Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!! Τι σου ειπα Θεανουλα χθες? Πλυντο το ποτηρι σου ειδες τα πήρε η Ελενη και εσυ τι λες βρε Ελένη κακια πεθερα θα γινεις!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Μια χαρουλα τα ειχε κανει η Λιτσα ολα στη θεση τους ητανε..... Και με τρια μωρα και την κουραση της και ολα στη τριχα.... Μιλα και εσυ ρε κοτοπουλο τι καθαρα που ηταν.....Εγω σημερα κραταω και την ανηψια μου και θα μαγειρεψω και για την αδερφη μου να κανει καμμια δουλεια γιατι πρεπει να τελειωσει και τη μετακομιση.... Μαλλον θα ξαναμπω αργοτερα και ελπιζω να μην ειμαι πτωμα το βραδυ και να τα πουμε. Φυσικα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εχω παααααααααλι μπεμπεδοσιδερο να δω ποτε θα τα κανω ολα. Αυτααααααααααααα τα λεμε

καλημερα κι απο μενα αλλα απο οτι βλεπω η μονη που ειμαι μεσα με τετοιο καιρο ειμαι εγω....μπουχου!!!

αλλα οχι για πολυ περιμενω να βγει το παστιτσιο απο το φουρνο να με παρει τηλ η φιλη μου για καφε (βγηκαν εχθες ακομη θα κοιμουνται) κ να ξυπνησει μπεμπονι για να το ετοιμασω να το παρω μαζι .. μεχρι να γινουν ολα αυτα θα εχει βραδιασει!! :)

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Δεν σε ματιαζω εσενα καλή μου. Θα σε ματιαζα αν ειμουν κακια και αν ζηλευα. Κακια δεν ειμαι σιγουρα δεν ζηλευω γενικώς οποτε δεν ματιαζω. Τα διαβασα αυτα που εγραψες παραπανω και ευχαριστω για τα καλά σου λόγια αλλά πιο πολυ σε ευχαριστω που με ειπες κορινα για να σκασουνμερικεςστριμενεςπουονειρευονταιστηνηλικιαμουναειναισανεμενα απο τη ζηλεια τους και απο το κακο τους που ξερουν οτι ο Θεουλης δεν θα τους κανει τη χαρη!!!! Και οσο για τα extraordinary precious eyes ναι ειναι το μονο πραγματικα δυνατο μου σημειο.....

Ομορφομανα ζεις ακομα? Θα σε σκοτωσω που πηγες να μας κανεις εδω βορειες και νοτιες εμας τις ομορφοβορειες!!!!!

Κιμι μην σκεφτεσαι για γυφτους και αλλοδαπους οτι ειναι να γινει θα γινει σε δημοσιο νοσοκομειο θα εισαι..... Τσιγαρα κανενα φαγωσιμο που να μην θελει ψυγειο πολυ νερο και πανω απο ολα πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη υπομονη.

Καλο βραδυ σε οσες φυγανε......... Για να δω ποια θα μεινει σημερα μαζι μου

ζω...προς το παρον!!! με εκρυψε η κοτα... παναζιτσα μου, ζεστη που κανει στο κοτετσι!!!

Καλημέρααααα!

Ελένη1 βάφτιση το λέμε τώρα ή εξόντωση από το χθεσινό "φαγοπότι";;;;Μήπως έγινε το τραγούδι του Κιάμου σε παραλλαγή;;;;"Σφύριξα και ετρεξες";;;;;

Δεν έχω λόγια.Δεν ξέρω τί να πώ.Ξέρω μόνο οτι εγώ με την μούρλα που έχω,αν έμενα Αθηνα,σε τέτοιους χώρους θα ήθελα να δουλεύω και ας έπαιρνα και 5ε το μήνα.Τουλάχιστον θα ήξερα οτι κάνω κάτι σημαντικό στην ζωή μου.

εχεις απολυτο δικιο...στο νοσοκ. ειχαν κ ενα δωματιακι με αυτα τα παιδια, κ παρολο που δεν τις πηγαινα καθολου τις νοσοκομες, μονο κ μονο που τα περνανε διπλα τους στην εφημερια τους, τα ακυρωνα ολα μεσα μου...

οχι μαρ δεν διάβασα καλα να περάσετε βρε....οκ θα ριμαδοπάω κ εγω με κατι ξενέρωτους μαλλον απο αυτους που τους κοβουν το μισθο να κλαψουμε τη μοιρα μας ολοι μαζι:tongue:

Κοιτάω να το αποφύγω αλλα ...εχω κ το Σπυράκο που δεν μ αφήνει να ειμαι κακία με την ησυχία μου

Παω κ εγω να μαζευτω καλα να περασετε ολες οτι κ αν κανετε!!!κ αν ακουσετε για εγκλημα στη Βαρκιζα εγω θα ειμαι!!!!

θα εχεις βρει τη κιμι??? ε,ρε ολοι οι Δημοσιοι Υπαλληλοι, στη Βαρκιζα θα πανε σημερα να ξεχασουν τον πονο τους! θα εχουμε τη "συμφωνια της Βαρκιζας Νο2".

ναι ρε συ 2 μαζι ειναι πολλα,ολοι κοραστηκαν και μπαινοβγαιναν.

ο μπεμπης στο κεντρο κλαμα με το που τον αφηνα στο καροτσι ηθελαν να βλεπει κοσμο......η μπεμπα τι καλο παιδι,εφαγε,επαιξε με το παιχνιδι της,κοιμηθηκε,ξυπνησε χαμογελουσε στον κοσμο....αυτος τιποτα μονο στην αγκαλια μου καθοταν ησυχος......

φαινονται απο μικρα τα καλα κοριτσια...οχι σα το δικο μου, που καθε μερα, χαλαει τοση φαια ουσια για να δει τι νεα σκατοδουλεια θα κανει...

και εγω ετσι σκεφτηκα αλλα λεω μηπως πρεπει να ειναι μεσα στο κουτι...

για πειτε κοπελιες!

τι νοημα εχει? αφου θα φορεθουν 3 μερες μετα! να αγιαστουν εννοεις??

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!! Τι σου ειπα Θεανουλα χθες? Πλυντο το ποτηρι σου ειδες τα πήρε η Ελενη και εσυ τι λες βρε Ελένη κακια πεθερα θα γινεις!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Μια χαρουλα τα ειχε κανει η Λιτσα ολα στη θεση τους ητανε..... Και με τρια μωρα και την κουραση της και ολα στη τριχα.... Μιλα και εσυ ρε κοτοπουλο τι καθαρα που ηταν.....Εγω σημερα κραταω και την ανηψια μου και θα μαγειρεψω και για την αδερφη μου να κανει καμμια δουλεια γιατι πρεπει να τελειωσει και τη μετακομιση.... Μαλλον θα ξαναμπω αργοτερα και ελπιζω να μην ειμαι πτωμα το βραδυ και να τα πουμε. Φυσικα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εχω παααααααααλι μπεμπεδοσιδερο να δω ποτε θα τα κανω ολα. Αυτααααααααααααα τα λεμε

τι μας νοιαζει εμας??? το λουκουμακι θα τη πληρωσει, κ οι επιλογες της μανας της...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ρε συ 2 μαζι ειναι πολλα,ολοι κοραστηκαν και μπαινοβγαιναν.

ο μπεμπης στο κεντρο κλαμα με το που τον αφηνα στο καροτσι ηθελαν να βλεπει κοσμο......η μπεμπα τι καλο παιδι,εφαγε,επαιξε με το παιχνιδι της,κοιμηθηκε,ξυπνησε χαμογελουσε στον κοσμο....αυτος τιποτα μονο στην αγκαλια μου καθοταν ησυχος......

ta ξερω..ο κουνιαδος ο μεγαλος γαμοβαφτιση εκανε...κ μας βγηκε ξυνη απο την κουραση...αλλα αν δε γινεται αλλιως.....
να ρωτησω κατι ασχετο,μεσα στη βαλιτσουλα-κουτι που θα ειναι τα βαφτιστικα θα βαλω και τα δευτερα ρουχα-εσωρουχα?ή να τα αφησω εδω στο σπιτι?
οχι καλε..σπιτι αστα...μεσα βαλε κ μπεμπιλινο..

ρε συ τι κανεις πια με αυτο το σιδερο???????????????????δεν θυμαμαι..εχεις η οχι στεγνωτηριο...??τα βγαζω,τα διπλωνω κ σχεδον δε σιδερωνω τιποτα...εχω σωθει λεμε....

μαιρη σου ηρθαν τα γλυκα??

εμεις πηγαμε καροτσαδα στο παρφκο..εκανε κι ο στρατος κουνιες...τωρα επεσε ξερος...σε λιγο κ τα μικρα λιγο να ξαποστασω!!!!!!!!!:|:neutral:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ομορφομάνα όσο προλαβαίνεις,σου έβαλα 2 κοντινές μου που βρήκα.Έίναι πριν 2 μηνες.Τώρα έχω πιο ωραία μαλλιά.Η φάτσα όμως τα ίδια χάλια είναι!

σε ειδα λουλουδακι μου!!! χαλια λεει, κ εισαι πολυ περιποιημενη για την ηλικια σου. κ ο μασαζοκορσες δεν χρειαζεται καθολου...

παρεπιπτοντως, πολυ ωραιο σπιτι εχεις! ειδικα ο τοιχος με την πετρα... ολα τα'δα η μανα!!

παιδι μου, αυτο το βλεμμα, αυτο ελεγα να σε μπινελικωνει!! εγω κ να βριζω δεν καταλαβαινει τπτ ο αλλος. εσυ κ να στραβοκοιταξεις τον Θαν. θα του κοβονται τα γονατα του ερμου. γιαυτο ειναι αρνι ο ανθρωπος!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σε ειδα λουλουδακι μου!!! χαλια λεει, κ εισαι πολυ περιποιημενη για την ηλικια σου. κ ο μασαζοκορσες δεν χρειαζεται καθολου...

παρεπιπτοντως, πολυ ωραιο σπιτι εχεις! ειδικα ο τοιχος με την πετρα... ολα τα'δα η μανα!!

παιδι μου, αυτο το βλεμμα, αυτο ελεγα να σε μπινελικωνει!! εγω κ να βριζω δεν καταλαβαινει τπτ ο αλλος. εσυ κ να στραβοκοιταξεις τον Θαν. θα του κοβονται τα γονατα του ερμου. γιαυτο ειναι αρνι ο ανθρωπος!

Ποιά περιποίηση είδες μαρή;;;Το μαλλί εκεί είναι πορτοκαλί,κρέμες αγοράζω και τις πετάω,να βάφομαι δεν ξέρω!

Το βλέμμα μου έχει μείνει από τον Παιδικό!Εγώ τα παιδάκια δεν τα φώωναζα αλλά αν έριχνα ένα θανατηφόρο βλέμμα καθόταν σούζα!!Τώρα βέβαια,μετά από όλα αυτά που έχω περάσει,το βλέμμα χειροτέρεψε!!!Και ο Θανάσης μόνο το στραβο μου το βλέμμα βλέπει αν κάνεις μόνο μακακίες!!!

Για το σπίτι σ'ευχαριστώ.Την έχω φετίχ την πέτρα.

Ποιά περιποίηση είδες μαρή;;;Το μαλλί εκεί είναι πορτοκαλί,κρέμες αγοράζω και τις πετάω,να βάφομαι δεν ξέρω!

Το βλέμμα μου έχει μείνει από τον Παιδικό!Εγώ τα παιδάκια δεν τα φώωναζα αλλά αν έριχνα ένα θανατηφόρο βλέμμα καθόταν σούζα!!Τώρα βέβαια,μετά από όλα αυτά που έχω περάσει,το βλέμμα χειροτέρεψε!!!Και ο Θανάσης μόνο το στραβο μου το βλέμμα βλέπει αν κάνεις μόνο μακακίες!!!

εκει σε σκεφτηκα μαρη... στον χωρο της δουλειας.. λεω, λες να τα κοιταει ετσι τα μωρα??? σουζα ολα! ουτε πανα δεν θα βρεχουν!

πες μαρη που εισαι κ ειδικος. πως να βγαλω τη πανα της χριστ. που εχει παρει φωτια απο κατω? που την βαζω να κατουρησει, της βαζω βρακακι κ μετα απο 5' τα κανει επανω της παλι...???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οσο για τη περιποιηση, μη μιλας ΚΑΘΟΛΟΥ. μη μιλας μονο!!! τα μισα να εκανα, θα ημουν πολυ καλυτερη, που ειμαι σαν αναρχοαυτονομη. αλλα βαριεμαι τοοοοοσοοοοο πολυ να ασχοληθω μ'αυτα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εκει σε σκεφτηκα μαρη... στον χωρο της δουλειας.. λεω, λες να τα κοιταει ετσι τα μωρα??? σουζα ολα! ουτε πανα δεν θα βρεχουν!

πες μαρη που εισαι κ ειδικος. πως να βγαλω τη πανα της χριστ. που εχει παρει φωτια απο κατω? που την βαζω να κατουρησει, της βαζω βρακακι κ μετα απο 5' τα κανει επανω της παλι...???

Θα σου πώ πώς την έκοψε η Εφη.Από τα δύο της είχα αγοράσει ένα παπάκι που στεκεται πάνω στην τουαλέτα και την έβαζα εκεί για παιχνίδι.Εβλεπε εμένα και της έλεγα "μπράβο τώρα είσαι και εσύ μεγάλη σαν την μαμά!".Οταν ήταν 2 και 3 μηνών προσπάθησα να την βγάλω αλλά κατουρούσε πάνω της. Και την άφησα στα 2 και 8 μηνών που ήταν Ιούλιος και σε μια εβδομάδα καθάρισε χωρίς ουτε ένα ατύχημα στα πλακάκια!Το μυστικό είναι να μην την μαλώσεις,να μην της φωνάξεις και να μην την πιέσεις!Αν δείς οτι δεν μπορεί,άστην για μια εβδομάδα και ξαναξεκίνα μετά από λίγες ημέρες.Και καλό είναι να βλέπει το Νικηφόρο και να μιμίται.Εγώ γιογιό δεν το χρησιμοποίησα γιατί το σιχαινομουν!Κατευθείαν στην τουαλέτα!

οσο για τη περιποιηση, μη μιλας ΚΑΘΟΛΟΥ. μη μιλας μονο!!! τα μισα να εκανα, θα ημουν πολυ καλυτερη, που ειμαι σαν αναρχοαυτονομη. αλλα βαριεμαι τοοοοοσοοοοο πολυ να ασχοληθω μ'αυτα!

Ακριβώς τα ίδια!Σε αισθητικό εχω παει 2 φορές :1 στον γάμο μου και 1 στην βάφτιση της Εφης.Και ειλικρινά χρειάζομαι περιποίηση γιατί έχω ανοικτούς πόρους,αλλά και γώ τα βαριέμαι απίστευτα.Και τα κομμωτήρια!!

Θα σου πώ πώς την έκοψε η Εφη.Από τα δύο της είχα αγοράσει ένα παπάκι που στεκεται πάνω στην τουαλέτα και την έβαζα εκεί για παιχνίδι.Εβλεπε εμένα και της έλεγα "μπράβο τώρα είσαι και εσύ μεγάλη σαν την μαμά!".Οταν ήταν 2 και 3 μηνών προσπάθησα να την βγάλω αλλά κατουρούσε πάνω της. Και την άφησα στα 2 και 8 μηνών που ήταν Ιούλιος και σε μια εβδομάδα καθάρισε χωρίς ουτε ένα ατύχημα στα πλακάκια!Το μυστικό είναι να μην την μαλώσεις,να μην της φωνάξεις και να μην την πιέσεις!Αν δείς οτι δεν μπορεί,άστην για μια εβδομάδα και ξαναξεκίνα μετά από λίγες ημέρες.Και καλό είναι να βλέπει το Νικηφόρο και να μιμίται.Εγώ γιογιό δεν το χρησιμοποίησα γιατί το σιχαινομουν!Κατευθείαν στην τουαλέτα!

κ εγω δεν το θελω το γιογιο... εχουμε στεφανι με παπακια. ποτε καταλαβαινω οτι θελει κακα, κ παμε κ οκ. αλλα δεν τα λεει! αυτο ειναι το θεμα!

Ακριβώς τα ίδια!Σε αισθητικό εχω παει 2 φορές :1 στον γάμο μου και 1 στην βάφτιση της Εφης.Και ειλικρινά χρειάζομαι περιποίηση γιατί έχω ανοικτούς πόρους,αλλά και γώ τα βαριέμαι απίστευτα.Και τα κομμωτήρια!!

κ εγω εχω ανοικτους πορους. στην εφηβεια εκανα καθαρισμους, χωρις να εχω κοκκινα σπυρακια κ τετοια. μονο για τα μαυρα στιγματα.

ξυπνησε μπεμπονι. παω στο μαγαζι να φαω..παλι!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω δεν το θελω το γιογιο... εχουμε στεφανι με παπακια. ποτε καταλαβαινω οτι θελει κακα, κ παμε κ οκ. αλλα δεν τα λεει! αυτο ειναι το θεμα!

κ εγω εχω ανοικτους πορους. στην εφηβεια εκανα καθαρισμους, χωρις να εχω κοκκινα σπυρακια κ τετοια. μονο για τα μαυρα στιγματα.

Δεν θα περιμένεις να σου πεί,θα την βάζεις εσύ ανα 1-1,5 ώρα και μετά πάλι πάνα-βρακάκι αυτές που αναιβοκατεβαίνουνε.

Καλή όρεξη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...