Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερα, οταν ανοιξεις αυριο, κανε και μια φασινα!!

Ειδα κι επαθα να συμμαζεψω το κοτετσι μου!!!

Εσυ, περασες καλα με τα φρουτα ολο το βραδυ, θα χεις ορεξη και για μια φασινα πριν πας εκκλησια!!!!

Θα κλειδωσω μονο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κριμα..το καταλαβα,γιατι απεναντι απο γραφειο προισταμενης ηταν μονο του ενα μωρακι...εγω δεν ηθελα να το δω..εκλαιγε κ πηγε προισταμενη να το αλλαξει πανα.ειχε γαζα μου ειπε ο Θανος στο στοματακι απο πανω ..μπορει να ειχε λαγοχειλο(εγω εβγαλα πορισμα)κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ που ηταν μοναχουλι του....τελος παντων.

μυρμηγκακι τα διαβασα ολα....πριν λιγο....εκανα ενα τεραστιο ποστ και μονο το παραπανω κρατησε δυστυχως..σχολιαζα πολλα που τωρα δεν θυμαμαι!!:shock::oops::oops:

ευχαριστουμε πολυ για τα λογια σου!!!!φτυσε μας μαρη θα μας ματιασεις αγριογατα με αυτα τα extraordinary precious eyes!!!!σε σχολιασα προηγουμενω κι εσενα "κορινα"!!!

Δεν σε ματιαζω εσενα καλή μου. Θα σε ματιαζα αν ειμουν κακια και αν ζηλευα. Κακια δεν ειμαι σιγουρα δεν ζηλευω γενικώς οποτε δεν ματιαζω. Τα διαβασα αυτα που εγραψες παραπανω και ευχαριστω για τα καλά σου λόγια αλλά πιο πολυ σε ευχαριστω που με ειπες κορινα για να σκασουνμερικεςστριμενεςπουονειρευονταιστηνηλικιαμουναειναισανεμενα απο τη ζηλεια τους και απο το κακο τους που ξερουν οτι ο Θεουλης δεν θα τους κανει τη χαρη!!!! Και οσο για τα extraordinary precious eyes ναι ειναι το μονο πραγματικα δυνατο μου σημειο.....

Ομορφομανα ζεις ακομα? Θα σε σκοτωσω που πηγες να μας κανεις εδω βορειες και νοτιες εμας τις ομορφοβορειες!!!!!

Κιμι μην σκεφτεσαι για γυφτους και αλλοδαπους οτι ειναι να γινει θα γινει σε δημοσιο νοσοκομειο θα εισαι..... Τσιγαρα κανενα φαγωσιμο που να μην θελει ψυγειο πολυ νερο και πανω απο ολα πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη υπομονη.

Καλο βραδυ σε οσες φυγανε......... Για να δω ποια θα μεινει σημερα μαζι μου

Διαφημίσεις

το ρωτας;;; παλι οι βορειες θα μεινουμε!!!

Ετσι καλε για να δω αν αλλαξει κατι αλλα δεν το βλεπω. Τα εκανε ολα η Λιτσα δεν εχουμε να καθαρισουμε ξεκουραστα θα κλειδωσουμε σημερα....

Αντε, παμε κι εμεις σιγα σιγα, να κλειδωσουμε και να παμε για υπνο!!!

Σαββατο βραδυ και το κλεινουμε απο τωρα αν και να σου πω την αληθεια Αλεκα και εγω νυσταζω. Κοιμηθηκα το μεσημερι αλλα παλι νυσταζω. Αντε καλο βραδυ....See you!!!!!

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες παλι τρελλο καρναβαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε αλλα επειδη ειμαστε χαλια και κουρασμενες παμε για νανι..... Εγω ειχα κλειδωσει αν θες να κατσεις κατσε πιες ενα ποτο πλυνε και το ποτηρι σου μην τα παρει η Ελενη και κλειδωσε. Σορρυ ρε Θεανουλα αλλα ειμαι ρακος.

Kαλημέρα !!!

Παλι ασυμάζευτα αφήσατε σκουλικαντέρεςςςςς......τι να πρωτο κανει και αυτη η Ευη.....εχε χαρη που εχω βαφτιση σημερα και θα παω εκκλησια και δεν θελω να κολαστώ πρωινιάτικα.....

Συμαζευω λιγο......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρααααα!

Ελένη1 βάφτιση το λέμε τώρα ή εξόντωση από το χθεσινό "φαγοπότι";;;;Μήπως έγινε το τραγούδι του Κιάμου σε παραλλαγή;;;;"Σφύριξα και ετρεξες";;;;;

καλα κριμα..το καταλαβα,γιατι απεναντι απο γραφειο προισταμενης ηταν μονο του ενα μωρακι...εγω δεν ηθελα να το δω..εκλαιγε κ πηγε προισταμενη να το αλλαξει πανα.ειχε γαζα μου ειπε ο Θανος στο στοματακι απο πανω ..μπορει να ειχε λαγοχειλο(εγω εβγαλα πορισμα)κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ που ηταν μοναχουλι του....τελος παντων.

Δεν έχω λόγια.Δεν ξέρω τί να πώ.Ξέρω μόνο οτι εγώ με την μούρλα που έχω,αν έμενα Αθηνα,σε τέτοιους χώρους θα ήθελα να δουλεύω και ας έπαιρνα και 5ε το μήνα.Τουλάχιστον θα ήξερα οτι κάνω κάτι σημαντικό στην ζωή μου.

καλημεεεεερραααααα.....

ελενιτσα το καψατε εχθες ε? μπραβο κοριτσαρα...

Μεφη εχεις δικιο...

ξυπνησα πριν απο λιγο γιατι ο αγγελος ειχε ξυπνησει και επαιζε μα τον μπεμπη....τι καλα...

αυτο , με την καλημερα μου....βοηεθεια σας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα σας !!

ναι...εκει μαλλον τα βαζουνε για να τα εχουν απεναντι τους...:(:(:(
Δεν σε ματιαζω εσενα καλή μου. Θα σε ματιαζα αν ειμουν κακια και αν ζηλευα. Κακια δεν ειμαι σιγουρα δεν ζηλευω γενικώς οποτε δεν ματιαζω. Τα διαβασα αυτα που εγραψες παραπανω και ευχαριστω για τα καλά σου λόγια αλλά πιο πολυ σε ευχαριστω που με ειπες κορινα για να σκασουνμερικεςστριμενεςπουονειρευονταιστηνηλικιαμουναειναισανεμενα απο τη ζηλεια τους και απο το κακο τους που ξερουν οτι ο Θεουλης δεν θα τους κανει τη χαρη!!!! Και οσο για τα extraordinary precious eyes ναι ειναι το μονο πραγματικα δυνατο μου σημειο.....

Ομορφομανα ζεις ακομα? Θα σε σκοτωσω που πηγες να μας κανεις εδω βορειες και νοτιες εμας τις ομορφοβορειες!!!!!

Κιμι μην σκεφτεσαι για γυφτους και αλλοδαπους οτι ειναι να γινει θα γινει σε δημοσιο νοσοκομειο θα εισαι..... Τσιγαρα κανενα φαγωσιμο που να μην θελει ψυγειο πολυ νερο και πανω απο ολα πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη υπομονη.

Καλο βραδυ σε οσες φυγανε......... Για να δω ποια θα μεινει σημερα μαζι μου

ναι βρε το ξερω...πλακα σου κανω..!!!!!!!!!!!!

λοιπον μωρα πολυ γκρινια....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...