Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τρώω όπως και πρίν αλλά δεν τσιγκουνέυομαι στην ποσότητα.....

το πρωί 1 πιάτο γίγας corn flakes και καμμιά φέτα βουτυρο με μέλι ,το μεσημέρι κανονικό φαγητό το απογευμα πάλυ φάγητό γιατι πεινάω και το βράδυ ξανά μανά.

Πίνω και χυμούς και με το βραδυνό μου 1 μπύρα χωρίς αλκοόλ(για την παραγωγή γάλακτος) και γιατί είμαι και μπεκρούλιακας......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλά που κάνω κατασκοπία και στα άλλα καφέ και μαθαίνω τίποτα!!

Αλέκα, απ' ό,τι καταλαβα έχετε επέτειο ε;; Πόσα χρόνια;;Νσ ζήσετε και να τα εκατοστήσετε και να κάνετε κι άλλα παιδάκια!!! Χιχιχι!!

Κορίτσια για εσάς που είναι το πρώτο σας παιδάκι, να μην ξεχάσετε, αν θηλάσετε: να μην τρώτε γλυκά, θα τρελαθεί στα πονάκια το μωρό!! Επίσης, να αερίζετε πολύ καλά το σπίτι καθημερινά!!!! Έπαθα κι έμαθα!!!

11 χρονάκια με τον βρωμογερο!! χαχα!!!! Έτσι του λέω και μετά όποιον βλέπει του λεει έχει φτάσει 108 κιλά!!:P:p:p

Από ό,τι ξέρω, ο θηλασμός απαιτει πολύ προσεγμένη διατροφή. Ο παιδίατρος θα σας καθοδηγήσει. Εγώ πάντως ακόμη και τώρα ούτε σταγόνα δεν έχω βγάλει!!!! Στον Άγγελο έβγαλα κάτι σταγονες την τρίτη ημέρα μετά τη γεννα και μέχρι την εβδομάδα που το σταμάτησα και αυτό, έβγαζε για ένα λεπτο και μόνο από ένα μαστό.

Μπράβο βρε Κοτοπουλάκι,

Ας ελπίσουμε πως θα γλυτώσουμε απο τυχόν κολικούς.

Ξεκινάνε απο την 3 εβδομάδα.

Πάντως αν και μουγκρίζει και τεντώνετε συνέχεια (θα έχει μακρίνει 10 πόντους....) είναι ήσυχο μωράκι.

Α' απο 3600 που γεννήθηκε εχθές τον ζύγίσα 4530 με αποκληστικό θηλασμό.

Πω π Ελενίτσα!!!!! Το γάλα σου είναι μαγικό!!!!!
καλημέρα μανούλες!

χαίρομαι που όλα είναι καλά με τα μωράκια σας!!

κανένα νέο από την ελένη και το μωράκι της δεν έχουμε;;;

αχχχχ μόνη μου θα μείνω εδώ μέσα αγέννητη να μιλάω στο βρόντο!!!!

θα με τιμήσει καμία που θα γεννήσει να κάνω την αναγγελία της;;;;:-(

Καλημέρα Μαρλεν...θα πάρω την Ελένη σε λίγο.... φοβάμαι μην την ενοχλώ κι όλας ρε παιδί μου. Κοίτα αν μεινεις τελευταία σιγουρα θα αναγγείλεις χαχα!!! Αν γεννησεις από μέρα σε μέρα... μάλλον θα σε αναγγείλουμε. Άρχισε και εσύ περπάτημα και σκότωμα νυχτερίδας όπως λέει και το Ιριδάκι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε κορίτσια, εγώ δεν πεινάω καθόλου!!! Τρώω το μεσημέρι και λίγο το πρωί, το βράδυ μπορεί να ξεχαστώ και να μην φάω καθόλου!! Αυτό μειώνει την παραγωγή γάλακτος;; Από κει που έτρωγα τα πάντα συνέχεια παρ' όλες τις καούρες,τώρα ξεχνάω να φάω!!! Τί να κάνω, με το ζόρι να μπουκώνομαι; Μόνο γλυκά θέλω να τρώω, αλλά....ας όψεται!!!

πωπω... έχει τον Βαλάντη η Γερμανού και εκτός του ότι μοιάζει με τον άντρα μου (αυτό το ήξερα) ανακάλυψα ότι μοιάζει πολύ και με το Αγγελάκι μου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σου λενακι!!!τι κανεις κ θηλαζεις αποκλειστικα??θα μου πεις εγω 2 μωρα που να εχω τοσο γαλα για αποκλειστικοτητα!!!!προσπαθω να βγαζω καθε 3-4 ωρες για να αυξηθει κ η παραγωγη,αλλα..βγαζω περιπου 300 μλ την ημερα!!καλο ειναι κι αυτο!!ο νικολας πως αντεδρασε?

Αν διαβάσεις τα ποστ της Αγλαίας για τον θηλασμό λέει πως πρέπει να αντλείς πιο συχνά και να αφήνεις το μωρό να πιπιλάει το στήθος και ας μην πίνει , αυτό αυξάνει την παραγωγή.Αν αντλέις μόνο κάθε 4 ώρες νομίζω πως θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα :-(

Ο Γιάννάκης (νικόλα θα πόυμε το μωρό) τα πάει πολύ καλά.

Μου έκανε μια κρίση ζήλειας για 2 μέρες μια εβδομάδα αφου ήρθε το μωρό στο σπίτι αλλά μετά του πέρασε.Βεβαια όταν θηλάζω μπόρεί να του ζωγραφίζω η να του διαβάζω miky maous αλλα πάμε καλά.

τον πήρε και ο μπαμπάς του στο μαγαζί βόλτα και ηρέμισε και του έδωσα και εγώ να κρατήσει το μωρο αγκαλιά και απο τότε αν το ακουσει και γκρινιάζει μου το ζητάει να του το δώσω για να μην κλαίει.

Διαφημίσεις

πωπω... έχει τον Βαλάντη η Γερμανού και εκτός του ότι μοιάζει με τον άντρα μου (αυτό το ήξερα) ανακάλυψα ότι μοιάζει πολύ και με το Αγγελάκι μου!!!

Μπάς και μας λές κάτι με τρόπο.......:D:D

Μπάς και μας λές κάτι με τρόπο.......:D:D

ναι... μάλλον το παιδί είναι του Νικου και του Βαλάντη!:P

φτύσε με μαρή ρουφιάνα.........Πως να μην πάρει όλη την ώρα στο βυζί κρεμεται :D

φτου φτου φτου!!!!! αχ ρε Ελενιτσα και εσύ... κουράζεσαι!!!~

221882cb0gkyh7q4.gif

Αυτό με τα γλυκά το έχω και εγώ! Αφού παρακαλάω να μην μου έρχονται επισκέψεις γιατί εκτός του ότι πρέπει να έχεις κανένα να τους κεράσεις, κουβαλούν κ αυτοί!!!

Και ποιος τα καθαρίζει;;; Εγώ!! Μην τα αφήσω και μπαγιατέψουν... κρίμα είναι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Δεν μου λετε κοριτσαρες αντε να αρχισω περπατημα...οκ θα παω .Το σκοτωμα νυχτεριδας πιανει?αααααααα και η μαια μου ειχε πει οτι 6 εβδομαδες πριν και 6 μετα δεν κανει αντε μετα οκ λογικο μου ακουγεται αλλα πριν?

Για να ακουσω γνωμες αν ειναι να αρχισω το σκοτωμα μπας και δεν παρω ολο το μηνα γιατι με βλεπω να αλλαζω καφε θα παω στου Δεκεμβρη

it77p2.png

Διαφημίσεις

boymama εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν υπαρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη πχ, χαμηλός πλακούντας, αποκόλληση, χρήση γερανού (αυτό μόνο στην δική μου περίπτωση!) δεν υπάρχει πρόβλημα. και φυσικά καλή υγιεινή για παν ενδεχόμενο. Πάαανεεεε και οι δικές σου νυχτερίδες λοιπόν.

Κίμι???? Που είσαι Κίμι???

221882cb0gkyh7q4.gif

Γειά σας κοριτσάκια μου.Αλέκα να ζήσετε κ να τα εκατοστήσετε!!!κ με το καλο ο μπεμπάκος κ θα το πω αείντε κ με την κόρη!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

boymama εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν υπαρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη πχ, χαμηλός πλακούντας, αποκόλληση, χρήση γερανού (αυτό μόνο στην δική μου περίπτωση!) δεν υπάρχει πρόβλημα. και φυσικά καλή υγιεινή για παν ενδεχόμενο. Πάαανεεεε και οι δικές σου νυχτερίδες λοιπόν.

Κίμι???? Που είσαι Κίμι???

Εγώ θα τις κρατήσω τις νυχτεριδούλες μου!!!!τόσους μηνες μου κάνουν παρέα!!!φοβάμαι που τί να σας πώ δεν νόμιζω....θα παραμείνω ανέγγιχτη!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Hallo girls!

Iridaki αξια άξια!!!!!!!!!!!

Όσο για τη διατροφή στο θηλασμό εμένα η μαία μου είπε ότι τις πρώτες 40 μέρες εκτός από γλυκά πρέπει να ελαττωθούν και οι φυτικές ίνες και κυρίως φρούτα τύπου ακτινίδιο (με σποράκια), μπρόκολα, χόρτα, λάχανα και παρεμφερή. Ντομάτα αγγούρι λίγο μαρουλάκι είναι οκ. Και μόνο ένα ποτήρι γάλα αγελάδος τη μέρα-όχι παραπάνω.

Εγώ ξεκίνησα χάπια μαγιας μπύρας -3 τη μέρα-μου είπε οτι βοηθούν. Ρώτησα και το γιατρό και μου είπε οκ.

Σήμερα παραγγείλαμε την κούνια της μπεμπας μας!!!!

byXKp2.png

Τζια καλορίζικα!!!! Ελένη... βάστα!!!! Μεινε στο γκρουπ μας και άσε τις σεξουάλες!!! Θα έρθει και η ώρα σου!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...