Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτες ρε μονο με δακτυλιο μπορουν να σωθουν μπουχαχα...πολλα χαλια....

για αυτο σου λεω...γεννας φυσιολογικα, εχει ανοιξει η λεκανη σου...θα μαζεψεις. Εφόσον στα κιλα εισαι ΟΚ εισαι μια χαρα.....

εγω σημερα μετα το φαι νιωθω ενα τονο παλι...αλλα δεν πειραζει...συνεχιζω....

εβλεπα τη χρηστιδου το πρωι πριν φυγω...παλι εγκυο την κοβω αυτην...περιμενε γιατι χεστηκε ο μαγγας:?

δεν πειραζει μια μερα να παρεκλινεις. μεσα στο προγραμμα ειναι...

αυτη η χρηστιδου δεν υπαρχει... δεν θελω να επιβαρυνω το σωμα μου λεει. εμ, συγνωμη χρυση μου, αλλα το παιδι σου παει σχολειο του χρονου. ποτε σκοπευεις να γινεις ανθρωπος?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθες μου εστειλε μηνυμα στο φεις να γινουμε φιλες η γυναικα ενος κολλητου μου....ειχα πολλους φιλους αγορια...μονο φιλους..και περναγαμε πολυ ωραια....μετα το γαμο λιγο αποτραβηχτηκαν...συγκεκριμενα αποτραβηχτηκαν μονο όσα παντρευτηκαν γυναικα που δεν ηταν Αγγλια....τα υπολοιπα παραμειναμε παρεα....Αυτη η κοπελα δεν ηθελε με τιποτα να βγαινουμε όλοι μαζι...μονο με τους δικους της φιλους ηθελε να βγαινει....και μετα απο μια επταετια περιπου που εχουμε να βρεθουμε και να μιλησουμε, μου εστειλε μηνυμα αυτη.....να την γραψω τωρα ή να μην τη γραψω??? τεσπα....ειδα και το φιλαρακι μου που εχει κατασπρα τα μαλλακια του και το λυπηθηκα (ακους ΚΙΜΙ?).....

Συγνώμη αλλά αυτή δεν φταίει!Ο φίλος σου φταίει.Τί θα πεί ήθελε αυτή τις δικές της παρέες;;Και γώ ήθελα τις δικές μου,αλλά ο Θανάσης τους φίλους του δεν τους πουλάει για κανέναν και καλά κάνει.Κάντην φίλη σοτ καλέ!!Εσύ είσαι ανώτερος και γενναιόδωρος άνθρωπος!Και μόνο που κάνεις παρέα με την Ελένη1 και δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς μαζί της,τόσο χάλι που είναι,το αποδυκνείει!!!

δεν πειραζει μια μερα να παρεκλινεις. μεσα στο προγραμμα ειναι...

αυτη η χρηστιδου δεν υπαρχει... δεν θελω να επιβαρυνω το σωμα μου λεει. εμ, συγνωμη χρυση μου, αλλα το παιδι σου παει σχολειο του χρονου. ποτε σκοπευεις να γινεις ανθρωπος?

Εμένα πάλι μ'αρέσει!Και καρακουκλαρα είναι και κόμπλεξ δεν νιώθει και ντύνεται ωραία για τα κιλά της.

Εμένα πάλι μ'αρέσει!Και καρακουκλαρα είναι και κόμπλεξ δεν νιώθει και ντύνεται ωραία για τα κιλά της.

κ εγω αμα ειχα στυλιστα, πιο καλα ακομα θα ντυνομουν.... ασε με μωρε τσουπωτη τσουπωτη ειναι... 3 χρονια μετα τη γεννα, κ βγαινει κ στο γυαλι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Σου λέω το γαλάζιο φόρεμα δεν παίζεται!Υπέροχο!Αλλά η Μαιρούλα μου είπε πως το δοκίμασε και έμοιαζε σαν έγυος γιατί είναι πολύ χύμα.Να πάς να το δοκιμάσεις,μην το λιμπίζεσαι τζάμπα!

Γυρίσαμε.Στεφάνι θα πάμε μετά να βρούμε λουλούδια να κάνουμε.Μόνο κάτι παπαρούνες πήραμε για το αυτοκίνητο και αν ξεραθούν θα τις στείλω στην Ελένη1 για πρώτη ύλη;)!!Αντε και του χρόνου να μαστε γερές όλες μας με τις οικογενειές μας!

αν δεν μου κανει το φορεμα που εχω, σημαινει ότι ετσι και αλλιως θα μοιαζω με εγκυος μπουχαχα...οποτε ας ειμαι μια ωραια εγκυος τουλαχιστον, που δεν ημουν ποτ και το εχω και καυμο :D......

για την παπαρουνα εχεις δικιο....μην πεταξει καμια σας τιποτα...περιμενει η ελενη1....κξαι του χρονου να εισαστε καλα....;)

ελα ντε....ειναι και στην τηλεοραση η ρουφιανα...δεν τη νοιαζει?μονο εγω ειμαι τοσο ματαιοδοξη?:rolleyes:....αλλα να σου πω...εχει τοσο ομορφο προσωπο η ατιμη.....οποτε δεν τη νοιαζει....τη σκατιαρα

Συγνώμη αλλά αυτή δεν φταίει!Ο φίλος σου φταίει.Τί θα πεί ήθελε αυτή τις δικές της παρέες;;Και γώ ήθελα τις δικές μου,αλλά ο Θανάσης τους φίλους του δεν τους πουλάει για κανέναν και καλά κάνει.Κάντην φίλη σοτ καλέ!!Εσύ είσαι ανώτερος και γενναιόδωρος άνθρωπος!Και μόνο που κάνεις παρέα με την Ελένη1 και δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς μαζί της,τόσο χάλι που είναι,το αποδυκνείει!!!

ναι ρε εννοειται....την εκανα ηδη....ο φιλος τι να κανει ρε? Ηταν φιλος δικος μου...τι να πει στην γυναικα του αμα δε με γουσταρε?? Αυτο το καταλαβαινω για αυτο δεν επεδιωκα να επικοινωνουμε...δεν γουσταρα να τον φερνω σε δυσκολη θεση...τεσπα....ηταν καλο παιδι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εμενα μου αρεσει πολυ η Χρυστιδου...θεωρω ότι εχει το πιο ωραιο προσωπο στην τιβι.....και ειναι πιο ομορφη απο πολλες κορμαρες...αλλα μια που εχει όλα τα μεσα, δεν θα ηθελε να ξανγινει κορμαρα? αυτο μου κανει εντυπωση....αυτη ειναι 1.74, σαν και εμενα....και όπως την κοβω κατω απο 78 κιλα δεν θα ειναι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε παιδια, να τον ξυπνησω, μπας κ το'χει παρει οτι ειναι νυχτα?

δεν το εχει ξανακανει

ασ'τον ρε χαζο.....τι ψαχνεσαι???? απλα μετα θα αργησει να ξανακοιμηθει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κ εγω αμα ειχα στυλιστα, πιο καλα ακομα θα ντυνομουν.... ασε με μωρε τσουπωτη τσουπωτη ειναι... 3 χρονια μετα τη γεννα, κ βγαινει κ στο γυαλι...

Δεν έχεις άδικο από την μια αλλά και από την άλλη γιατί όσες είναι στην τηλεόραση πρέπει να είναι αδύνατες και να περνάνε τέτοια πρότυπα και να κάθεσαι εσύ 10 μέρες και να βοσκάς τις σαλάτες;;;Εγώ με τα κιλά που μου έχουν μείνει δεν έχω μεγάλο πρόβλημα γιατί ξέρω οτι το καλοκαίρι θα τα χάσω.Το μόνο που με πειράζει είναι οτι έβαλα την βάφτιση πιο μπροστά από το καλοκαίρι και θα είμαι πρησμένη και χάλια στις φώτο.Γι'αυτο υπάρχει όμως το φωτοσοπ!!;)

ελα ντε....ειναι και στην τηλεοραση η ρουφιανα...δεν τη νοιαζει?μονο εγω ειμαι τοσο ματαιοδοξη?:rolleyes:....αλλα να σου πω...εχει τοσο ομορφο προσωπο η ατιμη.....οποτε δεν τη νοιαζει....τη σκατιαρα

Πραγματικά πανέμορφο πρόσωπο.

και εμενα μου αρεσει πολυ η Χρυστιδου...θεωρω ότι εχει το πιο ωραιο προσωπο στην τιβι.....και ειναι πιο ομορφη απο πολλες κορμαρες...αλλα μια που εχει όλα τα μεσα, δεν θα ηθελε να ξανγινει κορμαρα? αυτο μου κανει εντυπωση....αυτη ειναι 1.74, σαν και εμενα....και όπως την κοβω κατω απο 78 κιλα δεν θα ειναι....

Και αυτή στην εγκυμοσύνη απέκτησε θυροειδή και λέει οτι φταίει αυτό.

να ρωτήσω κατι η φρουτοκρεμα ποση ωρα κραταει το παιδι

Αν τρώει 150 και πάνω 3 ώρες.

πολυ ωραια η Χρηστιδου! Συμφωνω κι εγω, αφηστε που κι αυτη ειναι γραμμενη στο παρεντς, το χει πει!!!

Ομορφακια, εκανα πολλες δουλειες, γι αυτο τωρα τσακισα 2 γυρους κοτομπεικον οπως το λετε εσεις εκει κατω!!!

Εμενα μου ελεγαν οτι μου πηγαινε η εγκυμοσυνη και τα κιλα που ειχα παρει, και ειπα να κρατησω μερικα απ αυτα, μη τους κακοκαρδισω!

Και αυτή στην εγκυμοσύνη απέκτησε θυροειδή και λέει οτι φταίει αυτό.

Αν τρώει 150 και πάνω 3 ώρες.

150? Τι εννοείς εγω δεν το μετράω πώς να το μετρήσω? Βάζω ένα μήλο ένα αχλάδι και το χυμό από 1 πορτοκάλι!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...