Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψαξτο! κι ο δικος μου εχει κατι παρομοιο!

Ο Κλουνευ??:shock::shock::shock::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπιλιβ μι...και το σκαψιμο καλό ειναι...αλλα που...τωρα ρε συ κοταρα (μπουχαχαχα) στην ερωτηση σου γιατι κοιμαται τοσο πολύ, δεν μπορω να σου απαντησω...λετε να κανει καμια απνοια το βραδυ και να μην ξεκουραζεται ως πρεπει??? ο μπαμπας του το εχει αυτο και κοιμαται με οξυγονα....

κοτοπουλο με εβαλες σε σκεψεις

εγω το ψαχνω ακομα για ΑΡΚΤΟΥΡΟ..το στιγμα δε φταιει..μηπως φταιει το ζωδιο?δε νομιζω?Ζυγος ειναι κ η Αλεκα..καμμια σχεση με ΚΑΡΔΙΤΣΑ..να φταιει το μποι του?δεν περνει οξυγονο ο εγκεφαλος(που λεει ο λογος)?θα την ψαξω την περιπτωση του..

ΑΣΠΑ το εγραψα...τρελλος ερωτας..αλλα το ζωο ξεχασα να παρω μηχανη μαζι,θα ξαναπαμε αμεσα,γιατι με τη σκεψη της κοιμηθηκε..ειναι 40 ημερων λυκοσκυλακι ολα τα λεφτα,να φοβαται ο Χρηστος το κουταβι κ το κουταβι το Χρηστο..παιζανε τον καβαλησε,γελαγε αυτος σαν το χαζο..γυρισαμε κ κολλησε η βελονα μπαμπα θεω γουβ=μπαμπα θελω σκυλακι....κυνηγιοντουσαν..ηταν ευτυχισμενα κ τα 2..ουτε ΔΝΤ ουτε φτωχεια..μονο ευτυχια...

το μωρο το ξεχασαμε κ εκλαιγε γιατι πειναγε βεβαια αλλα ολα καλα...

ετσι θα κυνηγιουνται και τα δικα μου με τα σκυλια που θα τους εχω~!!!:tongue::tongue::Pειναι ερωτας τα ζωα μεγαλος!!!!!

θα ενημαρωθεις κι εσυ μολις ειναι ετοιμο....

μαρη ομορφακια...θελεις να δημιουργησεις τελικα διπλωματικο?????????τιποτα δεν ειπε το μυρμηγκι για τον υπεροχο αντρουλη μου!!!

ωχ...λιτσακι μπηκε...

λεω να πηγαινω σιγα σιγα, να κρυφτω στο κοτετσι της κοτας, γιατι αμα με πιασει στο στομα της καηκα!!!!!!!!!!!

ακου να δεις τι παιζει...επειδη μενω σε ενα σπιτι μια σταλια,οπως στο λεω....μια σταλια.ενα δωματιο και μαζι κουζινα σαλονι,,,να ναι 50 τμ,δεν εχω που να βαζω τα ασιδερωτα γιατι εχω μια ντουλαπα...τα βαζω στον καναπε και αναγκαστικα σιδερωνω συνεχεια...:(

επειδη τα βλεπεις!!! βαλτα μεσα στη ντουλαπα να μη φαινονται

αφου ξυπναει νωρις ρε χαζο

ποσο νωρις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω το ψαχνω ακομα για ΑΡΚΤΟΥΡΟ..το στιγμα δε φταιει..μηπως φταιει το ζωδιο?δε νομιζω?Ζυγος ειναι κ η Αλεκα..καμμια σχεση με ΚΑΡΔΙΤΣΑ..να φταιει το μποι του?δεν περνει οξυγονο ο εγκεφαλος(που λεει ο λογος)?θα την ψαξω την περιπτωση του..

και εγω κοιμαμαι πολυ αμα τρωω:D:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ομορφακια το τσεκουρι δεν το εχω δει...

Πάω να ταϊσω τζουμπρου και να ξεραθω...

Εδω ειμαι και εγωωωωωω. Διαβασα παω να ταισω και επανερχομαι. Μαιρη καλή ξεκουραση αυριο θα τα πουμε... Μονη μου θα με αφησεις σημερα.... Για να δω Σαββατοβραδο ποια θα ειναι μαζι μου να κλεισουμε?

μα τι τελειος συντονισμος ειναι αυτος...μολις ερχεσαι φευγω...

byXKp2.png

καλο βραδυ...

ουαου....υπεροχο???....πωπω....το σου εκανε μαρη σημερα, μολογα!!

τιποτα καλε...απλα επειδη τον κραζω μερικες φορες δε σημαινει οτι δεν ειναι υπεροχος...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

το στιγμα φταιει. αν μπορουσα θα κοιμομουν τη μιση μερα. επισης, οταν με ξυπνανε, δεν καταλαβαινω τπτ, κ νομιζω οτι βλεπω ονειρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ετσι θα κυνηγιουνται και τα δικα μου με τα σκυλια που θα τους εχω~!!!:tongue::tongue::Pειναι ερωτας τα ζωα μεγαλος!!!!!

και ευτυχια για τα παιδια....

ποσο νωρις?

τελευταια φορα που ξυπνησε διπλα μου (τριτος :tongue::tongue::tongue:) θα'τανε εξι και κατι....:P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ωχ...λιτσακι μπηκε...

λεω να πηγαινω σιγα σιγα, να κρυφτω στο κοτετσι της κοτας, γιατι αμα με πιασει στο στομα της καηκα!!!!!!!!!!!

ποσο νωρις?

βρε αμα χωρουσαν δε θα τα εβαζα???ουτε τα ρουχα μας δε χωρανε καν....:(:(αντε να γινει το σπιτι μας να ησυχασω....να τα πεταω σε ενα δωματιο να κλεινω και την πορτα και αι σηχτηρ με τα παλιορουχα!

μαρη ομορφακια...θελεις να δημιουργησεις τελικα διπλωματικο?????????τιποτα δεν ειπε το μυρμηγκι για τον υπεροχο αντρουλη μου!!!

Εγω να πω για τον υπεροχοαντρουλη σου?Δεν παιζει να πω ψεμματα.... Και για εσενα τσουχτρα μου τι να πω? Το μονο που ειπα ειναι οτι πραγματικά ειστε υπεροχοι και οτι σας ερωτευτηκα ολους σαςκαι σας περιμενω ξανα..... :P:p:p:p:p:p:p:p

ωχ...λιτσακι μπηκε...

ποσο νωρις?

δε χωρας!!!!!χιχιχιχιχιχχιχχιιχιχιχιχι!!!!!

δεν τρωει το βραδυ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.ξυπναει νωρις 05.40,αλλα Παρασκευη κ Σαββατο γιατι παλι τα ιδια???θα το ψαξω,απνοια σιγουρα δεν εχει..10μποφορ μπορει με τα ροχαλητα που ριχνει.αλλο 1 ευρω θα ανεβουν πανω τα τσιγαρα διαβασα στο τροκτικο...λετε να στεκει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...