Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα από πριν να γράφω αλλά μου πάτησε μια ξαφνική τσιρίδα που νόμιζα ότι θα σπάσουν τα τζάμια!! Τώρα πήγε βόλτα με τον μπαμπά της με τον μάρσιπο! Το βράδυ κοιμηθήκαμε 6 ωρο!! Μ' αρέσει που κάθε πρωί δίνουμε ραπόρτο πώς πήγε το βράδυ μας!!Πότε θα φτάσουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι το βράδυ κοιμόμαστε χωρίς διακοπές!! Μήπως ποτέ πια;;;;

Ευχαριστούμε πολύ Θεανώ, αλλά εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα από μένα στη μπέμπα;;; Αν και δεν με πειράζει καθόλου!!

Κορίτσια νομίζω ότι όλες μας το βράδυ στις προσευχές μας πάντα θυμόμαστε και όποιο παιδάκι έχει πρόβλημα από δω μέσα, και όντως τελικά όλα πάνε καλά!!!

Μπαρ....με ποτό και τσιγάρο....τί μακρινή εικόνα....ΜΑΓΙΚΗ!!!!

Πιο μαγική είναι όμως η φατσούλα μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα από πριν να γράφω αλλά μου πάτησε μια ξαφνική τσιρίδα που νόμιζα ότι θα σπάσουν τα τζάμια!! Τώρα πήγε βόλτα με τον μπαμπά της με τον μάρσιπο! Το βράδυ κοιμηθήκαμε 6 ωρο!! Μ' αρέσει που κάθε πρωί δίνουμε ραπόρτο πώς πήγε το βράδυ μας!!Πότε θα φτάσουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι το βράδυ κοιμόμαστε χωρίς διακοπές!! Μήπως ποτέ πια;;;;

Ευχαριστούμε πολύ Θεανώ, αλλά εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα από μένα στη μπέμπα;;; Αν και δεν με πειράζει καθόλου!!

Κορίτσια νομίζω ότι όλες μας το βράδυ στις προσευχές μας πάντα θυμόμαστε και όποιο παιδάκι έχει πρόβλημα από δω μέσα, και όντως τελικά όλα πάνε καλά!!!

Μπαρ....με ποτό και τσιγάρο....τί μακρινή εικόνα....ΜΑΓΙΚΗ!!!!

Πιο μαγική είναι όμως η φατσούλα μας!!!

δεν θελω να σε στεναχωρησω..................:-(

απλα συνηθιζεις ;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεχρι ποτε τα προσεχουμε στον υπνο,για το προβλημα του αιφνιδιου.......

να την κοιμιζω ετσι λετε?

φοβαμαι ρε γ$#^%#$

σορυ κιολας που αμφισβητω την επιστημη, αλλα για μενα, για τη λογικη μου, πιο επικινδυνο ειναι το πλαι κ το ανασκελα. γιατι υστερα απο λιγο απο το πλαι γυρναει ανασκελα. κ βαζεις καθρεφτακι να δεις αν ανασαινει. ενω στο μπρουμυτα, δεν χωνει τη μουσουδα του καθετα, γιατι ποναει κ η μυτη του μωρου, κ γυρναει. απλη λογικη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σορυ κιολας που αμφισβητω την επιστημη, αλλα για μενα, για τη λογικη μου, πιο επικινδυνο ειναι το πλαι κ το ανασκελα. γιατι υστερα απο λιγο απο το πλαι γυρναει ανασκελα. κ βαζεις καθρεφτακι να δεις αν ανασαινει. ενω στο μπρουμυτα, δεν χωνει τη μουσουδα του καθετα, γιατι ποναει κ η μυτη του μωρου, κ γυρναει. απλη λογικη!

εχεις απολυτο δικιο!!!!!θα το δοκιμασω!!!!

ευχαριστω μανουλες!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

πολλες ησυχιες σημερα.... ειναι και ο καιρος ετσι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Koτοπουλάκι,

Εχεις το ποιο χαμογελαστο μωρο της παρέας!!!

Ειναι κουκλίτσα top model!!!

Καλέ έγινε επιλογή!!! Μην φαντάζεσαι ότι βγαίνει έτσι σ'όλες τις φωτογραφίες!! Από τις 200 που έχουμε βγάλει γελάει στις 20!! Ε, να μην τις δείξουμε;;;:D

Κορίτσια, μαξιλάρι θηλασμού χρησιμοποιεί καμία; Δεν αντέχω άλλο να σηκώνω τόσο βάρος!! Και τα μαξιλάρια δεν βοηθάνε!! Είμαι έτοιμη για μπρα ντε φερ ακόμα και με τον Σβαρτζενέιγκερ!! Καλέ το Μητσάκι που χάθηκε;; Η Γωγώ;;

Εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν με βολευει μιας και καθε φορα που τρωει παλευουμε κιολας και αν δεν τον κραταω θα μου ''φυγει''.

Αλήθεια εσας θηλαζουν ηρεμά?

Εμενα καθε λιγο βγαζει την θηλη και πιτσιλαει το γαλα και γενικα απο τις 10 φορες την 1 η 2 ειναι ηρεμος.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πόλεμος γίνεται!!! Ξεκινάμε σχετικά ήρεμα και στο τέλος κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά τραβάει την θηλή τρέχουν τα γάλατα και στο τέλος τεντώνει τα χέρια με κλειστά μάτια λες και δεν έγινε τίποτα!!! Κυρία!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...