Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε σε ρωτησα απο περιεργεια, μη παρεξηγηθω!!!

Απλα, επειδη λες οτι κοιμαται συνεχεια, ειχα την απορια τι δουλεια κανει και κουραζεται τοσο πολυ!!:tongue:

Για τη τζια, της το στειλα πμ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοτοπουλο δε με νοιαζει ποσα θα δωσω....να σας πω κατι σχετο που παρα πολυ με πειραξε??ελεγα σε μουσχαρο για επεμβαση κ το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποσο θα κοστισει το ιδιο ειχε ροτησει κ οταν γιατρος ειχε δωσει να κανει εξετασεις η αδερφη μου..το μονο που ρωτησε ηταν το κοστος,κ πολυ με χαλαει αυτο.....μα παρα πολυ...

και να τανε και το μονο...

τεσπα..το μασινι (υπολογιστης..μη μπερδευεαι ομορφακια) σερνεται σημερα γιατι ο Νυσταλέων κατεβαζει τα πόδια του...πολυ εχω εκνευριστει

byXKp2.png

μα και 100.000 να εκανε δε θα την καναμε?ή αυτος δε θα εκανε τις εξετασεις ???για το κω&%^*αμαξο που χρεωθηκε ο γυφτος 10 χρονια δεν τον νοιαζει??στην υγεια κανει οικονομια?ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΙΒΕ

ποια δεχεται καλε??? ασε με...

ότι εισαστε ολοι κουκλοι....

για μουλτι πατας πανω στα εισαγωγικα που εχει κατω-δεξια απο το μηνυμα και όταν πατας το 'απαντηση΄στα βγαζει.

για ποιο λογο όμως ρε γμτ.........εγω καπου ειχα διαβασει ότι στο φυσιολογικο τοκετο συμβαινει πιο συχνα.....

καλως το.....

ε λογικο.....όλες θα τα παιζαμε....

εν τω μεταξυ φαινεσαι και μικρη και κανεις την εκπληξη....

:P:tongue::tongue::tongue:

αχ κ να ξεραν!!!

εμενα ο Νικος ειναι ο ψυχραιμος της υποθεσης γιατι τρελαινομαι εγω...ετσι γινεται...στο ζευγαρι παντα ο ενας ειναι πιο ψυχραιμος....

εμεις κ οι δυο δεν τρελλαινομαστε... καλα, δεν εχει τυχει κ κατι σοβαρο. αλλα οκ...

Τζια ποια ταινια ειδατε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι τραβηξες κι εσυ κι η μανα σου ομως ρε κοριτσι μου...

εγω δεν πολυθυμαμαι όπως δεν θα θυμουνται και τα παιδια σας....ημουν μεγαλυτερα , απο ενος χρονων μεχρι δυο....το μονο που θυμαμαι ειναι την ωρα που μου εκοβαν το γυψο και καποιους γιατρους και νοσοκομους....

Τα παιδια δεν θυμουνται και όσο πιο νωρις, τοσο πιο καλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ρε κοτοπουλο δε με νοιαζει ποσα θα δωσω....να σας πω κατι σχετο που παρα πολυ με πειραξε??ελεγα σε μουσχαρο για επεμβαση κ το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποσο θα κοστισει το ιδιο ειχε ροτησει κ οταν γιατρος ειχε δωσει να κανει εξετασεις η αδερφη μου..το μονο που ρωτησε ηταν το κοστος,κ πολυ με χαλαει αυτο.....μα παρα πολυ...

Δε το ειπα γι αυτο, αν ημουν στη θεση σου, θα στροβιλιζαν τοσα πολλα στο μυαλο μου, που αν σκεφτομουν κι αυτο....δε ξερω πως θα ημουν!

και το κοστος ρε κοριτσι μου ειναι πολυ σημαντικο....για φαντασου να δωσεις λεφτα σε χασαπηδες.......θα το μετανιωνεις μια ζωη....βεβαια αν δεν εχεις μεχρι και δανειο παιρνεις....μην τον κατηγορεις...

ΕΥΗΓ μα αντι να πει αν θα ειναι το παιδι καλα μετα κατευθειαν τα λεφτα????κ για την αδερφη μου τα μονα που ρωτησε ηταν τα λεφτα ΠΑΛΙ και αν θα ξαναμεινει εγκυος..κ εχει χρεωθει 40000 ευρω για μαμακιες καθαρα.

μα και 100.000 να εκανε δε θα την καναμε?ή αυτος δε θα εκανε τις εξετασεις ???για το κω&%^*αμαξο που χρεωθηκε ο γυφτος 10 χρονια δεν τον νοιαζει??στην υγεια κανει οικονομια?ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΙΒΕ

αυτο οταν χρεωνονται για υλικα αγαθα και μετα για θεματα υγεις σκονταφτουν πολυ μου τη δινει....:mad::(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δε σε ρωτησα απο περιεργεια, μη παρεξηγηθω!!!

Απλα, επειδη λες οτι κοιμαται συνεχεια, ειχα την απορια τι δουλεια κανει και κουραζεται τοσο πολυ!!:tongue:

Για τη τζια, της το στειλα πμ!!!

την ακουτε ..την ακουτε???ειχε λέει απορια γιατι κοιμαται τοσο πολύ...κουραζεται βρε το αγόρι...σκάβει ολη μερα τον κηπο μου (στον υπνο του εννοειται)

Τζια ποια ταινια ειδατε?

Diamant 13, με τον Ζεραρ Ντεπαρτιε..καλουτσικη..περσινη

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ΕΥΗΓ μα αντι να πει αν θα ειναι το παιδι καλα μετα κατευθειαν τα λεφτα????κ για την αδερφη μου τα μονα που ρωτησε ηταν τα λεφτα ΠΑΛΙ και αν θα ξαναμεινει εγκυος..κ εχει χρεωθει 40000 ευρω για μαμακιες καθαρα.

εμενα ενας γνωστος , μακοσυγγενης εχει ενα κοριτσακι εφτα χρονων που η σπονδυλικη του στηλη ειναι χαλια...σχολιωση, κυφωση κλπ....δεν το παει στους γιατρους γιατι λεει δενε χει λευτα :?....αλλα του ειπε ο πατερας να κατεβει απο χωριο για να αναλαβει αυτος και παλι δεν ερχεται΄΄οποτε ανιασθητος απλα ειναι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οπως τον λες ειναι!!! για το παιδι σου??? τα ιδια θα ρωταει οταν θα κανει κ αυτος παιδι?

ναι και εσυ εισαι μικρη...εν τω μεταξυ, κακα τα ψεμματα, τρια παιδια ειναι αθλος σημερα....

Εγω όταν ημουν ενος μπηκα νοσοκομειο για χειρουργεια στα ποδια....η μανα μου δεν ειχε που να αφησει τη μεγαλη και την ειχε και αυτην μαζι...κοιμοντουσαν οικογενειακως στην Πεντελη....Και ο πατερας μου δουλευε ταξι τοτε και το βραδυ πηγαινε λαχαναγορα για να βγαλει τα εξοδα. Καλα μην κλαιτε :tongue:...σημερα αν τους ρωτησεις δεν θυμουνται τιποτα...περαστικα ειναι ΚΙΜΙ...ταλαιπωρειτσε τωρα αλλα θα περασουν όλα....

περαστικα να ειναι ολα, κ το πιστευω απολυτα, οτι εκτος που δεν θυμασαι, εκεινη τη στιγμη, οτι κ να τραβας, οσο κ αν ζοριζεσαι δεν καταλαβαινεις τπτ, απο κουραση εννοω..

και να τανε και το μονο...

τεσπα..το μασινι (υπολογιστης..μη μπερδευεαι ομορφακια) σερνεται σημερα γιατι ο Νυσταλέων κατεβαζει τα πόδια του...πολυ εχω εκνευριστει

εισαι διασημη στο γραφειο. εχει πεσει πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσια γυρισα,εχω 12 σελιδες διαβασμα το οποιο θα το κανω αυριο.....δεν εχω κουραγιο,ωραια περασαμε αν και ο μπεμπςη ηθελε αγκαλια για να βλεπει συνεχεια και στην επιστροφη κλαμα.....τελος παντων.....

αυριο θα γραψω και για τις ενδιαφερομενενς πως μου φανηκε η γαμοβαφτιση και πως ηταν ετσι να παρουν μια ιδεα:D

ελπιζω να περασατε καλα ολες σημερα,σας φιλω ταιζω τα μωρα και θα παβ να την πεσω:shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue: δεν εχω κουραγιο.....

καληνυχτα!!!

fCS8p3.png

την ακουτε ..την ακουτε???ειχε λέει απορια γιατι κοιμαται τοσο πολύ...κουραζεται βρε το αγόρι...σκάβει ολη μερα τον κηπο μου (στον υπνο του εννοειται)

Diamant 13, με τον Ζεραρ Ντεπαρτιε..καλουτσικη..περσινη

Το ποτισμα μας ενδιαφερει κυρια μου!!!!:tongue:

κοτοπουλο εχω διαβασει πολλα για αυτο που εχει η περδικα κ λεω Δοξα τω Θεο....κ η ταλαιπωρια κ ολα θα περασουν ,δεν ξερω τι με περιμενει,αλλα λεω καλα που το παμε τοσο νωρις..

Μπραβο Κιμι!! και θα το πω αλλη μια φορα: και μονο για αυτο ΑΞΙΖΕΙ το φορουμ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...