Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως στα πολλά προτερηματα μου ( μπουχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα) έχω και ενα ακομα πιο ωραιο....... το οτι χανομαι στο δευτερολεπτο. Για αυτο το λογο αγορασα ενα gps και ησυχασα....... Γιατι αντε εδω που τα ξερουμε τα μερη.... Αλλου ? Τι κανουμε ? Ρωτωντας παει κανεις στην πολη θα μου πεις αλλα προτιμω το gps μου.

Παντως περσι που ειχα παει Σερρες σε ορισμενα σημεια ο δρομος ηταν χαλια. Τωρα δεν ξερω πως ειναι για αυτο πολυ προσοχη.....

οκ γι'αυτο σε ρωτησα εσυ ξερεις πιο καλα απο εκει.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως στα πολλά προτερηματα μου ( μπουχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα) έχω και ενα ακομα πιο ωραιο....... το οτι χανομαι στο δευτερολεπτο. Για αυτο το λογο αγορασα ενα gps και ησυχασα....... Γιατι αντε εδω που τα ξερουμε τα μερη.... Αλλου ? Τι κανουμε ? Ρωτωντας παει κανεις στην πολη θα μου πεις αλλα προτιμω το gps μου.

α εχουμε πηραμε περυσι που πηγαμε οδικως ιταλια-γερμανια,σωτηριο!!!δεν χαθηκαμε ουτε μια φορα!!!!

ο αρης ειπε να το βαλουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Τι ειπες οτι εχετε βαφτισια? ποιανου? Και κατι ασχετο για το πριβε.... Αν το κανουμε και ειναι κλειστο δεν θα μπορουν να προσελθουν νεα μελη ? Αν οχι δεν μου αρεσει. Ας το κανουμε κλειστο αλλα με προσκληση απο καποιο μελος να μπορουν να μπουν και αλλοι. Αν το ειχατε κλειστο εγω πως θα σας εβρισκα?

α εχουμε πηραμε περυσι που πηγαμε οδικως ιταλια-γερμανια,σωτηριο!!!δεν χαθηκαμε ουτε μια φορα!!!!

ο αρης ειπε να το βαλουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμφωνω μαζι του ειναι πραγματικα σωτηριο...... Αφου να φανταστεις εχω τετοιο κολλημα που στην αναβαθμιση του κινητου μου πηρα ενα που να εχει gps για την περιπτωση που ξεχασω το δικο μου εδω.... στασου να το βαλω να σε πω απο που λεει αυτο να πας

Τι ειπες οτι εχετε βαφτισια? ποιανου? Και κατι ασχετο για το πριβε.... Αν το κανουμε και ειναι κλειστο δεν θα μπορουν να προσελθουν νεα μελη ? Αν οχι δεν μου αρεσει. Ας το κανουμε κλειστο αλλα με προσκληση απο καποιο μελος να μπορουν να μπουν και αλλοι. Αν το ειχατε κλειστο εγω πως θα σας εβρισκα?

γαμοβαφτιση!!!μια κοπελα γνωστη μας.

λογικα θα μπορει να μπει καποιος αν του βγαλουμε κωδικο αλλα καλυτερα η λιτσα..

fCS8p3.png

Συμφωνω μαζι του ειναι πραγματικα σωτηριο...... Αφου να φανταστεις εχω τετοιο κολλημα που στην αναβαθμιση του κινητου μου πηρα ενα που να εχει gps για την περιπτωση που ξεχασω το δικο μου εδω.... στασου να το βαλω να σε πω απο που λεει αυτο να πας

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:σωστη!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε τοσο πολυ?????

Ναι ρε αυτο υπολογιζει τη διαδρομη με τα ανωτατα ορια ταχυτητας που εχει στο δρομο στον οποιο θες να πας. Για παραδειγμα απο εδω μεχρι το Λαγυνα που ειναι 7,8 χιλιομετρα μου το βγαζει οτι θελω 17 λεπτα ενω εγω σε 5 λεπτα ειμαι εκει. Και μου το βγαζει 17 λεπτα γιατι σε ολη τη διαδρομη το ανωτατο οριο ταχυτητας ειναι 50 χιλιομετρα. Περσι για να παω Σερρες εκανα 1 ώρα και 15 λεπτα και αυτο λογω δρομου. Αν ο δρομος ηταν καλος θα εκανα λιγοτερο.......... Γιατι ξεχασα να αναφερω πως ειμαι και σουμαχερ...... χεχεχεχεχεχεεχεχχε

Ναι ρε αυτο υπολογιζει τη διαδρομη με τα ανωτατα ορια ταχυτητας που εχει στο δρομο στον οποιο θες να πας. Για παραδειγμα απο εδω μεχρι το Λαγυνα που ειναι 7,8 χιλιομετρα μου το βγαζει οτι θελω 17 λεπτα ενω εγω σε 5 λεπτα ειμαι εκει. Και μου το βγαζει 17 λεπτα γιατι σε ολη τη διαδρομη το ανωτατο οριο ταχυτητας ειναι 50 χιλιομετρα. Περσι για να παω Σερρες εκανα 1 ώρα και 15 λεπτα και αυτο λογω δρομου. Αν ο δρομος ηταν καλος θα εκανα λιγοτερο.......... Γιατι ξεχασα να αναφερω πως ειμαι και σουμαχερ...... χεχεχεχεχεχεεχεχχε

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι το ειπα στον αρη θελουμε και ποση ωρα απο εδω μεχρι εσας....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...