Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι πωλητης σε μια ομπρελοποιία...ομπρελές βροχης, κηπου και θαλάσσης...πάντως η μεφη αν ηθελε να ρωτησει θα ρωταγε εμένα..δε μασαει...εσυ εισαι η κουτσομπόλα και επειδη εισαι κότα βάζεις μπροστα τη μεφη:tongue::tongue::tongue:

καλε μονο μας διαβαζει και δε μπορει να γραψει, γι αυτο με ειπε να σε ρωτησω!!! (μουσιιιιιιιι!!!!!)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ η αδερφη μου εχει παρτυ σημερα. κ τι μου λεει ρε συ το νουμερο η μανα μου??? οταν ερθει ο παυλος δεν ντυνεσαι να πας, να δεις τι σοι ειναι αυτοι οι Καλαμακιωτες?(οι φιλοι κ καλα...) κ της λεω, ε, ανθρωποι θα ειναι...δεν θα ειναι καμμια φυλη. αυτα τα χαπια δεν δεχεται να τα παρει αλεκα, για τη κλιμακτηριο...με τπτ!!

ποια δεχεται καλε??? ασε με...

σημερα περασα απο την ειρηνη...μπηκε σας ειπε τιποτα..??

ότι εισαστε ολοι κουκλοι....

ΑΛΕΚΑ ουτε αυτο το καταφερα...μου αρεσει που λεω οτι ειμαι κ χακερ μη χ^%^&σω..

για μουλτι πατας πανω στα εισαγωγικα που εχει κατω-δεξια απο το μηνυμα και όταν πατας το 'απαντηση΄στα βγαζει.

κιμι καποιος απο το φορουμ χειρουργησε το παιδι το στον προδρομου τις προαλλες...σημερα μου εστειλε μην...ολα καλα!!!!θα βαλει και ποστ καποια στιγμη...του ειχα στειλει κι αυτουνου πληροφοριες...οπως και πολλους αλλους...το καλοκαιρι ηρθαν σπιτι μας ενα ζευγαρι με το παιδακι τους να γνωριστουμε και τους στειλαμε κι αυτους σφακιανο....πολυ παιζει η "παθηση" τελικα...

για ποιο λογο όμως ρε γμτ.........εγω καπου ειχα διαβασει ότι στο φυσιολογικο τοκετο συμβαινει πιο συχνα.....

ti lete??ti lete??εγω τους κοιμισα όλους..στον Νυσταλέων λιγο δυσκολεύτηκα..μπουχαχαχαχα

καλως το.....

κοριτσια εκανα ενα λαθος.....μου το ειπε ο Θανος κ το διορθωνω......δε μας ρωτησε ο Σφακιανος αν γεννησαμε με καισαρικη οπως καταλαβα(μη με βλεπετε χαλαρη στον κοσμο μου ημουνα..με την κακη εννοια)αλλα αν πιασαμε το παιδι με εξωσωματικη..γιατι πολλα παιδια απο εξωσωματικη το εχουν..εμενα μου φανηκε ακυρο.κ καταλαβα καισαρικη,αλλα η καρδιτσα μου ειπε οτι εκανα λαθος κ μετα το θυμηθηκα σωστα..μετα οταν λεω εννοω μετα απο 4 μερες.

ε λογικο.....όλες θα τα παιζαμε....

οταν σας βλεπουν στο δρομο με τα τρια παιδια, σας σταυρωνουν εσας οι γιαγιαδες, γιατι σημερα τουλαχιστον 5 σταυρους τους φαγαμε...

εν τω μεταξυ φαινεσαι και μικρη και κανεις την εκπληξη....

Σπανοβαγγελω!!! (απο την ελληνικη ταινια με τον Αυλωνιτη!)!:tongue:

:P:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι ΕΥΗΓ μετα απο ενα μπουκαλι κ ενα πακετο τσιγαρα χαλαρωνω...δεν μπορω να μην ειμαι χαλαρη γιατι ο Θανος κ ο πατερας μου ειναι σε πολυ ασχημη φαση....αντι να μου δινουν δυναμη δινω εγω..τωρα καταλαβαινω γιατι η γυναικα και ειδικοτερα η μανα εχει τοση δυναμη..η παναγιτσα μου την δινει..

ο λουκας ευτυχως με στηριξε παρα πολυ....αν ο θανος δεν μπορει..τι να κανεις...πρεπει να φανεις δυνατη και για αυτον...μολις το κανετε και μετα να δεις...θα γινεις αλοιφη!!!το ζορι ειναι μεχρι το χειρουργειο...θα με θυμηθεις...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ναι κραταει..ερχεται Δευτερα απο Ζακυνθο..εχει ζησει κ πολυ χειροτεραααααααα..σημερα καναμε συσκεψη στη Ραφηνα με νονους ποσα θα δωσουμε στο γιατρο??ποσα να δωσω ρε παιδια?κανει που το ρωταω αυτο ή ειναι βλακεια παλι?

ναι ΕΥΗΓ μετα απο ενα μπουκαλι κ ενα πακετο τσιγαρα χαλαρωνω...δεν μπορω να μην ειμαι χαλαρη γιατι ο Θανος κ ο πατερας μου ειναι σε πολυ ασχημη φαση....αντι να μου δινουν δυναμη δινω εγω..τωρα καταλαβαινω γιατι η γυναικα και ειδικοτερα η μανα εχει τοση δυναμη..η παναγιτσα μου την δινει..

δεν λενε 'μακαρι να μην σου δωσει ο Θεος, όσα μπορεις να αντεξεις'....

ειναι πωλητης σε μια ομπρελοποιία...ομπρελές βροχης, κηπου και θαλάσσης...πάντως η μεφη αν ηθελε να ρωτησει θα ρωταγε εμένα..δε μασαει...εσυ εισαι η κουτσομπόλα και επειδη εισαι κότα βάζεις μπροστα τη μεφη:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι κραταει..ερχεται Δευτερα απο Ζακυνθο..εχει ζησει κ πολυ χειροτεραααααααα..σημερα καναμε συσκεψη στη Ραφηνα με νονους ποσα θα δωσουμε στο γιατρο??ποσα να δωσω ρε παιδια?κανει που το ρωταω αυτο ή ειναι βλακεια παλι?

και εγω θα εδινα βρε Κιμι....οσα μπορουσα και θεωρουσα λογικο....τι να πω...ευη εσυ ποσα εδωσες??

221882cb0gkyh7q4.gif

ο λουκας ευτυχως με στηριξε παρα πολυ....αν ο θανος δεν μπορει..τι να κανεις...πρεπει να φανεις δυνατη και για αυτον...μολις το κανετε και μετα να δεις...θα γινεις αλοιφη!!!το ζορι ειναι μεχρι το χειρουργειο...θα με θυμηθεις...

εμενα ο νυσταλέων ειναι μονιμως μεσα στο αγχος για το παιδι...μολις με βλεπει ομως να αγχωνομαι και εγω, χαλαρωνει και προσπαθει να με ηρεμησει

byXKp2.png

γνωμη μου....αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να σκεφτεις!!!:rolleyes:

ότι εισαστε ολοι κουκλοι....

για ποιο λογο όμως ρε γμτ.........εγω καπου ειχα διαβασει ότι στο φυσιολογικο τοκετο συμβαινει πιο συχνα.....

εν τω μεταξυ φαινεσαι και μικρη και κανεις την εκπληξη....

:P:tongue::tongue::tongue:

αχ το καλο μου!!!!κι αυτη ομως δεν παει πισω ...εχει κατι ματια η αγριογατα...και η χριστινα μια σκετη γλυκα..!!!και μην τηνα κουτε που λεει για παχυτα....μια χαρα τη βρηκα..και ψηλη και κανονικη....

τι να πω...δεν ξερω κι εγω...ουτε οι γιατροι ξερουν..

κι εμενα μου λενε..:καλα ποτε προλαβες???εσυ πιτσιρικα εισαι...;);)

εμενα ο Νικος ειναι ο ψυχραιμος της υποθεσης γιατι τρελαινομαι εγω...ετσι γινεται...στο ζευγαρι παντα ο ενας ειναι πιο ψυχραιμος....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και εγω θα εδινα βρε Κιμι....οσα μπορουσα και θεωρουσα λογικο....τι να πω...ευη εσυ ποσα εδωσες??

κοριτσια δεν θελω να το πω δημοσια...επειδη εχει ειπωθει το ονομα του...σας στελνω πμ...

ρε κοτοπουλο δε με νοιαζει ποσα θα δωσω....να σας πω κατι σχετο που παρα πολυ με πειραξε??ελεγα σε μουσχαρο για επεμβαση κ το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποσο θα κοστισει το ιδιο ειχε ροτησει κ οταν γιατρος ειχε δωσει να κανει εξετασεις η αδερφη μου..το μονο που ρωτησε ηταν το κοστος,κ πολυ με χαλαει αυτο.....μα παρα πολυ...

κι εμενα μου λενε..:καλα ποτε προλαβες???εσυ πιτσιρικα εισαι...;);)

ναι και εσυ εισαι μικρη...εν τω μεταξυ, κακα τα ψεμματα, τρια παιδια ειναι αθλος σημερα....

Εγω όταν ημουν ενος μπηκα νοσοκομειο για χειρουργεια στα ποδια....η μανα μου δεν ειχε που να αφησει τη μεγαλη και την ειχε και αυτην μαζι...κοιμοντουσαν οικογενειακως στην Πεντελη....Και ο πατερας μου δουλευε ταξι τοτε και το βραδυ πηγαινε λαχαναγορα για να βγαλει τα εξοδα. Καλα μην κλαιτε :tongue:...σημερα αν τους ρωτησεις δεν θυμουνται τιποτα...περαστικα ειναι ΚΙΜΙ...ταλαιπωρειτσε τωρα αλλα θα περασουν όλα....

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε κοτοπουλο δε με νοιαζει ποσα θα δωσω....να σας πω κατι σχετο που παρα πολυ με πειραξε??ελεγα σε μουσχαρο για επεμβαση κ το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποσο θα κοστισει το ιδιο ειχε ροτησει κ οταν γιατρος ειχε δωσει να κανει εξετασεις η αδερφη μου..το μονο που ρωτησε ηταν το κοστος,κ πολυ με χαλαει αυτο.....μα παρα πολυ...

υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που στο μυαλο τους εχουν μονο τα λευτα....και όπως πολυ πετυχημενα λεει η διαφημιση 'σκεφτονται το κοστος και χανουν την αξια'

221882cb0gkyh7q4.gif

και το κοστος ρε κοριτσι μου ειναι πολυ σημαντικο....για φαντασου να δωσεις λεφτα σε χασαπηδες.......θα το μετανιωνεις μια ζωη....βεβαια αν δεν εχεις μεχρι και δανειο παιρνεις....μην τον κατηγορεις...

ναι και εσυ εισαι μικρη...εν τω μεταξυ, κακα τα ψεμματα, τρια παιδια ειναι αθλος σημερα....

Εγω όταν ημουν ενος μπηκα νοσοκομειο για χειρουργεια στα ποδια....η μανα μου δεν ειχε που να αφησει τη μεγαλη και την ειχε και αυτην μαζι...κοιμοντουσαν οικογενειακως στην Πεντελη....Και ο πατερας μου δουλευε ταξι τοτε και το βραδυ πηγαινε λαχαναγορα για να βγαλει τα εξοδα. Καλα μην κλαιτε :tongue:...σημερα αν τους ρωτησεις δεν θυμουνται τιποτα...περαστικα ειναι ΚΙΜΙ...ταλαιπωρειτσε τωρα αλλα θα περασουν όλα....

αθλος..αθλος!!!

τι τραβηξες κι εσυ κι η μανα σου ομως ρε κοριτσι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...