Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε, να συναντιομαστε κι εμεις οι βορειες σιγα σιγα, για να ειμαστε ετοιμες και για τη μεγαλη καθοδο!!!

Χιχιχιχι!!!

αμην και ποτε....

Μαρη, δε προλαβα να ψωνισω ουτε ενα βρακι για μενα!! όλη μερα στις αγορες και το βραδυ σπιτι!!

ντροπη.....δεν εχετε κανενα φραγμο πια......:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα..επιτελους καταφερα να μπω!! δοξα το θεο!!

εκανα τρελη εργατικη πρωτομαγια σημερα!! απο το πρωι επλεινα ταπετσαρια σαλονιου (βγαινει ειναι με φερμουαρ) εβγαλα χαλια κ εφτιαξα ντουλαπες καλοκαιρινα-χειμωνιατικα απο τις 6 το πρωι τελειωσα πριν απο μια ωρα κ περιμενω να περασει λιγακι η ωρα για να κανω μπανιο το μωρο κ να το ταισω κ να το κοιμησω μπας κ μπορεσω κ σας μιλησω πιο υσηχα!!

εμεις σημερα φαγαμε 3 κουταλιες μηλο το πρωι κ το απογευμα 60μλ κρεμουλα κ 150 γαλατακι....αυριο αχλαδι κ την δευτερα μπανανα μετα ολα μαζι...ετρωγε ποιο ευχαριστα την κρεμουλα σημερα..

ελπιζω ολες καλα να ειστε!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλησπερα κι απο μενα..επιτελους καταφερα να μπω!! δοξα το θεο!!

εκανα τρελη εργατικη πρωτομαγια σημερα!! απο το πρωι επλεινα ταπετσαρια σαλονιου (βγαινει ειναι με φερμουαρ) εβγαλα χαλια κ εφτιαξα ντουλαπες καλοκαιρινα-χειμωνιατικα απο τις 6 το πρωι τελειωσα πριν απο μια ωρα κ περιμενω να περασει λιγακι η ωρα για να κανω μπανιο το μωρο κ να το ταισω κ να το κοιμησω μπας κ μπορεσω κ σας μιλησω πιο υσηχα!!

εμεις σημερα φαγαμε 3 κουταλιες μηλο το πρωι κ το απογευμα 60μλ κρεμουλα κ 150 γαλατακι....αυριο αχλαδι κ την δευτερα μπανανα μετα ολα μαζι...ετρωγε ποιο ευχαριστα την κρεμουλα σημερα..

ελπιζω ολες καλα να ειστε!!

Μπράβο ρε Ζωή!Ζήλεψα έτσι που τα έγραψες!Να δώ εγώ πότε θα φιλοτιμηθώ να τα κάνω!!!

αστα μεφη μου ψωφησα αλλα δε γινοταν αλλο τα χαλια ειχαν αναπτυξη τη δικη τους χλωριδα κ πανιδα πανω...τι θα κανω του χρονου μαλλον σκεφτομαι να βαλω μοκετα γιατι αυτα τα χοντρα ειναι πανακριβα αλλα μαζευουν πολυ πραγμα ρε παιδι μου!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!

εμεις κατεβηκαμε στη μαρινα και μπηκαμε με τις μικρες στον παιδοτοπο...η κωσταντια που καταλαβαινε πιο πολλα αλάλιασε...η δικια μου κοιτουσε σαν χανος...πολύ πλάκα!

Δεν ξέρω αν σας το εχω πει αλλά τα δυο πρωτα μου καμαρια τα έπιασα 1η Μαιου!!!

Εργατικά παιδιά από εργατικούς γονεις:tongue::tongue::tongue:

ουαου....λες να εχουμε και το τεταρτο σημερα????

τα τσακισες ολα κακουργα... απο τη διαιτα, δεν τρωω ουτε αυτα που επιτρεπονται..μπας κ δω φως. σημερα δοκιμαζα τα παντελονια..οκ στα μπουτια ΟΛΑ ανεβαινουν. στη λεκανη ομως...τελος. θελουν 8 εκ. για να κλεισουν. τα μετρησα κ αυτα...

να τα τρως βρε αυτα που λέει..για να κανεις και καυσεις...αλλιως μπλοκαρεις τον μεταβολισμό...ξύπνησε το μπεμπονι???

εμ, συγνωμη χρυση μου, αλλα το παιδι σου παει σχολειο του χρονου. ποτε σκοπευεις να γινεις ανθρωπος?

ε μα ναιιιιιιιι

byXKp2.png

εδω 1.5 στα δυο....ταισα, μπανιαρισα, κοιμισα μπεμπε και ταισα μπανιαρισα αγγελο...όπου να ναι θα ξεραθει και αυτος.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μωρο κοιματε απο τις 8.30....ερχεται ο γιαννης απο σαλαμινα τωρα....με πηραν τηλ. απο τα καραβακια.....αναψε θερμοσιφωνο μου ειπαν...ολη μερα εσκαβε.

Θα πεσει τεζα !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Μωρο κοιματε απο τις 8.30....ερχεται ο γιαννης απο σαλαμινα τωρα....με πηραν τηλ. απο τα καραβακια.....αναψε θερμοσιφωνο μου ειπαν...ολη μερα εσκαβε.

Θα πεσει τεζα !!!

ετοιμασου και εσυ μαρη....θα το καψετε με το Μανω αποψε!!!! Θα θυμηθει τα νειατα του...Τσε...γκεβαααααρααααα....:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...