Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα που το φορουσα μακρυμανικο θα μπορουσε και με κοντο....ολα τα παιδακια ετσι ηταν πολυ ελαφρια ντυμενα...εχει λιγο κρυουλακι ακομη....οχι πολυ αλλα εχει...

Βλέπεις Κυριακή στο χωριο στην Ετ3;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλέπεις Κυριακή στο χωριο στην Ετ3;;

???????????????????θα μας τρελανεις?????????????πιανετε ετ3???εγω μονο στο νοβα την πιανω!!!!!!!:shock::shock:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

???????????????????θα μας τρελανεις?????????????πιανετε ετ3???εγω μονο στο νοβα την πιανω!!!!!!!:shock::shock:

Εμεις την πιάνουμε μια χαρά!!!

Εβλεπα μανιακά ένα σηριαλ που ειχε με κατι φαρμες όσο ήμουν λεχωνα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μονο 15 σελιδες διαβασα....τι κανουμε???

Μονο τα κουτιά πήρα.Βρηκα την ζωγραφια από ιντερνετ κ το κειμενακι τα εφτιαξα στο word στη διασταση των κουτιών, τα εκτυπωσα, τα εκοψα κ τα εβαλα στο κουτί. Σε αποθηκη με ειδη συσκευασιας πήρα τα κορδελακια.

Πάντως αν στην φτιάξουν ζητάνε πάνω από 2,5 με 3Ε κ εμενα ζήτημα να εφτασε 1,7.

1,50Ε έκανε το καθε κουτακι αλλά το ειχα βρει κ με 0.80Ε!

Η αρχική ιδεα ηταν αλλη, αλλά δεν προλάβαινα...

Αν θες σου την λεω μπας κ την κανεις καποια στιγμή!

τελεια Δαλιδουλα..μακαρι να εχω ορεξη να το φτιαξω...βλεπουμε μεχρι τοτε!

Λοιπόν,μας φαντάζομαι στα μπουζούκια!!!!!

Εγώ με το πρώτο ποτό θα έχω γίνει κουρούμπελο και θα είμαι σε "νιρβάνα"!

Η Τζία θα χορεύει στο τραπέζι!

Η Αλέκα θα χαιρετάει τα πρώτα τραπέζια,μια και θα έχει συναντήσει χαλαρά κάποιον γνωστό!!

Η Κίμη (αν θα την αφήσει ο Καρδιτσιώτης να έρθει!!:tongue:) θα στέλνει ραβασάκια στον πιτσιρικά τραγουδιστή που ανοίγει το πρόγραμμα!

Η Ζωή θα την έχει πέσει σε μαθητές Λυκείου που θα έχουν έρθει εκδρομή!!

Η Αγγελική θα ρωτάει το γκαρσόν αν τα αγγουράκια και οι ελιές που θα μας έχουν σερβίρει είναι βιολογικά!

Η Ελένη1 θα τρώει τα αγγουράκια,τις ελιές,τα φυστίκια,τα πατατάκια χωρίς να τη νοιάζει αν είναι βιολογικά!!

Η Ομορφομάνα θα στέλνει μηνύματα στον Παύλο και θα του λεέι πόσο της λείπει!!

Η Μαριάνθη θα έχει βρεί μια γωνιά μέσα στο βεστιάριο κατω από τα παλτά και θα κάνει άντληση!!!

Το Μητσάκι ια είναι αγκαλιά με τον αντρούλη της,γιατί χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά,και θα ακούνε ένα τραγούδι που θα τους θυμίζει την γνωριμία τους!!

Η Μαιρούλα,θα βαριέται,γιατί θα προτιμούσε να πάμε στους Σκόρπιονς όπως και η Ομορφομάνα επίσης!!!!

Η Λίτσα,θα κάνει παρέα στη Τζία γιατί θα έχει πιεί τον Βόσπορο απο την χαρά της!

Η Γουόντερ θα μας βγάζει φωτογραφίες!

Η Ευανθούλα θα κάνει παζαρέματα στην λουλουδού για τα λουλούδια και θα την ρωτάει αν με τους 3 δίσκους πάει και ο ένας δώρο!!

Η Ελένη 26 θα κοιτάει στην πόρτα για να δεί πότε θα έρθει ο Νίκος για να πάρει την Αλέκα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D

Για τις υπόλοιπες δεν γράφω γιατί όλο και κάποια δικαιολογία θα βρήκαν και δεν θα ήρθαν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πολυ ακυρο ομως...πρωτον δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια αλλα οι ροκ σκηνες κ δευτερον δεν πηγαινω με τον Αντρεα ΠΑΝΤΟΥ ειναι αρχη μου εκτος ολιγον εξαιρεσεων οπως στη συναντηση που ειχαμε που τον παρακαλαγα να ερθει μαζι μας..μαρτυς μου η Ιρκα...
οχι ρε συ... τι σιτες... σε ενα παναρχαιο μενει στου Γκυζη. τα παραθυρα ειναι επισης αρχαια, τα παντζουρια τυπικα, ξυπνας απο τις 6. μηπως ειναι κ μολυσμενα? αυτη η αναρωτηση με εχει φαει τωρα...

κ μεις που εχουμε σιτες εδω δεινοπαθω τα καλοκαιρια...μαζευονται 50 κουνουπια πανω τους κ με το που τις ανοιξω μπαινουν στο σπιτι...ετσι φαγαν το μπομπιδιο...

κοριτσια εκανα ενα λαθος.....μου το ειπε ο Θανος κ το διορθωνω......δε μας ρωτησε ο Σφακιανος αν γεννησαμε με καισαρικη οπως καταλαβα(μη με βλεπετε χαλαρη στον κοσμο μου ημουνα..με την κακη εννοια)αλλα αν πιασαμε το παιδι με εξωσωματικη..γιατι πολλα παιδια απο εξωσωματικη το εχουν..εμενα μου φανηκε ακυρο.κ καταλαβα καισαρικη,αλλα η καρδιτσα μου ειπε οτι εκανα λαθος κ μετα το θυμηθηκα σωστα..μετα οταν λεω εννοω μετα απο 4 μερες.

κ παλι κουλο το βλεπω...τι σχεση μπορει να εχει η εξωσωματικη πρωτη φορα το ακουω...

ναι κραταει..ερχεται Δευτερα απο Ζακυνθο..εχει ζησει κ πολυ χειροτεραααααααα..σημερα καναμε συσκεψη στη Ραφηνα με νονους ποσα θα δωσουμε στο γιατρο??ποσα να δωσω ρε παιδια?κανει που το ρωταω αυτο ή ειναι βλακεια παλι?
καθολου βλακεια δεν ειναι που ρωτας...κ γω θα δινα..αλοιμονο...τωρα το ποσο αναλογα βρε Κιμι μου..
εμενα ο Νικος ειναι ο ψυχραιμος της υποθεσης γιατι τρελαινομαι εγω...ετσι γινεται...στο ζευγαρι παντα ο ενας ειναι πιο ψυχραιμος....
Κ μεις ετσι ειμαστε παντα καποιος θα κραταει τις ισορροπιες για να μη λαλησουμε...
ρε κοτοπουλο δε με νοιαζει ποσα θα δωσω....να σας πω κατι σχετο που παρα πολυ με πειραξε??ελεγα σε μουσχαρο για επεμβαση κ το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποσο θα κοστισει το ιδιο ειχε ροτησει κ οταν γιατρος ειχε δωσει να κανει εξετασεις η αδερφη μου..το μονο που ρωτησε ηταν το κοστος,κ πολυ με χαλαει αυτο.....μα παρα πολυ...

αφου ειναι μοσχορι ρε συ τι περιμενεις?κακως ασχολεισαι με την παρτι του...

μα και 100.000 να εκανε δε θα την καναμε?ή αυτος δε θα εκανε τις εξετασεις ???για το κω&%^*αμαξο που χρεωθηκε ο γυφτος 10 χρονια δεν τον νοιαζει??στην υγεια κανει οικονομια?ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΙΒΕ

ναι αλλα με το κωλοαμαξο κανει μοστρα καταλαβες?;)

εγω δεν πολυθυμαμαι όπως δεν θα θυμουνται και τα παιδια σας....ημουν μεγαλυτερα , απο ενος χρονων μεχρι δυο....το μονο που θυμαμαι ειναι την ωρα που μου εκοβαν το γυψο και καποιους γιατρους και νοσοκομους....

Τα παιδια δεν θυμουνται και όσο πιο νωρις, τοσο πιο καλα

εγω παλι τα θυμαμαι κ 3 χειρουργεια...δυστηχως...αλλα ημουν 2.5-3 ετων
δεν τρωει το βραδυ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.ξυπναει νωρις 05.40,αλλα Παρασκευη κ Σαββατο γιατι παλι τα ιδια???θα το ψαξω,απνοια σιγουρα δεν εχει..10μποφορ μπορει με τα ροχαλητα που ριχνει.αλλο 1 ευρω θα ανεβουν πανω τα τσιγαρα διαβασα στο τροκτικο...λετε να στεκει?

ναι ετσι θα γινει αλλα εγω ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ το ρημαδι...λυσαξανε....

10???????????????? 6 μερες μου ειπε εμενα..να ξερω, τι με περιμενει..μα γιατι δε μου λενε?κ η παιδιατρος μια ωρα ειπε θα κρατησει κ εσυ 3 ..εγω το 3 πιστευω,το κια το ειπα Θανο για να ηρεμησει.

οτι σου ειπε ο γιατρος καλη μου μακαροναδα με κιμα:tongue::tongue:

Kαλημέρα !!!

Παλι ασυμάζευτα αφήσατε σκουλικαντέρεςςςςς......τι να πρωτο κανει και αυτη η Ευη.....εχε χαρη που εχω βαφτιση σημερα και θα παω εκκλησια και δεν θελω να κολαστώ πρωινιάτικα.....

Συμαζευω λιγο......

παλι χωρις περιγραφη??αλλαξες πακετακι?

:tongue:

ποσο βαριεμαι σημερα!!!!!οσο καλοκαιριαζει τοσο με πιανει η σπαριλα της κυριακης......

παω να τους φτιαξω το μηλαρακι να φανε λιγο.

κ γω ετσι σημερα βαριεμαι απιστευτα....

Ποιά περιποίηση είδες μαρή;;;Το μαλλί εκεί είναι πορτοκαλί,κρέμες αγοράζω και τις πετάω,να βάφομαι δεν ξέρω!

Το βλέμμα μου έχει μείνει από τον Παιδικό!Εγώ τα παιδάκια δεν τα φώωναζα αλλά αν έριχνα ένα θανατηφόρο βλέμμα καθόταν σούζα!!Τώρα βέβαια,μετά από όλα αυτά που έχω περάσει,το βλέμμα χειροτέρεψε!!!Και ο Θανάσης μόνο το στραβο μου το βλέμμα βλέπει αν κάνεις μόνο μακακίες!!!

Για το σπίτι σ'ευχαριστώ.Την έχω φετίχ την πέτρα.

εισαι απλα κουκλα...φτου σου παλιο σκουλικαντερα!
σημερα που το φορουσα μακρυμανικο θα μπορουσε και με κοντο....ολα τα παιδακια ετσι ηταν πολυ ελαφρια ντυμενα...εχει λιγο κρυουλακι ακομη....οχι πολυ αλλα εχει...

εγω σημερα που τον πηρε γιαλιγο ο Αντρεα να πανε στη γιαγια του του εβαλα ενα πολυ λεπτο μακρυμανικο με τιποτα απο μεσα κ ενα παντελονακι καλοκαιρινο...

PlbZp2.png

εγω τελικα θα κανω γλυκακια-προφιτερολ,ταρτακια..θα δω....δεν προλαβαινωγια γλυκο κουταλιου...τεσπα..

δαλιδα καλα τη λες!!!

Πάρε από το Ναρλή και θα τα έχεις σε μια εβδομάδα;)

πολυ ακυρο ομως...πρωτον δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια αλλα οι ροκ σκηνες κ δευτερον δεν πηγαινω με τον Αντρεα ΠΑΝΤΟΥ ειναι αρχη μου εκτος ολιγον εξαιρεσεων οπως στη συναντηση που ειχαμε που τον παρακαλαγα να ερθει μαζι μας..μαρτυς μου η Ιρκα...

Τί σχέση έχει μαρή αυτό που έγραψα με την συνάντηση;;;Ακυρο τελείως!!Εγώ έγραψα για τον Αντρέα γιατί έτσι σας φαντάζομαι σαν ζευγάρι.Πάντα και παντού μαζί αγαπημένοι και ταιριαστοί!Αυτό μου βγάλατε αυτό έγραψα!!Αιντεεεεεε!Κάλα και εσύ ροκού,κάνε μια υποχώρηση και έλα μαζί μας στα μπουζούκια,μόνο και μόνο για την παρέα βρε αδερφέ!!!(πήγαμε εμείς και εκεί κολλήσαμε κατάλαβες;;;):tongue::tongue:

κ γω ετσι σημερα βαριεμαι απιστευτα....

εισαι απλα κουκλα...φτου σου παλιο σκουλικαντερα!

Ποιά μιλάει;;;Αυτηπουειναι32καιμοιάζει24!!!!!

Αν πας 85 να μας μιλησεις για κορσεδες μαρήηηηηηηηηη..............

Ναι ρε Δαλιδά,όταν ομως εγώ στην εγκυμοσύνη έφτασα μεχρι 79 και ΠΟΤΕ δεν ήμουν 70(μόνο όταν ήμουν έγκυος) με πειράζει!Στην Εφη γέννησα και ήμουν 67 και σ'αυτήν έχω κολλήσει άσχημα!!

Ναι ρε Δαλιδά,όταν ομως εγώ στην εγκυμοσύνη έφτασα μεχρι 79 και ΠΟΤΕ δεν ήμουν 70(μόνο όταν ήμουν έγκυος) με πειράζει!Στην Εφη γέννησα και ήμουν 67 και σ'αυτήν έχω κολλήσει άσχημα!!

Με 1,74 τα 70 κιλά ειναι σουπερ!!!!Τι θες να εισαι σαν ανορεκτικο;;;

Εμενα δεν μου αρεσουν τα κοκκαλα...

Αλλά μαρή μιλαμε οτι ειμαστε χοντρες εμεις που εχουμε +10 πάνω από το κανονικό, οχι -4 που εχεις εσυ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

γιοοουχχχχοουυυυυυ...( σαν ουχου μου κανει :tongue::tongue::tongue:)...ηρθαμε, περασαμε σουπερ με τα ξεδερφακια μου (οικογενειακη η βλακεια μας) ο αγγελος ξετρελαθηκε στας εξοχας, και ο μικρος κυριος....θυμηθηκαμε και τις τρελλες ποου καναμε σαν παιδια...:rolleyes:

εμενα το σπιτι μου ειναι ενα αχουρι αλλα αυριο θα ερθει η γυναικα και σκασιλα μου.....ενα απλο συμμαζεματακι θα κανω.....

Μαίρη και Δαλιδά μερσί για το δούλεμα.

Δαλιδά 1.74 ύψος και 70 κιλά.

Φευγω για καροτσάδα τα λέμε μετά!

αχ...ωραιο νουμερο.....τοσο θελω να παω...εγω τοσα ημουν στο γαμο μου και ημουν σουπερ παντως...ισως γιατι ειμαι προφανως πιο 'χοντροκαμωμενη ' απο εσενα....

πωπω...εγινα και γω πολυλογου μαζι σας βρωμιτσες!!!τωρα ειδα οτι ξεπερασα τα 2000 ποστ!!

κολλητικο ε?? μπου χαχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Με 1,74 τα 70 κιλά ειναι σουπερ!!!!Τι θες να εισαι σαν ανορεκτικο;;;

Εμενα δεν μου αρεσουν τα κοκκαλα...

Αλλά μαρή μιλαμε οτι ειμαστε χοντρες εμεις που εχουμε +10 πάνω από το κανονικό, οχι -4 που εχεις εσυ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καθόλου σαν ανορεχτικό δεν φαίνομαι γιατί είμαι και τελείως αγύμναστη.Γιατί μαρή μιλάς εσύ;;Και εσύ οδοντογλυφίδα φαίνεσαι!

Α ο μπέμπης μάλλον εβγαλε το πρωτο του δοντακι!!!!

Δεν το εχω σιγουρο ακομα γιατι δεν με αφηνει, βαζει την γλωσσα μπροστα!

Μπράβο του!!Με το καλό και τα υπόλοιπα!!

Εγώ ξέχασα να σας πώ!!Η μπέμπα έβγαλε το τρίτο δόντι!!Και ποιό λέτε;;;Τον αριστερό κυνόδοντα!!!:tongue::tongue::tongue:Θα με τρελλάνει τελε΄΄ιως αυτό το μωρό!!

γιοοουχχχχοουυυυυυ...( σαν ουχου μου κανει :tongue::tongue::tongue:)...ηρθαμε, περασαμε σουπερ με τα ξεδερφακια μου (οικογενειακη η βλακεια μας) ο αγγελος ξετρελαθηκε στας εξοχας, και ο μικρος κυριος....θυμηθηκαμε και τις τρελλες ποου καναμε σαν παιδια...:rolleyes:

εμενα το σπιτι μου ειναι ενα αχουρι αλλα αυριο θα ερθει η γυναικα και σκασιλα μου.....ενα απλο συμμαζεματακι θα κανω.....

Οπα!!Τι τρέλλες;;"Εξοχάτο;;;;"

αχ...ωραιο νουμερο.....τοσο θελω να παω...εγω τοσα ημουν στο γαμο μου και ημουν σουπερ παντως...ισως γιατι ειμαι προφανως πιο 'χοντροκαμωμενη ' απο εσενα....

Εσύ κοριτσάκι μου 70 φαίνεσαι όπως εγώ 60!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα, μόλις μπήκαμε σπίτι και ταϊστήκαμε. Το ριζάλευρο το τρώμε μια χαρά, με τα φρούτα έχουμε θεματάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Σήμερα κατεβήκαμε παραλία και κάναμε βόλτα δίπλα στα κυμματάκια. Ωραία ήταν, άρχισε να μυρίζει πια καλοκαίρι.

Χθες έφαγα και το πρώτο μου παγωτό (μισό μισό με τον σύζυγο, πρέπει να κάνουμε οικονομία τώρα)

Την εβδομάδα που μας πέρασε έφαγα γερό ταρακούνημα, μια πολύ κοντινή μου φίλη που ήταν έγγυος σε δίδυμα τα έχασε στον έκτο μήνα. Πολύ χάλια μιλάμε, η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και μάλλον θα της πάρει πολύ καιρό ακόμα (και λογικό είναι) Δεν ξέρω τι να της πω και πώς να φερθώ, λέγαμε οτι τα πιτσιρίκια μας θα μεγαλώσουνε μαζί και διάφορα άλλα σχέδια, ξέρετε τώρα τα χαζά των μαμάδων και τώρα δε θέλω καν να με βλέπει με το μωρό. Το ξέρω ότι θα την πειράξει, εμένα τουλάχιστον θα με πείραζε.

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλησπέρα, καλησπέρα, μόλις μπήκαμε σπίτι και ταϊστήκαμε. Το ριζάλευρο το τρώμε μια χαρά, με τα φρούτα έχουμε θεματάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Σήμερα κατεβήκαμε παραλία και κάναμε βόλτα δίπλα στα κυμματάκια. Ωραία ήταν, άρχισε να μυρίζει πια καλοκαίρι.

Χθες έφαγα και το πρώτο μου παγωτό (μισό μισό με τον σύζυγο, πρέπει να κάνουμε οικονομία τώρα)

Την εβδομάδα που μας πέρασε έφαγα γερό ταρακούνημα, μια πολύ κοντινή μου φίλη που ήταν έγγυος σε δίδυμα τα έχασε στον έκτο μήνα. Πολύ χάλια μιλάμε, η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και μάλλον θα της πάρει πολύ καιρό ακόμα (και λογικό είναι) Δεν ξέρω τι να της πω και πώς να φερθώ, λέγαμε οτι τα πιτσιρίκια μας θα μεγαλώσουνε μαζί και διάφορα άλλα σχέδια, ξέρετε τώρα τα χαζά των μαμάδων και τώρα δε θέλω καν να με βλέπει με το μωρό. Το ξέρω ότι θα την πειράξει, εμένα τουλάχιστον θα με πείραζε.

Κάτι τέτοια βλέπω και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που έχουμε την υγεία μας και το παιδάκι μας γερό. Δεν πρέπει να κολλάμε σε μικρά πράγματα, κρίμα που πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο για να το καταλάβουμε. Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Καλό απόγευμα σε όλες.

ρε συ πως τα εχασε στον 6ο?απο ανοιγμα τραχηλου???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...