Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Gyrisa απο βολτα στην μελλοντικη νονα του μπεμπη.........παω να τηγανισω καμμια πατατα να φαω......

τι κανει η ελενη???πως και δεν εμεινες εκει γα φαγητο???

σου ειπα οτι με κολαζεις?εφαγα 2 φρυγανιες με μια φετα κασερι λαιτ....λεω μηπως φαω τιποτα στον γαμο και ειπα να προσεξω.....αλλα ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!:tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανει η ελενη???πως και δεν εμεινες εκει γα φαγητο???

σου ειπα οτι με κολαζεις?εφαγα 2 φρυγανιες με μια φετα κασερι λαιτ....λεω μηπως φαω τιποτα στον γαμο και ειπα να προσεξω.....αλλα ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Καλα ειναι......τρελαινετε με τον μπεμπη....

γυρισα για να ταισω το μωρο....αρχισαμε τις χορτοσουπες!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Για πες συμπεθερα... εμεις ειναι τριτη μερα που της δινουμε πατατα καροτο.

Απο μεθαυριο θα βαζουμε και απο κατι πρασινο, εσυ τί του δινεις μεχρι τωρα;;

Καλα, αμα την αφησω, θα φαει και το πιατο, αλλα της δινω λιγες κουταλιες και συμπληρωμα γαλα!

Διαφημίσεις

Καλα, αμα την αφησω, θα φαει και το πιατο, αλλα της δινω λιγες κουταλιες και συμπληρωμα γαλα!

4 μερες εφαγε πατατα-καροτο-κολοκυθι και τωρα του εβαλα ακομα κρεμμυδακι φρεσκο - λιγο σελινο και λιγο αρακα φρεσκο.

Το σημερινο το εφαγε καλητερα.

Αρχισε σιγα σιγα να της δινεις περισσοτερο ωστε να μην χρειαζετε συμπληρωμα......μην μου την ξεχυλώσεις όμως:tongue:

αληθεια ρε κοριτσια βαζεται και λαδι μεσα?ή κατι αλλο?

fCS8p3.png

α ξεκινησατε???πως τα παει??

Μονο στην κρεμα βανιλλια ανοιγει με ορεξη το στόμα......για το φαι ετσι και ετσι και για το φρουτο.....τον κανω τνα γελασει μπας και του χωσω καμμια κουταλια,στο τελος το τρωει .

Εμεις ομως εχουμε το θεμα του θηλασμου νομιζω δλδ....αφου του δινω να πιει νερο και το μπιμπερο το μασαει ....(ουτε πιπιλα περνει)

Διαφημίσεις

Δε σε φτασανε οι πατατες;; Ποσες τηγανιες ηθελες χρυση μου;;;

Δηλαδη, τα πρασινα να μη τα βαζω ενα ενα για να εντοπισω αν εχει αλλεργια;

Σελινο βαζεις το φυλλο ή τη ριζα;; Γιατι εγω νομιζα το φυλλο αλλα καποια ειχε πει τη ριζα!!

Ρε συ, εμενα τρωει με πολλη ορεξη! αφου ρωτησα τη γιατρο αν ειναι χοντρη!!

Αλλη απορια: αν της βαλω φασολακι κατεψυγμενο, αλλα βιολογικο του γνωστου μπαρμπα, πειραζει;;;

Δε σε φτασανε οι πατατες;; Ποσες τηγανιες ηθελες χρυση μου;;;

Δηλαδη, τα πρασινα να μη τα βαζω ενα ενα για να εντοπισω αν εχει αλλεργια;

Σελινο βαζεις το φυλλο ή τη ριζα;; Γιατι εγω νομιζα το φυλλο αλλα καποια ειχε πει τη ριζα!!

Ρε συ, εμενα τρωει με πολλη ορεξη! αφου ρωτησα τη γιατρο αν ειναι χοντρη!!

Αλλη απορια: αν της βαλω φασολακι κατεψυγμενο, αλλα βιολογικο του γνωστου μπαρμπα, πειραζει;;;

Σελινο βαζω 2 κλωναρακια απο το φυλλο εως κατω κατω ενα μπαινει σε καθε γευμα (μαγειρευω για 2 μερες) δεν θελει παραπανω γιατι κατι κανει στα νεφρα το πολυ σελινο....Καλο θα ειναι να βαζεις εποχιακα λαχανικα αλλα και του ''θειου'' σου που ειναι και δικος μου θείος ,βάλε δεν πειραζει.

κανονικα θελει καθε φορα που προσθετεις κατι να τρωει 3-4 μερες το ιδιο για να δεις αν την πειραζει......ενα ενα ειναι καλητερα να τα βαζεις εγω βιαζομαι:tongue:.

Ντοματα τελευταια ....αυτη προκαλει αλλεργιες .

Ασε την να τρωει οσο θελει δεν παθαινει τπτ ........ο γιαννης ετρωγε ενα μούλτι γεματο μεχρι πάνω !!!

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς είμαστε ομαδικώς χάλια. Τελικά κολλήσαμε όλοι και η μαμά μου και η μπέμπα έχει διάρροια.Περιττό να σας πω ότι είμαστε όλοι κομμάτια. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να της αραιώσω το γάλα και ενώ σήμερα ήταν να ξεκινήσουμε φρούτα μου είπε να μην αρχίσω μέχρι να της περάσει. Την νύχτα την βγάλαμε στο σαλόνι η μπέμπα στο ρηλάξ και εγώ στον καναπέ.

ηρθα!!!και ρωταω που?στην πατρα ή θεσ/νικη???:D

οπου παω κοριτσια ολοι τα ιδια με εσας εδω συζητανε μα ολοι!!!!

και επισης εχω την ιδια απορια με την αλεκα,γιατι το ανεχομαστε αυτο το πραγμα και δεν κανουμε κατι?????θα τον αφησουμε δηλαδη να φτασει το φπα 25%?????να κοψει τους μισθους και τα δωρα απο τις συνταξεις????

Στην δουλειά ελεγαν ότι ηρθε μάλλον η ώρα για μία εεπανάσταση γιατί κάθε γενιά κάνει και μία, ενώ οι τελευταίες μετά το Πολυτεχνειο δεν είχαν κάνει τίποτα.

Πήρα και τα προσκλητήρια εχθες θα προσπαθήσω να τα βγάλω φωτο και να τα ανεβάσω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

λοιπον το σαιτ γινεται πολυ ωραιο...δεν εχει πολλες καρδουλες μαρη ομορφακια!!!!

θα ηθελα να μου πειτε ομως κατι....θελετε να το κανουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ιδιωτικο?η να ειναι ενα σαιτ που μπορει να το δει ο οποισδηποτε κι εμεις σαν μελη να εχουμε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ υποενοτητα???με αυτον τον τροπο ανοιγουμε δικη μας σελιδα κανονικα,μπορειτε να προσκαλεσετε και δικους σας ανθρωπους,αλλα εμεις παντα θα εουμε την κρυφη μας υποσελιδα???οτι θελετε κανουμε....

ανοιγω γκαλοπ!!!!!

ποιες ειναι υπερ και ποιες κατα του ανοιχτου...

κατα εννοειται. αμα ηταν να προσκαλεσω δικους μου ανθρωπους λιτσακι, θα μας βαζαν βομβα στο σπιτακι μας.......

μεταξυ μας μεταξα, λεω...

εγω ειμαι κατα,αφου γι'αυτο δεν το κανουμε?να μην μας διαβαζει κανενας για να μπορουμε να μιλαμε ελευθερα?

ναι για.

Τι ειπες οτι εχετε βαφτισια? ποιανου? Και κατι ασχετο για το πριβε.... Αν το κανουμε και ειναι κλειστο δεν θα μπορουν να προσελθουν νεα μελη ? Αν οχι δεν μου αρεσει. Ας το κανουμε κλειστο αλλα με προσκληση απο καποιο μελος να μπορουν να μπουν και αλλοι. Αν το ειχατε κλειστο εγω πως θα σας εβρισκα?

σωστη.... τι προσκληση ομως? που θα ξερουμε ποια ειναι, κ τι καπνο φουμαρει?

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα. Αυτές τις ημέρες τρέχω και δεν φτάνω γι' αυτό και έχω χαθεί λιγάκι, όμως δε σας ξεχνάω.

Σήμερα του έδωσα πρωτη φορά μήλο και ξίνισε τρελά τα μούτρα του. Έφαγε τρεις κουταλιές κι αυτές με το ζόρι. Η φάτσα του όμως ήταν απίστευτη. Γέλαγα τρεις ώρες.

Λέω να πάω να πιάσω τον Μάη σήμερα. Καλά να περάσετε όλες σας. Φιλιάαααα

που'σαι εσυ γοντερακι??? μας ξεχασες!!

Ξεχασα.....για συμπληρωμα εκανα και 3 αυγα με ψωμακι και μια φετα σαλαμι αερος....:oops:

παω λιγο να ξαπλωσω γιατι ειμαι απο τις 6.30...

...εισαι κ απο το φαι...

α, πουλακια μου...

ολες το μαγιοξυλο τρεξατε να πιασετε!!! γιατι στη πορεια να πατε, δεν σας κοβω...

περιμενω να ανοιξουν οι δρομοι να παω στο μαγαζι να χλαπακιασω κ εγω, το πλουσιοπαροχο γευμα μου(τονο+βοσκη).

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...