Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα που ολες κοιμοσαστε...

Εγώ θυμηθηκα αυτό από τα νιατα μου για την ημερα:

http://www.youtube.com/watch?v=XLX62JqIgh8

μαρη...

ανοιξε το μσν...

να το εγκαινιασουμε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ κοριτσακι μου να σαι καλα...οταν ερθει η ωρα θα σε ρωτησω...εσυ το φτιαξες μονη σου??πηρες τα προσκλητηρια κ τα κολησες στο κουτι?

Μονο τα κουτιά πήρα.Βρηκα την ζωγραφια από ιντερνετ κ το κειμενακι τα εφτιαξα στο word στη διασταση των κουτιών, τα εκτυπωσα, τα εκοψα κ τα εβαλα στο κουτί. Σε αποθηκη με ειδη συσκευασιας πήρα τα κορδελακια.

Πάντως αν στην φτιάξουν ζητάνε πάνω από 2,5 με 3Ε κ εμενα ζήτημα να εφτασε 1,7.

1,50Ε έκανε το καθε κουτακι αλλά το ειχα βρει κ με 0.80Ε!

Η αρχική ιδεα ηταν αλλη, αλλά δεν προλάβαινα...

Αν θες σου την λεω μπας κ την κανεις καποια στιγμή!

κολλησε ο υπολογιστης ρε συ και τον εκλεισα....

την ειδα!!!κοιτα εγω σιγουρα θα τις αποφυγω αυτες τις φωτο!!!!αλλα εσενα δεν φαινεται ασχημα ειναι και σκουρο το φορεμα:D

εμενα το ανοιγμα ξεκιναει λιγο πιο κατω γιατι εχει την μπλε κορδελα....

Τότε το σωζεις το πράμα...

Μια χαρά θα είναι έχει τελεια χρωματα!!!

Εγώ κολλούσα την κορδέλα με σιλικόνη στο κάτω μέρος του καπακιού.Θα σου βάλω φώτο από Δευτέρα να το δείς.Αλλά και το δικό σου είναι πανέμορφο.Εγώ έβαλα ματζούνια καραμελες κατι ροζ μαλακές και ένα μπαστουνάκι γλυφιτζούρι άσπρο ρόζ.

Πάω.Τα λέμε μετά.

Δαλιδά κούκλα είσαι στην φώτο!

Εγώ έβαλα ζελεδακια.Τα ιδια λέμε μαλλον ε;;

Οσο για το άλλο υπερβολες...οταν τις ειχα πρωτοδεί μου ειχε ερθει κολπος...τωρα τις συνηθισα λιγο...ημουν πολύ πρησμενη στον 2ο για αρκετό καιρό μετα!

Μονο στην κρεμα βανιλλια ανοιγει με ορεξη το στόμα......για το φαι ετσι και ετσι και για το φρουτο.....τον κανω τνα γελασει μπας και του χωσω καμμια κουταλια,στο τελος το τρωει .

Εμεις ομως εχουμε το θεμα του θηλασμου νομιζω δλδ....αφου του δινω να πιει νερο και το μπιμπερο το μασαει ....(ουτε πιπιλα περνει)

Αχ κ μενα.Τι θα τα κάνουμε μου λες;;;;

κ λογω της ημερας............

αυτο το αφιερωνει ο παυλος στον νικηφ.!

Στην λεωφορο που ειναι το μαγαζί σας το 200κάτι ειναι κοντα σας;Στελνω προσκληση σε μια φιλη μας...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Αυτο εψαχνα βρε Δαλιδα, αλλα δε το βρισκα!!

Εσυ πουλακι μου Ομορφακια που γυριζες;;

Τον "επιασες" εις τας εξοχας;;;

δεν πηγα στας εξοχας...που να παω??? τον "επιασα" στο σπιτι, που να τρεχω τωρα...

εσυ??? εκανες καμμια δουλεια??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Στην λεωφορο που ειναι το μαγαζί σας το 200κάτι ειναι κοντα σας;Στελνω προσκληση σε μια φιλη μας...

που να ξερω...

κατσε να ρωτησω!

ειναι κοντα μας μου ειπε...στα goodys κοντα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Α σωθηκες τωρα.Φερε κ ενα manual...

αχρηστη γυναικα...μονο προσκλητηρια κ μπομπο ξερεις να φτιαχνεις.

πατα το ανθρωπακι μαρη να κανεις Εισοδο, πατα τον κωδ. κ θα σε δω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αχρηστη γυναικα...μονο προσκλητηρια κ μπομπο ξερεις να φτιαχνεις.

πατα το ανθρωπακι μαρη να κανεις Εισοδο, πατα τον κωδ. κ θα σε δω.

Αργεις χρυσό μου, τα εχω κανει αυτα....μετα ειναι το θεμα.Εσύ με βλέπεις, εγω η γκαβη;;

Αργεις χρυσό μου, τα εχω κανει αυτα....μετα ειναι το θεμα.Εσύ με βλέπεις, εγω η γκαβη;;

δεν φαινεσαι να εχεις μπει...

για κανε αποστολη μηνυματος..μπας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γυρισα απο τη μαμα μου. Μαη δεν επιασα εγω λογω της ακατονομαστης. Αφου μπανισα ταισα χ?στηκε και την ξαναμπανισα και πριν παω να κοιμηθω.... μπηκα για να πω το εξης: Εχω ερωτευτειειειειειειειιειειειιειειειειει εναν Στρατο μια Δομνα και εναν Κωνσταντινο. Σας λενε τιποτα τα ονοματα? Και ναι η τσουχτρα ηρθε σπιτι μου για λιγο βεβαια αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα. Και ο λουκ κουκλος και η τσουχτρα που ΛΕΕΙ οτι ειναι χοντρη μια κουκλα ειναι......... Μια κουκλοοικογενεια......... και τα μωρα και τα τρια χαμογελαστα υπεροχα..... Ο Στρατουλης μολις με ειδε μου παταει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα το ιδιο και ο μπεμπης η κουκλιτσα κοιμοταν αλλα μολις ξυπνησε και εκεινη μεσα στα χαμογελα ηταν. Σε ευχαριστω πολυ Λιτσακι που ηρθες σπιτι μου και ετσι χαμογελαστοι και χαρουμενοι και ευτυχισμενοι να ειστε παντα. Οσο για σενα ξανθιωτισσακακουργαπουθαηθελεςναμουμοιαξεις ρωτα τη Λιτσα που με ειδε live να σου πει ποσο ομορφη και αδυνατη ειμαι και ποσο κουκλα χωρις κανενα τραβηγμα lifting πουνασκασειςαποτηζηλιασουσαρανταποδαρουσα!!!! Δεν θα κατεβεις? Θα κατεβεις και τοτε να σε δω που θα βρεις μερος στη μυρμηγκοφωλια μου να κρυφτεις. Σε περιμενωωωωωωωωωω. Παω για υπνο τα λεμε μετα......... Φιλιααααααα Αααααααααααααααααα και για το σαιτ δεν ειπα κατευθειαν προσκληση ενοειται να τσεκαρουμε πρωτα και μετα. Εμενα πως με τσεκαρατε δηλαδη..... αυτο εννοω.....

Γυρισα απο τη μαμα μου. Μαη δεν επιασα εγω λογω της ακατονομαστης. Αφου μπανισα ταισα χ?στηκε και την ξαναμπανισα και πριν παω να κοιμηθω.... μπηκα για να πω το εξης: Εχω ερωτευτειειειειειειειιειειειιειειειειει εναν Στρατο μια Δομνα και εναν Κωνσταντινο. Σας λενε τιποτα τα ονοματα? Και ναι η τσουχτρα ηρθε σπιτι μου για λιγο βεβαια αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα. Και ο λουκ κουκλος και η τσουχτρα που ΛΕΕΙ οτι ειναι χοντρη μια κουκλα ειναι......... Μια κουκλοοικογενεια......... και τα μωρα και τα τρια χαμογελαστα υπεροχα..... Ο Στρατουλης μολις με ειδε μου παταει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα το ιδιο και ο μπεμπης η κουκλιτσα κοιμοταν αλλα μολις ξυπνησε και εκεινη μεσα στα χαμογελα ηταν. Σε ευχαριστω πολυ Λιτσακι που ηρθες σπιτι μου και ετσι χαμογελαστοι και χαρουμενοι και ευτυχισμενοι να ειστε παντα. Οσο για σενα ξανθιωτισσακακουργαπουθαηθελεςναμουμοιαξεις ρωτα τη Λιτσα που με ειδε live να σου πει ποσο ομορφη και αδυνατη ειμαι και ποσο κουκλα χωρις κανενα τραβηγμα lifting πουνασκασειςαποτηζηλιασουσαρανταποδαρουσα!!!! Δεν θα κατεβεις? Θα κατεβεις και τοτε να σε δω που θα βρεις μερος στη μυρμηγκοφωλια μου να κρυφτεις. Σε περιμενωωωωωωωωωω. Παω για υπνο τα λεμε μετα......... Φιλιααααααα Αααααααααααααααααα και για το σαιτ δεν ειπα κατευθειαν προσκληση ενοειται να τσεκαρουμε πρωτα και μετα. Εμενα πως με τσεκαρατε δηλαδη..... αυτο εννοω.....

Να τες κ οι συναντησεις!!!

Αντε καλο υπνο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...