Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις τον ταισα το σκατουλη μου...σημερα εφαγε 150 μλ κρεμα...η τρηιτη μερα ειναι η τεταρτη....

Και αυτή στην εγκυμοσύνη απέκτησε θυροειδή και λέει οτι φταίει αυτό..

δηλαδη ΔΕΝ μπορει να τα χασει? αλλο αυτο....εγω νομιζω ότι απλα δεν προσπαθει...τριων χρ. ειναι το μωρο της.....

Ελένη26,τί έγινε;;Ηρθε η πεθερά;;;Τα υπογράψατε τα προικοσύμφωνα;;;

:tongue::D:D:D

Εμενα μου ελεγαν οτι μου πηγαινε η εγκυμοσυνη και τα κιλα που ειχα παρει, και ειπα να κρατησω μερικα απ αυτα, μη τους κακοκαρδισω!

;).......εμενα παλι όποιος με εχει δει εγκυος, ακουει εγκυμοσυνη και γινεται ετσι :shock:

Τον καλο το λογο μου, είχατε πάλι κάμπιες...:tongue:

Γεια σου Ελενάκι !!

παντα καλο μου......τι εγινε,θα βαλεις βυζι?

Δεν υπαρχει ο Πλούταρχος!!Εχω φάει λεφτά για βαφτίσεις σ'αυτόν,να φάνε και οι κότες!!Να ξέρετε,αν έρθω Αθήνα,θα πάμε!Σας το λέω!!Βάλτε Αλφα.

ελα εσυ να σε παω ζουγα και Παπακωνσταντινου και θα τον ξεγραψεις τον Πλουταρχο και την κλαψα του....:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το βραδυ μετα τις 9 εως το πρωι στις 8

08:00-γάλα

11:30-φρούτα

15:30-Λαχανικά

18:30-19:00-Κρέμα

21:30-Γάλα

ελα εσυ να σε παω ζουγα και Παπακωνσταντινου και θα τον ξεγραψεις τον Πλουταρχο και την κλαψα του....:)

Α,και αυτοί μου αρέσουν!!Οπως καταλαβαίνεις μου αρέσουν όλα τα είδη ανάλογα τις στιγμές.Εγώ πάντως αν θα έρθω θέλω συνάντηση υπερπαραγωγή!!!:tongue::tongue::tongue:

Α,και αυτοί μου αρέσουν!!Οπως καταλαβαίνεις μου αρέσουν όλα τα είδη ανάλογα τις στιγμές.Εγώ πάντως αν θα έρθω θέλω συνάντηση υπερπαραγωγή!!!:tongue::tongue::tongue:

αφου ειπες θα ερθεις στη βαφτιση, δεν θα ερθεις??? υπερπαραγωγη θα στην κανω;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αφου ειπες θα ερθεις στη βαφτιση, δεν θα ερθεις??? υπερπαραγωγη θα στην κανω;)

Κόλησε ο υπολιγιστής.Ειλικρινά θέλω πολύ να έρθω,αλλά έχω ένα κόλλημα;;Τί δώρο μαρή να σου φέρω που δεν ταιριάζουν καθόλου τα γούστα μας;;;;;

Κόλησε ο υπολιγιστής.Ειλικρινά θέλω πολύ να έρθω,αλλά έχω ένα κόλλημα;;Τί δώρο μαρή να σου φέρω που δεν ταιριάζουν καθόλου τα γούστα μας;;;;;

το δωρο σου να το δωρισεις καπου.....όπου νομιζεις......σπανια ταιριαζουν τα γουστα μου με φιλες μου να ξερεις.....μονο με τις αδερφες μου ταιριαζουν...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

το δωρο σου να το δωρισεις καπου.....όπου νομιζεις......σπανια ταιριαζουν τα γουστα μου με φιλες μου να ξερεις.....μονο με τις αδερφες μου ταιριαζουν...

Καλά κοριτσάκι μου,γερές να είμαστε μέχρι τότε και θα το ξανασυζητήσουμε για το αν μπορέσω να έρθω.Είναι και εκείνα τα 75ε το άτομο που είναι κόμπος στο στομάχι!!!:tongue::tongue::D:D

παντα καλο μου......τι εγινε,θα βαλεις βυζι?

.:)

λογο οικονομικης στενότητας αποφασησα να μην σταματησω να θηλαζω και να τρωω περισσοτερα κοτοπουλα.........:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλά κοριτσάκι μου,γερές να είμαστε μέχρι τότε και θα το ξανασυζητήσουμε για το αν μπορέσω να έρθω.Είναι και εκείνα τα 75ε το άτομο που είναι κόμπος στο στομάχι!!!:tongue::tongue::D:D

:rolleyes:....λαθος νουμερο.....αλλα χωρις σημασια ετσι και αλλιως;)

λογο οικονομικης στενότητας αποφασησα να μην σταματησω να θηλαζω και να τρωω περισσοτερα κοτοπουλα.........:tongue:

:P.....αυτη που τα βρηκε μαρη? κανα ντι βι ντι?:D:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

:rolleyes:....λαθος νουμερο.....αλλα χωρις σημασια ετσι και αλλιως;)

:P.....αυτη που τα βρηκε μαρη? κανα ντι βι ντι?:D:tongue:

Σπιτι-Φως-νερο-τηλεφωνο-φαγητο πληρωμενα απο γονεις.......κανει και κατι ιδιαιτερα ''μαυρα''....ψωφαει στην κουραση...........

..βολτες πληρωνει ο φιλαράκος......ετσι μενουν!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Σπιτι-Φως-νερο-τηλεφωνο-φαγητο πληρωμενα απο γονεις.......κανει και κατι ιδιαιτερα ''μαυρα''....ψωφαει στην κουραση...........

..βολτες πληρωνει ο φιλαράκος......ετσι μενουν!!

εμ....επενδυση εκανε ο ανθρωπος

που πηγαν τα τικερακια σου?

ελα ντε.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Ξυπνησα.......... τι ωραια που ειναι να παιρνεις εναν υπνακο το μεσημερι......... Ρε παιδια χωρις πλακα η Λιτσα εχει μια τελεια οικογενεια..... Τα μωρα ολα τα λεφτα.... βαλαμε τα μωρα διπλα διπλα μπεμπα Λιτσας - μπεμπης Λιτσας και δικια μου και ηταν αλλο να σας το λεω και αλλο να τα βλεπετε. Ο αντρας αναμεσα στις 2 κυριες. Γυριζει που λετε ο κυριος πιανει τη δικια μου και η δικια μου τον κοιτουσε..... Ελοιωσα. Λεω της τσουχτρας να τα βγαλουμε μια φωτο ολα μαζι λεμε ναι!!!! Χανουμε το Στρατο φοβοταν ο Λουκ μην κανει καμμια ζημια λες και εμεις δεν ξερουμε απο παιδακια παει η Λιτσα να τον βρει χτυπαει και το σταθερο μου ξεχναμε τη φωτο. Την επομενη φορα που θα ερθεις ομως τσουχτρα δεν τη γλυτωνεις θα τα βγαλω φωτο ολα μαζι και τον Στρατο!!!! Ο Στρατος και η μπεμπα εχουν κατι ματιαααααααααααα. Ο μπεμπης ενα μαλιιιιιιιιιιιιι. Πολυ ωραια μερα η σημερινη...... Δεν ματιαζω εγω αλλα πρεπει να το ξαναπω κουκλοοικογενεια..... Το γμτ ειναι οτι δεν εκατσαν...... Δεν της αρεσει της τσουχτρας που ειχε να κανει με ενα μυρμηγκακι αλλα την επομενη φοραααααααααααα Αχ κακομοιρα μου αχ!!!

Οσο για σενα ΖηλευωτηναψεγαδιαστηομορφιατηςΕιρηνης τι να σου πω. Ο Φουστανος αμα περιμενε απο εμενα θα ειχε χτυπησει μπιελα εδω και χρονιααααααααααα. Απο εσενα παλι δεν ξερω ποσα εχει βγαλει τον τελευταιο χρονο αλλα θα ρωτησω εναν φιλο μου εφοριακο και μολις μαθω ποσα του εσταξες θα τα βγαλω φορα παρτιδα για να σε ξεσκεπασω κατσαριδα για να μαθεις!!!!!!

Αντε, να συναντιομαστε κι εμεις οι βορειες σιγα σιγα, για να ειμαστε ετοιμες και για τη μεγαλη καθοδο!!!

Χιχιχιχι!!!

Αη μαρη που ηρθες το Πασχα και απο τις πολλες βολτες δεν προλαβες μου τηλεφωνησεις...... Πλακα πλακα ναι πρεπει να συναντηθουν και τα Βορεια του Νοεμβρη και μετα οοοοοοοοοοοοολες μαζι........ Θα ηταν τελεια........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...