Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιτες δεν εχει?? και εγω δεν τα θελω τα κουνουπια....εκτος απο ενοχλητικα εχουν γαιδουρεψει κι όλας τα τελευταια χρονια (δεν λεω απο τροπους :tongue::tongue:)..εχουν γινει τεραστια...

οχι ρε συ... τι σιτες... σε ενα παναρχαιο μενει στου Γκυζη. τα παραθυρα ειναι επισης αρχαια, τα παντζουρια τυπικα, ξυπνας απο τις 6. μηπως ειναι κ μολυσμενα? αυτη η αναρωτηση με εχει φαει τωρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:DΚαι δικού μου!!Σοβαρά!!Οταν ήταν φαντάρος στην Κομοτηνή!!!:D:D:DΜια βραδυά καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι!Πολιτισμικό σόκ έπαθα!!!Τα είδα όλα!

ξερνα τα ολα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:D:D:DΚαι δικού μου!!Σοβαρά!!Οταν ήταν φαντάρος στην Κομοτηνή!!!:D:D:DΜια βραδυά καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι!Πολιτισμικό σόκ έπαθα!!!Τα είδα όλα!

ναι....η αδερφη του γλ\κομενου κολλητη...και μας τα ελεγε....τους εβαζε η μανα του στο διπλο να κοιμουνται οι αγοραροι....τεσπα...και μιλαμε ο γκομενος, ενας κουκλος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εσυ βρε Ομορφακια, που ησουν; Σ εκεινο το καροτσακι που μπαινει κατω απ τ αμαξια στα συνεργεια και το ειδες;;; (Για τα βρωμοπ^%^ρα του Μακρο λεω)!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Εκαναν ρόλους με Παύλο!!Αυτός τεχνίτης και αυτή πελάτισα!!!!:P:p:p:p:p:p

Εσυ βρε Ομορφακια, που ησουν; Σ εκεινο το καροτσακι που μπαινει κατω απ τ αμαξια στα συνεργεια και το ειδες;;; (Για τα βρωμοπ^%^ρα του Μακρο λεω)!!!

κολλησες μαρη! ο αδερφος μου δουλευε εκει...

Συγνώμη ρε κορίτσια,εδώ δεν είναι πολύ ωραίος;;;

ναι...αλλα στο 0.30 δευτερολεπτο εχουν βαλει αντικαταστατη!!! για τις δυσκολες σκηνες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Εκαναν ρόλους με Παύλο!!Αυτός τεχνίτης και αυτή πελάτισα!!!!:P:p:p:p:p:p

και τί του ελεγε;; Θα μου ευθυγραμισεις το σασι;;;

θα μου σφιξεις τα μπουλονια;;; ιχιχιχι!!

Σορρυ ομορφακια! Πλακα κανω! Εκανα εικονα αυτο που με ειπε η ξανθιωτισσα!:tongue::tongue::tongue:

οχι ρε συ... τι σιτες... σε ενα παναρχαιο μενει στου Γκυζη. τα παραθυρα ειναι επισης αρχαια, τα παντζουρια τυπικα, ξυπνας απο τις 6. μηπως ειναι κ μολυσμενα? αυτη η αναρωτηση με εχει φαει τωρα...

δεν εχει ακουστει κατι για καμια σοβαρη μολυνσηα παο κουνουπια αυτη την εποχη...μην αγχωνεσαι τσαμπα....και μολυσμενα να ειναι, θα ειναι μολυνση του κωλου, απλη δηλαδη....

Συγνώμη ρε κορίτσια,εδώ δεν είναι πολύ ωραίος;;;

σε αυτο το γουστο θα συμφωνησουμε...και εμενα μου αρεσουν τετοιοι γυφτοι....

;););)...ετσι κρατιεται ζωντανος ο ερωτας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κολλησες μαρη! ο αδερφος μου δουλευε εκει...

ναι...αλλα στο 0.30 δευτερολεπτο εχουν βαλει αντικαταστατη!!! για τις δυσκολες σκηνες!

Δεν παιζεσαι μαρη!!! Βαζει και καμια μποτα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!

Δε με σοκαρες! Ειχα ακουσει οτι τα ειχε με το βιολιστη του!! ιχιχχιχι!!!:tongue::tongue::tongue:

ειναι κ της τεχνης το χρυσο μου!! απο Παγκανινι κ πανω...

αι μαρη... κοροιδευεις... φταιω που σου ανοιγω τα ματια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...