε ωραια στα βαπτισια!!!:P

Καλησπέρα, καλησπέρα, μόλις μπήκαμε σπίτι και ταϊστήκαμε. Το ριζάλευρο το τρώμε μια χαρά, με τα φρούτα έχουμε θεματάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Σήμερα κατεβήκαμε παραλία και κάναμε βόλτα δίπλα στα κυμματάκια. Ωραία ήταν, άρχισε να μυρίζει πια καλοκαίρι.

Χθες έφαγα και το πρώτο μου παγωτό (μισό μισό με τον σύζυγο, πρέπει να κάνουμε οικονομία τώρα)

Την εβδομάδα που μας πέρασε έφαγα γερό ταρακούνημα, μια πολύ κοντινή μου φίλη που ήταν έγγυος σε δίδυμα τα έχασε στον έκτο μήνα. Πολύ χάλια μιλάμε, η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και μάλλον θα της πάρει πολύ καιρό ακόμα (και λογικό είναι) Δεν ξέρω τι να της πω και πώς να φερθώ, λέγαμε οτι τα πιτσιρίκια μας θα μεγαλώσουνε μαζί και διάφορα άλλα σχέδια, ξέρετε τώρα τα χαζά των μαμάδων και τώρα δε θέλω καν να με βλέπει με το μωρό. Το ξέρω ότι θα την πειράξει, εμένα τουλάχιστον θα με πείραζε.

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

wonder κριμα για την φιλη σου....αλλα εχει ο θεος....θα αποκτηση και αυτη παιδακια....πολυ στενοχωρηθηκα!:(

Ποιά μιλάει;;;Αυτηπουειναι32καιμοιάζει24!!!!!

οκ θα ερθω στα μπουζουκια θα ανεβω στο τραπεζι,θα πεταξω γαρυφαλλα κ αμα λαχει θα σπασω κ πιατα:tongue::tongue::tongue::tongue:με εφτιαξες ατιμη:tongue:

τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αυτο να της πεις...να της μιλησεις για μας που καναμε προσπαθειες με εξωσωματικη κ να της δειξεις οτι ολα γινονται!!!με εξωσωματικη τα επιασε τα μωρακια?

Μπράβο του!!Με το καλό και τα υπόλοιπα!!

Εγώ ξέχασα να σας πώ!!Η μπέμπα έβγαλε το τρίτο δόντι!!Και ποιό λέτε;;;Τον αριστερό κυνόδοντα!!!:tongue::tongue::tongue:Θα με τρελλάνει τελε΄΄ιως αυτό το μωρό!!

ελα βρεεεεεεεεε!!!το ζουζουνι μου!!!!

το μπομπιδιο σημερις εφαγε για πρωτη φορα ολη τη κρεμα βανιλια!!!τωρα ειναι για καφε με το μπαμπα του!!

PlbZp2.png

Α ο μπέμπης μάλλον εβγαλε το πρωτο του δοντακι!!!!

Δεν το εχω σιγουρο ακομα γιατι δεν με αφηνει, βαζει την γλωσσα μπροστα!

για δες κ πες!!!!

εμας τιποτα ακομη για να δουμε γιατι οταν πηγαμε στον γιατρο μας ειπε σε καμια 15αρια μερες θα σκασουν μυτη τα δοντια κ οτι ηταν πολυ πρησμενα κ τα πανω κ τα κατω ουλα...

PlbZp2.png

οκ θα ερθω στα μπουζουκια θα ανεβω στο τραπεζι,θα πεταξω γαρυφαλλα κ αμα λαχει θα σπασω κ πιατα:tongue::tongue::tongue::tongue:με εφτιαξες ατιμη:tongue:

τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αυτο να της πεις...να της μιλησεις για μας που καναμε προσπαθειες με εξωσωματικη κ να της δειξεις οτι ολα γινονται!!!με εξωσωματικη τα επιασε τα μωρακια?

ελα βρεεεεεεεεε!!!το ζουζουνι μου!!!!

το μπομπιδιο σημερις εφαγε για πρωτη φορα ολη τη κρεμα βανιλια!!!τωρα ειναι για καφε με το μπαμπα του!!

εμενα παλι δεν τρωει με τιποτα!!!anyway και ο μικρος μου αγκαλια με μπαμπα γιατι εμενα ποναει χερακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...