Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευτυχως που το ειπατε γιατι νομιζα πως μονο η δικια μου οταν μπαινει στο στηθος κανει σαν τρελη.....παλι καλα που δεν ειμαι μονη μου

εμενα εχει πιαστει το χερι μου με το μπεμπη γιατι ειναι βαρυς οποτε πλεον τον βαζω στο ρηλαξ κ τον ταιζω!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισαααα... ωραια ταινια... εσκασε το χειλακι μου κ λιγο!

σκεφτομουν πριν τη πρωτοχρονια τι δωρο να παρω στον Παυλο. κ μου λεει η αδερφη μου, παρτου μια φουσκωτη κουκλα....αλλα κ αυτη εγκυο θα την αφησει!

αφου μπορεις και πηαγαινεις κ σινεμα ουτε του παπα να μη το πεις!!!!

θεανω η μπουμπουκα μοντελακι!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

γεια σας κοριτσιαααααααα

τι κανουμε???? βλεπω μερικες ξεπορτιζουν ε???????? ευγε ευγε!!!!

καλε που βλεπετε τις φωτο? πειτε και σε μενααααα

θα σας βαλω κι εγω τωρα κανα δυο

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλησπέρα κι από μενα. Irida μελαχρινή η μπέμπα σου ε? Ωραίο μωρακι. Εμένα είναι ξανθιά. Στο μεαυτηριο τη φωναζαν Χελγκα.

Χθες ειχαμε συγκεντρωση στο σπίτι περιπου 22 ατομα -μικροί - μεγαλοι. Περασαμε ωραία. Ειδα και λιγο κόσμο, βρήκαμε και νονούςε για τη μπεμπουλα και θελουμε να τη βαφτισουμε στις 6 Ιουνίου.

Κορίτσια πως βαζετε φωτογραφίες? Πρέπει να είναι κανεις στο fb? Γιατί εγω δεν είμαι?

Διαφημίσεις

Προβλέπεται δύσκολη νύχτα.....έχουμε χορό απο τις 6....εδω και κα'να μισάωρο εχει ξεραθει αλλα τώρα σαλέυει.....ωχ πως θα ξημερωθούμε?

Ιριδα,

Μελανούρι η πριγκιπέσσα σου!!!!

Του μπαμπά μοιάζει?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ενα μικρο κομματακι γεμιστο τσουρεκι με επικαληψη σοκολατας εφαγα η γυναικαι και ειπια ενα λιτρο νερο μετα..................για να αποτοξινωθει....ε καλυτερα να μην το ετρωγα .....το τι τσιριδα εχει ριξει δεν λεγετε....τι να φαω πια ?ενα γλυκο θελω εχω παθει στερητικο συνδρομο η γυναικα ...βοηθεια

iMLpp3.png

θεανω και ιριδα κουκλες και μελανουρια οι κοπελιες σας!!!!!!

μαρκελλε εσυ βρηκες νονο,εγω που θα βρω ρε κοριτσια μου λετε??

αντε το ενα θα το βαφτιση η κουνιαδα μου που μας παντρεψε κιολας,το αλλο?και πως γινεται εγω πρεπει να προτεινω σε καποιον ή αμα θελει καποιος μου λεει???εγω ντρεπομαι παντως να πω σε καποιον δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση καποιον.

για πειτε γνωμες γιατι ημερομηνια βρηκα νονους δεν βρηκα:(

31/5.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου! ειναι μια γλυκα η κουκλιτσα μουυυυ (αλλη μια κουκουβαγια καταλαβαινετε)

και ειναι ιδια ο μπαμπας της!!!!!!!!!!!! κι εχει ενα καμαρι αλλο τιποτα, φανταζεστε ε?

θεανουλα το δικο σου το μωρο που το ειδαν τα κοριτσια θελω κι εγωωωωωωωω

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλησπερα κοριτσαρες..οτι και να πω ειναι λιγο για σημερα..απο το πρωι που σηκωθηκα μολις εκατσα και φυσικα δε θα καθομαι κ για πολυ!!λοιπον ειχα απο το πρωι επισκεψη..εκατσαν και για φαγητο...και εφυγαν 5:30 αφου ειδαν και ταινια και εγω ημουν στο τρεξιμο..παιδι,καφεδες,πλυσιματα στα πιατα,να βαλω γλυκο κτλ!!!οταν εφυγαν εβαλα σκουπα και πριν τελειωσω τσουπ απροειδοποιητα ο ξαδερφος του συξυγ με τα της συζυγου και τον παιδιων που εβηχαν κιολας:confused::confused:..και συνεχιζω...δωστου γλυκα δωστου ποτα κολικους το παιδι και τγα μικρα πισω απο μενα και το παιδι ακομα και στο δωματιο και δωστου βηχα:confused::confused::confused:..τι να πω...και αφου εφυγαν αυτοι ηταν και ο πεθερος μου εδω χαλια ψυχολογικα διοτι ειχε μεινει μονος σπιτι..η πεθερα μου ανεβηκε αθηνα στην κορη της..και δωστου παλι μαγειρεμα και πλυσιμο κτλ!!!!!και μπανιο το παιδι και κλαμα το παιδι και κλαμα κ εγω και ταισμα το παιδι και τωρα εκατσα..βεβαια σε λιγο κατι θα βρεθει να κανω..και μεσα σε ολα χαλασδε και το καλοριφερ..λοιπον τι ελεγες Ελενη 1 για ηρεμια???δεν εχω διαβασει τιποτα απο οτι εχετε γραψει.....αν προλαβω αργοτερα...

ευχαριστω κοριτσακια μου! ειναι μια γλυκα η κουκλιτσα μουυυυ (αλλη μια κουκουβαγια καταλαβαινετε)

και ειναι ιδια ο μπαμπας της!!!!!!!!!!!! κι εχει ενα καμαρι αλλο τιποτα, φανταζεστε ε?

θεανουλα το δικο σου το μωρο που το ειδαν τα κοριτσια θελω κι εγωωωωωωωω

ιριδακι μου πατα πανω στο ονομα μου.Μετα πατα εμφανιση δημισιου προφιλ κ μετα πανω στην φωτο της μπεμπας

Επεξεργάστηκαν by theano1980

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...