Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α την ειδα δαλιδα,οχι ειναι πολυ διαφορετικο,εμενα ειναι και πολυ μακρυ,αμα φορουσα αυτο που φορας εσυ στην φωτο θα ημουν σαν εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue: με το κοψιμο κατευθειαν κατω απο το στηθος....εσενα ειναι ενταξει.

Εσενα θα σου κοβει κ η φασα που εχει μπροστα.Στην τελικη βαλε στενο εσωρουχο η κορσε κ θα ειναι σουπερ!!!

Εγω να δω τι θα βρω τωρα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε συ 2 μαζι ειναι πολλα,ολοι κοραστηκαν και μπαινοβγαιναν.

ο μπεμπης στο κεντρο κλαμα με το που τον αφηνα στο καροτσι ηθελαν να βλεπει κοσμο......η μπεμπα τι καλο παιδι,εφαγε,επαιξε με το παιχνιδι της,κοιμηθηκε,ξυπνησε χαμογελουσε στον κοσμο....αυτος τιποτα μονο στην αγκαλια μου καθοταν ησυχος......

εμεις μια φορα εχουμε παει σε γαμο με μωρο κ μολις φτασαμε στο κεντρο ηταν ωρα για να κοιμηθει κ στο καροτσι δεν μπορουσε...φυγαμε αρον αρον απο τα ουρλιαχτα του...

καλο ειναι να συνηθιζουν παντως

Εσενα θα σου κοβει κ η φασα που εχει μπροστα.Στην τελικη βαλε στενο εσωρουχο η κορσε κ θα ειναι σουπερ!!!

Εγω να δω τι θα βρω τωρα...

ναι αμα δεν ειχε αυτη την φασα δεν θα το επερνα....θα βαλω και λαστεξ;)

εμενα μου αρεσε και πολυ ενα κιτρινο που ειχα δοκιμαση απο ταφτα και εχει το κοψιμο του ασπρομαυρου με φαρδια τιραντα V μπροστα στο στηθος και ανοιγη λιγο προς τα κατω,το βρισκω πολυ κλασατο:D

fCS8p3.png

εμεις μια φορα εχουμε παει σε γαμο με μωρο κ μολις φτασαμε στο κεντρο ηταν ωρα για να κοιμηθει κ στο καροτσι δεν μπορουσε...φυγαμε αρον αρον απο τα ουρλιαχτα του...

καλο ειναι να συνηθιζουν παντως

ω ναι,πρεπει να συνηθιζουν!!!!αλλιως καηκαμε!!!!!

fCS8p3.png

ναι αμα δεν ειχε αυτη την φασα δεν θα το επερνα....θα βαλω και λαστεξ;)

εμενα μου αρεσε και πολυ ενα κιτρινο που ειχα δοκιμαση απο ταφτα και εχει το κοψιμο του ασπρομαυρου με φαρδια τιραντα V μπροστα στο στηθος και ανοιγη λιγο προς τα κατω,το βρισκω πολυ κλασατο:D

Πρεπει να αρχισω να ψαχνω.Αλλά βαριέεεεεμαι....

Αν ημουνα στα κιλα που ηθελα θα πηγαινα τρεχοντας...

Ρε εσυ, δεν ειναι κ καμμια θηλαζουσα εδω, ο μπεμπης εχει ξεφυγει.ολη μερα τρωει. απο 6 φορες τις καναμε 8 -9. Αυτο ειναι το αλμα αναπτυξης που λεγαμε;;

Διαφημίσεις

Πρεπει να αρχισω να ψαχνω.Αλλά βαριέεεεεμαι....

Αν ημουνα στα κιλα που ηθελα θα πηγαινα τρεχοντας...

Ρε εσυ, δεν ειναι κ καμμια θηλαζουσα εδω, ο μπεμπης εχει ξεφυγει.ολη μερα τρωει. απο 6 φορες τις καναμε 8 -9. Αυτο ειναι το αλμα αναπτυξης που λεγαμε;;

:tongue::tongue:και εγω γι'αυτο δεν πηγαινα τοσο καιρο.....

δεν εχω ιδεα για να σε βοηθησω...πολλες δεν ειναι ρε συ??

fCS8p3.png

να ρωτησω κατι ασχετο,μεσα στη βαλιτσουλα-κουτι που θα ειναι τα βαφτιστικα θα βαλω και τα δευτερα ρουχα-εσωρουχα?ή να τα αφησω εδω στο σπιτι?

Τι εννοεις;;Αφου με αυτα θα τα πας ντυμενα

Διαφημίσεις

Δαλιδα, εγω οσο θηλαζα, καταλαβα οτι δεν υπαρχει προγραμμα! μολις εβαλα το ξενο, σταθεροποιηθηκαν οι φορες που ετρωγε!

Τα δικά μου ειναι πειθαρχημενα καλέ!!:tongue::tongue::tongue:

Εχει σταθεροποιηθει στις 6 φορες εδω κ κανα διμηνο τριμηνο.

Αλλά 3 μερες τωρα τρελάθηκε το συστημα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...