Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω να ταισω μπεμπονι και να ξαπλαρω!το πρωι εχω βαφτηση!!!!θα τα πουμε μεσημερακι!!!φιλακια κοριτσακια μου!Καληνυχτα!!

καληνυχτα

μπορει...στην αγγλια εχουν -6-7 ευρω:shock:

γιαυτο ειναι "π@στηδες"... δεν ειναι τυχαιο!

αυτο δεν ειναι στιγμα ομορφακια,ναρκωτικα το λεμε στο χωριο μου..κ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αυτο μου λεει οτι φταιει..

ποια ναρκωτικα μαρη? το πρωι που ξυπναω 6,15 ειμαι στη τσιτα. αλλα μη με ξυπνησεις ενδιαμεσα. ειμαι αλλου τελειως.

σας αφηνω και εγω σιγα σιγα....αυριο μαλλον θα παω μεγαλο πευκο σε ξαδερφη και εχω μαζεματα

στο στρατοπεδο?

κ στην Αγγλια η αντιστοιχη ειδικοτητα Θανου παιρνει 2000-2500 ευρω...

αλλο αυτο!

και εμας μας εστελνε η μανα μου

μανα στειλε τσιγαρα. στοπ.

αντε παω κ εγω γιατι λεω βλακειες τοση ωρα... νυσταζω κοριτσαρες...

Καληνυχτες!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θα παω να παρω 2 κουτες να εχω ..αυτη τη φορα θα το κανω...δε λεει 5 ευρω το πακετο...

παρε και 3 και 4.....στο νοσοκομειο θα καπνισεις παρα πολυ...το βραδυ που κοιμοταν μωρο εβγαινα μπαλκονι γιατι δεν ειχα υπνο και καπνιζα μαζι με καφε η αναψυκτικο....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κατι σε τεθωρακισμενα με κανει το μεγαλο πευκο!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

α όλα και όλα...στα στρατοπεδα δεν εχει φτασει ακομη η χαρη μου :rolleyes::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και φαντασου το ειχα ηδη κομμενο 2 χρονια.......το ξεσκισα εκεινες τις 10 μερες...

καληνυχτα ομορφομανα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

κ εγω ετσι ξερω κοτοπουλο τωρα τι αηδιες θα πει η καθε μια για να καλυψει τα βιτσια της αβυσσοοςςςςςςςς

:D....εχει η καυμενη η θεια ενα 'εκτος σχεδιου' εκει......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

α όλα και όλα...στα στρατοπεδα δεν εχει φτασει ακομη η χαρη μου :rolleyes::tongue:

αυτο μας ελειπε!!!!:D:D:D

κ εγω ετσι ξερω κοτοπουλο τωρα τι αηδιες θα πει η καθε μια για να καλυψει τα βιτσια της αβυσσοοςςςςςςςς

:P:p:p

να σαι καλα ρε ΕΥΗΓ για τις πληροφοριες σου,εγω δε με βλεπω να κοιμαμαι τα βραδια με τιποτα....να σου πω.μονοι μας θα ειμαστε στο δωματιο ή θα εχουμε κ αλλα παιδακια?ειδε ο Θανος μια γυφτισσα κ φοβηθηκε..να μη σας πω πως μιλουσαν στην κακομοιρα γυφτισσα οι νοσοκομες..

και ππληρωνει τα μισα σε φορους στο κρατος ;)...μην ακουτε αυτα που λεει η τηλεοραση...για αυτο εχουν λυσσαξει οι ευρωποαιοι, επειδη περναμε πιο ωραια απο αυτους...

:tongue:....για τον σιδηροπουλο τ'ορκιζομαι...δεν θα πω ποτε!!:cool:

ο τεταρτος? μη χασουμε το λογ/σμο φοβαμαι...κρατα τον εσυ...εγω ειμαι συντριμμια...

παρε και 3 και 4.....στο νοσοκομειο θα καπνισεις παρα πολυ...το βραδυ που κοιμοταν μωρο εβγαινα μπαλκονι γιατι δεν ειχα υπνο και καπνιζα μαζι με καφε η αναψυκτικο....

καλα...κ εγω.. φουλ μπαλκονι...οταν καταφερνε να κοιμηθει λιγο πιο βαρια η χριστ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτο μας ελειπε!!!!:D:D:D

:P

θα'μουν η αγγαρεια στους ΟΥΚαδες :tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

να σαι καλα ρε ΕΥΗΓ για τις πληροφοριες σου,εγω δε με βλεπω να κοιμαμαι τα βραδια με τιποτα....να σου πω.μονοι μας θα ειμαστε στο δωματιο ή θα εχουμε κ αλλα παιδακια?ειδε ο Θανος μια γυφτισσα κ φοβηθηκε..να μη σας πω πως μιλουσαν στην κακομοιρα γυφτισσα οι νοσοκομες..

μη τα σκεφτεσαι απο τωρα! θα τα πουμε απο κοντα για τους γυφτους...

ειναι πολλα κ εχεις λυσεις.

νυχταααααααααααα

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και φαντασου το ειχα ηδη κομμενο 2 χρονια.......το ξεσκισα εκεινες τις 10 μερες...

καληνυχτα ομορφομανα...

10???????????????? 6 μερες μου ειπε εμενα..να ξερω, τι με περιμενει..μα γιατι δε μου λενε?κ η παιδιατρος μια ωρα ειπε θα κρατησει κ εσυ 3 ..εγω το 3 πιστευω,το κια το ειπα Θανο για να ηρεμησει.

αχ....μην σκεφτεσαι αυτα τωρα.....

διαβολοβδομαδα!!!!! χιχι!!!:tongue::tongue::tongue:

:twisted::twisted::twisted::twisted:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...