Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη26,τί έγινε;;Ηρθε η πεθερά;;;Τα υπογράψατε τα προικοσύμφωνα;;;

Όχι την πήρε τηλ ο αντρας μου να έρθει και ειπε δεν μπορεί και τις ειπε για σημερα, είπε θα έπαιρνε τηλ το πρωί να μας πει αλλά δεν ειδα να παίρνει

97ehp2.pngUBTSp3.png

150? Τι εννοείς εγω δεν το μετράω πώς να το μετρήσω? Βάζω ένα μήλο ένα αχλάδι και το χυμό από 1 πορτοκάλι!

Οταν το αλέθεις στο μούλτι μπορείς να δείς πόσο είναι.Αυτό που λές είναι 200γρ!!!Αν το τρώει όλο μια χαρά!!!!

Τον καλο το λογο μου, είχατε πάλι κάμπιες...:tongue:

Γεια σου Ελενάκι !!

Αχ,Ελενιτσα εδώ είσαι;;;Δεν το καταλάβαμε!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Βρε Ελενη26 μπας και διαβαζει παρεντς η πεθερα σου;;;

Α, ευτυχως θα σωθουμε με το πριβε!!!

Μπα αυτή είναι βλήμα δεν ξερει από αυτά τα πράγματα! Μάλλον προσπαθεί να με αποφύγει αλλα δεν θα τις κανω την χαρη!!!!! ρωταω για την φρουτοκρεμα διοτι εφαγε στις 1και μιση και ξύπνησε με γκρίνια μήπως πείνασε το παιδι? Το πήγε βολτα ο πατερας του και ηρέμισε, σε λιγο που θα γυρίσουν να δώσω την βανιλια? Νερο δεν μου πίνει ρε κοριτσια 10μλ με το ζόρι

97ehp2.pngUBTSp3.png

Μεφη, σε ποιο χωριο πηγατε;;

Θα πηγαίναμε στην Γοργόνα,8χλμ από την Ξάνθη αλλά τελικά αλλαξαν γνώμη και πήγαμε στον Ιασμο στην Κομοτηνή σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί πάνω στον λόφο με φανταστικό φαγητό.

Οταν το αλέθεις στο μούλτι μπορείς να δείς πόσο είναι.Αυτό που λές είναι 200γρ!!!Αν το τρώει όλο μια χαρά!!!!

:

Αχα δεν το σκεφτηκα αυτό!!!! (χαζη ξανθια!!!!) οπότε μετα από πόση ωρα να του δίνω την βανιλια και η βανιλια ποσο κραταει? Συνήθως εγω μετα από 5 ωρες δίνω κανω καλα?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Μπα αυτή είναι βλήμα δεν ξερει από αυτά τα πράγματα! Μάλλον προσπαθεί να με αποφύγει αλλα δεν θα τις κανω την χαρη!!!!! ρωταω για την φρουτοκρεμα διοτι εφαγε στις 1και μιση και ξύπνησε με γκρίνια μήπως πείνασε το παιδι? Το πήγε βολτα ο πατερας του και ηρέμισε, σε λιγο που θα γυρίσουν να δώσω την βανιλια? Νερο δεν μου πίνει ρε κοριτσια 10μλ με το ζόρι

Εννοείς τώρα οτι γκρινιάζει;;;Μα έχουν περάσει 4 ώρες φυσικά και πεινάει!!

Διαφημίσεις

Αχ,Ελενιτσα εδώ είσαι;;;Δεν το καταλάβαμε!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Σας παρακολουθω.......!!!:-P

Δεν εχουν περασει και πολλες ωρες.....θα τον κρατουσε ακομα το φρουτο....τωρα δωσε κρεμα.

νερο ουτε εμενα πινει........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αχα δεν το σκεφτηκα αυτό!!!! (χαζη ξανθια!!!!) οπότε μετα από πόση ωρα να του δίνω την βανιλια και η βανιλια ποσο κραταει? Συνήθως εγω μετα από 5 ωρες δίνω κανω καλα?

Οχι πουλάκι μου!Στις 3,5-4 ώρες θα τα δίνεις.Αλλιώς πότε θα συμπληρώσει 5 γευματα.Για το νερό δεν πειράζει γιατί πίνει και με το γάλα.

Εμεις δεν πηγαμε πουθενα σημερα αντε να ερθει το σαββατο? Σκεφτομαι να του παρω μια κουνια του μικρου ειχα δει μια τον μικρο τις ομορφακια σε μια φωτο που εκανε κουνια και μου αρεσε εχετε ιδεα? Εχει ζωνες να μην πεφτει?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Οχι πουλάκι μου!Στις 3,5-4 ώρες θα τα δίνεις.Αλλιώς πότε θα συμπληρώσει 5 γευματα.Για το νερό δεν πειράζει γιατί πίνει και με το γάλα.

Η κακουργα κανει διαιτα στο μωρο για να περισσεψουν λεφτα για το γαμο....:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...