Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι, ναι......μεχρι να ληξει η θητεια του λεει η ελλαδα δεν θα ειναι χρεωκοπημενη.....εμ βεβαια , αμα τα κοψει όλα απο τους μισθωτους μπορει και να μην ειναι...αν τα μαζευε όμως απο αυτους που τα εφαγαν, σιγουρα δεν θα χρωσταγε η ελλαδιτσα καν....

αχ ασε μη το παρω στα σοβαρα γιατι εμεις ειμαστε κ οι δυο οπότε καταλαβαίνεις αλλα ειπα δεν θα σκάσω εχω χερια ποδια κ υγεία κ οτι χρειαστει θα το κανω....κ ενα dvd που λεεί ο λόγος...

Τι θα κανετε σήμερα?δεν ερχεστε για κανα καφε παραλιακα?

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ασε μη το παρω στα σοβαρα γιατι εμεις ειμαστε κ οι δυο οπότε καταλαβαίνεις αλλα ειπα δεν θα σκάσω εχω χερια ποδια κ υγεία κ οτι χρειαστει θα το κανω....κ ενα dvd που λεεί ο λόγος...

Τι θα κανετε σήμερα?δεν ερχεστε για κανα καφε παραλιακα?

αχ καλο μου θα παω μεγαλο πευκο σε κατι ξαδερφια...δεν ειδες κραξιμο που εφαγα εχθες?? ευχαριστουμε.....να κανονισουμε καποιο σκ...

εχει παει ο αγγελος στη μανα μου, το μπεμπε ξανακοιμηθηκε και μαζευω τιποτα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kaλημερα!!!!!!!!!

ΔΕν θα προλαβω να σας διαβασω...ταιζω κ μπεμπη, περιμενω κ επισκεψεις ΠΑΛΙ.

χθες παρελασε η Αρτα με τα Γιαννενα...εφυγαν 10 το βραδυ απο τις 5. κεφαλι καζανι η δικια σου.

εσεις το καψατε;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Kaλημερα!!!!!!!!!

ΔΕν θα προλαβω να σας διαβασω...ταιζω κ μπεμπη, περιμενω κ επισκεψεις ΠΑΛΙ.

χθες παρελασε η Αρτα με τα Γιαννενα...εφυγαν 10 το βραδυ απο τις 5. κεφαλι καζανι η δικια σου.

εσεις το καψατε;;

κασλημερα δαλιδουλα...το φιλοσοφησαμε λιγακι :rolleyes:

σας αφηνω προς το παρον...θα 'μπαινοβγαινω'

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αχ καλο μου θα παω μεγαλο πευκο σε κατι ξαδερφια...δεν ειδες κραξιμο που εφαγα εχθες?? ευχαριστουμε.....να κανονισουμε καποιο σκ...

εχει παει ο αγγελος στη μανα μου, το μπεμπε ξανακοιμηθηκε και μαζευω τιποτα....

οχι μαρ δεν διάβασα καλα να περάσετε βρε....οκ θα ριμαδοπάω κ εγω με κατι ξενέρωτους μαλλον απο αυτους που τους κοβουν το μισθο να κλαψουμε τη μοιρα μας ολοι μαζι:tongue:

Κοιτάω να το αποφύγω αλλα ...εχω κ το Σπυράκο που δεν μ αφήνει να ειμαι κακία με την ησυχία μου

Παω κ εγω να μαζευτω καλα να περασετε ολες οτι κ αν κανετε!!!κ αν ακουσετε για εγκλημα στη Βαρκιζα εγω θα ειμαι!!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

οχι μαρ δεν διάβασα καλα να περάσετε βρε....οκ θα ριμαδοπάω κ εγω με κατι ξενέρωτους μαλλον απο αυτους που τους κοβουν το μισθο να κλαψουμε τη μοιρα μας ολοι μαζι:tongue:

Κοιτάω να το αποφύγω αλλα ...εχω κ το Σπυράκο που δεν μ αφήνει να ειμαι κακία με την ησυχία μου

Παω κ εγω να μαζευτω καλα να περασετε ολες οτι κ αν κανετε!!!κ αν ακουσετε για εγκλημα στη Βαρκιζα εγω θα ειμαι!!!!

Ορεξατη πας, βλεπω ,ε;;; Χιχιχι!!:tongue:

κασλημερα δαλιδουλα...το φιλοσοφησαμε λιγακι :rolleyes:

σας αφηνω προς το παρον...θα 'μπαινοβγαινω'

Κασλημερα χρυσο μου...

καλημερα Δαλιδα!!!

πολυ ωραια τα προσκλητηρια σου, δε θυμαμαι αν στο ειπα!!!

Αλεξ, τωρα θα σε ρωτουσα, δε θα φυγεις για το μεγαααααλο πευκο;;;

Ευχαριστω κοτοπουλακι!!!

Ελα μωρε αραξε πιες τον καφε σου κ ασε τους να λενε.

Ακου Βαρκιζα ...κ μιζεριαζεις..

Εχεις δίκιο να τα κοιτάς και όταν τα θυμάσε να νιώθεις ένα τσίμπιμα στην καρδιά και στο στομάχι.Εδώ εγώ μετά τις φώτο σου κοιτάω όποιο μωρό δώ στο κεφάλι.Για να μην σου πώ οτι μου φαίνεται το μέτωπο της μπουμπούς κάπως.Απλά πραγματικά πρέπει να νιώθετε από μια μεριά τυχερές εσύ και η Μαρία γιατί αποφύγατε δύσκολες καταστσεις που θα ήταν ταλαιπωρία και για σας και για τα αδερφάκια τους.Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες όσο καμία άλλη μας εδω μέσα,και εσύ και το μωράκι σου,και η Μαρία το ίδιο,αλλά λέμε δόξα το θεό,που εχει εξελιχτεί τόσο πολύ η ιατρική και δεν θα είχε το παιδί μελλοντικό σοβαρό πρόβλημα για κάτι τόσο απλό για τους γιατρούς.

Πραγματικά θέλω να γράψω κάτι στην Μαρία που να μπορέσει να την κάνει να αγχωθεί λιγότερο,να στεναχωρεθεί λιγότερο και να ταλαιπωρηθεί η ίδια και η μπουμπού της λιγότερο.Αλλά δεν ξερω τί.Δεν βρίσκω λόγια.Σε 10 μέρες θα τον έχει περάσει και το Μαράκι μου τον γολγοθά της και το μωρό της το ίδιο και ευχομαι αυτές οι δέκα μέρες να κυλήσουν σαν νεράκι.Πιστεύω μόνο εσύ από όλες μας μπορείς να την βοηθήσεις πιο πολύ,δυστυχώς.Και από την άλλη ευτυχώς γιατί αν δεν ήσουν εσύ μπορεί και να μην της έμπαιναν "ψίλοι στ'αυτιά".

πραγματικα η ιατρικη εχει προχωρησει και εχει σωσει πολυ κοσμακη...ολες θα την στηριξουμε...
δε σου λεω...όλες σαλεψαμε...
αντε καλε και σεις...απλα πρεπει να ειστε υποψιασμενες...τιποτα αλλο...γιατι οπως προειπα μερικοι παιδιατροι δεν ειναι επαρκως ενημερωμενοι επι του θεματος...

περιμενουμε να ξυπνησει και η μικρη να κανουμε καμια τσαρκα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημερα κοριτσια!!σορυ αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες απο εχθες.....αν εγινε κατι ας μου πει καποια!!ευχαριστω!!!

δαλιδα εβαλες φωτο?

ασπα και ελενιτσα που θα κανεται γαμοβαφτιση...το σκεφτηκατε καλα??:tongue::tongue:κοριτσια να εισται προετοιμασμενες κραταει πολυ ωρα!!!!

1.40 χωρις χαιρετουρα,ετυχως το σκεφτηκαν και ειπαν να ευχηθουμε στο κεντρο.....

πρωτα ο γαμος ολα στολισμενα και με το που τελειωσε,εφεραν κολυμπηθρα ηταν ετοιμη στολισμενη στην ακρη,εφεραν τραπεζι,τα ρουχα του μωρου και γενικως στησιμο για βαφτιση,θελει λιγη ωρα αυτο,γιατι πρεπει να την γεμισουν με νερο κλπ.

ο μπεμπης οταν τον εφεραν φορουσε ιδιο κουστουμακι με τον μπαμπα:D

μπομπονιερες ειχαν μια παιδικη κουπα και ενα σακουλακι χαρτινο που ειχε φωτο μπεμπη αποεξω με γλυκο κουταλιου μικρο μεσα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα την αριθμητικη με την νυστα μου...

νομιζα πως εχω 4 σελ. αλλα τελικα εχω 14!!!Κακουργες...

και εγω επειδη δεν γραφει καμια διαβαζω λιγο απο εδω λιγο απο εκει,τωρα ελεγαν για τον μαζω και τις προτιμησεις του:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

και εγω επειδη δεν γραφει καμια διαβαζω λιγο απο εδω λιγο απο εκει,τωρα ελεγαν για τον μαζω και τις προτιμησεις του:tongue::tongue::tongue:

Την εβαλα!!

Ωραια περασατε αλλά κουραση ε τα μυστηρια;;

α την ειδα δαλιδα,οχι ειναι πολυ διαφορετικο,εμενα ειναι και πολυ μακρυ,αμα φορουσα αυτο που φορας εσυ στην φωτο θα ημουν σαν εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue: με το κοψιμο κατευθειαν κατω απο το στηθος....εσενα ειναι ενταξει.

fCS8p3.png

Την εβαλα!!

Ωραια περασατε αλλά κουραση ε τα μυστηρια;;

ναι ρε συ 2 μαζι ειναι πολλα,ολοι κοραστηκαν και μπαινοβγαιναν.

ο μπεμπης στο κεντρο κλαμα με το που τον αφηνα στο καροτσι ηθελαν να βλεπει κοσμο......η μπεμπα τι καλο παιδι,εφαγε,επαιξε με το παιχνιδι της,κοιμηθηκε,ξυπνησε χαμογελουσε στον κοσμο....αυτος τιποτα μονο στην αγκαλια μου καθοταν ησυχος......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...