Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βαζω κρασακι Λαζαριδη, θελει καμια;;

βαλε μωρε....χαλασαμε που χαλασαμε την διαιτα...εμενα απο τραγουδιστες μου αρεσει ο Ρεμος....μετα ο Σφακιανακης (εμφανισιακα λεω)....δεν θυμαμαι καποιον αλλον τωρα....γενικα τους θελω λιγο 'ματσο'

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί να ξεράσω μαρή;;Φτιαγμένος ήταν και χούφτωνε μπροστά στα μάτια μας τον γκόμενο.Τα είδα όλα!

αντι να βλεπεις να μαθαινεις, τι να κανεις στον Σακη, να παρεις καμμια φρεσκια ιδεα, καθοσουν κ ...πω πω σε φανταζομαι πως θα τον εκοβε το ματι σου...!!!!!!!!!!!! jesus...:shock:

και τί του ελεγε;; Θα μου ευθυγραμισεις το σασι;;;

θα μου σφιξεις τα μπουλονια;;; ιχιχιχι!!

Σορρυ ομορφακια! Πλακα κανω! Εκανα εικονα αυτο που με ειπε η ξανθιωτισσα!:tongue::tongue::tongue:

τι σορρυ καλε? αν διαβαζε ο παυλος αυτο το κειμενο θα ειχε τουλαχιστον 15 αγνωστες λεξεις!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αι μαρη... κοροιδευεις... φταιω που σου ανοιγω τα ματια...

Πέρυσι,Μαιος πάλι,έγκυος εγώ 4 μηνών,πάω στα μπουζούκια για να τον δώ!Δεν ευχαριστήθηκα τίποτα!Δεν μπορούσα να πιώ,να καπνίσω,να έχω και τον Θανάση από δίπλα να λεει οτι είναι καλύτερος από τον Μακρόπουλο,ήρθε και έδεσε!:tongue::tongue:

αντι να βλεπεις να μαθαινεις, τι να κανεις στον Σακη, να παρεις καμμια φρεσκια ιδεα, καθοσουν κ ...πω πω σε φανταζομαι πως θα τον εκοβε το ματι σου...!!!!!!!!!!!! jesus...:shock:

!

χαχα....μαρη μεφη..βαλε καμια φωτο σου κοντινη να δουμε καλυτερα το προσωπο σου..θελω εικονα....:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

βαλε μωρε....χαλασαμε που χαλασαμε την διαιτα...εμενα απο τραγουδιστες μου αρεσει ο Ρεμος....μετα ο Σφακιανακης (εμφανισιακα λεω)....δεν θυμαμαι καποιον αλλον τωρα....γενικα τους θελω λιγο 'ματσο'

Εγώ με τον Ρέμο τα είχα!Τέλος!!Ερωτας μεγάλος!Τώρα χάλασε κι'αυτός!Λούγκρινε!!!

Ομορφάκια τότε τα είχα με άλλον,οχι με τον Θανάση!

βαζω κρασακι Λαζαριδη, θελει καμια;;

οχι ευχαριστω... εγω κ η αλεκα η ξεμυαλισμενη κανουμε διαιτα...υπενθυμιζω.

εμενα απο τραγουδιστες μου αρεσει φατσικα ο Φοιβος Δεληβοριας, αν κ το μικρο κουτελο με ψιλοχαλαει.., κ επισης ο Κοτσιρας οταν ηταν αδυνατος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαχα....μαρη μεφη..βαλε καμια φωτο σου κοντινη να δουμε καλυτερα το προσωπο σου..θελω εικονα....:D

Γιατί μαρή να παρηγοριέστε;;Για να λέτε καλύτερα με 30 κιλά πιο πάνω παρά με τέτοια φάτσα;;;

Διαφημίσεις

Διαιτης ειναι το κρασι!!!

Ε μα, δε πας στο μακροπουλο με το συζηξ!!

Τοση ωρα οι 4 μας μιλαμε;;;

Οι αλλες πηγαν πραγματικα στα μπουζουκια;;;

...και αλλες στο κρεβατι...με τα κουκουτσια...

πως τον ελεγαν??? Με το ρεμο τα ειχαν πολλες γνωστες χαχα...εγω παλι με τον george....

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα απο τραγουδιστες μου αρεσει φατσικα ο Φοιβος Δεληβοριας, αν κ το μικρο κουτελο με ψιλοχαλαει.., κ επισης ο Κοτσιρας οταν ηταν αδυνατος.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Μαρή Αλέκα,ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;;

Μεφη θα σε φωναζω ζετα (μακρυπουλια)!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙς ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Οτι πίνεις κερασμένο από μένα!!Και πάρε και μια λουλουδικατάσταση όπως της Βατίδου με τον χρυσοχόο από μένα!!

Πέρυσι,Μαιος πάλι,έγκυος εγώ 4 μηνών,πάω στα μπουζούκια για να τον δώ!Δεν ευχαριστήθηκα τίποτα!Δεν μπορούσα να πιώ,να καπνίσω,να έχω και τον Θανάση από δίπλα να λεει οτι είναι καλύτερος από τον Μακρόπουλο,ήρθε και έδεσε!:tongue::tongue:

μα ειναι!!! συμφωνω με Θαναση!!! κλασεις ανωτερος... εχει μια γλυκα ο αντρας σου. ο Μακροπουλος ειναι να σου ριχνει σφαλιαρες.

γιατι απο αυτα που γραφει δεν την εχεις??? εγω παντως εχω πει απο μεσα μου, οταν γραφει αυτα που ειναι σα να σε δειχνει με το δαχτυλο, ΠΟΤΕ να μη τη δω live να θυμωνει... !!!

δεν πειραζει...whatever. οτι μαθαινει κανεις στη ζωη, καλο ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Μαρή Αλέκα,ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙς ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Οτι πίνεις κερασμένο από μένα!!Και πάρε και μια λουλουδικατάσταση όπως της Βατίδου με τον χρυσοχόο από μένα!!

ιιιιιιιιιιιιιιχχχχ μαρη θα ξερασω!!! Τι μου το θυμισες αυτο το σκηνικο;;;

Το ηχοδρομιο σε σας ειναι η στη Κομοτηνη;

αντικειμενικα και οι δυο ωραιοι.....αλλα σαν παιδια μου ρε γμτ....

Γιατί μαρή να παρηγοριέστε;;Για να λέτε καλύτερα με 30 κιλά πιο πάνω παρά με τέτοια φάτσα;;;

αει μαρη....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...